România, pocăiește-te!


Dumnezeu te mustră, Românie, pentru spurcăciunea faptelor tale!
În perioada comunistă, în timp ce tu acceptai și promovai cu zel educația ateistă, smintind sufletele nevinovate ale copiilor și te mândreai cu frumusețea și cu bogăția ta, alții, din închisori, se rugau pentru tine. Erau torturați și uciși, pentru că erau temple ale Duhului Sfânt care, în libertate, ar fi format milioane de ucenici care ne-ar fi făcut de neînvins! Dar scris este: ,,Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” ( Matei, 18, 7) Încet și sigur, numărul rugătorilor pentru acest neam s-a micșorat tot mai mult, iar lumea a rămas în beznă, fiind ușor de trădat.
L-ai trădat pe Dumnezeu? Așteaptă-te să fii trădată! Celor mândri, Dumnezeu le stă împotrivă! Dumnezeu nu Se lasă batjocorit la nesfârșit! Lovitura de stat din 1989 te-a găsit fără marii titani ai Duhului care te-ar fi putut salva de trădătorii din interior și din exterior. Astăzi alții se mândresc cu bogățiile tale! Acum, după ce ți-au luat bogățiile materiale, dușmanii te văduvesc și de comorile spirituale!

Românie ticăloasă, tu îi aplauzi, în loc să-i mustri! Vai ție, că vrei să fii pe placul lumii, nu pe placul lui Dumnezeu!De ce-ai intrat în Consiliul Mondialal Bisericilor dacă spui că crezi în ,,Una Sfântă, Sobornicească și Apostolească Biserică”? Îl minți cu nerușinare până și pe Dumnezeu? Cum poți să urmezi cu atâta zel ecumenismul asemenea celor care, în vremea Sfântului Ilie, îl cinsteau pe Baal? Ce fel de cruci au multe dintre bisericile și manastirile tale? Nu-ți mai place Crucea pe care Hristos S-a răstignit și preferi crucea lui Baphomet cu trei brațe paralele care de la distanță pare un romb? Care necurat e atât de prost, să fugă de o asemenea cruce? Nici mâna care, în icoane, binecuvântează în numele Preasfintei Treimi se pare că nu-ți mai place… Cauți ceva modern, care să semene cât mai mult cu semnul ,,cornuta”! Vai ție!


La Sinodul din Creta din 2016 știi ce s-a întâmplat? Ai semnat, prin ierarhii tăi, că toate confesiunile sunt BISERICI! În primul rând papismul, care ridică la rang de virtute mândria luciferică, prin infailibilitatea papală! S-a promovat acolo episcopocentrismul, în locul sinodalității. Acolo, în Creta, Adevărul a fost crucificat! Au fost numite ,,biserici” chiar și acele confesiuni care o necistesc pe Maica Domnului! Și ai semnat, prin ierarhii tăi, atingând culmea lașității și a ipocriziei!


Papa intră acum în comuniune cu cei de alte religii, pregătind unificarea tuturor! O unitate în diversitate! Iar patriarhii ortodocși intră în comuniune cu Papa, imitându-l puțin câte puțin. Până la urmă, se pregătește închinarea la om, ca să-l putem accepta pe Antihrist. Fiecare crede că își păstrează credința sa, doar că acolo, la vârf, ierarhii declară că suntem în comuniune unii cu alții! Această comuniune nu va rămâne fără urmări. Sfântul Ilie tocmai își ascute sabia pentru a-i pedepsi pe cei asemenea ție. Dacă vei vedea secetă, inundații și incendii, foamete ori epidemii, să știi că acestea sunt săbii ale Sfântului Ilie!


La adăpostul iubirismului ecumenist, în lume, se moare pentru Hristos fără să-i pese cuiva, iar preoții lui Dumnezeu care sunt împotriva ecumenismului sunt caterisiți, umiliți, târâți în tribunale și scoși din biserici. În schimb, se încurajează pornirile cele mai josnice ale omenirii, ideologia de gen și toate pervresiunile care-l apropie pe om de necurat, nu de Dumnezeu! Și tu le accepți, ca să fii pe placul lumii. Ai atras mânia lui Dumnezeu prin avorturile și prin desfrânarea ta cu trupul și cu sufletul!

Dacă ai acceptat documentele biometrice, probabil că vei accepta și pecetea antihristică ce conține 666 într-o formă ascunsă! Acceptarea cipului implantat te va despărți de tot de Dumnezeu, căci Dumnezeu vrea să ai un nume de Botez, nu un număr dat de Antihrist! Numai necuratul vrea să șteargă orice legătură a ta cu Dumnezeu! Indiciile pecetluirii apropiate cu semnul fiarei prin tehnologia bazată pe 666 au fost profețite: ,,Şi ea (fiara) îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Biblia,Apocalipsa, 13:16-17); Iată și consecinţele pecetluirii cu semnul fiarei 666: ,,Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mana lui, va bea din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihna nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.” (Biblia; Apocalipsa, cap. 14, versetele 9-11).
Citește, roagă-te, pocăiește-te, informează-te și informează-I și pe alții, căci răspundem cu toții pentru că am asistat cu o lașitate înspăimântătoare la distrugerea credinței strămoșești!

Doamne ajuta

O defecţiune majoră la calculator, urmată de o internare neaşteptată în spital, m-au ţinut departe de acest blog. Acum că am depăşit aceste obstacole, revin şi o fac cu acest text minunat, trimis de fratele nostru care semnează cu sinceritate ,,Nimic nu sunt fără Dumnezeu’’. Îi mulţumesc pentru acest text şi nădăjduiesc să fiu, în continuare, în slujba frăţiilor voastre, atât cât îmi sunt puterile.

Presbiter Ioviţa Vasile

6 gânduri despre „România, pocăiește-te!”

 1. LUMEA PARE CA ALUNECA PE TOBOGAN DIRECT SPRE IAD …, PRINZAND VITEZA AMETITOARE PE SECUNDA CE TRECE !!!!
  CATE UN GLAS DIN CE IN CE MAI PIERIT, PE ICI, PE COLO, MAI INCEARCA SA ADUCA LA CUNOSTINTA ADEVARUL.
  ADEVAR CARE IMEDIAT ESTE COSMETIZAT, TRUNCHIAT, ACOPERIT , PRIGONIT, OMORAT DIN FASA SAU LASAT SA TRAIASCA SPRE A FI IMPINS SPRE GOLGOTA SI A FI RASTIGNIT PE CRUCEA CEA MAI GREA DE PURTAT…..
  ROMANIA FARISEICA ISI IMPINGE BATJOCORITOR CREATORUL SI MANTUITORUL SPRE GOLGOTA, DEMONIZANDU-SE ! NU MAI AUDE, NU MAI VEDE,…, NU MAI CREDE .. AMESTECA ADEVARUL CU MINCIUNA IN PROPORTII STUIDIAT INEGALE…, ASTFEL INCAT ADEVARUL SA SE DILUEZE PE ZI CE TRECE SI SA DISPARA TREPTAT, TREPTAT, FARA A PUTEA FI SESIZAT ACEST LUCRU CU USURINTA NICI MACAR DE CEI ALESI … VAI NOUA !
  CANTAM COLINDE… UNII DIN NOI CHIAR NE BUCURAM DE NASTEREA MANTUITORULUI, DAR SUNTEM CU LACRIMILE IN OCHI , CACI STIM CA DEJA IROD A TRIMIS ISCOADE PENTRU A OMORA PRUNCUL .. POCAIESTE-TE, ROMANIE, CA DOAR ASA VEI ARATA CA IUBESTI ADEVARUL , PE HRISTOS DOMNUL. SI DOAR IUBIND ADEVARUL VEI PUTEA AVEA PARTE , ..CU ADEVARAT, DE EL !! ROMANIE, NU-L BATJOCORI SI NICI NU LASA A FI BATJOCORIT CREATORUL, IZBAVITORUL, MATUITORUL TAU !!!!!!! CI CANTA CU TOATA EVLAVIA SI TOATA FIINTA TA : HRISTOS SE NASTE, SLAVITI-L ! HRISTOS SE NASTE, …IUBITI-L !! HRISTOS SE NASTE, CINSTITI-L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Apreciază

   1. Sarut mana, Parinte, pentru urare ! Si pe Sfintia voastra sa va miluiasca Domnul de a mosteni un loc in Rai . Nasterea Domnului s-o intampinati cu spor duhovnicesc si sa va aduca putere si mai multa sanatate. Domnul si Maica Domnului sa va aiba in paza Lor . Mi-a placut mult comentariul (articolul ) fratelui (România, pocăiește-te!) si am simtit nevoia sa completez, meritul, in cea mai mare parte, fiind, evident, tot a celor ce au initiat comentariile (a celui ce a scris, a celor ce au publicat, dar mai ales a CELUI ce a … INSPIRAT ! Slavit sa fie Dumnezeu in veci ! Amin.

    Apreciază

 2. Un dureros adevăr, care ne constientizează de imensa datorie care stă in faţa noastră, a tuturor, de a continua lupta impotriva fiarei ecumeniste din toate puterile, cu toată tăria credinţei, uniţi in rugăciune, pocăinţă şi ascultare sub epitrahilul Prea Cinstiţilor Părinţi nepomenitori.
  Un mesaj cutremurător din partea Sfintei Închisorilor, Aspazia Oţel Petrescu, pentru întregul neam românesc. „Sa nu uităm că un om care se roagă este un om liber.”
  Să avem parte de rugăciunile sale in faţa AtotBunului Dumnezeu!Amin

  „Suntem la o treaptă atât de jos de cădere în abisul apostaziei, încât numai bunul Dumnezeu ne poate salva la ora actuală. Sunt sigură că va interveni, ne va da o cale de catharsis, cum zic grecii, de purificare, care va fi dură. Sunt convinsă de lucrul ăsta, dar va trebui să o primim şi va trebui să fim vrednici de mila şi îndurarea bunului Dumnezeu. Altfel, vom duce o viaţă bună, dar animalică, crotaliaţi ca nişte animale…

  Ar trebui să fim mult mai lucizi, să conştientizăm de ce am primit acea palmă de la Domnul. Dar Mântuitorul a prevăzut că aşa o să fie, a zis că vor veni vremurile cele negre când oamenii vor benchetui şi vor petrece, şi habar nu vor avea ce e de capul lor, ce se petrece cu ei….noi nu suntem de unii singuri, deşi vremurile pe care le trăim ne pun sarcina responsabilităţii fiecărui individ în parte. Fiecare va trebui singur să hotărâm – dar toată umanitatea, toată omenirea suntem un unicat. E ca şi un trup omenesc: dacă tai un deget, suferă tot corpul. Aşa suntem şi noi. Trebuie să ne iubim unii pe alţii, să ne suportăm unii pe alţii, să ne ajutăm în depăşirea limitelor. Nu suntem singuri, nu trăim de capul nostru, suntem dependenţi unii de ceilalţi, fiecare cădere a noastră înseamnă căderea omenescului şi fiecare ridicare a noastră înseamnă o înălţare a omenirii în sfere înalte, superioare, demne de denumirea de Om.

  Am pierdut foarte multe din torţele de care ar fi trebuit să ne ţinem ca să fim toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Formula asta, la ora actuală, pare găunoasă şi pare iluzorie, dar ea este adevărată – şi faptul că a fost părăsită va fi plătită scump de omenire.
  …..mă rog tot timpul, mă rog pentru toţi oamenii, dar în primul rând pentru neamul nostru. În special la Sfânta Euharistie, eu zic aşa: „Iisuse bunule, Dumnezeul meu şi Răscumpărătorul meu, Îţi mulţumesc pentru tot binele pe care mi l-ai dăruit ca neam şi ca om, ca persoană”. Pe urmă zic: „Iartă-mi neamul, iartă-mi patria, iartă-mi poporul din care fac parte şi iartă-mă şi pe mine împreună cu ei, că împreună am greşit, împreună Te-am supărat, împreună nu Ţi-am înţeles iubirea”.
  Întotdeauna mă rog. La rugăciunile dimineţii, când se fac pomenirile, eu zic întotdeauna pentru neamul meu: „Pomeneşte, Doamne, pe cei ce Te cunosc, pe cei ce Te iubesc, pe cei ce au o mai mare nevoie de îndurarea Ta, şi pe cei pentru care nu se roagă nimeni”. Fiecare dintre noi avem această datorie, să facem pocăinţă pentru întregul neam.

  Nu vă pot spune cât S-ar bucura Mântuitorul să primească un mănunchi din ce în ce mai bogat de astfel de rugăciuni! Noi cerem şi cerem şi cerem, nu ne mai săturăm să tot cerem, dar nu dăm această rugăciune a unuia pentru toţi. Noi nu ne gândim la colectivitate, ca să folosesc un termen laic – noi ne separăm singuri într-un egoism sau, în cel mai bun caz, într-un egocentrism foarte dăunător…. facem parte dintr-un univers întreg, nu suntem de capul nostru. Tot ce greşim, nu greşim numai în detrimentul nostru, ci în detrimentul tuturor acelora de care suntem legaţi prin canale de iubire.

  Domnul să fie cu noi, cu toţi. Amin!.”

  Revista “Familia ortodoxa”, nr. 1 (96)/ 2017

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s