Regele este gol

Ştiţi basmul lui Hans Christian Andersen, ,,Hainele cele noi ale regelui’’? Nici eu nu l-am ştiut până zilele trecute, când am ajuns să-l citesc. Despre ce e vorba? Un rege era atât de preocupat de veşmintele sale, încât neglija treburile regatului. În fiecare ceas îşi schimba ţinuta şi se admira pentru frumuseţea hainelor sale. Au venit în cetate doi şarlatani care spuneau, în dreapta şi-n stânga, că ei sunt în stare să ţeasă nişte veşminte nemaiîntâlnite, pe care dacă le-ar îmbrăca regele, ar vedea care din slujitorii săi sunt vrednici şi care sunt proşti de dau în gropi. Vestea a plăcut regelui şi imediat i-a pus la lucru, dându-le cu generozitate cele de trebuinţă. Şarlatanii s-au aşternut pe lucru, numai că pe războaiele lor de ţesut nu era nimic. Tot ce li se dădea, băgau în buzunar, dar se prefăceau că lucrează de zor. După o vreme, regele şi-a trimis un slujitor să vadă lucrarea minunată a celor doi. Privind cu stăruinţă, se mira în sine că nu vede nimic pe războaie. ,,Dacă voi spune că nu văd nimic, vor zice că nu sunt potrivit pentru slujba mea, ori sunt deosebit de prost’’ – s-a gândit el, aşa încât a început să laude ţesătura celor doi. Aşa a vorbit şi în faţa regelui, mulţumindu-l cu cuvintele sale. Însuşi regele s-a dus să vadă ţesăturile cele minunate şi a rămas mirat, nevăzând nimic din cele făgăduite. ,,Ce să fie? Nu văd nicio stofă. Oare oi fi prost? Sau nu sunt bun de rege?’’ – cugeta el. Aşa că a început să laude şi el lucrarea celor doi. A venit vremea să îmbrace veşmintele cele noi şi slujitorii roiau în jurul său, prefăcându-se că îi aranjează minunăţiile. La urmă, a ieşit în public mulţumit de frumuseţile cu care s-a înveşmântat. Oamenii au ieşit la ferestre pentru a-şi admira suveranul şi toţi erau cuprinşi de o mare bucurie. Atunci s-a auzit glasul unui copil: ,,Regele este dezbrăcat’’. ,,E dezbrăcat’’, a exclamat poporul, care cu puţină vreme înainte admira nişte veşminte iluzorii. Regele s-a gândit că într-adevăr, poporul are dreptate, dar şi-a continuat drumul, urmat de cei care purtau o trenă inexistentă.

Nu ştiu dacă înaintemergătorii antihristului se inspiră din basmul lui Andersen. Ce ştiu cu certitudine e faptul că şi aceştia contează pe orbirea spirituală şi pe prostia (de dat în gropi) a oamenilor. Venirea în România a papei e o repetiţie în vederea întronizării antihristului. Urmăriţi măcar o parte a vizitei. Veţi vedea mulţimi extaziate până la leşin, români şi unguri, clerici şi mireni, ,,ortodocşi’’ şi eterodocşi. Entuziasmul va fi neţărmurit pentru că o dată-n viaţă ai ,,privilegiul’’ de a sta în apropierea unui suveran pontif. Televiziunile se vor întrece în laude şi ode la adresa unui muritor, care vine despuiat pe pământ românesc să ne arate splendoarea veşmintelor sale. Dacă nu credeţi, accesaţi un filmuleţ de 27 de secunde (https://youtu.be/r4odtiW7xjE). Ce spune ereticul Francisc, arătand o mica casetă care conţinea o cruce: ,,Ce este aceasta? Este istoria eşecului lui Dumnezeu. Este calea crucii. Calea mică a crucii’’. Înţelegeţi acum de ce spunea Sfântul Cosma Etolianul: pe papa să-l blestemaţi. Se va auzi măcar un glas de copil care să rostească adevărul?

Presbiter Ioviţa Vasile

 

18 gânduri despre „Regele este gol”

 1. Ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos , să-l certe pe acest blestemat, ticălos si blasfemiator papă eretic , sa-l surpe degrabă , sa-l izgoneasca din Tara noastră , sa-i pedepseasca limba si gura sa cea spurcata , dureri si tulburari sa-i trimită pe capul lui , sa plece din Țara noastra mai-nainte de a sosi !
  ” pe unul ca acesta să-l dati diavolului ca sa-l munceasca”, dupa spusa Sf. Apostol Pavel !

  Apreciază

 2. Satana a sosit la București, Nifon de la Târgoviște la întâmpinat pe aeroport împreună cu Johanis, mulțimea spălată pe creier aclamandul, vremea in București​ este învolburată, toate televiziunile și presa transmit in direct mascarada

  Apreciază

   1. Dragi cititori,
    De câteva zile mi s-a tăiat posibilitatea tehnică de a posta articole pe blog, în condiţiile-n care cenzura, de orice fel, a fost ,,desfiinţată’’ prin Constituţie. Neputând depăşi acest obstacol, am hotărât să-mi public articolele în acest spaţiu extreme de îngust al Comentariilor, până când mă vor înlătura şi de-aici. Faptul că sunt cenzurat se datorează unor adevăruri dureroase pe care le-am abordat, legate de vizita lui Francisco Bergoglio în România şi care contrastează vădit cu delirul propagandistic oficial. Vă mulţumesc pentru atenţie şi interes.

    În loc de titlu:,,Şi şi-a deschis gura spre hule asupra lui Dumnezeu, ca să hulească numele Lui…’’ (Apocalipsa 13, 6)

    ,,Am văzut apoi altă fiară, ridicându-se din pământ, şi avea două coarne asemenea mielului, dar grăia ca un balaur’’ (Apocalipsa 13, 11). Ne este necesar să înţelegem cele ce urmează:
    a) Fiara este, de fapt, om. Este actualul papă, pe care vizitează România.
    b) Faptul că se ridică din pământ ne duce cu gândul la adevărul că omul a fost creat din ţărâna pământului (Facere 2, 7).
    c) Asemănarea cu Mielul Hristos este aparentă, important este ceea ce grăieşte.
    d) Grăieşte ca balaurul cu care e comparat iar balaurul este ,,şarpele cel vechi, care este diavolul şi satana’’ (Apocalipsa 20, 2).
    De ce grăieşte papa ca diavolul? Vă veţi convinge citind ceea ce a rostit acesta cu anumite ocazii:
    1. Dumnezeu Se schimbă şi evoluează odată cu noi
    2. Dumnezeu nu e Judecător, nu judecă pe nimeni. Este atât de iubitor încât pe toţi îi va mântui.
    3. Chiar şi ateii recunosc că există Dumnezeu
    4. Biblia este o carte sfântă, frumoasă, dar ca în toate cărţile vechi unele pasaje sunt depăşite.
    5.Toate religiile sunt adevărate.
    6. Între catolici şi ortodocşi nu e nicio diferenţă.
    7. Nu există iadul, în care oamenii să se chinuiască veşnic.
    8. Adam şi Eva n-au existat.
    9. Biserica este destul de mare, îi cuprinde pe heterosexuali şi pe homosexuali, chiar şi comuniştii sunt bineveniţi.
    10. Vom începe să permitem femeilor să devină cardinali.
    12. Vom avea în viitor şi o femeie papă.
    13. Arătând o casetă mică în care era o cruce: ,,Ce este aceasta? Este istoria eşecului lui Dumnezeu. Este calea crucii. Calea mică a crucii’’.
    14. Rămân un slujitor al lui Iisus Hristos, dar cred şi în evoluţionismul lui Darwin.
    Mai are cineva îndoieli că fiara care se ridică din pământ este papa? Mai trebuie oare să spunem că în alt loc – Apocalipsa 20, 10 – Sfânta Scriptură-l numeşte ,,proorocul mincinos’’, care se va chinui în iezerul de foc şi de pucioasă, împreună cu diavolul şi cu fiul acestuia, antihristul?
    Vizita ereticului papă a fost plănuită cu multă rigoare, în cele mai mici detalii. Şi totuşi, organizatorii au uitat un lucru esenţial: ceremonia de sărutare a papucului ,,sfântului părinte’’. Era deosebit de instructiv să-l vedem pe Klaus Iohannis, împreună cu doamna, sărutând încălţările suveranului, urmaţi de Viorica Dăncilă şi întregul guvern, ca la urmă să vină patriarhul Daniel cu Sinodul cel Sfânt al Bisericii Ortodoxe Române. Poate ceremonia e secretă. Poate, altădată.

    Presbiter Ioviţa Vasile

    Apreciază

 3. Despre cei șapte ierarhi martiri ai greco-catolicilor

  Sunt unii care îl acuză pe papă că lovește în Biserica Ortodoxă Română prin procesul de beatificare al celor șapte ierarhi.
  Dar acei ierarhi au fost victime ale Securității comuniste și atee, nu ai ortodocșilor, că securiștii le-au distrus viețile, precum și nouă, celorlalți români.
  Ideea e că un om trebuie să vină la Ortodoxie de bună voie, iar nu forțat de Securitate. Securitatea nu a ajutat credinței ortodoxe, decât dacă ești total orb duhovnicește!
  Securiștii, comuniștii au fost în război inclusiv cu Biserica Ortodoxă, nu în ajutorul ei. Iar cu greco-catolicii Securitatea avea problema că ei (greco-catolicii) aveau conducerea, adică papa, într-o țară din vest, democratică, și care nu era sub influența Moscovei.
  Deci, a critica încă odată pe cei șapte ierarhi martiri ai greco-catolicilor înseamnă a face încă odată treaba murdară a Securității.

  „Dar cel care lucrează adevărul vine la Lumină, ca să se arate faptele lui, că în Dumnezeu sunt săvârşite.” (Ioan 3, 21)

  Apreciază

 4. Hristos a înviat și Doamne ajuta ,ceea ce am văzut zilele acestea cu această mascaradă a bantuiririi bezmeticului de Francisc, dar și a ereticului in același timp, efectiv reflectă cam cum va fi primit antihristul, la catedrala mântuirii orbeții îmbrăcați la costume populare primindul pe eretic cu pâine și sare, de asemenea la Miercurea Ciuc mulțimea aclamandul pina la extaz, nemaivorbind de propaganda fățișă pt ruperea Ardealului și cu o ,,priministra” pe post de glugă de coceni in care totul sa petrecut sub priveliștea ei și sa demonstrat încă o data că România este câine fără stăpân, apoi la Iași puhoaie peste puhoaie aclamandul și cu un Teofan Savu care se pupa cu Francisc de numa numa, atît că la Iași au fost câțiva care au protestat în fața catedralei mitropolitane, de asemenea la Blaj, acolo beatificand și tot soiul de eretici, iar una peste alta Hristos fiind scos și din ecuație, ceea ce va urma Dumnezeu cu mila, nu vreau să fiu pesimist nici să dramatizez, dar realitatea cruntă din teren spune totul, de asemenea am văzut diverse persoane purtând tricouri și șepci in care erau inscripționate cuvinte cu sunt voluntarul papei Francisc, apropo de cenzură, am văzut că și la greci sunt bloguri in care nu mai apar articole, acum nu știu dacă de la cenzură sau de la altceva, cert este că nu am mai văzut articole pe acestea, este vorba despre blogul Pr Manolis katanixis.gr și blogul opaidagogos.gr, portalul Romfea.gr fiind preluat de către un trust american

  Apreciază

  1. 1. L-ati vazut pe papa facandu-si semnul Sfintei Cruci? Eu nu.
   2.Ati vazut vreo Cruce in catedrala mantuirii neamului? Oricat m-am straduit, n-am vazut.
   3. Ce avea papa in spate dreapta cand a rostit discursul in catedrala mantuirii neamului? Vreau sa vad un ortodox cu spirit de observatie.

   Apreciază

   1. Papa Francisc e duminică la Blaj, în ultima zi a vizitei sale în România. Sfântul Părinte a fost la Bucureşti, Iaşi şi Blaj, acolo unde a ţinut Sfânta Liturghie, pe Câmpia Libertăţii din Blaj s-a încheiat. Suveranul Pontif a citit mesajul de beatificare a celor 7 episcopi români. Sute de mii de români au fost să-l vadă pe Papa, care astăzi va pleca spre Vatican. Însă, Daniel Ghiţă, considerat cel mai mare luptător K1 român, a avut un comentariu acid.

    „Toată ziua ne intoxicaţi cu venirea Papei in România.
    Îl înjuram pe Patriarhul nostru ortodox, dar ne ploconim ca slugile in fata Papei care e catolic!
    Cât costa toată vizita? Nu puteam construi o clinica pe banii ăştia ?
    Care este scopul vizitei?
    Prima data ati început campania împotriva Bisericii Ortodoxe Române cu slogane “ vrem spitale, nu catedrale”. Acum nu mai vreţi ? O campanie de a denigra Catedrala Mântuirii Neamului! Nu aveam voie sa avem aşa catedrala? Unde sunt toti eroii neamului nostru. Trebuie sa ne dispară şi religia?
    Cine plateste paza, masinile? Din banii poporului? Stie cineva cat ne costa aceasta vizita a Papei in România?…Noi suntem creştini ortodocşi şi aşa o sa rămânem!…Fraţilor, nu va uitati religia creştin ortodoxa! Este unica care ne-a ţinut uniţi ( poporul român) şi încă ne mai tine uniti. Luaţi exemplul Bulgariei, de a nu permite ca preoţii ortodoxi sa se roage cu Papa! Nu va lăsaţi manipulaţi de campania ( electorala ) agresiva care se face pe toate posturile TV.
    Acum, si religia noastra nu e buna?…Eu sunt român creştin ortodox, si aşa rămân până la moarte!”, a scris Daniel Ghiţă pe contul său de facebook.
    (Preluare de pe Prosport)

    Apreciază

 5. În urma cu un an zona Attika din Grecia avea să fie mistuită de flăcări, asta sa întâmplat în urma unui dezmăț ecumenist organizat de Bartolomeu, acolo, zicase pt o Attika mai verde unde de asemenea a fost prezentă toată ,,crema” ereziilor

  Apreciază

 6. Hristos a inviat!
  „Aşa zise Domnul, Regele lui Israel şi Izbăvitorul său, Domnul Savaot: „Eu sunt Cel dintâi şi Cel de pe urmă şi nu este alt dumnezeu afară de Mine!
  Cine este ca Mine să vină lângă Mine, să grăiască, să proorocească şi să se măsoare cu Mine! Cine a vestit de la început viitorul? Ceea ce se va întâmpla, cine poate să le prevestească?
  Nu vă temeţi, nici nu vă spăimântaţi! N-am arătat Eu odinioară şi n-am vestit, când v-am luat pe voi de martori? Este oare un alt dumnezeu afară de Mine? Este un alt adăpost ca Mine?
  Toţi făcătorii de idoli nu sunt nimic şi cele mai alese lucrări ale lor nu slujesc la nimic. Martorii lor nu văd nimic şi, spre ruşinea lor, nici nu înţeleg nimic.”
  [Isaia 44,6-9]
  Ma voi referi la cateva aspecte din prima zi a vizitei ereticului Francisc in Romania, tara care trebuia sa devina „o tara ca soarele sfant de pe cer”, dar care sub conducerea religioasa a patriarhului BOR, cu complicitatea tacuta a clerului laic si monahal, va deveni in scurt timp o tara oarba duhovniceste, „o tara a razvratirii” (Iezechiel 12, 2), care refuza sa se indrepte catre Lumina cea Adevarata.
  In momentul primirii de catre patriarhul Daniel a delegatiei papale in frunte cu conducatorul lor iezuit, acesta din urma a sarutat repede mana stanga a conducatorului BOR.
  Dârzul arhiereu al Domnului Hristos, Mitropolitul Augustin de Florina, întreabă: ”…Cine ești tu falsule teolog și falsule preot și falsule episcop din secolul 20, care îmi spui că nu-i nimic …Vino aici în față, ca să discutăm clar și pe șleau„. Ierarhi, preoți, mireni, citiți cuvantul acesta de foc, care ne curață sufletele, ne întăresc dreapta credință, apărându-ne de colții otrăviți ai lupilor vicleni și ucigași intrați deja în staul! „Adică, dacă papa Francisc fără nicio reținere ( public) pupă mâna “iluminaților” masoni (care stăpânesc și conduc omenirea spre Antihrist), îmbrățișarea lui devine îmbrățișarea fiarei apocaliptice, iar sarutarea lui este sarutarea înaintemergătorului Antihristului. Inaltii Ierarhi BOR nu au mai sarutat mana fiului tatalui minciunii, asa cum s-a intamplat la sosirea in Romania a papei Ioan-Paul al II-lea, dar elanul si bucuria cu care l-au primit acum, spune totul.
  Imbratisarile solemne ale sinodalilor BOR, primirea fastuoasa si asezarea unui om care propovaduieste minciuna si panerezia ecumenismului pe soleea Sfantului Altar, rugaciunea in comun din Catedrala Mantuirii Neamului, cantecele catolice care au rasunat in cinstea proorocului mincinos, reprezinta gesturi inselatoare si smintitoare, profund neortodoxe, in fata carora orice explicatie este de prisos.
  Revenirea în Trupul Bisericii a celor care au apostaziat(papistasi, greco-catolici, protestanti) si se afla sub anatema, se poate face numai prin pocaință, lepădarea de erezii, botez și recunoașterea unicului Adevăr ortodox!
  Iata ca asa cum era de asteptat, sinodul in frunte cu patriarhul BOR, nu s-a temut de intalnirea cu tatal minciunii si a umilit inca o data Sfanta Ortodoxie. Intreaga tara, incepand cu liderii ei politici luterani, ateisti, eretici, numai ortodocsi nu, continuand cu patriarhul si sinodul sau, s-a prosternat si a adus osanale cu slugarnicie, nerusinarii si obrazniciei papei, care a desfasurat o ampla actiune de misionarism intr-o tara care s-a declarat majoritar ortodoxa.
  Fenomenele naturii (ploaia,grindina, curcubeul),soarele insusi, au fost transformate in miracole, minuni care apareau si dispareau in cinstea celui care se considera infailibil!(!), caruia i s-a permis sa insulte si sa otraveasca cu suflul cuvintelor sale viclene si fatarnice, un intreg neam, o intreaga istorie, sfinti martiri si mucenici, din cele mai indepartate timpuri istorice pana la sfintii inchisorilor comuniste care si-au dat viata, pentru credinta ortodoxa, neam si tara.
  Acestora li se cuvine toata cinstea si onoarea, lor, recunoasterea si marirea, lor, rugi fierbinti si prosternare in fata Sfintelor Moaste, caci lor le suntem adanc recunoscatori ca neam, ca ne mai ingaduie Bunul Dumnezeu pe aceste plaiuri sfintite de sangele lor.
  Presa natanga, televiziunile, intreaga mass-medie la unison, s-au intrecut cu patos, ardoare si entuzism in prezentarea acestei vizite de stat, sa nu uitam, platita cu o suma fabuloasa din Fondul de rezervă bugetară pus la dispoziția Guvernului, pentru finanţarea tuturor activităţilor de protocol, începând cu cazarea şi masa invitaţilor, renovării şi amenajării lăcaşurilor de cult, care au fost vizitate de către ereticul papa si suita sa.
  Prozelitismul catolic al celui care se considera pe sine”loctiitor al Fiului lui Dumnezeu” si care urmareste desfiintarea Ortodoxiei, constituie cea mai grava insulta adusa credintei ortodoxe a poporului roman, care s-a facut cu acordul deplin al celor carora li s-a incredintat de Mantuitorul Hristos, conducerea turmei Sale catre mantuire.
  Cu acest prilej „istoric”, care a fost scris in Cartea Vietii de catre Domnul Cel Vechi de Zile, clerul laic si monahal al BOR, tacuti ca mormantul, orbi duhovniceste si surzi la glasul propriei lor constiinte, slujbasi cu simbrie ai patriarhului BOR, s-au dezonorat, au murit duhovniceste si au coborat acolo unde doar cu o aspra asceza si profunda pocainta sub mila, bunatatea si dragostea nesfarsita a Mantuitorului Hristos , se mai pot salva. Acum si numai acum.
  Numai au nici o clipa de pierdut. Cei înșelați ,care persista in înșelare nu vor avea nicio îndreptățire în fața judecătorului Hristos, care le va spune cu dreptate: „Adevărat zic vouă: Nu vă cunosc pe voi!”
  Inainte de a primi hirotonirea, toti s-au gandit de mii de ori , ca atunci cand li se va cere marturisirea Adevarului, pot pierde tot ceea ce au castigat ca dar din partea Domnului: casa, slujba si prietenii, foloasele materiale si onorurile desarte ale acestei lumi nebune si trecatoare, chilia din manastire si hrana, fi-vor umiliti, urgisiti si aruncati ca niste carpe netrebnice, dar vor castiga tot ce au mai scump:viata vesnica in Hristos.
  Merita sa meditam la cum am fost perceputi in ansamblu, popor ortodox majoritar si conducatorii sai, religiosi si politici vanduti, de catre abilul, fatarnicul si vicleanul destabilizator politic si religios, papa.
  În discursul său de la Palatul patriarhal, papa adaugă „spontan” și faptul că ținta Vaticanului a fost atinsă: „Aceasta deja este unitate” (E questo già è unità). Făcea referire la faptul că s-a trecut la următorul stadiu, de la vizita papei Ioan Paul al II-lea din 1999, când doar se exclama termenul ecumenist de „unitate” (în diversitate):

  „Aș dori să adresez un gând de recunoscătoare amintire Patriarhului Teoctist. Cum să nu ne amintim strigătul spontan de „Unitate, unitate!” care s-a ridicat aici, la București, în zilele acelea? A fost un anunț de speranță izvorât din Poporul lui Dumnezeu, o profeție care a inaugurat un timp nou: timpul de a merge împreună pentru a redescoperi și trezi fraternitatea care deja ne unește. Și aceasta deja este unitate!” (Basilica.ro).

  Apreciază

  1. In sfarsit, o mare si placuta surpriza. Bine ati revenit Distinsa Doamna Doctor. V-am simtit din plin lipsa. Aveam mare nevoie de condeiul Dumneavoastra in aceste zile care am fost asaltati de proorocul mincinos cu suita, secondati si lingusiti de comentatoarele acestea ale noastre si de multi altii, specialisti in papologie. Ce spectacol trist! Ce orbire spirituala! Ce punere in scena la scara nationala! Doamne pazeste-ne!

   Apreciază

 7. Bine v-am regasit Sfintite Parinte Vasile!
  Sa fie blagoslovit cuvantul Sfintiei Voastre!

  V-am simtit lipsa, dar ati fost tot timpul prezent in rugaciune si in inima.
  Adevar ati grait!
  S-a asternut linistea grava peste tara acoperita de puhoaiele noroioase ale apelor, care au luat cu ele 4 copilasi, peste nenorocirea abatuta asupra satelor si comunelor datorata revarsarii apelor involburate care au luat in stapanire drumuri, gospodarii, lunci si gradini.
  Sufletul s-a pustiit de atata tristete declansata, mai ales de marea tradare a Ortodoxiei.
  Nu avem nici o putere asupra stihiilor naturii, dar in noi se afla puterea si discernamantul sa fim mai buni, daca dorim aceasta.
  Cu lumina sufletului, cu lumina mintii curate se sfinteste toata fiinta celor buni, curati si sfinti.
  Exista oameni lipsiti de orice lumina, ale caror suflete raman intotdeauna in intuneric. Cine sunt acesti nefericiti? Sunt dusmanii inraiti ai lui Dumnezeu, care s-au ridicat impotriva lui Hristos, sunt cei patrunsi de duhul mandriei. Multi dintre ei cred ca sunt purtatori de lumina, fiindca au o educatie inalta. Dar se insala profund: nu stralucesc de nici o lumina, ci persista in intunericul vesnic.
  Tot trupul lor este intunecat, toate gandurile pe care ei le considera profunde, stralucitoare, sunt intunecate si lipsite de adevar, pentru ca adevarul este doar in Hristos.
  Sa se intrebe clerul ortodox vanzator al Ortodoxiei, precum fariseii:“Nu cumva si noi suntem orbi?“

  Domnul le va raspunde:

  “Daca ati fi orbi, nu ati avea pacat; dar pentru ca ziceti ca vedeti, pacatul ramane asupra voastra“ (Ioan 9, 39-41).
  Duhovniceste au orbit cu mult timp in urma, datorita invaziei microbiene letale declansata de panerezia ecumenista care le mistuie trupul si mintea.
  Domnul a venit sa astupe cu lumina Sa dumnezeiasca orice intelepciune omeneasca desarta, orice lumina artificiala, care fumega inaltata de oamenii plini de mandrie, de parere de sine. Ei considera ca pot cuprinde cu mintea lor adevarul intreg. Pe acestia, care se considera vazatori, Domnul i-a facut nevazatori, iar pe oamenii simpli, cu inima curata, care au primit Sfanta Evanghelie cu credinta deplina, precum copiii mici primesc cuvintele parintilor lor, i-a facut vazatori.

  Sursa :Sfantul Luca al Crimeei, Predici, Ed. Sophia, Bucuresti, 2009

  Apreciază

 8. Dragilor ,cand am facut miting IMPOTRIVA VENIRI PAPEI in Romania,ne~ati luat in ras.Iar noua ni s~a intocmit dosar pentru TERORISM.Cand am vorbit si dezvaluit,lipsa marilor Bisericii Romane de coloana vertebrala,vis~a~vis de statuile satanice amplasate in Romania,m~ati judecat….. Dar se pare ca TOT ce am spus a fost si este ADEVARAT !!! Le puteti gasi aici : https://danielvla.wordpress.com/2019/06/08/video-marian-motocu-mustrand-pseudo-ierarhii-si-clerul-tradator/
  Cand va spun ca NU EXISTA CORONA ,nu ma credeti.Cum dealtfel nu credeti nici cand va spun ca suntem supusi unor teste.Nu ati crezut cand v~am spus ca Romania ,este dusa in pierzanie de EVREI. Dar acum se pare ca TOT ce am spus ESTE ADEVARAT !!!! Am vorbit despre ce va veni si nu m~ati crezut ….Tineti minte ,VOI SUNTETI VINOVATI de focul ce va sa vie impotriva neamului nostru ,VOI cei care inca va lafaiti in bratele Satanei….. VOI ,fratii si surorile mele,nepotii si nepoatele mele …. VOI,TREBUIE SA VA TREZITI !!! ALTFEL,NEAMUL ASTA VA PIERI !

  Apreciază

  1. Dragul meu Marian,
   Intotdeauna cand ati protestat impotriva silniciilor din Biserica noastra, am fost sufleteste alaturi de voi. Spatial vorbind, sunt la 500 de km de Bucuresti. V-am si multumit pentru prezenta voastra si v-am scris ca m-ati reprezentat si pe mine.
   Am spus si eu in mai multe randuri ca pandemia asta este o mare inselaciune. Simt minciuna si am simtit-o de multa vreme. Sunt destui carora le place sa fie mintiti. Dumnezeu sa le deschida mintile. Multumesc pentru postare. Va mai astept. Doamne ajuta.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s