Actele de identitate antihristice

  ,,Nu va faceţi robi oamenilor’’ (I Corinteni 7, 23). Învăţatura Sfintei Biserici Ortodoxe conţine câteva paradoxuri. Unul dintre ele: Dumnezeu a dat tuturor făpturilor deplină libertate; în acelaşi timp, oamenii sunt robi ai Celui Preaînalt. ,,Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va face liberi’’ (Ioan 8, 32). Libertatea noastră se desăvârşeşte tocmai prin faptul că ne socotim robi ai lui Dumnezeu, fapt care nu ne înjoseşte, ci ne înalţă.

Trăim în aceste vremuri în care se conturează tot mai agresiv robia antihristică, pentru că blestematul şi slujitorii lui voiesc să ne robească şi să ne piardă în adâncimile iadului; doresc să ne scoată din robia binecuvântată a lui Dumnezeu pentru a ne supune tiraniei lor. Actele de identitate sunt o cale prin care puterile întunericului ar vrea să stăpânească lumea întreagă. De aceea, e bine să ştim:

1.Într-o societate normală, actele trebuie să conţină datele necesare identificării persoanei respective şi atât. Aşa se întâmpla atunci când aveam buletinele vechi de identitate. Cezarul antihristic nu se mulţumeşte cu acestea, vrea mai mult şi ne pregăteşte cărţi de identitate cu şi simboluri şi însemne satanice. Avem datoria sfântă de a respinge asemenea acte şi a solicita documente de identitate care nu ne lezează credinţa în Iisus Hristos. De refuzul nostru poate atârna mântuirea noastră.

2.Actele de identitate sunt proprietatea noastră, deoarece le cumpărăm de la statul român. Fiind proprietarii acestora, suntem perfect îndreptăţiţi să ştim tot ce conţin ele, adică toate datele cuprinse în ele, care acum ne sunt ascunse cu viclenie de autorităţile statale. Antihriştii pot înscrie în cip-ul actului cele mai teribile blasfemii la adresa Dumnezeului nostru sau lepădări de Mântuitorul Hristos, şi apoi ni le pun în faţă ca să le semnăm, sau ne iau semnătura chiar înainte de întocmirea lor. Socotesc că în atari împrejurări semnătura şi acceptarea actului este lepădare de Hristos. Să nu fie! Vom refuza aceste acte şi ne vom lăsa în grija lui Dumnezeu.

3.Noile cărţi de identitate vor conţine două amprente digitale, ceea ce e un fapt înjositor pentru făpturile lui Dumnezeu. Dintru început suntem trataţi ca nişte infractori, pasibili oricând de întemniţare pentru vini imaginare.

4.Numele părinţilor nu mai sunt înscrise în cărţile de identitate, ca şi cum ne-am născut din spuma mării şi trebuie mergem spre destinaţia dorită de antihrişti, fără să ne împotrivim. Ni s-a spus că dacă s-ar înscrie numele părinţilor i-am discrimina pe sodomiţi, care nu pot fi părinţi. Aţi auzit o neghiobie mai mare decât acesta?

5.Batjocura la adresa noastră e completată de c.n.p. Asemenea deţinuţilor din lagărele de exterminare naziste, nu mai suntem consideraţi persoane după chipul lui Dumnezeu, ci numere impersonale chemate să formeze o masă amorfă, uşor de înrobit şi manipulat.

6.Impertinenţa străinilor în România nu mai cunoaşte margini. Ambasadorii se comportă ca nişte guvernatori cu puteri discreţionare, hotărând peste capetele guvernanţilor şi ale parlamentarilor. Aceşti indivizi sunt, fiecare, persona non grata şi ar trebui expulzaţi în maxim 48 de ore. Aţi auzit de români care să se amestece atât de grosolan în viaţa americanilor, francezilor, olandezilor sau germanilor. Eu n-am auzit, ca atare indivizii aceştia să ne lase-n pace.

7.Bruxellezii se socotesc a fi stăpâni în România, dispreţuind tot ce este românesc şi tratându-ne ca pe o populaţie colonială, prin leprele interpuse care răcneau cu ani în urmă că nu ne vindem ţara. Nici o lege din lume nu le poate da dreptul să dicteze pe pământ românesc.

Ţinând seama de cele expuse mai sus, singura cale de urmat valabilă e aceea a refuzului categoric al actelor de identitate antihristice. Dumnezeu Atotputernicul ne-a creat liberi, liberi să rămânem! Doamne ajută.

Presbiter Ioviţa Vasile

2 gânduri despre „Actele de identitate antihristice”

  1. Majoritatea dintre noi nu știam care este treaba cu c.n.p-ul când acesta nea fost atribuit fiecărui dintre noi, dar macar de acum încolo sa nu acceptam noile acte satanice

    Apreciază

    1. N-aveam de unde sa stim. Au inceput cu multa viclenie inca din vremea lui Ceausescu. Stiau ei ce stiau. Stiau ca va veni vremea lor si uite ca a venit. Daca noi vom refuza actele satanice, Dumnezeu Se va ingriji de noi. Doamne ajuta.

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: