Simboluri satanice pe cărţile de identitate

Zilele trecute am primit prin e-mail un film cu informaţii pertinente despre cartea de identitate şi alte consideraţii privind perseverenţa cu care puternicii zilei – unii nu vor ajunge ziua de mâine! –  ne înscriu în acte însemnele lor satanice. Recunosc ca sunt un atent observator  al evenimentelor care se petrec în vremea noastră, şi totuşi nu mi-am dat seama până unde merge demenţiala cutezanţă de a ne însemna cu simbolurile lor satanice, spre a ne robi antihristului ce va să vină. Fără o introducere prea lungă, trec la subiectul în discuţie, stăruind asupra a patru aspecte, deosebit de relevante.

 1. Codul numeric personal. Este format din treisprezece cifre, amintindu-ne de capitolul 13 al Apocalipsei, în care ni se relatează despre triada funestă diavol – antihrist – prooroc mincinos. Aceasta spurcăciune greţoasă este o bătaie de joc la adresa Preasfintei Treimi. Codul numeric personal este o bătaie de joc la adresa noastră, nevrednici slujitori ai lui Iisus Hristos, Mântuitorul lumii. Pe mai-marii lumii nu-i interesează numele nostru primit la Sfântul Botez! Nu-i interesează nici numele de familie, nici numelor celor doi părinţi prin care Dumnezeu ne-a adus la existenţă. Îi interesează c.n.p.-ul, adică pentru ei nu suntem decât un număr, nu o persoană, precum deţinuţii din lagărele naziste! Cutremurător! Iată cât preţ pun pe noi puternicii zilei.
 2. Vă rog să vă verificaţi fiecare cărţile de identitate şi veţi vedea ceva stupefiant! Uitaţi-vă la fotografia din colţul din dreapta, sus. Veţi citi ,,identity card’’. Aceste două cuvinte apar pe fruntea din fotografia fiecăruia dintre noi. ,,Card’’ citit de la dreapta la stânga, ca în scrierea ebraică, ne dă spurcatul cuvânt ,,drac’’. Cum îndrăzniţi, stimabililor, să-mi puneţi pe frunte acest cuvânt pierzător? Purtaţi-l voi, sataniştilor, care v-aţi vândut sufletele diavolului pe care-l slujiţi. Lăsaţi-mă pe mine, însemnat cu semnul Sfintei Cruci, să-mi port semnul meu mântuitor!
 3. Vă rog să priviţi cuvintele scrise sub fotografia din dreapta sus. Ele sunt sex/sexe/sex. De ce ere necesar ca acest cuvânt să fie scris de trei ori? Ne spun fraţii cei atenţi la mârşăviile lumii. ,,Sex’’ în limba latină înseamnă ,,şase’’. Scris de trei ori, ne dă numărul fatidic şi pierzător 666! Este numărul satanei, al lui antihrist şi al proorocului mincinos, papa.
 4. Vedeţi că în cărţile de identitate numele părinţilor sunt excluse. De ce oare? Zice-se, ca să nu-i discriminăm pe homosexuali, care nu pot fi părinţi! Până unde merge nebunia? Atenţie, oameni inteligenţi! N-aveţi voie să vă folosiţi de inteligenţa primită de la Dumnezeu, ca să nu-i discriminaţi pe proşti!

Vedeţi, dar, ce ne pun staniştii pe actele de identitate pe care le avem asupra noastră. Cu ce drept? Cu niciunul, dar cu un imens abuz! Asta ne face pe noi, ortodocşii nevrednici de numele lui Hristos, să cerem autorităţilor să ne dea acte de identitate fără simboluri satanice. Nu o vor face. Îi invităm să-şi poarte ei simbolurile satanice până la intrarea în iad, ori să se pocăiască, până nu este prea târziu. Nu încercaţi să vă căutaţi drepturile fireşti în justiţie. Veţi fi purtaţi şi amânaţi ani de zile, până când veţi trece pragul morţii şi nimeni nu vă va recunoaşte un drept înscris în Constituţie. Asta nu înseamnă că nu-l aveţi. Îl aveţi, ca dar primit de la Dumnezeu. Ce a dat Dumnezeu, nimeni nu poate să vă ia.

Preot Ioviţa Vasile

 

Reclame

16 gânduri despre „Simboluri satanice pe cărţile de identitate”

 1. da bine , parinte, explicatiile astea le-am vazut si eu demult pe net…
  eu zic ca se si exagereaza cu explicatiile astea…
  s-a nimerit la noi romanii ca citesti „card”-drac invers… asteas chiar exagerari… si atunci la unguri sau maghiari tot ” card” scrie si pe limba lor nu inseamna diavol oricum ai citi.
  si pt ca avem un nr. CNP asta nu inseamna ca suntem vanduti sau lepadati sau si satanei cum au explicat unii care sunt incepatori la duhovnicie, gen tineri ca ( ayeaye20.wordpress.com) care se cred luminati de Dumnezeu fiindca au distrus actele toate si îi numesc lepadati pe toti care au cnp.
  asta e parerea mea, asa cred eu, ca astea deocamdata nu afecteaza viata crestineasca.
  Daca nu scrie pe buletinul meu religia sau numele parintilor, nu inseamna ca eu nu ma pot ruga si traii crestineste. Numele parintilor mei si credinta mea e scrisa in inima mea ,
  nu cu buletinul ma duc la Hristos sau la spovedit.

  ei… cand or venii sa-ti puna cipuri in corp..e cu totul altceva….
  poate ma insel si zic prostii, dar v-am zis o opinie
  .de aceea suntem sa discutam

  Apreciază

  1. 1.Nu cred ca intamplator ne-au pus acel cuvant spurcat pe frunte. La unguri probabil e altceva, gasesc ei metode sa-si promoveze semnele si simbolurile.
   2. Intr-adevar, nu suntem lepadati de la fata lui Dumnezeu pentru cnp, pe care le-am primit cu multi ani in urma (in vremea lui Ceausescu), dar ne bajocoresc cu el, e absolut inutil pentru scopuri bune. Pentru ei e util, in tendinta de a robi populatia lumii.
   3.Ii felicit pe cei ce-au avut taria sa distruga actele cu simboluri satanice.
   4. N-am sustinut ca spun lucruri nemeiauzite, le-am auzit unele recent de la altii (povestea cu sex-un intreit)
   5. Cand ne vor pune cipuri precum animalelor, majoritatea romanilor (acel 80%) vor sta la coada.
   6. Sunt destui care spun ca nici cipul nu ne impiedica de la o viata crestineasca. Cititi va rog Apocalipsa 14, 9-11.
   7.Sa va de Dumnezeu sanatate.

   Apreciază

 2. am citit pasajul, de altfel toata Apocalipsa.
  zice de semnul fiarei pe mana si frunte cine se inchina ei.
  pai aici e intrebarea :
  a avea buletinul C.I. cu insemnele acelea , inseamna ca se inchina fiarei si semnului ei ?
  unii asa au explicat ca ” uite pe poza de buletin in dreptul fruntii ai un cod care se citeste cu laser 666, „…
  e asa asta?
  ei am inteles de la Sf. Ioan Ev. ca tre sa-ti puna pe mana sau fruntea ta, adica in corp, nu in poza de buletin.

  Apreciază

 3. Ciprian frate, sa nu ne culcam pe o ureche, dece? pai ft simplu și lesne de înțeles, slugile satanei lucrează după metoda tipică lor a pașilor mărunți, adică: azi un c.n.p, mâine un card bancar, poimâine un pașaport biometric, răspoimâine un buletin biometric s.a.m.d pina la pecetea finală aceea pe mîna ori pe frunte, hai sa ne aducem aminte cam prin 2009 când Părintele Iustin Pârvu trăgea semnale de alarmă în privința pașaportului biometric, ce atacuri sa pornit împotriva sa, politicieni, presa, ierarhi b.o.r toți la unison cu atacuri împotriva Parintelui, iată ce zicea pe atunci fostul purtător de cuvânt al b.o.r Constantin Stoica: nu va fi nici un semn al fiarei, voi fi printre primii care mă voi cipui, de asemenea pr Eugen tanasescu: nu există niciun antihristul și nici o apocalipsa nr 666 este un nr că oricare altul
  Ei bine după aceiași maniera a pașilor mărunți se procedează și în privința ecumenismului, azi o schimbare de calendar, mâine o ,, rugăciune” la comun, poimâine, un potir comun s.a.m.d pina la religia unică antihriști a
  Revenind la semnul fiarei, astăzi în zilele noastre în statele unde sa ajuns la stadiul microcipuri sunt cozi interminabile la capăt, a se vedea cazul Suediei, la noi avem modelul cardului de sănătate în care majoritatea covârșitoare a românilor l-au primit fara doar și poate, cam același lucru va fi și la momentul cipari

  Apreciază

 4. Ce mai aflăm, la Sf Munte sa alocat și se alocă diverse sume de bani de la u.e și diverse organisme financiare, pt infrastructura și alte îmbunătățiri, pina aici toate bune și frumoase, dar întrebarea care se pune este in felul următor: cu ce scopuri se dau aceste sume, că vorba ceea că orice cămătar aceste organisme vor la schimb ceva, iar cerințele lor cam știm în ce constau
  Ce va urma…

  Apreciază

 5. Mihai,
  stiu tot ce ai zis, sunt la curent cu toate acelea.
  Eu n-am zis de aceia care ignora cipul si ecumenismul.
  am zis doar ca se face cateodata exagerare pe ceva ce si asa le discutam dar le folisim. adica :
  C.I. cu cnp , carduri bancare.
  e discutie si discutie, stim ca are insemnele acelea dar le folosim. nimeni nu face nimic .
  asteapta sa mai traiasca pana va veni cu adevarat momentul de lepadare .
  pana atunci ramane la constiinta fiecaruia, la fel ca si cu pomenitul si nepomenitul.
  ai vazut cum din exagerare unii au ajuns sa numeasca eretici pe toti, si lepadati pe toti cu cnp si card.
  asta e bine? adica cunosc un om care s-a lepadat de acte ( asta nu e rau), dar ii vede lepadati de Har pe ceilalti. uita-te la ayeaye.
  nu ne culcam pe o ureche, ci stam cu urechile ciulite si vigilenti.
  uneori pe vrajmas il poti omori daca astepti sa se apropie de tine si abia atinci strigi sa-l prinda, daca strigi cand e la departare isi da seama de capcana si nu vine la lupta precum a stabilit ci isi schimba iar tactica.

  Apreciază

 6. Oki.pana acum corect tot ce ati scris. Fratilor dar nu am văzut pe nimeni sa vină cu o soluție,propunere, ceva, orice.Normal ar trebui să fim uniți,sa ne adunam in grupuri și să formăm o comunitate unde statul nu are ce sa se bage.In America există.

  Apreciază

  1. Acele comunitati se vor forma negresit, cand imprejurarile ne vor obliga. Deocamdata sa ne uitam in jurul nostru, deoarece suntem foarte dispersati. E bine ca avem aceasta grija inca de-acum. Dumnezeu le va randui pe toate la vremea lor. Comunitatile sunt pentru cei mai tineri, care sunt in putere. Noi, cei batrani si neputinciosi vom sta la casele noastre. Doamne, ajuta tuturor.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s