În adâncurile Pământului are loc un fenomen misterios, iar cercetătorii nu cunosc cauza

În adâncurile Pământului are loc un fenomen misterios, iar cercetătorii nu cunosc cauza
Pământul este o planetă vie, iar în adâncurile ei se află râuri de fier topit ce pulsează în jurul nucleului. Acest fier mobil este cel care generează câmpul magnetic ce provoacă aurorele şi menţine omenirea în viaţă.
O nouă cercetare arată că, în adâncurile planetei, au loc fenomene ciudate. Conform FoxNews, acestea provoacă deplasarea Polului Nord dinspre Canada către Siberia.
„Polul magnetic se mişcă atât de rapid încât a forţat specialiştii în geomagnetism să facă o mişcare rară,” scrie jurnalul Nature.
Pe 30 ianuarie, Modelul Magnetic Global, ce guvernează sistemele moderne de navigaţie, urmează să treacă printr-o actualizare urgentă. Specialiştii se aşteptau că modelul actual să fie valid până în 2020, însă polul magnetic a început să se deplaseze atât de rapid, încât actualizarea trebuie făcută.
Anual, geofizicienii din cadrul Administraţiei Naţionale Oceanice şi Atmosferice şi British Geological Survey verifică modul în care variază câmpul magnetic al Pământului. Acest lucru este necesar, deoarece fierul lichid din nucleul Pământului nu se mişcă într-un ritm consistent.
„În 2016, de exemplu, parte a câmpului magnetic s-a accelerat temporar la adâncimi mari sub nordul Americii de Sud şi în estul Oceanului Pacific”, arată Nature. Această modificare a fost înregistrată de sateliţi.
Mişcările polului magnetic nordic au reprezentat punctul central al studiilor încă din 1831. Iniţial, au fost detectate mişcări în Oceanul Arctic produse cu o viteză de 15 kilometri anual, însă, din 1990, această viteză a crescut.
În prezent, acesta se deplasează cu 55 de kilometri, anual. Motivul accelerării mişcării câmpului magnetic este necunoscut. 

(Preluare de pe site-ul Natura)

Întrebare: oare fenomenul nu e legat de ceea ce pregăteşte Dumnezeu pentru America de Nord? Mă gândesc la profeţia Cuviosului Efrem Filotheitul.
A doua chestiune: iadul e in interiorul pământului (Numerii 16, 30-33). Putem lesne înţelege ce-i acolo, din descrierea de mai sus. Bunul Dumnezeu să ne ferească să nu ajungem in pedepsele iadului.

 

Părintele Claudiu Buză despre Gheron Efrem şi situaţia Mănăstirilor din Statele Unite

În legătură cu dezmințirea oficială dată de mănăstirile din Arizona cum că ar fi falsă știrea cu Gheron Efrem Filotheitul, spunem urmatoarele:
Lucrurile sunt foarte complicate în Arizona. Eu cred că Gheron Efrem, după minciunosinodul din Creta e ținut în „captivitate” de către ecumeniștii care au preluat conducerea mănăstirii. Actualul stareț al mănăstirii este omul patriarhului Bartolomeu cu rolul de a nu lăsa se ridice obștea împotriva ecumenismului și minciunosinodului.

Este interesant faptul că părintele Efrem, duhovnicul mănăstirii, după un interviu în limba engleză în legătură cu sinodul de la Kolymbari, a plecat cu voie sau fără de voie într-o zonă mai răcoroasă a planetei. Așa că știrea despre plecarea ucenicilor este mai puțin importantă decât ceea ce se întâmplă acum, în cele 18-20 de mănăstiri ctitorite de Avva Efrem Filotheitul.

Patriarhul Bartolomeu nu va permite nimic să miște în obștile renumitului Bătrân athonit, ucenic de-al Cuviosului Iosif Isihastul. Decât, poate, comunicate oficiale care să păstreze ,,liniștea’’ mănăstirii. Personal, cred că lucrurile sunt orchestrate cu multă abilitate de ecumeniști. Gândiți-vă ce s-ar fi ales de planurile Fanarului dacă s-ar fi ridicat Gheron Efrem Filotheitul împreună cu ucenicii din întreaga lume împotriva ecumenismului și a minciunosinodului din Creta!

 

Publicitate

Un gând despre „În adâncurile Pământului are loc un fenomen misterios, iar cercetătorii nu cunosc cauza”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: