Linia roşie a potirului comun, o viclenie ecumenistă

Vrând să adoarmă conştiinţele, ca să nu fie tulburaţi de non-conformiştii incomozi, ecumeniştii români au născocit teoria lor, enunţată în titlu. Ce vor să ne spună prin aceasta? Că, deocamdată nu e nicio primejdie pentru Biserică, deoarece nimic nu s-a schimbat, aşa încât putem sta liniştiţi până când ni se va impune împărtăşirea din acelaşi potir cu catolicii. Aceasta ar fi linia roşie, limita, dincolo de care nu se cuvine să trecem. În acest fel, ecumeniştii ar avea un larg răgaz în care ar putea lucra nestingheriţi la ruinarea Sfintei Credinţe Ortodoxe şi la pregătirea ,,religiei’’ unice, al cărei ,,dumnezeu’’ ar urma să fie antihrist. Analizând cu atenţie starea lucrurilor, ajungem la concluzia că acea linie de demarcaţie nici nu va mai fi vreodată. Este ca şi cum ni s-ar arăta fata morgana şi am fi îndemnaţi să avem răbdare pentru a ajunge la ea.

Iată proorocia Sfântului Daniel care ne lămureşte asupra a ceea ce va urma: ,,Şi din vremea când va înceta Jertfa cea de-a pururi, şi va începe urâciunea pustiirii vor fi o mie două sute nouăzeci de zile’’ (Daniel 12, 11). Înţelegem din aceasta că în toate bisericile nu se va mai săvârşi Sfânta Liturghie, deoarece în acestea se va fi înstăpânit duhul antihristic, adică urâciunea pustiirii. Nesăvârşindu-se Dumnezeiasca Liturghie, despre ce potir comun mai putem vorbi? Observaţi, vă rog, că cele 1290 de zile arată cu exactitate durata tiraniei antihristice de trei ani şi jumătate. Fiţi cu luare-aminte la exprimarea Sfântului Prooroc: ,,va înceta Jertfa cea de-a pururi, va începe urâciunea pustiirii’’.

Nicolae Corneanu a trecut cu multă vreme în urmă linia roşie, s-a împărtăşit din potirul catolic şi a trăit netulburat, în pace şi onor, celelalte zile ale vieţii sale pământeşti.

Sfânta Liturghie este o mare piedică în calea întronizării lui antihrist. În optica ecumeniştilor, ea trebuie înlăturată cu orice preţ. Şi este înlăturată, chiar în zilele noastre. Ceea ce fac preoţii ecumenişti necredincioşi, în bisericile deasupra cărora stă semnul satanic al lui bafomet, nu este Dumnezeiasca Liturghie, ci un ritual fără conţinut.

Concluzie: să nu ne culcăm pe-o ureche, aşteptând şi gândind că mergem liniştiţi spre linia roşie de siguranţă a potirului comun, la care ne vom opri. Nu ne aşteaptă nicio linie roşie. Ne stă în faţă prăpastia cea fără de ieşire a iadului. Dumnezeu Atotputernicul să ne ferească.

Preot Ioviţa Vasile

 

3 gânduri despre „Linia roşie a potirului comun, o viclenie ecumenistă”

 1. Intr-adevar,mare si nesimtitoare viclenie,prin care ,ecumenistii cu vechi state,din cadrul patriarhiilor semnatare ale documentelor inselatorului sinod din Creta,incearca sa tempereze pleroma ortodoxa trezita din somnul mortii duhovnicesti.
  Nu este si nu va exista acest potir comun,asa cum bine semnalati sau alte mincinoase semne,cand uraciunea pustiirii s-a asezat deja in Biserica lui Hristos.
  Comuniunea cu ereticii inseamna despartire de Hristos si zilnic constatam ca,Arhipastorii tradatori ai Ortodoxiei in Creta,transformati peste noapte in lupi imbracati in piei de oaie,cu bună știință răspândesc minciuni și îndreptățesc fărădelegea,participand la tot felul de conferinte si intruniri cum sunt cele din cadrul CEB (Adunare Generală a Conferinței ”bisericilor” Europene,desfasurata laNovi Sad(31 mai – 6 iunie 2018)de catre Patriarhia Serbiei alături de alte 3 grupări sectare.
  Conferința bisericilor Europene [echivalentul european al Consiliului Mondial al bisericilor, CMB] este alcătuită din 116 biserici Ortodoxe, Protestante, Anglicane și Vechi-Catolice din întreaga Europă, la care se adaugă peste 40 de consilii naționale bisericești și organizații partenere. Fondată în 1959, instituția are sedii în Bruxelles și Strasbourg.Din partea Patriarhiei Române în 2018 au participat: Iosif Pop, minciuno-mitropolitul român al Europei Occidentale și Meridionale, pseudo-preotul Sorin Șelaru, pseudo-preotul Constantin Jinga și Gabriela Pipirig.Participant la sinodul tîlhăresc din Creta, Constantin Miron, pseudo-preot al bisericii ”Adormirea Maicii Domnului” din Köln (Patriarhia Ecumenică), a prezentat traducerea în germană a documentelor pseudo-sinodului din 2016.
  Arhiepiscopul Eznik(al ‘bisericii’Armeniei) a recunoscut: ”Noi trăim în secolul XXI și suntem despărțiți din cauza a ceea ce s-a petrecut în secolul V… Eu cred că înțelegerile noastre diferite asupra naturii lui Hristos nu trebuie să fie un obstacol pentru unitatea bisericii”.
  La Adunare a vorbit si Justin Welby, ”arhiepiscopul” primat al anglicanilor, care a făcut apel la activismul creștinilor și al bisericii în ansamblu: ”Biserica depășește limitele și hotarele, de parcă nici nu ar exista. Cei ce sunt în Hristos, Dumnezeu îi unește într-o familie, răspîndindu-se în toată lumea și trecînd peste granițele culturale, lingvistice, ecumenice sub îndrumarea Duhului care distruge orice ziduri, oricîte le-am ridica”.

  Acel eveniment de trista amintire din istoria nescrisa a BOR ,(in care protagonistul a fost Nicolae Corneanu)a generat o serie de reactii inabusite cu diplomatie,de cei,care au ales să se afunde tot mai mult în înțelegeri cu stăpânirea iudeo-masonică decât să mărturisească până la capăt, iar conștiința le-a fost adormită repede de cei care cu bună știință amestecă adevărul cu minciuna pentru a disculpa niște greșeli grave.
  Nimic nu a fost intamplator.Cu trecerea timpului ne-am dat seama ca a fost un test la care am fost supusi,un examen picat de intreaga pleroma ortodoxa.
  Lucrurile au evoluat treptat,astfel ca acum asistam la prigonirea ortodocsilor,a tuturor celor care doresc sa pastreze puritatea credinței neîntinată.

  Apreciază

  1. Stau si ma gandesc adesea la oamenii acestia. Ce poate fi cu ei? Intunecimea mintii, prostie, rautate, nestiinta, inconstienta sinucigasa, demonizare sau toate la un loc? Chiar incerc sa intru in pielea lor, si tot nu reusesc sa-i inteleg. Dumnezeu Atotputernicul sa se milostiveasca de ei.

   Apreciază

 2. Doamna Gabriela, mai mult decât atât observăm că la Novi Sad au participat și sodomiți, un cor de lesbiene concertând la acel eveniment spurcat, un alt ,,ierarh” așa zis ,,ortodox” este Hrisostom din Cipru care la fel face lobby sodomiților, ambele cazuri personal le-am postat pe diverse bloguri, le voi mai caută iarăși acele articole și le voi mai reposta, daca le voi mai găsi bineînțeles, la noi la muzeul taranului Roman vizavii de acel film superjegoasa in care sa protestat știm la fel de bine care a fost reacția ,,b.o.r”-s.r.l prin purtatorul de cuvânt Vasile Bănescu

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s