Petiție impotriva 5 G!

Doamne ajută!

Am semnat aceasta petitie si te invit si pe tine sa o faci.

Cauza e importanta si daca suntem multi, atunci putem aduce o schimbare !

https://campaniamea.declic.ro/petitions/cerem-ministerului-sanatatii-sa-evalueze-implementarea-tehnologiei-5g-in-romania

Este foarte important să luăm atitudine publică impotriva acestei tehnologii demonice de inrobire sufletească premergătoare pecetei lui antihrist!

16 gânduri despre „Petiție impotriva 5 G!”

 1. Da, deja am semnat-o. Ca şi cea cu defrişarea pădurilor, cu rezultatele udemere la alegerile…şi dreptul la alternativa la actele biometrice !

  Apreciază

  1. Sunt sigur ca se vor alatura schismaticilor ucraineni si grecii, in frunte cu Ieronim. Grecii au si ei o trupa ecumenista bine pusa la punct, care s-a insinuate la conducerea Bisericii Ortodoxe. Sunt vreo 3-4 exceptii intre ierarhii lor care nu se vor alatura schismei. Acestia sunt Biserica, pentru ca se situeaza de partea adevarului si au o pozitie canonica.

   Apreciază

 2. Suntem un popor crestin , ortodox majoritar (stie Domnul), prin care mai marii bisericii au primit cu cantari corale pe acel”pelerin”al intunericului, asezat la loc de cinste pe soleia Catedralei Patriarhale. Iertam inalti Ierarhi ai lui Hristos, dar in mentalul colectiv neinduhovnicit, ramane samanta otravitoare ca toti ne inchinam la acelasi dumnezeu, cu cel propovaduit de cel taiat de la Trupul Bisericii.
  În România, Legea cultelor 489/2006, art. 13, alineatul 2 arată că „sunt interzise orice forme, mijloace, acte sau acţiuni de defăimare şi învrăjbire religioasă, precum şi ofensa publică adusă simbolurilor religioase.”La Cluj-Napoca a început Săptămâna Mândriei minorităților sexuale. În cadrul reprezentației intitulate „Eu sunt. Și?”, jucate la „Casa Tranzit” din Cluj, actorii, îmbrăcați parțial în haine călugărești ortodoxe, au tăiat ceapă pe o icoană reprezentându-L pe Iisus Hristos, folosită pe post de tavă. Și nu de ieri, ori de azi, românii, au știut ce este o icoană. Dincolo de teologia icoanei, putem întreaba pe orice român, credincios sau ateu, ortodox sau musulman, dacă știe sau nu, că acea bucată de lemn este un simbol religios? Noi, creștinii ortodocsi mărturisim faptul că în icoană avem prezența chipului lui Dumnezeu. Domnul cel zugravit in icoană plange poporul aflat pe acest drum, un popor care in alte vremuri marturisea cu pretul vietii credinta stramoseasca. Ce s-a intamplat cu el?
  Clerul laic si monahal tace si fuge din calea marturisirii. Despre conducatorii poporului aserviti altor stapani, ce mai putem spune? Nimic nu scuza acceptarea tacita a acestei batjocoriri.
  Încălcările sau abuzurile împotriva libertății de religie sau de convingere, sunt in fond o crima, o jignire profundă adusa credintei noastre stramosesti, unui intreg cortegiu de Sfinți români.

  Apreciază

  1. Va inteleg amaraciunea pentru ca o traiesc si eu. Si in vremea comunismului drepturile religioase erau prevazute in constitutie, ca doar nu i-au durut mainile sa le scrie. Acei nespalati care au indraznit sa batjocoreasca preacuratul chip al Mantuitorului sa-si astepte pedeapsa Dumnezeiasca, care va veni atunci cand le va fi lumea mai draga. As fi dorit sa transpun contributia Domniei Voastre intr-un articol, dar momentan conditiile tehnice nu-mi permit. Nu mai pot posta o slova. Poate de sambata, cu ajutorul lui Dumnezeu. Doamne ajuta.

   Apreciază

 3. Hristos s-a inaltat!
  Sfântul Cuvios Paisie a prezis ceea ce trăim astăzi, de la instabilitatea politică și impozite până la dependența de cardurile bancare, iar foametea care va veni va fi mai mai rea decât ocupația și războiul cu Turcia.
  „… Veți avea un guvern și va fi ca și cum nu ați avea”.
  „… ei vă vor da o mulțime de bani, iar apoi vă vor pune pe impozite insuportabile, dar nu le vor lua.” „… oamenii vor fi amuzați de politicieni și îi vor lua cu pietrele” … în 1983, a declarat în mod specific: „Va exista un moment în care guvernele se vor revolta, partidele vor alterna, decretele vor fi revocate, vor fi adoptate legi și altele vor fi abolite, iar confuzia și turbulențele vor prevala.”
  „Azi avem si ierarhi care ironizeaza cuvantul profetic al Sfantului Paisie, unul din cei mai mari sfinti contemporani, spune IPS Neofit, Mitropolit al Ciprului.
  Asta este intristarea Maicii Domnului care vrea sa inalte Ortodoxia, sa o duca in toata lumea si cere putina pocainta de la noi. Si parlamentarii nostri ce legi voteaza? Legi impotriva firii care, in Grecia si Cipru , vor aduce catastrofe naturale, pentru ca se va rascula natura toata. Se vor deschide brusc cratere in orase atat de mari ca se vor scufunda cladiri intregi. Vor fi cutremure neobisnuite din cauza faptelor impotriva firii pe care le facem. Acum a devenit periculos sa mai si vorbim impotriva acestora, ca daca zicem ceva in curand ne vor pedepsi cu inchisoarea.Dumnezeu are pentru toate popoarele medicamentul potrivit spre vindecare. Totusi noi, rusii, românii, cei care suntem ortodocsi, ar trebui sa avem o atitudine duhnoviceasca mult mai profunda, atat conducatorii cat si cei condusi, atat credinciosii cat si cei mai putin credinciosi, ar trebui sa avem o alta calitate umana. Din pacate, nu avem aceasta calitate sufleteasca pe care o aveau inaintasii nostri.”
  «Hristoase, da-mi rabdarea si credinta sfintilor!»AMIN

  Apreciază

 4. Sa fie blagoslovit cuvantul Sfintiei Voastre, Parinte Vasile!
  Sa randuiasca Domnul sa rezolvati cu bine problemele legate de acest frumos blog ortodox! AMIN
  Bucurie, pace si har intru Hristos Domnul, va dorim din adancul inimii, Prea Cucernice Parinte Vasile!

  Apreciază

 5. Da așa este, în marea Egee mocnește conflictul, Dumnezeu știe când va sări scânteia, revenind la schismaticii din Ucraina și la Ieronim care ia recunoscut pe aceștia, asistăm și la scindarea B.O Elena, întrucât taberele de acolo cel puțin declarativ pe aceasta problema sunt pro și contra

  Apreciază

 6. Parinte, dat fiind faptul ca maine e praznuirea Fericitului Augustin in Biserica Ortodoxa, v-am trimis un e-mail in care v-am trimis Slujba Fericitului Augustin alaturi de cartea parintelui Serafim Rose: „Locul Fericitului Augustin in Biserica Ortodoxa”. De asemenea, v-am transmis acolo mai multe detalii.
  Astept raspuns la cele scrise acolo!
  Doamne ajuta!

  Apreciază

   1. Slava Domnului!
    Nu are rost sa va uitati peste primul email (cel de la 16:01, care nici macar nu mi-a aparut ca s-a trimis prima data), deoarece lipseste ultima pagina din slujba. E de ajuns sa va uitati la cel mai nou email, cel de la 16:43, acolo sunt toate.
    Doamne ajuta!

    Apreciază

 7. Tot in alta ordine de idei, se pare ca Sf. Luca al Crimeei a fost oficial canonizat de catre Patriarhia Ecumenica (deci adaugat in calendarul lor) in urma cererilor (pseudo-)Mitropolitului Epifanie al Kievului si al Intregii Ucraine.
  Netrebnici rau acesti oameni!
  Sursa originala (engleza): https://www.johnsanidopoulos.com/2019/06/archbishop-luke-of-simferopol-and.html?fbclid=IwAR2Q26f7qtv_bdP-NUQLzUziK-obnI1TsM1Bx-Ye50oshgJCtJM2WXWK5zg

  Apreciază

   1. Da, Sf. Luca al Crimeei a fost canonizat de Patriarhia Rusiei in 1996 pe data de 25 mai sau cand. Atata doar ca el nu a fost oficial adaugat in calendarul Bisericii din Grecia, cu toate ca multi greci il cinstesc. Abia acum l-au adaugat si ei oficial, dupa 23 de ani la cererea „episcopului” schismatic al Ucrainei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: