Lupta cea bună poate fi dusă numai din Biserică

Cu doua zile înainte de Marele Praznic al Adormirii Preacuratei, Stăpânei de-Dumnezeu-Născătoarei şi Pururea Fecioarei Maria, o bucurie mare ne-a inundat sufletele şi inima: victoria Părintelui Ioan Ungureanu, împreună cu turma sa binecuvântată, împotriva ecumenistei MMB condusă de Mitropolitul Teofan, cel iubitor de eretici şi păgâni, dansator cu evreii în sinagogă şi frate iubit al ereticului papa Francisc, care prin voia Domnului Hristos, mai ocupă încă tronul arhieresc. Această biruinţă dovedeşte tuturor că Dumnezeu este cu noi! „Căci mai vrednic de laudă este un război decât o pace care desparte de Dumnezeu” – spune Sfântul Grigorie Teologul.

Continuăm să luptăm întăriţi de această biruinţă împotriva satanicului ecumenism, rămânem în lăuntrul Bisericii noastre, vom protesta în continuare cu durere, vom plânge, ne vom ruga cu dor imens – dar în lăuntrul Bisericii. Şi-au dorit prigonitorii noştri sa ajungem în rătăcire şi înşelare, să ne îndepărtăm de Biserică, căzând în erezie, dar acest lucru nu s-a întâmplat, oricâte ispite am avut de înfruntat. Nu ne-am alipit de reacţiile zelotiste ale schismaticilor minciuno-acrivişti, mulţumită Preoţilor lui Hristos nepomenitori, semnatari ai Rezoluţiei de la Botoşani şi domnului teolog Mihai Silviu Chirilă, care ne-au ajutat pe noi, mirenii îngrădiţi de erezie, să fim în duhul păcii şi al Adevărului, să alegem calea bineplăcută lui Dumnezeu. Mărturisitorii Ortodoxiei din Schitul Orăşeni, în frunte cu aprigul luptător antiecumenist, Părintele Ioan cel iubitor de Hristos, s-au învrednicit de harisma pe care o primesc doar cei curaţi la suflet. Ne inclinăm, Cinstite Părinte Ioan, în faţa Sfinţiei Voastre, a vrednicilor dreptcredincioşi din turma pe care o păstoriţi cu înţelepciune şi minte luminată! Slava lui Dumnezeu pentru toate! Urmăm, ca şi până acum, sfatul Sfantului Isaac Sirul, care zice: „Veştejeşte prin puterea virtuţilor tale pe cei ce împotrivă îţi dogmatisesc, şi nu prin puterea înduplecătoare a cuvintelor tale. Şi cu blândeţea şi cu alinarea buzelor tale astupă gura şi opreşte neruşinarea celor neplecaţi, şi nu prin grăire”.

Trăim vremuri tulburi, pline de nesiguranţă şi violenţă şi constatăm cu durere că cei care conduc destinele Bisericii noastre strămoşeşti nu vor să ia aminte că „Dreptatea înalță poporul, iar păcatele nimicesc neamurile’’ (Pilde 14, 34). Acestea au avut de pătimit pentru ca s-au îndepărtat de Dumnezeu, din pricina mândriei lor, a invidiei, răzbunărilor, dezbinărilor și altor păcate. Orice împărăție care se dezbină în sine se pustiește (Matei 12, 25). Dacă Dumnezeu e cu noi, cine este împotriva noastră? (Romani 8, 31). Când este Dumnezeu cu noi? Când suntem legați cu legăturile dragostei, păcii și bunei înțelegeri; când Îl iubim pe Acesta din tot sufletul și din toată inima, căci Dumnezeu este iubire și cel ce rămâne în iubire rămâne în Dumnezeu și Dumnezeu rămâne întru el (I Ioan 4, 16). Acesta are puterea să distrugă, ca pe niște vase de lut, pe toți vrăjmașii noștri văzuți și nevăzuți.

Dr. Gabriela Naghi

33 de gânduri despre „Lupta cea bună poate fi dusă numai din Biserică”

 1. Mă uit la multi cum ei vorbesc fara nici un gram de discernământ, cum amesteca Biserica cu ierarhia apostată, ce vină are BOR că ierarhia a apostaziat în totalitate?!, ce vină are BORusa că și o parte din ierarhi de acolo în frunte cu Chiril sunt eretici?!, ce vină are BOElena că și ierarhia de acolo este in erezie, ba mai mult decât atât zburdă de braț cu schismaticii din Ucraina?!,s.a.m.d, atît că la celelalte biserici spre deosebire de ierarhia BOR mai sunt totuși câțiva ierarhi cu picioarele pe pământ

  Apreciază

  1. Cam in toate Bisericile sunt ierarhi, putini ce-I drept, care nu s-au murdarit cu ecumenismul. La noi – ca la nimenea. Intre episcopii nostri e si unul francez, Marc Nemteanul, care-si duce veacul pe la Paris, pare-se. Nici acesta n-a scos un cuvintel privitor la Creta si la celelalte. Ce sa facem? Dumnezeu ne va arata drumul de urmat.

   Apreciază

 2. Recent am citit am citit un articol in care tovarășul Andreicut la o cuvântare de a sa pe care a avuto la mănăstirea Nicula vine și ne spune că Maica Domnului plînge din cauza milioanelor de români plecați peste hotare, bun de acord că și aceasta este o cauză, că știm ft bine ce consecinte a avut și acest exod, dar absolut nici o vorbuliță despre trădarea de credință și mai ales la ceea ce sa petrecut în Ucraina, nici o vorbuliță despre sumedenia de avorturi, nici o vorbuliță despre apostazia ce a atins cote alarmante și multe alte păcate, oare pt acestea Maica Domnului și toți Sfinții nu plâng?!, Acum cu surle și trâmbițe publicația patriarhiei Române anunță programul festivalului ito de la Craiova de luna viitoare și ce distracție va fi acolo

  Apreciază

  1. Mare tambalau la Craiova. Nu le e rusine de nimic.
   Draga Strajerule, zilele acestea e un protest organizat in Bucucresti impotriva ecumenismului, pare-se. Cine-l organizeaza? Ce se stie despre el? Veti merge. Raspundeti-mi pe e-mail

   Apreciază

 3. Mihai , Bor nu are nici o vina că ierarhii au greșit ,dar noi avem vina daca intram in comuniune cu ei , chiar daca nu au fost încă condamnați sinodal ,și nu spun eu ci așa învață biserica , iertați !

  Apreciază

 4. Blagoslovit sa fie totdeauna cuvantul Sfintiei Voastre!

  „Sa stii că dacă focul se aprinde în tine și arde alți oameni, Dumnezeu va cere din mâinile tale sufletele acelora pe care le-a ars focul tău.
  Și chiar dacă nu aprinzi singur focul, dar esti de acord cu cel care îl aprinde, și ești chiar mulțumit de aceasta,
  la Judecată vei fi considerat complice al lui.”[omilia ascetica a Sf.Isaac Sirul nr.51]
  Inteleapta gandire, a unui sfant mult-iubit, care ne ajuta sa meditam la raul pe care semenii nostri, aparent in acelasi duh cu noi, dintr-odata isi ies din fire si simt nevoia sa apere in virtutea unui fals bine, pe minciuno-acrivistii a caror lucrare ramane in constiinta noastra treaza , caci raul facut de acestia miscarii antiecumeniste a fost imens. Pe multi i-au atras in inselare si schisma, unii intorcandu-se cu sufletele zdruncinate la duhovnicii avuti inainte de ingradirea de erezie.
  In obstea in care au revenit din peregrinare, acestia au devenit brusc exemplul negativ , pentru toti cei care aveau in gand poate sa se ingradeasca, de erezia propovaduita de pseudo-ierarhii semnatari ai documentelor eretice de la Kolymbari, Creta.
  Se spune ca ceea ce cultivi, aceea esti! Un adevar care numai trebuie demonstrat. Nu vorbesti plin de invidie si vicleana evlavie, daca nu sunt in tine. Oare toata lupta noastra nu a reusit sa cizeleze si sa finiseze cugetele, redandu-le frumusetea cea dintai?
  Ii cunoastem pe cei care sunt langa noi, indeajuns ca sa avem un graunte de incredere in ei?

  “Se pare că adâncul ticăloşiei, al mizeriei umane şi al răului, nu este răutatea pe faţă sau mizeria dezgolită, ci amestecul cu aparenţa bună, sau porcul întors la voma sa: cunoscătorul care, având cunoştinţa binelui, face răul cu perversiune, amestecând răul cu binele, încât nici el nu mai ştie ce este bun şi ce este rău. Amestecul grotesc şi abject de bine şi rău, căruia nu-i mai poate da nimeni de cap, este culmea răului.
  Autentic în amândouă şi, cu adevăr, fals, în amândouă! De multe ori ne mirăm cum este posibil ca urâciunea pustiirii să ajungă tocmai în locul cel sfânt, ne mirăm cum ticăloşia diabolica, răul şi negaţia, pot să atenteze frontal, radical şi fiinţial, la fiinţa, bine, adevăr şi puritate absolută. Tocmai acesta e secretul, punctul pe i sau importanţa acestei sintagme: urâciunea pustiirii nu este urâciune adevărată dacă nu ajunge chiar în locul cel sfânt! Ea nu este cu adevărat urâciune şi nu-şi merită numele decât dacă ajunge la acea măsură, dacă înfruntă totul, dacă se opune pe faţă, dacă sfidează binele, puritatea, fiinţa şi Absolutul!”
  (“Adâncul Răului” – p. 88-89 -Pr.Prof.Dr.George Remete).

  Apreciază

 5. s-aanulat protestul de azi, s-a amanat pe 21 sept !

  parinte, lasati-l cu pseudonimul…poate asa il cheama Gunoiu…sau asa se simte . nu conteaza !
  e democratie acum… nu toti avem.curajul sa ne punem numele si prenumele pe internet in vazul tuturor .

  Apreciază

   1. of…v-am zis ca nu sunt ” domn” ! sunt un prost !
    nu le dau sirop la albine , le las miere , nu o iau eu pe toata, numai cat e in plus !
    numa in situatii de criza le dau sirop 🙂
    acu tre sa le dau cu solutie pt capuse 🙂
    Doamne ajută !

    Apreciază

 6. Gabrielanaghi, scrii frumosu, cum îți explici că o sora de-a noastră s-au întors de la Banceni , întoarsă ” pe dos ” ,de ce spun asta , ” putem sa mergem și la preoți pomenitori , daca au cuget ortodox și sunt împotriva ecumenismului „, ei vezi cum se face din alb , negru , trecindu- l puțin prin gri , da contează mult daca îți conduci viața duhovnicească după păreri , sau după sfinți , orb pe orb daca v-am călăuzii …… , Alegerile sunt ale noastre , păcat , prea ușor punem etichete , și greu le mai dezlipim , iertați !

  Apreciază

 7. Pentru mine titlurile sunt zero , pomului ce da roade bune , nu-i pui și adjective înainte , nu știu cum puteți încuraja asta , eu știu că la Dumnezeu nu merge așa ,sa o lumineze Domnul, în adevăr, iertați !

  Apreciază

  1. Pentru dumneata titlurile sunt zero pentru ca nu le ai. Daca le-ai avea, te-ai impauna cu ele. Aici nu e vorba de a etala niste titluri. Le-am pus acolo ca sa intelegi si dumneata ca e o Doamna pe care trebuie sa o respectam, fie numai si pentru ca e Doamna. Si nu e cazul sa te rogi pentru dansa sa o lumineze Dumnezeu. Nu se afla in intuneric. Sunt altii intunecati pentru care ar fi bine sa te rogi.
   Consider ca n-are rost sa ma angajez in controverse marunte si inutile. De-acum, fiecare cu drumul sau.

   Apreciază

 8. Părintele Cleopa se prezenta ” mos putregai și eu m-am gândit că îmi stă mai bine spunindu-mi gunoi , asta este adjectivul care mi se potrivește , chiar daca m-a binecuvîntata Domnul cu tot felul de locuri 1 , inclusiv la facultate , și nu consider că am jignit-o pe sora (doamna doctor ) , dar poate eu am greșit saitul , va rog iertați !

  Apreciază

 9. Ar mai fi ceva . Am avut duhovnic pe unul dintre cei mai mari duhovnici ai ultimelor zeci de ani , prieten cu Pr Iustin Pârvu și alții cu care a fost la închisoare , s-a mutat la domnul și dansul , am cintat și eu în strană câțiva ani , după care am mers la alte biserici , peste tot vroiau sa mă pună în comitete , să-i mi de-a funcții , se sfătuiau ( am auzit și eu ) sa mă analizeze daca sunt sfint sau nu , am fugit de ei și de „ofensele ” lor , pe mine aceste lucruri mă dor , nu-mi fac bine , iertați va rog !

  Apreciază

 10. Virgile, las-o balta cu astea , nu mai insista !
  astea cu titlurile si respectul unei femei nu e mandrie !
  nu inseamna ca nu e smerenie ! de ex. poate sa-ti vorbeasca cineva cu mare respect si politete…sa te faca domn si mare nush ce…si tu in inima ta sa fii smerit !
  nu mereu trebe sa te faci smerit in fata oamenilor ca prost si putregai !
  incearca s-o intelegi pe doamna Gabriela …dansa nu e pustnica sau calugarita sau cu traire din aia de mare smerit…pt ca nu poti fii asa in lume măi !
  uite de ex…eu daca intalnesc o fosta profesoara, diriginta…ii dau respectul cuvenit unei doamne profesoare intelegi? chiar daca dansa nu-i credincioasa ! is niste chestii lumesti diferite de cele manastiresti !
  nu insista cu maruntele de astea !
  n-are rost.
  fiecare cu trairea sa ! nici nu cere Dumnezeu de la omul lumesc asa smerenie adanca , ca unui pustnic din muntele nush care ! acolo e alta traire !
  astea-s lucruri marunte care se mai iarta! se trec cu vederea…fiecare are slabiciuni si neputinte , toti avem cate o mica mandrie in noi …
  de ex. primarul unui sat/ oraș, n-ai sa-i spui : Buna ziua băi Gheorghe, ce mai mesteresti ?!
  ci ii zici: Buna Ziua domnule primar , cum merge treaba ?
  asta nu inseamna ca primarul se mandreste …deja e obisnuit cu de astea !
  pai daca ar fugi toti ca tine de functii…atunci n-am mai avea nici preoti, nici stareti, nici episcopi, nici patriarhi , nici protopop, nici diacon nici arhidiaconi..etc…de smeriti ce sunt ! 🙂

  Apreciază

  1. Ciprian .p , undeva într-o zonă a Greciei au rămas fără duhovnici , mai multe biserici din aceeași zonă , și era un om f credincios care de nevoie a ajuns sfătuitorul duhovnicesc al tuturor bărbaților și fiica lui de 18 ani a femeilor , fata s-a îmbolnăvit grav , era pe moarte , și el se ruga doar așa ” sa se facă voia Ta Doamne , dar ascultind mai apoi de oameni s-au rugat special pentru ea , și atunci Domnul i-a vorbit ( s-a arătat o lumină mare unde el se ruga ) , te pui zălog pentru ea daca o fac bine , și el a spus nu , iar fata a murit , apropo monahi sunt și în lume ,nu numai în mănăstiri ! Iertați va rog !

   Apreciază

 11. bine Virgile,
  si ce vrei sa spui acuma? 🙂
  nici Mosu Gheorghe Lazar nu era calugar in manastire . si ai mai fost si sunt traitori in lume .
  n-am zis . dar acestea sunt personaje deosebite , nestiute publicului .

  si aia cu: ” vroiau sa analizeze sfintenia ta”…
  asta din cate vad eu…e slabire duhovniceasca la oamenii aceia care vroiau asta ! is unii care daca vad un om mai crestin, credincios, sarguincios …rugator , in Biserica harnic ascultator..etc… deja eticheteaza ca Sfant…pt ca nu mai sunt in ziua de azi la nivelul cel adevarat alti oameni si atunci pică de ” Sfânt” cel mai cuminte 🙂
  ei….daca faceai nevointe ca Sf. Simeon Stalpnicul atunci numa sa se apuce sa te analizeze 🙂

  Apreciază

 12. … si stii inreg. aia cu Pr. Cleopa cabd povesteste ca a venit la el Vacaroiu….si zice pr. Cleopa :
  ” domnule prim-ministru , n-am sa ca dau eu sfat ci Gura cea de foc a Sfantului Duh , Sf. Vasile cel Mare …etc ..”
  vezi ca i s-a adresat cu domnule prim-ministru ? ii respecta functia chiar daca nu era mare credincios !
  vezi ca nu-i zice ” băi vacaroiule, esti si tu un vierme putregai ca mine…”
  🙂
  si la fel preotii, staretii… cand li se zice mere : sfintia voastra, preacuviosia voastra , etc. e mandrie sau e slava desarta?

  Apreciază

  1. Ciprian P , eu nu susțin că detin adevărul , dar așa le-am înțeles eu , una e sa te adresezi într-un spital ( cabinet, chiar pe sosea ) cu ” d_le doctor , și alta sa scriu pe un blog 100/100 ortodox și să mă prezint că ” ing .,primar, colonel etc.” crede-mă , nu-i ortodox , și eu nu am făcut observația că și omul perfect , ci că și unui frate (sora) , spre ajutor , eu personal as vrea să sărut mâinile tuturor ce îmi arată că greșesc, . Duhovnicul meu îmi spunea ,” mai , ai grija , nu-i face pe toți să fie după cum faci tu , dar eu ce sunt , un om care greșește , și oricît de râu îmi pare greșesc , îmi pare râu , iertați va rog !

   Apreciază

   1. Domnule Virgil,
    Nu mai faceti caz de un titlu adaugat numelui. Eu fac lucrul acesta. Doamna Doctor semneaza simplu gabrielanaghi. Niciodata n-a facut caz de pregatirea dansei. O pretuim pur si simplu pentru contributia dansei la infruntarea puterilor demonice ale ecumenismului. Lasati disputele marunte, fara noima. Nu va irositi munitia, tragand anapoda. Tintele sun clare. Spre ele indreptati-va tirul.
    Doamne ajuta.

    Apreciază

    1. Spre stiinta carcotasilor
     Oameni buni, Doamna Doctor Gabriela Naghi nu semneaza niciodata atribuindu-si titlul de ,,Doctor”, pe care, de altfel, il are. Uitati-va la comentarii. Nici macar nu-si majusculizeaza numele, scrie simplu: gabrielanaghi. Avand contributii deosebit de valoroase, nu ma pot impiedica sa le preaiau si sa le transform in articole, spre a fi citite de cat mai multa lume. Eu, retineti, eu adaug titlul de ,,doctor”, si stiu de ce. Va invit sa va ridicati la inaltimea Domniei Sale si cu drag va voi prelua contributiile si le voi publica. Suntem oameni in toata firea, de ce ne irosim in a ne ciondani intre noi, spre bucuria vrajmasilor ecumenisti. Veniti-va in fire, sa nu ne comportam ca niste prunci fara minte. Ce facem? Ne impuscam intre noi?
     Subiect inchis. Puneti mana pe arme si trageti fara crutare in directia ecumenismului demonic.
     Doamne ajuta tuturor.

     Apreciază

 13. Promit că este ultima remarca , Aceste , apelative ” doamna ” și „doctor” , nu au legătură cu ortodoxia adevărată , cu cei ce pretindem că suntem în adevăr , ci cu lumea și lumescul , și nu înțeleg cum le puteți încuraja , nu pot înțelege , în schimb d_voastra mă judecați , ” cîrcotaș” , lucru pentru care va mulțumesc , ( din suflet) , mă iertați va rog !

  Apreciază

  1. …zise Virgil si, imbufnat, isi lua jucariile sa plece acasa.
   Iau asupra mea ,,pacatul” de care amintiti. Ortodoxia adevarata nu exclude respectul, ci il contine in mod imperios. Incurajez pe toti ortodocsii sa fie respectuosi, in toate imprejurarile.
   Iertati. Doamne ajuta..

   Apreciază

 14. măi Virgil ,
  apoi tu chiar o tii pe a ta , măi !
  apoi, te rog spune-mi mie, prostanacului , ce canon din pidalion interzice ” apelativele ” acestea?
  ti-am dat exemplu cu pr. Cleopa cand i-a zis ” domnule prim-ministru” in context si intalnire ortodoxa !

  si am auzit chiar eu de la anumiti duhovnici apelativul acesta : ” haideti doamnă, poftiti domnisoru”…
  nici in ” indreptarul de spovedanie” nu stiu sa fie insemnat ” pacatul” asta ca ai respectat politicos pe cineva !
  nu inteleg nici eu de ce insisti atata pe treaba asta neinteresantă !
  parca atunci cand tot asa te-am atentionat ai raspuns cu : ” am gresit, iertati” !
  mai…
  si acu dupa iertare iara o iei de la capat inca mai indrazneț 🙂
  parca ai face ca fariseii aceia de demult care se luau de chichițe din acestea si nu vroiau sa vada si sa-i intereseze miezul mantuirii !
  domnule/ domnisorule Virgil , o saptamana buna va doresc , frumoasa si senină !
  Doamne ajută sa treci peste capitolul acesta incheiat ! nu vezi ca noi suntem acu la capitolul 13 din Apocalipsă ? avem un ” mascarici ” de infruntat 🙂 cu coarne ca de miel, dar care graieste ca un balaur !

  Apreciază

 15. Ciprian . Uite cum necum , mă las provocat , poate n-am fost clar, ii vorba de context ,de împrejurări , uite chiar cu 10 min in urma am găsit comentariile cu Simona Halep , doua pct de vedere diferite , ( nu mi – am notat toate comentariile că mă doare capul ) apreciez și subscriu pct tau de vedere, și precizez , ” orice lucru care nu-l slăvește pe Dumnezeu îl slăvește pe mikiduta ” ,nu mai înțeleg nimic, de ce ,? La duhovnicul meu in biserica am învățat că omul trebuie sa fie așa îmbrăcat încît nu numai că este îmbrăcat cu și hainele ce le poarta sa nu scoată în evidență nici o forma a corpului , despre ce vorbim , cred că vorbim de altceva , o accept pe Simona H dar nu accept ideea că ar fi un model ortodox , nu acum , cine știe ? , Fa – ți un exercițiu de imaginație , Simona cu fusta fluturind pictata într-o biserică , oricum se poarta , am văzut pe Daniel cu un episcop pictați într-o biserică , și Satana se mai îmbracă în chip de înger , și mai amăgește pe cineva , cu celălalt pct de vedere al sorei Naghi , nu pot fi de acord , n-am cum , iertați va rog ! Era să uit , eu am învățat doua formule de adresare , frate / sora și părinte dacă știți d- voastră altă spuneți de unde și va iubesc mai mult , iertați va rog ,

  Apreciază

 16. Virgile dragu mami :),
  ce le mai complici si amesteci…
  acu ai bagat in zacusca si comentarile cu tenismena ! mie imi place ciorba simpla nu cu prea multe la un loc 🙂
  ce are una cu alta ?
  nu ai rasp. la ce am zis eu :
  unde ai gasit in pidalion canon pt. ” apelativr” ca doamna doctor ar fi ceva ne-ortodox ?
  uite ce-i…. daca domn” părinte vrea sa-si manifeste aprecierea pt doamna Gabriela …e treaba sfintiei sale….ce te interpui tu cum sa o numeasca Parintele chiar pe site-ul sau acasa?
  daca tu sau eu ne adresam cu ” soră / tanti Gabriela”, e treaba noastra…. e decizia fiecaruia !
  oricum eu nu as putea sa ma adreses cu ” soră ” pt ca e totusi in varsta…poate sa-mi fie mamă !
  chiar daca in duh duhovnicesc toti suntem frati si sora intr-u Hristos …parca mi-e rusine sa zic unui im cu mult mai mare ca mine ” frate, soră”, mai ales ca pe doamna dr. nu o cunosc…mi-e ca o straina…nu suntem cunostinte 🙂
  deci pt mine ramane doamna dr.
  daca tu te simti bine cu alt apelativ…iti respectam decizia ..dar te rog lasa-ne pefiecare sa apreciem cum simtim noi.
  sau te crezi totusi o personalitate duhovniceasca mare ca sa impui mai ales unui preot ( Vasile Iovita) cum sa se adreseze?
  tu acu numa scantei vrei sa faci !
  daca ai smerenie precum te faci….atunci te rog pt Numele Cel Sfant al Domnului Iisus Hristos termină cu prostiile astea !
  daca voiesti…comenteaza la capitolul 13 din apocalipsa…sau.mai bine taci in smerenia inimii tale ca sa ai pace in suflet sa poti sa te rogi si rugaciunea ta sa fie bineprimita ca o tamaie binemirositoare…
  altfel daca tot o sa continui …poate rugaciunea ta se preface in fum si nu mai ajunge acolo Sus 🙂
  iarta-ma pt indrazneala care am sarit-o peste limita mea…
  iti spun ca nu mai o sa-ti spun absolut nimic pe tema asta ! Fii sanatos… manca-te-ar Raiu sa te mănânce de insistent ce esti 🙂
  Doamne ajuta. Dumnezeu sa ne ierte pe toti !
  . Hristos a înviat !

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s