Exponenţii ,,statului de drept’’ vor să prostească un popor întreg

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts (50 de ani) a postat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisă adresată premierului Viorica Dăncilă, scrisoare în care spune că cele două fete dispărute din Caracal ar fi de fapt în viaţă şi ar fi fost scoase din ţară pentru a se prostitua. Sunt intru totul de acord cu cele spuse de doamna chirurg. Iată ce scrie Adina Alberts în postarea sa de pe Facebook care a devenit deja virală, având sute de distribuiri:

,,Stimată doamnă, cu respect pentru funcţia pe care o ocupaţi în stat, daţi-mi voie să va spun că dvs sunteţi, în toată povestea asta, foarte departe de adevăr! Dvs cu referendumul despre care vorbiţi public…Fetele astea nu sunt moarte! Doamna, mai pierdeţi mult vremea!?!? Sesizaţi, pentru Dumnezeu, Interpolul! Daţi-le în urmărire generală. Există organisme internaţionale care se lupta din greu cu acest fenomen. Ştiţi că România ocupă locul întâi în Europa la traficul de minori pentru sex şi organe? Deplasaţi-va personal la Caracal, “înghesuiţi-l” pe procurorul care a întârziat acţiunea poliţiştilor şi aflaţi adevărul! Luaţi-o la întrebări şi pe doamna procuror care a ieşit public alaltăieri seară, la 21:30, ora de maximă audienţă, şi cu lacrimi în glas ne-a anunţat că “în cenuşă din cazan s-au găsit bijuteriile Alexandrei, recunoscute de mama fetei, precum şi fragmente de oase şi dinţi ce par a fi umani”, declaraţie publică ce a avut o singură menire, aceea de a ne face pe noi toţi să credem că fetele sunt moarte şi să ne obişnuim cu ideea”. FETELE ASTEA NU AU FOST RĂPITE CA SĂ FIE OMORÂTE, CI CA SĂ “PRODUCĂ” Iată nişte indicii care mă fac să cred cu tărie că aceste fete sunt în viaţă şi probabil sunt deja scoase din ţară:

1. Simplu fapt că pe lângă situaţia Alexandrei, se încearcă “o rezolvare” şi a celuilalt caz cu notorietate publică, acela al Luizei… care necesită, nu-i aşa, şi acesta o soluţie gen “praf în ochi”!

2. Cazanul în care cică a incinerat-o pe fată… cum să incinerezi un corp într-un cazan!? Corpul uman conţine 70% apă. Că să incinerezi un corp îţi trebui minim 2 ore temperatura de peste 1000 de grade Celsius, temperatura pe care nu o poţi obţine decât într-un cuptor special! La crematoriu IML din Bucureşţi, când se incinereaza un cadavru, miroase tot Berceniu. Cum puteţi crede că Alexandra a fost incinerată în cazan, în aer liber?!

3. Ieşirea publică a dnei procuror, seară, la 21:30, total neobişnuită, oferind detalii menite să ne “facă praf” pe noi telespectatorii, şi să ne şteargă orice urmă de îndoială asupra morţii acesteia!

4. Mama Alexandrei a primit un telefon de la un număr necunoscut şi o voce bărbătească i-a spus:”Mama soacră, eu şi fata ta, am plecat în Anglia că să facem bani!”

t 5. “Criminalul” declara că a surprins-o pe fată la telefon apelând 112. Păi oricine ştie că, după un apel la 112, ar fi trebuit că poliţia să ajungă urgent. “Criminalul” asta, în schimb, nu s-a sinchisit, şi “a omorât-o, a tranşat-o, a incinerat-o” parcă ştiind că nimeni şi nimic nu-l va deranja din treaba!

6. Faptul că mama Luizei, după o prima tentativă nereuşită pe care am avut-o de a discuta la telefon, atunci când am sunat-o din nou după două zile, mi-a zis că e greşeală şi că ea n-are nicio fată, deşi vocea era aceeaşi! Probabil a fost ameninţată!

7. Dacă fetele ar fi fost moarte, nu ar mai exista această reticenţă din partea poliţiei, procuraturii, această lentoare incredibilă în a acţiona…

8. Şi nu în ultimul rând, simplu fapt că aşa zisul criminal avea bluza galbenă a copilei aruncată lejer pe umeri… mi se pare sugestiv pentru toată această dorinţa de manipulare a maselor! Doamnă, ce fac specialiştii de pe lângă dvs? Doamnă, fetele astea valorează greutatea lor în diamante! Fetele astea nu au fost răpite că să fie omorâte, ci ca să “producă”! Uitaţi-va la tinereţea şi la frumuseţea lor!!! Ştiţi câţi bani “produce” o fată de calibrul acesta, pe zi? 50 000 de euro pe zi! Şţiţi câţi clienţi sunt obligate să aibă într-o singură zi?!  Mai puteţi respira, doamna? Mai puteţi dormi noaptea? Pentru că eu, nu pot! Pentru dumneavoastră, doamna, ar trebui să fie foarte uşor să accesaţi nişte informaţii clasificate. Ar trebui să fie foarte simplu să va informaţi corect, aveţi pârghii, aveţi instituţii, aveţi puterea! De ce n-o faceţi? Căutaţi şi la Brăila! Va implor… din nou!”

Dr. Adina Alberts

12 gânduri despre „Exponenţii ,,statului de drept’’ vor să prostească un popor întreg”

 1. Nici bine nu sa uscat cerneală celuilalt caz cu ,,adopția”, căci a apărut acesta, mai observăm cum ft bine de urmărește mușamalizarea ambelor cazuri (nu de alta dar sa nu fie puse în pericol unele afaceri) evident că totul este cusut cu ață albă, avem o ,,justiție” pe care o avem, revenind la criminalul din Caracal, mare lucru dacă acesta nu este pe post de paravan, și exact cum spunea și doamna respectiva in cazul incinerărilor, ca sa incinerezi un om și să fie transformat în cenușă, ați trebuie o temperatura de cel puțin 1000 de grade Celsius, oare în cazul de față să faci un simplu foc de craci ca sa incinerezi pe cineva este de domeniul absurdului, apropo de supermemorandum, daca veți citi ceea ce scrie acolo, cf agendei in viitorul apropiat incinerările vor fi obligatorii, oare dece?!, In ft multe parohii bucureștene ( căci în provincie nu sunt astfel de orori)de oficializează slujbe de înmormântări la incinerare

  Apreciază

  1. Rezultatele anchetelor se vor stabili la ambasada americana, la fel cum s-a stabilit plecarea Sorinei. Nu asteptam nimic de la autoritatile noastre deoarece sunt prizoniere ale puterilor straine si nu pot iesi din cuvantul lor.

   Apreciază

 2. Suntem toti responsabili in fata lui Dumnezeu Atotputernicul si a tuturor oamenilor din colonia Romania, curati sau ticalositi, pentru tot ceea ce se intampla.
  Să nu ne prefacem că suntem doar sclavii și victimele sistemului. Intregul angrenaj politic, construit pentru politruci și securiști, ticalosit, incompetent si viclean pana la ultimul plutonier agramat, se protejeaza si se reproduce in clone, una mai dezgustatoare decat alta.
  Capii retelelor crimei organizate , care a cuprins ca un cancer necrutator intreaga tara, sunt mana in mana cu
  capii din justiţie, poliţie şi lideri politici din toate judeţele României.
  S-au investit milioane de euro pentru războiul mafiei politice cocotata in scaunele puterii, s-au constituit clanuri de politruci securisti care detin parghiile in toate ministerele aservite lor, pentru controlul absolut al vieții politice și al agendei publice, pentru politica de represiune penală, văzută ca singura soluție de control al mafiei politice. Cu buna stiinta a fost minimalizată lupta împotriva crimei organizate.
  S-au facut reforme in justitie, care sa puna la adapost faradelegea. S-au acordat salarii, indemnizatii, pensii fabuloase, care sa protejeze pe cei care ii slujesc cu devotament pana la sfarsitul vietii lor. Abia acum se incearca restructurarea de fatada a MAI si a celorlalte institutii care ar fi trebuit sa protejeze cetateanul, bunul de pret al unei natii, copiii. Martiriul copilei Alexandra -Mihaela, a dezvelit ororile in mijlocul carora traim, paralizati, anesteziati de suflul otravitor al hidrei care doreste exterminarea noastra ca neam credincios ortodox.
  E o putere pe cât de egoistă şi ticăloasă, pe atât de antireformistă, o putere a nepotismului, a nesimţirii şi indolenţei, cuplate cu voracitatea şi cu dezumanizarea. Una care promoveaza în funcţii cheie exclusiv antivalori, spre a-şi proteja analfabetismul, inepţia şi interesele. Ies la iveala neghiobia, lăcomia şi politica de personal, care au dus Romania in pragul prabusirii ei, a prabusirii ei ca neam ortodox de veacuri , la care si-au adus un neprecupetit ajutor, sinodalii BOR, in frunte cu presedintele lor.

  Un aparat uriaș de securitate, care depășește cu mult fosta securitate comunistă s-a constituit cu resurse financiare enorme. Generali făcuți peste noapte,cu doctorate in regula, la apelul bocancilor, sunt incapabili să apară public și să susțină cu minimă coerență un dialog public, incapabili să răspundă la orice întrebare, obișnuiți să stea doar în ceața obscură și abjectă a secretelor bine aparate, printr-o „omerta” fara cusur.
  Copiii frumosi ai acestei natii, surse de venituri imense, pentru cei implicati in retelele mafiote, sunt rapiti, terorizati, supusi unor torturi inimaginabile, exploatati sexual, aici sau aiurea prin Europa, sunt schingiuiti si ucisi, cand se decide exterminarea lor.
  Apar informatii care arata legatura acuzatului pedofil cu sefi ai politiei si interlopii mafioti locali.
  Prapastia pe care a construit-o diavolul cu slugile lui, s-a deschis sub ochii nostri.
  „*Sfinții Părinţii au zis că singura noastră „avuţie”, cu adevărat, sunt păcatele. Căci, după ei, nu eşti proprietarul decât al lucrului pe care l-ai făcut din nimic. Iar împlinind condiţia asta, din nimic Dumnezeu a făcut făptura, iar făptura a făcut păcatul.
  Păcatul nu e o realitate cu suport propriu, ci ghearele haosului în grumazul realităţii, o pândire a nimicului care vrea să înghită toate câte sunt.
  Nimic nu poate înlocui lipsa iubirii, dar iubirea înlocuieşte toate neajunsurile.”[Parintele Arsenie Boca]
  Iubesc conducatorii politici , poporul pe care il conduc? Categoric nu!
  Iubeste Patriarhul ecumenist BOR si slugile lui cu simbrie, poporul ortodox , incredintat lor spre pastorire de catre Domnul Puterilor? Categoric, nu!
  Să fii un om al crucii lui Hristos, spune Cuviosul Parinte Arsenie Papapcioc.

  Gandurile noastre bune , impreuna cu rugacinile catre Atotmilostivul Dumnezeu, le depunem la picioarele Tronului Ceresc , cu mijlocirile Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, ale Sfintilor Arhangheli, pentru eliberarea copiilor nevinovati, Alexandra si Luiza , din ghearele celui rau.

  Apreciază

 3. Mesajul emotionant, al unui poliţist din Caraş-Severin, despre Puterea unui copil

  „Puterea unui copil…
  Sunt tată de fată și…polițist! Simțeam odată că pot face ceva care să conteze, diferit, ieșit din tipare, corect, că pot face ce trebuie! Am înțeles cât mă înșelam!

  E prima data când îmi raportez meseria la copilul meu! La ce ar trebui sa îl învăț acum! Cum sa îi spun că nu trebuie sa aibă încredere în meseria în care am crezut de când mă știu?! Cum sa îl învăț ce este responsabilitatea când eu lucrez într-un sistem care îi demotivează până și pe cei mai motivați colegi ai mei?!

  Ce caracterizează meseria asta? Sau ce ar trebui? Un singur lucru: responsabilitatea! Responsabilitatea că dincolo de consecințe, faci un lucru în primul rând drept și apoi legal! Dar cum credeți dvs.că poate acționa un polițist când are în față spectrul consecințelor, indiferent care ar fi ele?! Și aici intervine asumarea responsabilității!

  Nu vreau sa judec dar sunt polițist și știu cum gândesc și simt polițiștii pentru că sistemul tinde să te transforme într-o unealtă fără creier, una ce poate și trebuie să fie ușor de condus sau manipulat, una care să se teama de consecințele lipsei de obediență!!!

  Scopul rândurilor mele este conștientizarea faptului că decizia pe care trebuie să o ia un polițist în orice moment, ține doar de asumarea responsabilității! Iar asumarea responsabilității ține de amintirea jurământului depus în fața cetățeanului, în fața copilei care a murit! Am în fața ochilor spectrul unui suflet ce a avut încredere dincolo de orice în normalitatea care ar trebui să existe în lumea în care trăim! Ea și-a îndreptat încrederea în politie, în MINE, ca reprezentant al ei și EU am dezamăgit-o! Sunt la fel de vinovat ca oricare dintre colegii mei care nu au putut-o salva! De ce? Pentru ca văd zilnic mizeria de sub covoare! Pentru că atunci când mi se spune ca nu voi putea să schimb sistemul, ar trebui să continui sa cred în mine! Am învățat ca meseria asta nu are nevoie de idealiști!

  Poate cineva să își închipuie ce s-a întâmplat între primul telefon la 112 si clipa când i s-a scurs ultima suflare?! Mă îndoiesc! Acum, pe lângă acest sentiment, toți cei ce aveți copii, alăturați groazei gândul la copilul vostru…și scoateți capul din nisip! Toți suntem responsabili! Nu suntem oi să nu putem raționa că nimeni nu ne poate spune să nu intervenim atunci când TREBUIE! Iar dacă nu intervenim când sufletul ne urlă așa cum a urlat acel copil, este pentru că sistemul ne-a redus la tăcere!!!

  Mi s-a repetat de atâtea ori cu o ridicare din umeri că AȘA E SISTEMUL! Ca o scuză de către exact cei ce îl fac, pentru că sistemul este făcut de oameni așa cum o unealtă este creată de cineva…cu un scop! Scopul SISTEMULUI este obediența, reducerea asumării responsabilității și incapacitatea de a lua decizii, de a te opune nedreptății!!! Azi, SISTEMUL a omorât un copil pentru ca acest copil a fost omorât de un psihopat cu mâna SISTEMULUI! Pentru ca EU am fost incapabil sau nu am îndrăznit să intervin de teama consecințelor! Pentru că am uitat mândria de a fi polițist și credința în adevăr dincolo de consecințe! Pentru că am acceptat să fiu redus la tăcere atunci când știam că am dreptate! SISTEMUL nu are nevoie de oameni care priviți din spate își arata coloana prea dreaptă! SISTEMUL are nevoie de proverbe cu capete plecate! SISTEMUL suntem NOI, cu toată acceptarea noastră! La fel de vinovați ca si cei ce îl impun!

  Azi a murit un COPIL! Este o diploma de absolvire pentru un SISTEM în care intri depunând un JURĂMÂNT! Și juri că vei apăra tocmai copilul care azi a murit! UN EȘEC! Poate cel mai dureros, dus în extreme de incapacitatea unei funcționalități evidente!

  De câtă responsabilitate credeți ca ar da dovada un polițist când i-ar cere tatălui sa spargă el ușa cu piciorul la o percheziție?! Și câtă responsabilitate vă așteptați să aibă subalternii unui asemenea comandant într-un SISTEM bolnav în care nu mai poți salva o viață?

  Sunt comisar de politie! Lucrez încă într-un serviciu operativ. Un serviciu care impune asumarea responsabilității si știu ce vorbesc! Înmulțiți sentimentul meu din aceste rânduri cu o mie si nici atunci nu veți avea imaginea completa a putreziciunii! Este singurul loc de munca în care i-as interzice fiicei mele sa lucreze! Cred că asta spune totul!

  Sunt polițist! Am capul plecat în fața realității că azi un copil a fost ucis! EU am fost incapabil sa îl salvez! Țipetele pe care mi le imaginez îmi sfredelesc sufletul! Și a murit! Încet! Gândindu-se la mine! Gândindu-se ca EU POT și TREBUIE să îi salvez VIAȚA! AȘTEPTÂND! Oare în ce moment a realizat ca EU nu voi veni?! Oare în ce moment i-a murit speranța? Spectrul rece al morții… Ultima bătaie a inimii… Voi fi polițist și mâine! Dar EA nu va mai fi! EU, un polițist, îmi voi îmbrățișa în continuare fata dar un alt tată nu mai poate face asta! El nu a fost sunat de propria fiica pentru a o salva pentru că acest suflet pierdut a crezut îndeajuns în MINE! Iar EU am dezamăgit-o!

  Pe fiecare birou operativ exista o cărămidă! Cu care noi, polițiștii, ne batem în piept, raportând câte infracțiuni am constatat, câte dosare am soluționat, etc., etc.! Piepturile noastre sunt tăbăcite, ale unora din cauza loviturilor de cărămidă iar ale altora de aprecieri. Fiecare același birou stă așezat pe un covor sub care, zilnic, este ascunsă mizeria! Un covor roșu acum, de sângele fetei ucise!!!

  De ce vă mirați de SISTEMUL ce își pune în funcții de conducere aceeași oameni ce au eșuat la examenele de titularizare?! Doar ăsta este respectul datorat vouă, dragi cetățeni! De asta ne mor copii, de asta copiii răpiți sunt uitați după o lună! De asta acești vajnici apărători ai legii au acele cuvinte pline de respect la adresa părinților acestor copii! Și îi pun sa plătească perchezițiile ca pe moșia proprie! Pentru că SISTEMUL i-a împuternicit să se creadă deasupra tuturor!

  Acest SISTEM ce demotivează tot ce ar trebui să aibă mai bun și sa păstreze, creează mici dumnezei ce uită, astfel, că respectul este o cerință de serviciu!

  Cum să fii păstrat responsabil când eșuezi la un examen la care concurezi singur și ești pus în aceeași funcție pentru care nu ai luat examenul? Ce respect mai ai față de cetățean și față de subalternii tăi?! Jurământul tău devine o simplă vorba-n vânt! Al tău și al celor ce te urcă pe un jilț aurit!

  Sunt ofițer pe poliție, plecat de la gradul de agent. Am trecut treptat prin diferite activități și am cunoscut oameni, colegi și comandanți. Am tot respectul pentru unii! În fața lor mă înclin! Am 23 de ani de muncă operativă! Pot spune că în direcția în care merge, SISTEMUL își pierde adevărații profesioniști din slujba cetățeanului! Dar SISTEMULUI nu ii pasă! Nu de ei are nevoie! Nu are nevoie de anticorpi pentru propria putreziciune! Are nevoie doar de executanți care să nu îi chestioneze deciziile! Are nevoie de polițiști fără responsabilitate! Ce pleacă capul! Aceștia sunt actualii și viitorii lideri! Cu mâna lor, Alexandra a fost ucisă! Sub coordonarea liderilor de nota 5!

  Sunt ofițer de poliție! Și nu mai sunt mândru de asta!!!
  Credința și mândria mi-au murit odată cu moartea unui înger! Dar sunt mândru că sunt tată și sunt dator să îmi feresc copilul într-o țară în care până și îngerii mor!”
  Flavian Savescu

  Apreciază

 4. „Poti sa marturisesti si tacand din gura, numai sa te impotrivesti acestui duh lumesc, antihristic, sa nu amesteci cu ei”, ne sfatuieste Cuviosul Parinte Justin Parvu.
  Să ne încre­dinţăm harului şi puterii lui Dumnezeu. Să ne recunoaştem cu sinceritate neputinţa, înfrângerea adusă de multele şi poate frumoasele noastre vor­be. Ştiţi, dumnezeiescul har este mai mult subiec­tul unui cuget autentic smerit şi mai puţin al lup­tei dure şi îndelungi, al studiului şi al discuţiilor, ne spune un cuvios Parinte.
  *”Spălaţi-vă gurile cu adevărul, curăţiţi-vă trupurile prin post şi sfinţiţi-vă duhurile prin rugăciune. Agonisiţi trupuri de prunci şi duhuri stăpânitoare. Să vă crească aripi. Din viermi deveniţi fluturi.

  Nimic pământesc să nu rămână în mintea voastră….Aşadar grăbiţi-vă, fiindcă ne aşteaptă dulcea noastră Maicuţă!O, dulcea noastră Măicuţă! O, lumina sufletului nostru! O, dragoste neînşelătoare! O, viaţa sufletului nostru! Cu numele tău pe buze să murim, cu un preadulce sărut să ne întâmpini şi în poalele Tale să ne primeşti! O, mană, miere şi nectar preadulce! O, bună-mireasmă şi-mbătătoare aromă!..
  Ascundeţi-vă precum pruncii în veştmântul Măicuţei noastre şi umpleţi-vă de neprihănire din trup dumnezeiesc şi feciorelnic. Bineînmiresmaţi-vă de la Dânsa!

  Nu am văzut să-i placă Preasfintei altceva mai mult decât curăţia, şi cine vrea să dobândească bogata Ei iubire, să se-ngrijească a se curăţi, şi Dânsa necontenit îi va purta de grijă la sânul Ei, şi toate cele cereşti i le va dărui…”
  La inceputul acestui mare si sfant Post sa ne incredintam in duh smerit, rugaciunile Prea Sfintei Nascatoare de Dumnezeu, Dulcea Sărutare a sufletelor noastre, sa mijloceasca pentru noi, sa ne ocroteasca totdeauna cu Sfantul Sau Acoperamant, ca Domnul sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca!Amin
  *https://triadikon.ro/cuviosul-iosif-isihastul-o-dulcea-noastra-maicuta-o-dragoste-neinselatoare-o-mana-miere-si-nectar-preadulce/

  Apreciază

 5. da Mihai,
  Schimbarea la față a Domnului nostru Iisus Hristos , adica aratarea Dumnezeiestii Slavei Sale atat cat li se putea ucenicilor sa cuprindă !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s