Barbarie si paganism in localitatea Schit Oraseni

Milioane de oameni au putut urmări noua ispravă a lui Savu Teofan. Duminică şi-a trimis haidamacii la Schit Oraşeni ca să zădarnicească Sfânta Liturghie pe care urma să o oficieze Părintele Ioan Ungureanu. Acţiunea în forţă a fost susţinută de jandarmi şi bodyguarzi care, se ştie, n-au tată, n-au mamă când e vorba de violenţă. Şi mă tem că n-au nici Dumnezeu. Dacă ereticul Savu a ajuns să se sprijine pe aceste forţe, e semn că l-a ajuns disperarea. Conştiinţa morală îl mustră, liniştea lui s-a spulberat de multă vreme şi acum socoteşte prin asemenea mârşavii îşi ,,rezolvă’’ problemele  de conştiinţă. Să ştie bine că va veni vremea când nici jandarmeria, nici cohortele iadului nu-l vor putea apăra de mânia lui Dumnezeu.

S-au adunat prea multe în ultimul an. Crede el că trecerea timpului va aşterne uitarea peste aceste silnicii, că doar oamenii au memoria scurtă. Nicidecum. De aceea revin la o altă ispravă a sa, petrecută cu mai multe luni în urmă. Două Maici surori, Arsenia şi Maria, de la Mănăstirea Frumoasa, de lângă Iaşi, s-au îngrădit prin nepomenire de ereticul Savu T. Urmarea a fost că mitropolitul mincinos a pus-o pe zdrahoana Sofia Bordeianu, ,,stareţa’’ mănăstirii, laolaltă cu câteva purtătoare de straie călugăreşti (nu le zic Maici!), să le administreze o corecţie Măicuţelor. Uneia din ele i-au fracturat piciorul. Când am întâlnit-o, se sprijinea în două cârji pentru a se putea deplasa cât de cât. Îmi spunea că trebuie să aştepte mult până să poată merge normal. Autorităţile s-au sesizat şi se pregăteau să deschidă un dosar penal. Ştiu că Măicuţele, cele două, n-au depus nicio plângere, sau dacă au făcut-o, şi-au retras-o, încât cazul a fost închis. Admirabilă lecţie de omenie! A învăţat Savu T. ceva din aceasta? Nici vorbă. La fel cum n-au învăţat nici bătăuşele ce-şi zic maici. Obraz gros, nu gluma! Iată cu ce specimene au fost populate Sfintele noastre Mănăstiri.

Iubiţi credincioşi români, alungaţi din ţara voastră de puternicii zilei. Scriu aceste lucruri şi pentru voi, ca să ştiţi cu ce se confruntă fraţii voştri rămaşi în ţară. Am văzut că sunteţi mulţi care citiţi acest blog. Voi mâncaţi pâinea amară a pribegiei, noi ne luptăm cu perverşii ridicaţi pe scaune înalte. Aduceţi-vă aminte de cuvintele Mântuitorului: ,,Nu te teme, Turmă  mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea  vouă Împărăţia’’ (Luca 12, 32). Ridică-ţi capul, românule drag, îndreaptă-ţi ochii către Dumnezeu. Ne luptăm ca nişte slăbănogi ce suntem, dar lupta aceasta este a lui Dumnezeu. Şi-atunci să nu cădem în deznădejde, să nu mai punem biruinţa noastră sub semnul îndoielii. Mântuire tuturor. Doamne, ajută!

 

Preot Ioviţa Vasile

2 gânduri despre „Barbarie si paganism in localitatea Schit Oraseni”

  1. Dumnezeu sa l ajute pe pr. Ioan și pe toți preoții care sunt pe calea mărturisirii. Este de neconceput asa ceva, numai păgâni in istorie făceau așa ceva. Am auzit că și pr. Ioan din Italia care a intrerupt pomenirea acum o lună în urmă a fost dat afară din biserică și oprit de la slujire, știe cineva să ne spună ceva despre el, ce se întâmpla pe acolo, pentru ca vad ca este liniște. Au fost reduși la tăcere cu toții? Erau mulți care semnase cu părintele. Doamne ajută!

    Apreciază

  2. Multumesc, domnule George. Ma bucur sa va regasesc pe baricade. Vedeti bine cum se precipita evenimentele. Romanii din Italia sunt deosebit de activi pe blogul meu, fapt pentru care le multumesc. ,,Caci impotriva adevarului n-avem nicio putere; avem pentru adevar” (IICorinteni 13, 8). Doamne, ajuta!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s