Halloween, o ,,sărbătoare’’ satanică. Scrisoarea unui copil adresata părinţilor şi educatorilor

Dragi părinţi, stimaţi profesori, vă scriu eu, copilul anului 2017, dintr-o Românie de import, cu sărbători de import, legi de import, programe TV de import, suflete de import. În fiecare an, pe data de 31 Octombrie, se schimbă ceva în viaţa mea.
Celebrez moartea. Întunericul. Groaza.
Sub tutela voastră, încep pregătirile intense pentru halloween, un fel de “sărbătoare”, de fiecare dată parcă mai înspăimântătoare. În preajma acestei zile, vă văd pe voi, cei mari, comportându-vă ciudat, de parcă n-aţi mai fi voi înşivă… Cheltuiţi bani pentru a pregăti hainele de gală ale morţii, iar pe noi, cei mici, ne invitaţi să luăm parte, alături de voi, la acest carnaval terifiant. Pe rând, noi devenim: draci, vampiri, monştri, vârcolaci şi vrăjitoare, întrecându-ne în sadism, răutate, cruzime şi cinism. Cum de nu înţelegeţi, dragi educatori şi părinţi, că noi ne îmbrăcăm aidoma şi sufletele?
Colegii noştri de clasa a IV-a din SUA au mărturisit, după o petrecere de halloween, că simt nevoia acută să ucidă pe cineva. De fiecare dată, după halloween, se înmulţesc crimele şi violurile, creşte consumul de droguri şi alcool, se petrec accidente grave. Ce vreţi să faceţi voi din noi? De ce nu serbăm viaţa, iubirea şi frumuseţea? Nimeni nu ne poate impune ce să iubim şi ce să urâm! Dacă am ajuns să iubim întunericul şi moartea atât de mult, încât să le celebrăm cu fast în şcoli şi grădiniţe, înseamnă că suntem un popor mort. Aidoma sărbătorii de halloween, care nu reprezintă decât o invocare a forţelor răului şi a întunericului. Am vrea şi noi, copiii din România, să ne îmbrăcăm o dată pe an în îngeri luminoşi. Sau în zâne bune. Sau în personajele din basmele noastre româneşti. Vrem o sărbătoare a poveştilor. Nu vrem să ne mai trezim noaptea plângând, fiindcă voi ne-aţi fabricat coşmaruri, în industria numită halloween.
Vrem să învăţăm să iubim, nu să urâm..
Să ocrotim viaţa, nu să ne ucidem semenii.
Să Îl iubim pe Dumnezeu, nu să invocăm puterile iadului.
An de an, suntem instruiţi, încă de la grădiniţă, cum să ne confecţionăm garderoba de halloween, alcătuită din pelerine, coarne de draci, coifuri de vrăjitoare, măşti groteşti, costume cu capete de fiare, mumii, schelete. Educatoarele ne învaţă să ne pictăm feţele cât mai odios, mulţi dintre noi purtând pe frunte cruci răsturnate.
Ni se spune că totul este o glumă, dar să fie oare aşa?! Cu sufletele noastre nu-i de glumit, dragi părinţi!


Opriţi acest joc periculos de-a moartea, stimaţi educatori! Vă rugăm, nu ne mai deghizaţi în demoni! Domnilor inspectori şcolari, domnilor profesori! Nu transformaţi şcoala în platou de filmare pentru producţii horror! Sunteţi creştini, urmaşi ai unor oameni care s-au jertfit pentru ţară! Nu le întinaţi memoria, nu pătaţi obrazul ţării, implicând cele mai curate şi mai nevinovate fiinţe în manifestări care nu au nimic de-a face cu tradiţiile şi credinţa neamului nostru şi nici cu procesul instructiv-educativ. Menirea dumneavoastră este aceea de a forma caractere, nu de a le deforma, schilodind sufletele copiilor după măsura unui pat al lui Procust, impus de puteri străine. Căci pentru fiecare suflet distrus în acest fel, veţi avea cu toţii de dat un răspuns.”

(Preluare de pe site-ul Parohiei Pescara)

5 gânduri despre „Halloween, o ,,sărbătoare’’ satanică. Scrisoarea unui copil adresata părinţilor şi educatorilor”

 1. Arhiepiscopul Ieronim, a semnat in termeni plini de afectiune, recunoasterea structurii schismatice, consfintita astfel ca Biserica Autocefala a Ucrainei, egala in drepturi cu toate celelalte Biserici Locale.
  Este tulburator, de neconceput!
  Biserica Greciei a devenit SCHISMATICA, prin comuniunea canonica si liturgica cu schismaticii si pomenirea pseudo Mitropolitului Epifanie in diptice. Sfintele canoane condamnă pe cei care primesc în comuniune de rugăciune și ajung la conslujire cu cei caterisiți și excomunicați (10, 11, 12 apost., 5 Sin. I Ec., 2 Antiohia ș.a.).
  Fanarul a recunoscut ca harică hirotonirea schismaticilor; i-a acceptat în Biserică fără pocăință și chiar fără audiența apelului lor (examinarea apelului implică un anumit proces cu audierea obligatorie a opiniilor părților, în acest caz a Patriarhiei Moscovei și a lui Filaret Denisenko, dar acest lucru nu a fost înfăptuit);
  și-a alipit mitropolia Kievului din 1686 fără nici un fel de tratative pe această temă, fie și formale, cu Patriarhia Moscovei și cu Biserica Ortodoxă Ucraineană; a acordat autocefalie unui grup de schismatici care se află pe teritoriul canonic al unei alte Biserici Locale.
  Toate aceste samavolnicii miselesti au fost acceptate de Arhiepiscopul Ieronim si de cei care sunt in acord cu el, ametiti de naluca vatamatoare de constiinte a etnofiletismului, de ascunse dorinte narcisiste, de dominatie si putere.
  Nu există justificări teologice și canonice pentru aceste decizii. Sfintele canoane le permit patriarhilor Constantinopolului să accepte apelurile clerului Bisericii lor și să acorde autocefalia numai acelor structuri bisericești care fac parte din Patriarhia Constantinopolului. Recunoașterea ca fiind harică „hitoronirea” lui Epifanie Dumenko și a „episcopatului” său în general trece dincolo de sfera Ortodoxiei.

  Deciziile anticanonice ale Fanarului pot fi acceptate doar într-un singur caz: recunoașterea supremației Constantinopolului în toată Ortodoxia. Anume conform acestui criteriu s-a produs dezbinarea si s-a adancit schisma.
  Prin urmare problema nu a fost in mod principial recunoaterea ca Biserica a structurii schismatice ucrainiene, ci recunoasterea PseudoPatriarhului Bartolomeu ca si conducator absolut al Ortodoxiei, un papa cu puteri nelimitate, a carui decizii trebuie ascultate fara discutie. Eticheta dupa care isi conduce viata este mentinuta ca o oglinda in care sa-si vada reflectata o imagine corecta. Totusi, autoamagirea n-ar fi necesara daca cel rau n-ar fi constient atat de bine cat si de rau. Mintim doar atunci cand incercam sa acoperim ceva despre care stim ca este necinstit, miselesc, vatamator, inselator si neconform cu Adevarul.
  Din scrisorile adresate de catre Primatul BOG, Ieronim, schismaticului Epifanie, constatam cu uimire ca decizia luata a fost din convingere, din supunere absoluta fata de ereticul papa Bartolomeu, si nu pentru ca ar fi fost amenuintat cu pistolul la tâmplă de stapanii intunecati masonico-sionisti sau de americani. Nici vorba!
  „Am trimis personal Preafericirii Voastre sincerele noastre felicitări, ale Sfintei Ierarhii și ale clerulului evlavios, felicitările poporului iubitor de Dumnezeu al Sfintei Biserici a Greciei și urările noastre ca lumina și sprijinul Sfintei Treimi Trinității să vă ajute în îndeplinirea îndatoririlor Dvs. noi și depline în calitate de Primat al Bisericii Ucrainene”, a scris Arhiepiscopul Atenei și al întregii Greciei Ieronim II, lui Epifanie in decembrie 2018.
  „Ne bucurăm de vestea bună şi de faptul că aspirațiile și acțiunile comune au avut succes și că este depăşită bariera care a stat între voi și noi, frați ortodocși în toate, bariera care ne-a despărțit, provocând dureri, scandaluri majore și o daună mare pentru întreaga Biserică și mărturisirii comune Ortodoxiei în lumea contemporană”, mai spune Primatul schismatic, Ieronim, maestru al deghizarii si manipularii, aidoma mentorului sau, Bartolomeu.
  În scrisoarea sa, Arhiepiscopul Atenei și al întregii Grecii, Ieronim, i-a dorit „Primatului” Bisericii Ortodoxe a Ucrainei să „elibereze complet Biserica Ucrainei de neliniştea care a tulburat-o, distrugându-i unitatea, și să restabilească pacea deplină, liniștea, stabilitatea întru slava lui Dumnezeu și a întregii Ortodoxii”.
  Cum va fi posibil asa ceva, se intreaba IPS Sa Ieronim si ceilalti adepti ai ereticului Bartolomeu, cand in Ucraina exista o BCU, cinstita si recunoscuta de toate BOL, sub conducerea Prea Fericirii Sale, Mitropolitul Onufrie? Prin decizia luata de Sinodul BOG, s-a deschis larga calea unirii cu uniatii si romano-catolicii.
  Anaxios!Anaxios!Anaxios! sunt singurele cuvinte pe care le pot adresa Arhiepiscopului Ieronim si Mitropolitilor care au acceptat recunoasterea schismaticilor drept egali cu Intaistatatorii BOL, cei care se fac de acum vinovati de dezbinare, tulburari, persecutii si violente in Ucraina mai mari decat cele din prezent, de ravasirea constiintelor ortodocsilor de buna credinta din intreaga lume.

  Apreciază

 2. Traim vremuri de cumplita apostazie, cand Biserica lui Hristos se clatina din temelii, in timp ce sinodul BOR, in tacere cauta momentul anuntului de recunoastere a structurii schismaticilor ucrainieni,
  Probabil inainte de marea Sarbatoare a Craciunului!
  O parte din ortodocsii care se cred evlaviosi, nu sunt atenti la tot ce se intampla, isi vad mai departe de desartaciunile zilnice, neluand seama ca Domnul ne priveste!
  „Vălmășagul gândurilor este starea duhurilor căzute. Mintea noastră se cere să fie adunată, unită, atentă. Numai în mintea unită Se poate sălășlui Dumnezeu cel Unul.”
  Sa cumpanim bine bunatatea cu intelepciunea si smerenia, pentru a nu deveni mai indaratnici si mai incapatanati decat vechii evrei.
  „Hristos a plecat din Europa precum odinioară din Gadara, la dorința gadarenilor. Dar după ce El s-a îndepărtat, a venit războiul, nenorocirea, groaza, năruirea, nimicirea. S-a întors în Europa barbarismul precreștin avar, hun, longobard, african, de o sută de ori mai cumplit. Hristos și-a luat Crucea și harul Său și s-a îndepărtat. Au rămas întunericul și duhoarea.”[Sf.Nicolae Velimirovici]
  Schisma dezlantuita de ereticul Bartolomeu se apropie de noi cu pasi repezi.
  Aflam cu mahnire si ingrijorare crescanda, despre o primejdioasa amagire, indusa poporului naiv si ametit, prin promovarea Conferintelor SuperTeach, in care este antrenata MMB, prin Școala ortodoxă Varlaam Mitropolitul, Pr.C.Necula si Institutul Arbinger(USA), „lider mondial în schimbarea de mentalitate”,cum se afirmă pe siteul oficial al reprezentanței. Specializat în cultură organizațională și consultanță în afaceri, Institutul Arbinger este fondat de C. Terry Warner, profesor la Brigham Young University (din Utah) și membru al sectei mormonilor. De altfel, Institutul-mamă este condus în prezent tot de un mormon – James L. Ferrell, și, din informațiile noastre, vorbitorii din partea Arbinger la conferințele SuperTeach din 2019 sunt tot mormoni. Printre „fețele” Arbinger se numără și foști membri ai armatei SUA cu experiență în zona serviciilor secrete americane. Apar nume notorii politice, oameni de televiziune, promotori ai educației sexuale și a „învățăturilor” despre diversitatea orientărilor sexuale, combatanti activi ai referendumului anti-casatorie. Institutul funcționează ca un „cult” (ca o sectă) și teoriile despre „mentalitatea deschisă” provin doar de la Universitatea din Utah (mormonă). Nu putem să nu ne întrebăm, pornind de aici, cum e posibil ca astfel de teorii ambigue și nu foarte științifice, de sorgine mormonă, care au ca funcție exercitarea unui control mai eficient asupra elevilor și asupra angajaților, pentru a-i face mai conformiști obiectivelor venite de sus, de la leader, să devină viziunea de bază a unei școli ortodoxe și proiect național de training pentru profesori, promovat, cel puțin anul trecut, inclusiv pe portalul Doxologia sau în Ziarul Lumina?

  Cum e posibil ca activiști politici extremi, adversari înverșunați ai referendumului pentru căsătorie, oameni care, apropo de „mentalitatea deschisă” și de „auto-amăgire”, sunt vârfuri ale propagandei mincinoase și dezbinatoare care a devastat țara în ultimii ani, să se afișeze în proiecte care sunt legate instituțional, chiar dacă indirect, de MMB?
  Teoriile inacceptabile promovate, de sorginte mormona, de o serie de activisti ai urii, aliati ai diversitatii cu mentalitate deschisa, nu pot fi aplicate intr-un liceu ortodox, sub umbrela institutionala a BOR.
  „Atentie la verosimil, fiindca minciuna incearca sa fie verosimila. Dumnezeu nu incearca sa fie verosimil, ne spune lucruri incredibile, dar adevarate. Adevarul se apara pe sine singur, minciuna trebuie sa apara ca adevar ca sa fie credibila”, spunea un cinstit slujitor al lui Hristos.

  Locația principală a operațiunilor NSA – celebrul serviciu american de spionaj devoalat de Edward Snowden pentru supravegherea electronică orwelliană a cetățenilor americani și nu numai – se află în Utah, capitala mormonilor. Potrivit Der Spiegel, locația pentru servere nu a fost aleasă întâmplător. Utah găzduiește cel mai mare număr de mormoni din lume. Comunitatea religioasă și foarte patriotică își trimite tinerii în toată lumea ca misionari – și mulți sunt recrutați de Armata Gărzii Naționale din Utah, a cărei Brigadă de Servicii Secrete Militare folosește 1.600 de lingviști. NSA are acces nelimitat la acești lingviști, iar un insider crede că aceștia sunt folosiți la „analizarea telecomunicațiilor internaționale”.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s