Românii sunt pregătiţi să-l primească pe antihrist

Peste două ore urnele se vor închide şi românii vor afla ceea ce se ştia de mai multe luni. Iohannis va obţine al doilea mandat de preşedinte şi cei ,,zece ani răi’’ se vor dubla. Toată lumea ştia că omul acesta este un adept fervent al lgbt adică al lesbienelor, gaylor (homosexuali), bisexualilor şi transsexualilor şi câte anomalii păcătoase va mai fi născocit diavolul în străfundurile iadului. Adăugăm la acestea schimbarea de sex, egalitatea de gen, educaţia sexual în şcoli, aşa încât copii să fie învăţaţi de mici despre aceste spurcăciuni sodomo-gomorite. O adevărată răzvrătire împotriva Legilor Dumnezeieşti, a Creatorului Însuşi.

Într-o ţară de oameni normali, cum clamează preşedintele,  acesta ar fi obţinut din primul tur un 0,0 la sută şi ar fi fost trimis la plimbare. Bine insinuează Klaus Werner că nu suntem un popor normal, el urmând să ne aducă ,,normalitatea’’ în următorii cinci ani. Normalitate în care vor domina sodomiţii gomoriţi. Românii nu au ales un preşedinte, au ales spurcăciunile antihristice enumerate mai sus.

Spun Părinţii Bisericii că şi antihrist se va ,,legitima’’ prin vot popular. Românii l-au şi ales cu ani înainte, într-o zi de 24 noiembrie a anului 2019. E bine să ţinem minte această dată. Ultimele patru alegeri prezidenţiale au fost repetiţii reuşite în vederea alegerii lui antihrist. Cei care şi-au dat seama că avem de-a face cu o mascaradă antihristică, bună parte din ei, au preferat să stea acasă, pentru a nu fi părtaşi la ceea ce s-a întâmplat şi la ceea ce va urma. Ceilalţi, vor deschide sticlele de şampanie şi vor sărbători ,,victoria’’.

Când a fost referendumul pentru familia croită după voia lui Dumnezeu, românii au stat acasă, adică au spus nu, nu dorim familia normala.

Ce poţi să mai spui în faţa acestei drame naţionale?

Presbiter Ioviţa Vasile

10 gânduri despre „Românii sunt pregătiţi să-l primească pe antihrist”

 1. ..no’ …noi să ne indreptăm dar, atentia inimii la Stăpânul nostru Iisus Hristos si la Maica Sa si sa ne indulcim mintea cu viata Sf. Mucenite Ecaterina si a Sf. Mercurie si sa cerem rugaciunile lor in ajutorul nostru ca bine sa sfârsim si noi aceasta viata pamantească .

  Apreciază

 2. Că nu este în gura lor adevăr, inima lor este deşartă; mormânt deschis – gâtlejul lor, cu limbile lor vicleneau. Judecă-i pe ei, Dumnezeule; să cadă din sfaturile lor; după mulţimea nelegiuirilor lor, alungă-i pe ei, că Te-au amărât, Doamne, şi să se veselească toţi cei ce nădăjduiesc întru Tine;[Ps.5]

  Astazi, cand sarbatorim cu nespusa dragoste, pe Sfanta Mare Mucenita Ecaterina, inaltam ruga arzatoare pentru salvarea fiilor credinciosi ai Bisericii noastre stramosesti de raul deghizat sub masca conducatorilor Bisericii prinsi in gheara necrutatoare a ecumenismului feroce, care le-a otravit inima si cugetul, si mintea se pare, fara sanse de intoarcere catre Adevarul Hristos.
  Nu mai incercam cu smerenia cuvenita, nici un dialog cu Mitropolitul Teofan, bun dansator cu prietenii sai din sinagoga si frate iubiutor al eraticului Francisc , caci timpul acela a trecut de mult.
  Ne-a dovedit noua si intregii plerome BOR, care sunt adevaratii lui prieteni si frati cu care doreste sa ramana pana la sfarsitul vietii, precum colegul sau de sinod, actualul Mitropolit al uniatilor, Sofronie.
  Am inteles alegerea facuta in lumina soarelui, si o respectam.
  Ceea ce nu intelegem este lipsa de iubire, aratata fratilor sai de odinioara intru Hristos, dorinta nestapanita cu care doreste sa abata urgia asupra Vrednicului de toata cinstea, Prea Cucernicul Parinte Ioan si a fiilor sai duhovnicesti din parohia Schit Oraseni, luptatori neobositi impotriva ecumenismului, pentru biruinta Sfintei Ortodoxii pe pamantul romanesc.

  „Acum nu mai e timp… Nici de zidiri, nici de cupole, nici de iluzii. Iluzia cea mai mare e ca Biserica trăieşte un triumf, căci Evanghelia se propovăduieşte azi pretutindeni, pretutindeni. Acum e timpul călătoriei spre înlăuntru…
  Acum când apostazia îmbracă haina de sărbătoare…acum a venit vremea mărturisirii. Ce naivi pot fi chiar unii preoţi care cred ca totul este o veselie şi o glorie a Bisericii în societate. Acum e vremea ca vrăjmaşii omului să fie chiar casnicii lui…”spunea cu durere Staretul Selafiil din Siberia.
  Acum apostazia e servita oamenilor drept hrana duhovniceasca propovaduita de la inaltimea amvonului si auzul Preotilor lui Hristos a scazut se pare atat de mult, incat numai aud glasul constiintei care striga cu disperare, din adanc.
  Vii, nemuritoare raman in adancul inimilor noastre cuvintele Mantuitorului Hristos:

  „Şi de atunci mulţi dintre ucenicii Săi s-au dus înapoi şi nu mai umblau cu El.
  Deci a zis Iisus celor doisprezece: Nu vreţi şi voi să vă duceţi?
  Simon Petru I-a răspuns: Doamne, la cine ne vom duce? Tu ai cuvintele vieţii celei veşnice.
  Şi noi am crezut şi am cunoscut că Tu eşti Hristosul, Fiul Dumnezeului Celui viu.”(IOAN 6;66-69)
  Mandria demonica a cucerit inima Mitropolitului Teofan al papistasilor, precum a lui Sofronie, Mitropolitul indragit al uniatilor, care au parasit de bunavoie, credinta strabuna Ortodoxa si s-au alaturat celor care au sfasiat Camasa Mantuitorului Hristos, iubind cele ale lumii, nepregatiti pentru a urca in fruntea turmei ascultatoare naiva si putin credincioasa, pe Golgota suferintelor, prin prigoana catre moarte, spre Inviere.
  Sfintii Martiri, Mucenici,Marturisitori din temnitele prigoanei comuniste si-au varsat sangele pentru dragostea lui Hristos, tara si neam, si pentru scumpa lor jertfa s-a milostivit Domnul Atoatevazator, de noi nevrednicii. Aceasta jertfa ne-a eliberat pentru putin timp din cumplite suferinte pentru ca cei alesi, le-au luat cu dragoste puternica si vitejie asupra lor.
  Acum dupa cuvantul Cuviosului Paisie Aghioritul:”pe de-o parte ecumenismul, pe de alta sio­nismul, satanismul!… Peste puţin ne vom închina la diavolul cu două coarne, în loc de vulturul bicefal“.
  S-au departat de pacea, bucuria si harul indumnezeitor, cei care asemenea Mitroplitului Teofan, fara duh de jertfa, se razvratesc impotriva lui Hristos, prigonind cu ura navalnica pe tot crestinul marturisitor al Adevarului Hristos.
  Sa nu uitam insa, ca „tot Dumnezeu este la carma lumii!”

  Apreciază

  1. Dumnezeu a stiut din vesnicie incercarile prin care va trece Sfanta Biserica- n anii ultimi ai istoriei. Dumnezeu ingaduie aceste incercari pentru a separa graul de neghina. Nu trebuie sa ne temem. Daca Biserica era o alcatuire exclusiv omeneasca, de multa vreme ar fi pierit. Cata vreme Hristos e la carma ei, sursum corda si inainte spre Imparatia lui Dumnezeu. Doamne ajuta.

   Apreciază

   1. Si daca va disparea complet crestinismul de pe pamant,Dumnezeu are putere sa lumineze triburi ratacite de prin Amazonia si tot va fi crestinism si inca lejer,in continuare.Asa ca,Rockefeller,iesi la pensie inca de pe acum,ca ai sa-ti tocesti capul si tot degeaba,tot o sa dai de marele tau gol!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: