Atenţie, vaccinul a devenit anticorp

Sfântul Kukşa de Odesa spunea despre vremurile noastre că anumite lucruri vor fi înţelese numai de cei aleşi. Deoarece noi nu suntem între cei aleşi, Doamne fereşte să ne socotim, drumul nostru de urmat este acela de a asculta de aleşii lui Dumnezeu, Părinţii Bisericii care au fost înzestraţi cu darul înainte-vederii şi ne-au lăsat profeţii care ne scot din neştiinţă. În felul acesta, avem putinţa de a ne pregăti, a ne feri de cursele vicleanului, întinse nouă prin slujitorii săi dintre oameni.

Luni seara posturile de televiziune anunţau, în mod triumfalist, descoperirea în Belgia a unui anticorp menit să combată coronavirusul. Observaţi că nu-l numesc vaccin deoarece oamenii şi-au dat seama, în mare parte, că vaccinurile sunt profund dăunătoare, de aceea le-au primit într-un procent dezamăgitor de mic. Cu noua stratagemă speră să prostească lumea şi este posibil ca numărul doritorilor să sporească semnificativ. Alt beneficiu ar fi acela că odată cu administrarea anticorpului se poate lesne introduce în corpul uman acel cip antihristic, atât de mult dorit de vrăjmaşii lui Dumnezeu.

Am spus de mai multă vreme că actuala stare, creată artificial, are un scop bine ţintit pe care-l vom desluşi cu trecerea vremii. Acum vedem unde vor să ajungă. Neputând să aducă această epidemie la dimensiunile dorite, au transformat-o cu grăbire în pandemie. Ca să fie şi mai convingători, au declarat starea de urgenţă, ceea ce le îngăduie legal să suspende drepturile omului şi să comită cele mai abominabile abuzuri. Închiderea şcolilor şi a a altor instituţii, unită cu celelalte măsuri luate, fac parte din acelaşi scenariu menit să semene temă în rândul populaţiei ca astfel, cu mai mare înlesnire, s-o aducă în situaţia de a primi anticorpul salvator.

Cât va dura actuala ,,pandemie?’’ Atât cât le va fi necesar ca să îndobitocească lumea, s-o transforme într-o masă uşor de manevrat şi să înainteze, pas cu pas, spre înrobirea antihristică. Cine mai este atât de naiv ca să creadă că aceia care ne mint sistematic de câteva decenii, sunt loviţi brusc de dorinţa sincerităţii şi acum ne spun adevărul şi numai adevărul?

O ultimă precizare: în vreme ce scriam aceste rânduri, dintr-o dată fişierul a dispărut şi când l-am recuperat, o parte din articol era iremediabil pierdută. Asta înseamnă că cenzura funcţionează eficient şi de la distanţă, şi se poate ca foarte curând să ajung în imposibilitatea de a mai posta pe acest blog, aşa încât mă grăbesc să-l public. Doamne ajută.

Presbiter Ioviţa Vasile

15 gânduri despre „Atenţie, vaccinul a devenit anticorp”

 1. *„ Astfel, pe Europa umanistă a pus stăpânire deviza: „Omul este o ființă muritoare”. Aceasta e formula omului umanist, aceasta este esența progresului său. Mai întâi fără știință, apoi sistematic, cu știință și dinadins, s-a altoit în omul european – prin știință, și prin filozofie, și prin cultură – conștiința că omul este muritor, muritor pe de-a-ntregul, și că nu-i nimic nemuritor în el. Conștiința aceasta își află o rostire deplină în convingerea care glăsuiește: „moartea e o necesitate”. Moartea – necesitate! Există o mai mare groază, și jignire, și batjocură? Cel mai mare vrăjmaș al omului – să fie de nevoie omului!
  Spuneți-mi, există aici vreo urmă de logică, fie și cea mai mică, fie măcar una pruncească, fie măcar o logică de insectă? Nu cumva omul european, înăbușit și măcinat în această moară a morții care se cheamă Pământ, a pierdut și ultima fărâmă de rațiune și a început să aiureze? …

  Omul european e prost, grozav de prost, atunci când, necrezând în Dumnezeu și în nemurirea sufletului, poate să creadă în progres, în rostul vieții, și să lucreze pentru el. Ce nevoie am de progres, când în spatele lui mă așteaptă moartea? Ce nevoie am de toate lumile, de toate galaxiile, de toate culturile, când în spatele lor mă pândește și apoi mă înhață moartea? Unde e moarte, acolo nu se poate afla progres adevărat; iar dacă se află, el nu e decât un blestemat de progres în moara morții. De aceea trebuie distrus cu desăvârșire, încât să nu rămână urmă.”

  Vremea epidemiei, devenită pandemie prin dorințele ascunse ale celor care conduc lumea, este un timp al Judecății lui Dumnezeu, în fața căruia stăm acum cu slăbiciunile și neputințele noastre, de vorbă cu conștiința noastră, în vuietul surd al gândurilor, nevrednici cum suntem, pentru a reuși cât de puțin prin rugăciune smerită(după putere), să luminăm întunericul morții duhovnicești care a pus stăpânire pe lume.
  Omenirea și-a vândut sufletul, in goana dupa orice lucru deșert, putere, slavă și bogăție, a uitat să iubească, să zâmbească, să dea dovadă de empatie, toleranță, înțelegere și, mai ales, de iertare. Omul s-a învățat să calce peste orice și peste oricine în goana nebună de fiecare zi, pentru a-și atinge scopul, lovind la propriu și la figurat aproapele, nerespectându-l chiar bolnav fiind.
  Izolarea nu este neapărat un lucru rău. Sunt convinsă că vor scădea pe întreg mapamondul infracțiunile de furt, crimă, viol, răpiri de copii și tineri, atacurile armate din bănci, locuințe, magazine de lux.
  Vom avea vreme să ne împrietenim din nou cu noi, cu sufletele noastre, să ne acceptăm cu infirmitățile noastre fizice și neputințele sufletești, să ne apropiem mai mult de oamenii la care ținem, de familiile noastre. Unii dintre noi au ocazia să conștientizeze că trebuie să se ierte și pe ei înșiși, acum, proces fără de care nu e posibilă vindecarea sufletească.
  Suntem obligați să o facem! Dacă nu vom avea tăria să renaștem, vom fi obligați într-un fel sau altul!
  A venit primăvara și numai putem admira cu tot sufletul pomii înfloriți și mai ales magnoliile.
  Cu toate acestea viața merge mai departe după rânduiala Domnului. Doar pentru oameni totul s-a năruit!

  Măsurile extreme luate de guvernele statelor europene în contextul epidemiei coronavirusului afectează grav viața Bisericii Ortodoxe de pretutindeni.

  Cazul cel mai izbitor este cel al Greciei, unde Sinodul BOG a căutat, în pofida presiunilor guvernamentale, să obțină măcar slujirea liturghiei în formulă „prescurtată ”. Reacția premierului (conservator!) a fost însă de a interzice explicit slujirea de orice fel și sub orice format în biserici, acestea rămânând deschise doar pentru rugăciunea personală cel puțin până pe 30 martie, cu excepția rugăciunilor de duminică pentru o perioadă nedeterminată.
  Slujirea Sfintei Liturghii, începând de duminica viitoare (22.3.2020) până de Sâmbăta lui Lazăr (11.4.2020), se va ține simplificat între orele 7:00 și 8:00, precum și de sărbătoarea Bunei Vestiri.
  În sfintele mânăstiri ierurgiile vor fi slujite de către frații monahi, fără participarea pelerinilor.
  Înmormântarile vor avea loc în interiorul Bisericii, cu prezența doar a cercului familial apropiat celui adormit. În același mod, pomenile vor fi efectuate doar la mormântul celor adormiți.
  Numărul total de cazuri Covid-19 confirmate în Grecia a ajuns la 352 luni, potrivit purtătorului de cuvânt și expertului Ministerului Sănătății, Sotiris Tsiodras. Ca urmare a bolii au fost înregistrate patru decese.

  Cât privește țara noastră, cu un sistem sanitar aflat în pragul morții clinice, situațiile cu care ne confruntăm sunt absolut de neimaginat! Numai există de mult nici un fel de măști în farmacii(care de altfel nu protejează nicicum de vreun virus), spirt sau soluții dezinfectante biocide. Cum e posibil totuși să se pună în vânzare online ..o cutie de 50măști=200lei?
  Paramedicii din Hunedoara și-au achiziționat din banii lor combinezon de unică folosință și mască de protecție de la un magazin de bricolaj,(folosite în zidărie și zugrăveli) care nu e nicidecum echipamentul omologat pentru coronavirus.
  Oficiul tehnic de dispozitive medicale certificate, care garanta calitatea unor astfel de echipamente sanitare precum măștile chirurgicale și combinezoanele sanitare, a fost desființat în România încă din decembrie 2014 pentru că nu respecta standardele europene. România nu are tehnologia să producă stratul filtrant, de mijloc, al măștii chirurgicale.
  În București un fost ofițer MAI, care a mințit autoritățile, că nu a fost plecat din țară , a infectat 52 de oameni! Astăzi, 22 de cadre medicale de la Spitalul Gerota au fost testate pozitiv! De altfel intreg spitalul este în carantină!

  Şi a zis Domnul: „De aceea poporul acesta se apropie de Mine cu gura şi cu buzele Mă cinsteşte, dar cu inima este departe, căci închinarea înaintea Mea nu este decât o rânduială omenească învăţată de la oameni.”
  (Isaia 29;13)
  *Sf. Iustin Popovici, Biserica Ortodoxă și Ecumenismul, Fundația Justin Pârvu, 2012

  Apreciază

 2. A N T I H R I S T
  “El e “acela” care va veni în numele său – nu al lui Dumnezeu – evreu de neam, care va tirani sub ascultarea sa tot pământul. Căci “acela” va primi să fie împărat peste strălucirea tuturor împărăţiilor pământului.

  Creştinii – cu numele – din pricina înmulţirii fărădelegilor care sting Duhul, aşa se vor slăbi la minte, încât de frică mulţi se vor lepăda de Hristos şi vor primi toată voia rea şi vor gusta toată răutatea răului, “căci credinţa nu este a tuturora”. Viaţa lor, slăbănogită de păcat, va da îndrăzneală Satanei, care va lucra în “acela” tot felul de puteri şi de semne, de minuni mincinoase şi de amăgiri nelegiuite pentru fiii pierzării, fiindcă n-au primit iubirea Adevărului, ca să se mântuiască. De aceea, pentru că iubesc păcatul mai mult decât pe Dumnezeu, Dumnezeu le trimite amăgiri puternice, ca să dea crezământ minciunii, şi să cadă sub osândă toţi cei ce n-au crezut Adevărul, ci au îndrăgit nedreptatea.

  Iudeii de odinioară, împinşi înlăuntru de “acela” , au răstignit pe Domnul, înţepându-i călcâiul, şi nu I-au putut face mai mult nimic; dimpotrivă Domnul, pogorându-Se prin cruce la cei din închisoare, a spart veşnicele încuietori, şi mare pradă a făcut nesăţiosului iad. De atunci umblă potrivnicul ca un leu turbat întărâtându-şi uneltele, ca măcar faptele şi învăţătura Mântuitorului să le întunece în necredinţă.

  Neputând nici aceasta, îşi aprinde ciracii şi pe “acela” al lor care se repetă în fiecare veac de oameni, din zilele Sfinţilor Apostoli, pană în zilele celui mai desăvârşit Antihrist, din vremea de apoi, când va propovădui Ilie , că doară-doară va putea măcar să stingă pe ucenicii lui Iisus de pe faţa pământului prigonindu-i, spânzurându-i, ucigându-i, răstignindu-i şi în tot felul omorându-i.

  Mai mult, cum zice un Părinte, acest Antihrist – care nu se mulţumeşte numai cu necredinţa sa, ci vrea necredinţa tuturora – nu va avea astâmpăr decât în ziua când ar izbuti să ucidă pe Dumnezeu şi să-L azvârle din inima şi mintea celui din urmă credincios rămas pe pământ; şi nu râvneşte, nebunul, la o mândrie mai mare, decât aceea de-a termina odată cu Dumnezeu, iar în locul Lui să-şi implante în sufletul omului, ca pe o sabie a iadului, chipul său de fiară.

  “Acela” nu se mulţumeşte numai să înşele pe oameni cu amânarea pocăinţei pe mâine, pe poimâine, la bătrâneţe, ci luptă nebun cerând:

  1. moarte lui Dumnezeu;

  2. moarte învăţăturii Sale;

  3. moarte creştinilor, ucenicilor Săi;

  4. pustiire Bisericii Sale şi oprirea Sfintei Jertfe celei de-a pururi, care este Sfânta Liturghie.

  Chinurile cele de pe urmă, cele de la Antihrist, în care va lucra toată puterea Satanei, vor întrece toate prigoanele câte s-au înteţit asupra creştinilor, de la început până in zilele acelea.

  (…) Deci când fărădelegile vor încleşta mintea şi inima oamenilor şi-i vor sălbătici aşa de tare încât vor zice că nu le mai trebuie Dumnezeu şi Biserică şi Preoţi, încât va fi sălbăticirea şi nebunia unite peste tot pământul, atunci vine sfârşitul.

  SFANTA LITURGHIE MAI ŢINE LUMEA

  Precum Taina pocăinţei sau mărturisirea este judecata milostivă a lui Dumnezeu, ascunsă sub chip smerit, şi iubitorii de smerenie dau de darul acesta, asemenea şi Sfânta Jertfă a Mântuitorului, din Sfânta Liturghie, ascunde, iarăşi sub chip smerit, o taină a ocărmuirii lumii.

  Cei vechi ştiau pricina pentru care nu se arată Antihrist în zilele lor, căci Sfântul Pavel vorbeşte despre taina aceasta în chip ascuns, dar n-o numeşte. E Sfânta Liturghie, sau Jertfa cea de-a pururi, despre care a grăit Domnul prin Daniil şi apoi Însuşi ne-a învăţat. Ea este aceea care opreşte să nu se arate Antihrist, sau omul nelegiuirii decât în vremea îngăduită lui de Dumnezeu. Căci pentru mulţimea fărădelegilor, demult ar fi trebuit Dumnezeu-Tatăl să sfârşească lumea, însă Dumnezeu-Fiul, Cel ce este iubirea de oameni şi de toată firea, mereu se aduce pe Sine Jertfa Sfântă înaintea lui Dumnezeu-Tatăl, mijlocind milostivirea de la El.

  Rabdă Fiul lui Dumnezeu pentru noi o răstignire neîntreruptă; Mielul-Impărat stă mereu chezaş înaintea Tatălui, aducându-se în Jertfa neâncetată, rugăminte de mijlocire pentru biata lume. Că de n-ar fi sângele Mielului, al Însuşi Arhiereului-Împărat, Iisus Hristos, dat de bună voie şi neîncetat preţ de mântuire pentru oameni, stând cu iubire şi părtinire pentru lume, demult ar fi înecat Dumnezeu pământul în sângele oamenilor şi l-ar fi ars cu foc, desfăcând de istov stihiile. Deci sângele Mielului din Sfânta Impărtăşanie mai ţine sufletul în oase şi lumea în picioare. Precum taina pocăinţei e un dar al Cerului, sub chip smerit, pentru mântuirea fiecărui suflet în parte, aşa Sfânta Liturghie, marea taină, ascunsă iarăşi sub chip smerit, mântuieşte lumea, sau o fereşte de urgiile Antihristului.
  Iată de ce toată lumea ar trebui să vie la Sfânta Liturghie, că pentru dăinuirea lumii e darul acesta pe pământ.

  Ceea ce se poate spune, pe scurt, despre o prea mare taină a lui Dumnezeu, ascunsă în Sfânta Liturghie, care se săvârşeşte şi în Cer şi pe pământ, şi pentru care mai ţine Dumnezeu lumea, am încercat. Dar Sfânta Liturghie este neasemănat mai bogată în taine, care nu se pot depăna pe limbă omenească.
  Dumnezeu coboară între oameni şi suie oamenii la Sine pe scara Sfintei Liturghii.

  Rugăciunea Părintelui Arsenie Boca
  Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca astăzi toată ziua să am grijă să ma lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac, şi astfel, ţinând la mine, Te pierd pe Tine.

  Doamne Iisuse Hristoase ajută-mi ca rugăciunea Prea Sfânt Numelui Tău să-mi lucreze în minte mai repede decât fulgerul pe cer, ca nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, ca iată mint în tot ceasul.

  Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întunerec! Patimile au pus tină pe ochiul minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţa în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, şi aşa risipim în deşertăciuni zilele noastre, umiliţi şi dosădiţi până la pământ.

  Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi!
  Pune foc temniţei în care Te ţinem, aprinde dragostea Ta în inimile noastre, arde spinii patimilor şi fă lumină sufletelor noastre.

  Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi!
  Vino şi Te sălăşluieşte întru noi, împreună cu Tatăl şi cu Duhul, că Duhul Tău cel Sfânt Se roagă pentru noi cu suspine negrăite, când graiul şi mintea noastră rămân pe jos neputincioase.

  Doamne, Cela ce vii în taină între oameni, ai milă de noi!
  Că nu ne dăm seama ce nedesăvârşiţi suntem, cât Eşti de aproape de sufletele noastre şi cât Te depărtăm prin micimile noastre, ci luminează lumina Ta peste noi ca să vedem lumea prin ochii Tăi, să trăim în veac prin Viaţa Ta, Lumina şi Bucuria noastră, slavă Ţie! Amin.

  (din: Părintele Arsenie Boca, “Cărarea Împărăţiei”, Episcopia Ortodoxă Română a Aradului, Deva, 2006

  Apreciază

 3. Referitor la prigoana care a luat amploare asupra bisericilor din Romania, Grecia si Cipru, de remarcat este faptul ca aceste masuri dracesti au fost impuse cu acordul Tacit al pseudo ierarhilor, daca in Grecia si Cipru au fost cativa ierarhi care au luat atitudine vizavii de aceste abuzuri, este vorba despre Ips Serafim de Kitire, Si fostul Episcop de Kalavrita Ambrozie, Respectiv Ips Neofit de Morfou din Cipru, ei bine in Romania Patriarhia de la Bucuresti indeamna sa respectam instructiunile, o oarecare sa zicem „atitudine” (ca numai atitudine nu era aia) a lui Ioan de la Timisoara unde a fost invitat la postul antena 3 la emisiunea sectarului Gadea vizavii de aceasta tema, unde din frate Mihai nu il mai scotea pe acela, asta in timp ce in unele zone au inceput hartuiala in Biserici cu politia si jandarmeria

  Apreciază

 4. Preotul Irimie Marga a împărtăşit enoriasii cu mâna, la Sfânta Liturghie de duminică , făcând o inovație în Ortodoxie dupa model papistăşesc. Să fie oare o greşeală, sau o pregătire pentru unirea cu papistaşii, aflată în agenda de lucru a conducătorilor masonico-sionisto-globalişti?
  Preotul Irimie este profesor de Drept Canonic de la Facultatea de Teologie „Andrei Saguna” din Sibiu.
  Mitropolitul Ardealului, Laurențiu Streza, un susținător fervent al ecumenismului, i-a transmis preotului să se autosuspende de la săvârşirea Sfintei Liturghii „până la conştientizarea greşelii”.
  „Doar Sfântul Sinod poate aproba schimbarea unor practici, pentru momente speciale (…) Unele practici pot deveni sacrilegii, ca de exemplu introducerea degetelor în Potirul cu Sângele Domnului”

  Eu ca ierarh mă adresez preotului meu, nu prin act canonic scris, ci prin rugăminte întărită de autoritatea duhovnicească a chiriarhului, de a vă autosuspenda de la săvârşirea Sfintei Liturghii, până la conştientizarea greşelii, urmată de caință şi îndreptare”, i-a scris IPS Laurențiu Streza preotului prof. Marga.

  Apreciază

 5. Călugărul şi demonul

  „Cine fuge de ispite, fuge de virtute” spune Sfântul Isaac Sirul.
  Filmul „Călugărul şi demonul”, considerat ca fiind cel mai bun după „Ostrov”, este inspirat dintr-o istorioară din viata Sfântului Ioan, Arhiepiscopul Novgorodului, care în timpul vieţii, fiind ispitit de diavol în chilia sa în timp ce îşi făcea pravila de rugăciune, a reuşit prin puterea Crucii să îl lege pe acel demon şi să îi poruncească să îl ducă la Ierusalim ca să se închine la Mormântul Domnului Iisus Hristos.

  Apreciază

 6. Biserica Rusă stabilește noi norme de igienă
  Biserica Ortodoxă din Rusia a anunțat noi reguli pentru îmbunătățirea igienei și reducerea răspândirii coronavirusului în timpul slujbelor bisericești din eparhia sa din Moscova. Enoriașilor li s-a spus să se abțină de la sărutarea Sfântului Potir, dar pot săruta icoane, atât timp cât acestea sunt frecate cu dezinfectant după fiecare persoană.

  În conformitate cu noile reguli, oficialii vor trebui să poarte mănuși de unică folosință în timp ce taie pâine pentru anaforă, iar pentru zapivka, un amestec de vin și apă folosit după împărtășanie, vor fi introduse pahare de unică folosință.

  Biserica a spus anterior că nu va închide nici o clădire, nici va anula slujbele religioase. Dar în acest ultim anunț, acesta a specificat că va suspenda temporar școlile duminicale, ședințele parohiale și ședințele de club. Rusia a confirmat 114 cazuri de coronavirus la nivel național, majoritatea fiind la Moscova.

  Apreciază

 7. astea toate…inca nu se pot numi ” prigoană”,
  e doar o restrictie , o limitare mica a nr. de participanti la Slujbe…
  inca nu ne taie capul ca suntem crestini !
  care o sa mearga la slujbe…o sa mearga si o sa fie ca la un.Hram unde se face slujba in aer liber 🙂
  si care e in plus…o sa stea la poarta curtii sau acasa rugandu-se ….ce poti sa faci?
  sa rabdăm oleacă …
  oricum suntem in Post , si poate asa vom simti si noi oleaca pe pielea noastra putin din rănile lui Hristos ! ca prea bine ne-a fost de 30,de ani si unii ca mine n-am stiut sa apreciem cu adevarat libertatea de a merge la Sfanta Biserica ori de cate ori am vrut ! nu ne-a deranjat nimeni pana acu la Sfintele Slujbe ….si am fost , eu , cel putin , cam molatec si lenevos ….de abia asteptam sa se termine slujba ca sa merg acasa la mancarica , si etc de astea căldicele 🙂
  numa cand ti se ia libertatea…atunci stii ce valoare are ….
  si oricum…in prigoana mai mult te poti folosi sufleteste cu ajutorul Domnului si al Maicii Domnului.
  ma iertati…Doamne ajuta.

  Apreciază

 8. Duminică, Arhiepiscopul Tomisului, domnul Macedon (Teodosie) Petrescu, în plină pandemie cu Covid-19, a oficiat personal ritualul prin care sute de persoane au folosit aceeaşi lingură pentru a primi alcool din acelaşi vas, după care erau şterse la gură cu acelaşi prosop, contribuind în mod direct la răspândirea virusului, zădărnicind prevenirea sau combaterea transmiterii acestuia şi punând în pericol viaţa acelor oameni şi a celor cu care aceştia vor intra în contact. Nici arhiepiscopul Tomislului şi nici cei 10 preoţi care îl asistau nu purtau măşti de protecţie. Fapta este sancţionată ca infracţiune prin prevederile Codului penal şi este pedepsită cu închisoarea, sau cu amendă penală. Patriarhia BOR nu a emis un comunicat prin care să condamne faptele inumane şi ilegale ale reprezentanţului acesteia,
  Asociaţia Solidaritatea pentru Libertatea de Conştiinţă va sesiza organele de cercetare penală cu referire la faptele săvârşite de arhiepiscopul Tomisului şi va solicita autorităţilor publice competente să dispună, de urgenţă, interzicerea unor astfel de ritualuri – care, probabil, se practică şi în alte biserici din România – în perioada stării de urgenţă decretate de preşedintele României.

  https://adevarul.ro/news/societate/arhiepiscopul-ortodox-tomisului-zadarniceste-combaterea-coronavirusului-punand-pericol-viata-oamenilor-1_5e70d4ac5163ec4271feca53/index.html

  Apreciază

 9. mai bine nu mai reproduceti pe blog toate mizeriile hulitoare si nebuniile altora , ca nu vreau sa le citesc sau sa stiu de ele !

  daca nu…nu mai intru pe blog…
  imi iau Biblia si ma duc in padure sa citesc la liniste !

  Părinte, veniti cu mine? facem slujba in padure departe de agitatie 🙂

  Apreciază

   1. Parinte, n-ati inteles 🙂
    e pt comentariul de mai sus ce l-a postat doamna Gabriela cu Teodosie .
    n-as fi vrut sa citesc prostiile spuse de aia de la ” adevarul.ro”
    Doamne ajuta 🙂

    nu nu…cantareti o sa fie pasarelele …eu vreau sa fiu simplu inchinator .

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s