Sacrilegiul de la Sibiu

În văzul întregii lumi ortodoxe, sub privirile pleromei ortodoxe din România, Patriarhul şi supuşii săi slujbaşi, ierarhi, clerici, au murdărit cu aceasta adunare ITO 2018, sufletele tineretului ortodox din România şi din afara ei.
Cum nu a remarcat nimeni Crucea patee, de origine templieră, masonică, sub oblăduirea căreia, s-a adus tribut masonilor şi antihristului, care au comandat această adunare de amploare, în care au triumfat, prin discurs, muzică şi fapte, gândiri străine Ortodoxiei care aduc hulă de neiertat Mântuitorului Hristos.
Discursul Patriarhului şi al emisarilor săi, în cel mai clar şi deşănţat limbaj de lemn, uimeşte şi umple de silă şi amărăciune (pentru tinerii manipulaţi, în mod perfid) pe cei care şi-au imaginat că textele ordonate de cabinetul de agitaţie si propagandă al pcr, au fost înmormântate definitiv.
Spune Patriarhul semnatar al ereziilor din Creta, despre tinerii ortodocşi, că reprezintă apostolii, cei care vestesc „comuniune între etnii, cooperare între popoare, emisari ai ”preteniei” între popoare.”
Ce cântec s-a interpretat pe scena ITO2018?
Pe scurt este vorba de melodia You raise me up, lansată de“Secret Garden” ( un duo format din violonista de origine irlandeză Fionnuala Sherry şi pianistul norvegian Rolf Lovland). “Secret Garden” este un grup care promovează muzica New Age, fiind unii dintre cei mai apreciaţi şi cunoscuţi interpreţi ai acestui gen! Ei s-au făcut remarcaţi în anul 1995 când au câştigat concursul Eurovision cu melodia “Nocturne”.
Cea mai cunoscută realizare a lor este melodia despre care discutăm azi, “You Raise Me Up”, melodie compusă în anul 2002 şi cântată de atunci de sute de interpreţi şi în multe variante.

“Tu mă ridici”, o melodie New Age care nu are nimic de-a face cu Dumnezeu. Oare la cine s-a gândit iniţial cel ce a compus versurile când a spus: “tu mă ridici”? Cine era cel care îl ridica şi din ce? În cel mai bun caz era un om sau poate dumnezeul veacului acestuia, căruia cei din mişcarea New Age îi aduc închinare, Lucifer.
Veţi spune că nu am ştiut, că noi la Dumnezeu ne-am gândit când am cântat! Şi ce dacă? Aşa vrea şi diavolul, să nu ştim şi să facem tot felul de lucruri care nu au de-a face cu Dumnezeu dar să I le atribuim Lui!

Cum a fost posibil ca să se promoveze rock-ul creştin şi melodii new age?, într-o adunare care se pretinde ortodoxă, dar care nu reprezintă decât o hulă imensă adusă, neprihănitei Ortodoxii, Mântuitorului Hristos, prin insemne, declaraţii, cântece, care transformă şi manipulează tinerii şi nu numai, într-o uneltă ecumenistă, învăluindu-le creierul, mintea şi inima, într-o confuzie şi ceaţă, din care cu greu mai pot ieşi.

Despre prestatia maestrului de ceremonii antihristice şi masonice, Constantin Necula, remarcăm o dată în plus, că şi-a făcut bine treaba, el fiind, după cum ştim, propagandistul rock-ului creştin (!!!), de ale cărui „calitaţi”se folosesc din plin, uzurpatorul scaunului de patriarh şi ceilalţi umili slujbaşi cu sâmbrie, aflaţi vremelnic în scaunele sinodale. A se vedea cum îşi face crucea acest „preot”, care se pretinde a fi în slujba Mântuitorului Hristos!
Câtă ruşine, câtă trădare, câtă apostazie! Asta în timp ce toţi preoţii şi cinstiţii ierarhi cu obştile lor tac.

 

Dr. Gabriela Naghi

 

6 gânduri despre „Sacrilegiul de la Sibiu”

 1. Doamna Gabriela, pai care obști monahale?!, De exemplu Mânăstirea din nordul Moldovei au ajuns promenadă pt ereticii, o sa dam și nume, Sucevița, Voroneț, au ,, sărbătorit” sărbătorile de iarnă împreună cu papisti, la Durău funcționează și un centru ecumenist

  Apreciază

  1. La una din aceste manastiri, care nu mai sunt sfinte, e o maica cu care, la anumite intervale de timp, comunic. Nu stiu cat va mai sta in pasivitate. Ce trebuie sa se mai intample ca sa se trezeasca la realitate? Ma tem ca se vor trezi cand vor constata ca au devenit papistase, iar Sfanta Liturghie va fi scoasa din manastiri.

   Apreciază

 2. Sfintite Parinte Vasile,bine ati cuvantat,numind ceea ce s-a intamplat la Sibiu 2018,”Sacrilegiu”,caci asa este.
  Ne intristam,dar ne mentinem constiinta treaza ,in a avertiza pe cei care inca mai lenevesc in reverii,sa se trezeasca la crunta realitate.
  Iata ce avertiza in 2016,Arhimandritul Lazar((Abashidze):
  „Acum totul depinde de noi; și ceea ce este cel mai înspăimântător este faptul că oamenii sunt tăcuti. Preoții și clerul sunt tăcuti, și numai rareori auzi o voce de avertizare. Daca nu vor striga despre pericolul ce se apropie, în cazul în care nu protesteaza, în cazul în care nu trezesc creștini pentru a lupta cu acest rău, în cazul în care nu isi vin in fire, acesti oameni care au apostaziat de la Hristos – atunci ușa se va deschide larg și covorul va fi pregatit pentru ca antihrist să intre in Georgia.(n.m.Romania)

  Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii (Ps. 110). Si liberarea din frica este inceputul nebuniei!”

  Spunea in 2015,Constantin Necula:
  „*Le promit tinerilor ca, la primul concert rock din Piata Mare, voi fi alaturi de ei, in sutana si cu crucea la gat. Este o muzica pe care o ascult uneori si care ma linisteste. Dar, mai presus de asta, vreau sa le arat tinerilor ca intotdeauna voi fi alaturi de ei. Poate, la batranete, chiar o sa scriu o carte despre tineri”, a spus Constantin Necula citat de Turnul Sfatului.

  „Am spus ca ascult muzica rock. Am spus-o public si o sa-mi atrag probabil cateva simpatii de la fratii mei preoti, dar asta e mai putin important. Ce vreau sa intelegeti este ca dincolo de reverende stau oameni, ca in reverendele acestea sunt imbracati oameni, nu sunt imbracati niste maimutoi, sau niste teleghidati”, a adaugat parintele.
  „Pr. Necula fiind prins in himera cu “imaginea bisericii” si-a asumat deja un razboi, o cruce, care nu stim cat de mantuitoare sunt. Daca nu ne-ar pasa, nu l-am avertiza. Nu ne-ar fi greu sa batem din palme si sa ne alaturam si noi corului zambitorilor si frematatorilor care il aplauda si zic: “asa da preot, de astia avem nevoie”. Mai nou, din interviuri, cam reiese ca parintele are si o “echipa” cu care “evanghelizeaza” Romania, mergand pe la conferinte, lansari de carte si emisiuni TV, prin tara si strainatati. Teama ne este ca in curand, Pr. Necula sa nu aiba si o biserica proprie: “Ministry of Public Image of Christ” – cam asa ar suna in engleza un posibil nume. Dar nu riscul “brandului” pr. Necula ne ingrijoreaza cat teama de “trendul Necula”. Tare mi-e teama ca preotii sa nu inceapa sa vorbeasca misto pe la predici si prin biserici, doar ca sa ii atraga si pe “caldicei”. Sincer, inca vreau sa mai aud “citari sforaitoare” si “cantari pe nas” (o alta expresie marca Necula folosita cu privire la psaltii bisericesti – in opozitie cu tinerii ciresari sau baietii de cartier – nici nu mai stiu contextul, atat de veche e formula).”comenteaza jurnalistul controversat, Gigel Chiazna[Informatician, webmaster de site-uri ortodoxe, membru al asociatiei „Ortodoxronet”]

  *https://www.agerpres.ro/social/2015/11/06/preotul-constantin-necula-ascult-rock-fm-zilnic-i-am-cumparat-fiicei-tricou-din-hard-rock-13-33-12

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s