Uitaţi-vă la ei, cât sunt de perfizi!

În condiţiile în care tot felul de lepădături ale neamului se opintesc să împiedice predarea Religiei în şcoală, pseudo-ierarhii din Moldova se aliniază docili comandamentelor vremii şi pun umărul la introducerea obligatorie a educaţiei sexuale în şcoli. Cu alte cuvinte, minţile inocente ale copiilor trebuie pervertite de timpuriu cu tot felul de informaţii nepotrivite vârstei lor. Se feresc distinşii să spună, dar fiţi siguri că educaţia sexuală din şcoli va cuprinde şi relaţiile dintre homosexuali, perversiunile sexuale, schimbarea sexului, evitarea sarcinilor prin metode contraceptive, avortul ca metodă de a scăpa de o sarcină nedorită, etc., toate condamnate de Morala Ortodoxă. Nu, stimabilii noştri nu se împiedică de asemenea perspectivă şi se angajează din răsputeri la implementarea spurcăciunilor în şcoală. Pe deasupra mai şi numesc asemenea spurcăciuni ,,educaţie’’.

Este limpede pentru toată lumea că de la asemenea specimeni nu mai putem avea  nicio aşteptare. Citiţi, vă rog textul de mai jos, scris pe la 1896, şi veţi înţelege ce se urmăreşte prin aşa zisa ,,educaţie sexuală’’

Presbiter Ioviţa Vasile

   Al doilea secret, necesar pentru a guverna cu succes prin dezbinare, consta în a înmulti în asa fel greselile poporului, apoi obiceiurile rele, patimile si regulile vietii în comun, încât nimeni sa nu mai fie în stare sa descurce acest haos si oamenii sa ajunga sa nu se mai înteleaga unii cu altii. Aceasta tactica va mai avea ca urmare raspândirea discordiei în toate partidele, risipirea în directii divergente a tuturor fortelor colective care nu vor înca sa ni se supuna. Ea va descuraja de asemenea orice initiativa personala oricât de geniala si va fi mai puternica decât milioane de oameni printre care a împrastiat suspiciunea si neîntelegerea. Trebuie sa îndrumam permanent educatia societatilor crestine în asa fel încât mâinile lor sa cada în jos obosite, într-o neputinta deznadajduita, în fata oricarui lucru care va cere initiativa, perseverenta si vointa.

Citiţi acum Comunicatul apărut pe Doxologia şi veţi stabili, fără nicio dificultate, necesarele conexiuni deplin lămuritoare:

La această întâlnire au participat reprezentanți ai tuturor centrelor eparhiale din Mitropolia Moldovei și Bucovinei – Arhiepiscopia Iașilor, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, Episcopia Hușilor – precum și reprezentanți ai Inspectoratelor Școlare din județele Iași, Botoșani, Neamț, Bacău și Vaslui.

Principalul scop al întâlnirii a fost dezvoltarea colaborării dintre Mitropolia Moldovei și Bucovinei și inspectoratele școlare în ceea ce privește implementarea instrumentelor de informare pe care Departamentul Pro Vita le poate oferi, prin parteneriat, unităților școlare.

„O astfel de implicare este absolut necesară întrucât elevii sunt deseori confruntați cu subiecte pro vita: când și cum începe viața sexuală, ce este iubirea, criza unei sarcini nedorite, adevărata față a avortului etc. Acest tip de probleme cu care se confruntă tinerii crează deja multe discuții în societatea noastră despre necesitatea unei educații sexuale obligatorii în sistemul de învățământ. Departamentul Pro Vita, prin programele de informare desfășurate, oferă tinerilor o vedere de ansamblu pe aceste subiecte, astfel încât aceștia să se dezvolte sănătos din punct de vedere fizic, emoțional, dar și duhovnicesc și să fie cât mai feriți de anumite traume ce le pot marca întreaga dezvoltare personală”, a declarat părintele Radu Brînză, coordonator al Departamentului Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor.

Cel mai important rod al acestei întâlniri este alcătuirea unei echipe de lucru care va dezvolta colaborarea dintre Școală și Biserică cu scopul de a asigura dezvoltarea sănătoasă și echilibrată a tinerilor. (Pr. Dragoș Bălinișteanu, referent / coordonator voluntari Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală, Departamentul Pro Vita)

(Preluare de pe Doxologia)

4 gânduri despre „Uitaţi-vă la ei, cât sunt de perfizi!”

 1. Eu, Stan pacatosul ,uitandu-ma la acest pompos titlu de „nobil moldovean”,inteleg ca Dumnezeu nu prea mai are ce face cand deja acest specimen de „coordonator voluntari Sectorul de Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală”,incepe sa gandeasca si sa-i linga pe domnii savu si ciobotea, enuntand prognoze si statistici pastorale !Sunt trist si obosit de atata machiavelism al ecumenistilor care -si urmeaza drumul neabatut spre eliminarea LUI din BOR ,dar cum sa elimini piatra din capul unghiului?Doamne ajuta!

  Apreciază

 2. Prin pervertirea sufletelor copiilor, se face prozelitism de tip satanist. Adică, mai pe scurt, școlii i se impune să-i educe pe copii pentru iad! Și, poate, pentru acceptarea pedofiliei!

  Suntem un popor creștin și asta trebuie s-o afle și cei implicați în ,,educația” drăcească. E nevoie de misiune. Părinții elevilor ar trebui sa respingă astfel de enormități. Există asociații ale părinților care ar trebui să se implice în astfel de situații. Dacă părinții și elevii sunt creștini adevărați, nu se poate implementa nimic. ,,Vai de cei prin care vine sminteala!” – spune Mântuitorul.

  Problema e că multe lucruri copiii le află atunci când sunt lăsați în anturaje nepotrivite. Școala nu ar trebui sub nicio formă să încurajeze destrăbălarea. Creierul copilului trebuie ajutat să se dezvolte cu informații și deprinderi utile, necesare în vederea asumării cu responsabilitate a unui rol în societate și în vederea întemeierii unei familii.

  Cuvintele Mântuitorului trebuie respectate. Na, că fac și eu prozelitism!!! În favoarea lui Dumnezeu, nu în favoarea necuratului, ca alții! Să dăm noi jos icoanele, să renunțăm noi la educația religioasă, că au venit masonii și trebuie să promoveze educația drăcească! Înapoia mea, satano!

  Copiii trebuie pregătiți în vederea mântuirii pe una din cele două căi: familia sau călugăria, prin asumarea crucii. Aceasta este misiunea familiei, a școlii și a societății, în general. Fuga de responsabilitate va avea urmări greu de anticipat. Practic, oamenii de omenie ar putea să dispară, apoi tot societatea, sălbăticită, se va plânge că nu o duce bine.

  Apreciază

  1. Aveti prea multa dreptate. Din pacate. Si eu zic ca parintii trebuie sa refuze ,,educatia” sexuala si sa-I retraga pe copii de la acele ore. Or fi acestia slujitorii diavolului, dar Hristos are slujitori mult mai puternici, care vor birui in final. Dumnezeu ingaduie aceste ticalosii, insa va veni vremea ca raul sa fie smuls din radacina. Doamne ajuta.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: