Vaccinurile sunt periculoase. A fost posibil in Italia, se poate si la noi

Liderul Ligii de Nord (Lega Nord), Matteo Salvini, a numit vaccinurile obligatorii ca fiind „inutile” și a spus că acestea sunt „în multe cazuri periculoase, dacă nu dăunătoare”.

Acum nu vor fi necesare.

Prin votul de la 148 la 110 din partea superioară a parlamentului, Italia a modificat legile privind vaccinurile obligatorii și își propune să fie „mai incluzivă”.

Cele 10 vaccinuri preșcolare sau pentru grădinițe sunt acum suspendate, cel puțin în ceea ce privește legile obligatorii.

Partidul Democrat a adoptat legea inițială obligatorie privind vaccinurile în iunie 2017, dar acum, un an mai târziu și în mijlocul unei revoluții din Italia, părinții nu vor mai trebui să se conformeze. Democrații au folosit inițial un focar rujeolic drept combustibil pentru trecerea legii.

(Ştire preluată de pe ORTODOXinfo)

6 gânduri despre „Vaccinurile sunt periculoase. A fost posibil in Italia, se poate si la noi”

  1. Bine spus, Strajerule. Scurt, clar si la obiect.
   Aduc totusi un amendament, de dragul adevarului. Vaccinurile sunt necesare dupa muscatura unui caine turbat, in caz de leziuni pricinuite de cuie ruginite (impotriva tetanosului). Daca stau si ma gandesc bine, acestea sunt mai curand tratamente decat vaccinuri propriu zise. Doamne ajuta.

   Apreciază

 1. Părinte, nu vreau să mă cert cu dvs., dar eu am vazut cândva o persoană în vârstă, care la vremea ei nu și-a putut face vaccinul antipoliomielitic.
  Ei bine, acea persoană avea picioarele afectate de poliomielită. Nu cred că ați dori așa ceva la cineva!

  Apreciază

  1. Nici vorba de cearta. Pot sa va spun si eu un caz de copil care a fost vaccinat antipoliomelitic, viata i s-a degradat pana a ajuns o leguma, iar la 18 ani a murit. Va mai spun al doilea caz: o fetita de nici doi ani a primit doua vaccinuri intr-o saptamana si din acel moment i s-a declansat un diabet necrutator, fiind dependenta de insulina toata viata. Fata e din judetul dumneavoastra, daca nu din orasul in care presupun ca locuiti. Si eu am de suferit din cauza vaccinurilor copilariei, dar asta o trec sub tacere. Doamne ajuta.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s