Nu-l pedepsiti

Un subofițer din cadrul Ministerului de Interne a publicat astăzi pe Facebook o poezie referitoare la cazul criminalului în serie din Caracal!

La Domnul și la voi, cer îndurare:

Pe criminal vă rog, nu-l pedepsiți!

Dreptate nu se face-n închisoare,

Închideți ochii! Dați-l la părinți!

Să fie judecat numai de mame!

Să fie rupt și mestecat în dinți!

Nu-l condamnați, nu-l împușcați cu arme,

Creați o lege: Dați-l la părinți!

Nu condamnați părinții să-l plătească,

Cum toți plătim atîția deținuți!

Dați „peste noapte”-o lege românească,

Iar criminalul, dați-l la părinți!

Plîngem și noi, plîng îngerii și sfinții.

Și așteptăm. Decizia-i la voi.

Lăsați-l doar o noapte cu părinții

Și dreptul s-apeleze 112!

Frumoasă această poezie venită de unde nu te aşteptai. E scrisă fără ură, fără patimă sau dorinţă de răzbunare, în duh ortodox, întocmai cum ne învaţă Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Mulţi nu vor împărtăşi acest punct de vedere, acum când indignarea s-a întins peste România ca o pâclă grea. Nimic nu justifică ura şi încrâncenarea. Răzbunarea este a lui Dumnezeu.

10 gânduri despre „Nu-l pedepsiti”

 1. nu mai citesc de-acu… is mult prea multe despre treaba aia… deja de doua zile cat am tot citit stiri cu asta…
  m-a cam tulburat…
  imi vin in minte toate prostiile si imaginatiile…
  noah…mai poti sa te rogi cu prostiile astea-n cap?

  inca vine si dracu cartirii catre Dumnezeu…ca cum o putut lasa Dumnezeu sa se intample asa grozavii !
  si ma zbat sa-mi zic…ca Dumnezeu nu vine in ajutor nechemat. sau o fii vreun blestem pe olteni acolo…ori s-au departat de Dumnezeu oamenii aceia…. nu-si fac Cruce…nu pleaca de acasa cu Doamne ajuta… sau ceva o fii…ca altfel nu vad cum de lasa Dumnezeu faptura Sa sa fie batjocorita asa…
  ma refer si la fete si la talhar….
  nu cred ca nu le-ar fi pazit pe fete daca erau cat de cat credincioase…cu Cruciulita la gat, cu Maica Domnului…
  oare si-au pierdut ingeru pazitor?
  a departat Dumnezeu Harul ajutator si ocrotitor al copiilor din oltenia?
  cine cunoaste judecatile Sale?
  mari si necuprinse sunt judecatile tale Doamne !

  Apreciază

 2. Celebrul chirurg estetician Adina Alberts (50 de ani) a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă, scrisoare în care spune că cele două fete dispărute din Caracal ar fi de fapt în viaţă şi ar fi fost scoase din ţară pentru a se prostitua.
  Sunt intru totul de acord cu cele spuse de doamna chirurg. Iată ce scrie Adina Alberts în postarea sa de pe Facebook care a devenit deja virală, având sute de distribuiri:

  ”Stimată doamnă, cu respect pentru funcţia pe care o ocupaţi în stat, daţi-mi voie să va spun că dvs sunteţi, în toată povestea asta, foarte departe de adevăr! Dvs cu referendumul despre care vorbiţi public…

  Fetele astea nu sunt moarte!

  Doamna, mai pierdeţi mult vremea!?!?

  Sesizaţi, pentru Dumnezeu, INTERPOLUL!!! Daţi-le în urmărire generală. Există organisme internaţionale care se lupta din greu cu acest fenomen. Ştiţi că România ocupă locul întâi în Europa la traficul de minori pentru sex şi organe?!?

  Deplasaţi-va personal la Caracal, “înghesuiţi-l” pe procurorul care a întârziat acţiunea poliţiştilor şi aflaţi adevărul!

  Luaţi-o la întrebări şi pe doamna procuror care a ieşit public alaltăieri seară, la 21:30, ora de maximă audienţă, şi cu lacrimi în glas ne-a anunţat că “în cenuşă din cazan s-au găsit bijuteriile Alexandrei, recunoscute de mama fetei, precum şi fragmente de oase şi dinţi ce par a fi umani”, declaraţie publică ce a avut o singură menire, aceea de a ne face pe noi toţi să credem că fetele sunt moarte şi să ne obişnuim cu ideea”.

  ”FETELE ASTEA NU AU FOST RĂPITE CA SĂ FIE OMORÂTE, CI CA SĂ “PRODUCĂ”!”
  ”Iată nişte indicii care mă fac să cred cu tărie că aceste fete sunt în viaţă şi probabil sunt deja scoase din ţară!

  1. Simplu fapt că pe lângă situaţia Alexandrei, se încearcă “o rezolvare” şi a celuilalt caz cu notorietate publică, acela al Luizei… care necesită, nu-i aşa, şi acesta o soluţie gen “praf în ochi”!

  2. Cazanul în care cică a incinerat-o pe fată… cum să incinerezi un corp într-un cazan?!? Corpul uman conţine 70% apă. Că să incinerezi un corp îţi trebui minim 2 ore temperatura de peste 1000 de grade Celsius, temperatura pe care nu o poţi obţine decât într-un cuptor special! La crematoriu IML din Bucureşţi, când se incinereaza un cadavru, miroase tot Berceniu. Cum puteţi crede că Alexandra a fost incinerată în cazan, în aer liber?!

  3. Ieşirea publică a dnei procuror, seară, la 21:30, total neobişnuită, oferind detalii menite să ne “facă praf” pe noi telespectatorii, şi să ne şteargă orice urmă de îndoială asupra morţii acesteia!

  4. Mama Alexandrei a primit un telefon de la un număr necunoscut şi o voce bărbătească i-a spus:”Mama soacră, eu şi fata ta, am plecat în Anglia că să facem bani!”

  5. “Criminalul” declara că a surprins-o pe faţă la telefon apelând 112. Păi oricine ştie că, după un apel la 112, ar fi trebuit că poliţia să ajungă urgent. “Criminalul” asta, în schimb, nu s-a sinchisit, şi “a omorât-o, a tranşat-o, a incinerat-o” parcă ştiind că nimeni şi nimic nu-l va deranja din treaba!

  6. Faptul că mama Luizei, după o prima tentativă nereuşită pe care am avut-o de a discuta la telefon, atunci când am sunat-o din nou după 2 zile, mi-a zis că e greşeală şi că ea n-are nicio fată, deşi vocea era aceeaşi! Probabil a fost ameninţată!

  7. Dacă fetele ar fi fost moarte, nu ar mai exista această reticenţă din partea poliţiei, procuraturii, această lentoare incredibilă în a acţiona…

  8. Şi nu în ultimul rând, simplu fapt că aşa zisul criminal avea bluza galbenă a copilei aruncată lejer pe umeri… mi se pare sugestiv pentru toată această dorinţa de manipulare a maselor!

  Doamna, ce fac specialiştii de pe lângă dvs?!?

  Deci, doamna, fetele astea valorează greutatea lor în diamante! Fetele astea nu au fost răpite că să fie omorâte, ci ca să “producă”! Uitaţi-va la tinereţea şi la frumuseţea lor!!! Şţiţi câţi bani “produce” o fată de calibrul acesta, pe zi?!?

  50 000 DE EURO/ZI

  Şţiţi câţi clienţi sunt obligate să aibă într-o singură zi?!

  100-150 DE CLIENŢI/ZI

  Mai puteţi respira, doamna?!?! Mai puteţi dormi noaptea?!! Pentru că eu, nu!

  Pt dvs, doamna, ar trebui să fie foarte uşor să accesaţi nişte informaţii clasificate. Ar trebui să fie foarte simplu să va informaţi corect, aveţi pârghii, aveţi instituţii, aveţi puterea! De ce n-o faceţi?!?

  Căutaţi şi la Brăila! Va implor… din nou!”

  Apreciază

 3. De ce Alexandra nu a fost dată în consemn la granița până acum? De ce nu s-au făcut filtre în jurul orașului și în țară?
  Spre deosebire de Colectiv, când sacrificarea a zeci de tineri a fost făcută deliberat pentru un meschin scop politic, iar abaterea furiei revoluționare spre Biserica Neamului a fost diversiunea pregătită de meșterii în uneltiri negre, se vădește acum că Sistemul este o ceață densă, morbidă, ce nu poate rezista mult timp, la suflul sacrificiului unui copil curajos.

  Profesorul Dr. Vladimir Beliș, fost director al Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici” din București, a declarat că, are dubii asupra „realității morții” Alexandrei.

  El spune că atâta vreme cât nu există un cadavru, Gheorghe Dincă nu poate fi acuzat de crimă.

  „Din acest punct de vedere, eu am un dubiu asupra realității morții acestei fete. Nu zic că nu e posibil, dar deocamdată dacă nu avem cadavrul mergem pe supoziții”, a spus el la Antena 3.

  Profesorul Dr.Beliș spune că este imposibil ca un om să fie ucis și să nu rămână nicio urmă. El nu crede nici teoria cu incineratul cadavrului într-un butoi.

  „Este imposibil să omori un om și să nu rămână nicio urmă. Nu avem nici sânge, nimic din cadavru. Pe un butoi cu cenușă spui că a fost incinerare? Ne lăsăm duși de gura unui psihopat? Nu se poate așa ceva”, a declarat el.

  Fostul sef al crematoriului Vitan-Barzesti din Bucuresti timp de 20 de ani, Gheorghe Ionel, spune ca nu se poate ca Gheorghe Dinca sa fi ars trupul Alexandrei in butoiul din curte.

  „100% nu s-a putut face o incinerare in acel butoi. Se face o incinerare doar cand se ajunge la temperatura de 1.400 de grade. Poate sa toarne ce vrea el, nu se poate obtine o asemenea temperatura. In crematoriu se obtinea temperatura dupa circa o ora de mers a arzatorului in gol si abia se ajungea la 1.200 de grade. Exclus asa ceva, iar arzatorul era imens cu un diametru de aproape un metru. Nu, exclus asa ceva. Nu pot sa cred. Acel nemernic,parerea mea personala, trage de timp. Eu cred ca este in viata fetita si el trage de timp sa acopere niste urme si sa dea posibilitatea altor complici sa o scoata din tara. Parerea mea. Se putea incinera in butoiu eventual doar parul si pielea”, a zis Ionel Gheorghe marti seara la Antena 3.

  Apreciază

  1. Va raspund la primele doua intrebari: pentru ca organelle merg pe varianta care le convine. O exclud cu desavarsire pe cealalta, ca sa nu scoata mizeriile la vedere. Vedeti cat de generosi sunt cu Gh. Dinca, ii dau o saptamana la Jilava, sperand ca pana atunci spiritele se vor mai linisti. Apoi mai gasesc ei o tergiversare pana se va asterne uitarea. Intre timp mai provoaca un eveniment si imediat distrag atentia publicului. Acesta e modul lor de lucru, il stim prea bine. Il rog pe Bunul Dumnezeu, pentru rugaciunile Sfintilor Sai, sa faca lumina si dreptate in acest caz. Sunt atatia care se sperie de adevar si vor sa-l inabuse.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s