Preşedintele tuturor românilor îi minte pe toţi românii

Asta îi este menirea, după cum socoteşte dumnealui.

Când şi unde vrea K.W. Iohannis, coronavirusul dispare ca prin minune. E de-ajuns să ne uităm la imaginile de pe aeroportul din Cluj din aceste zile. Bieţii oameni se înghesuie – aici nu mai există… distanţă socială -, ca să prindă un loc în avioanele care urmau să decoleze spre Germania. Nu mai puţin de douăsprezece într-o singură zi. Nicio măsură de precauţie, niciun jandarm care să facă ordine, niciun avertisment privind potenţialul pericol, nimic. Oare, de ce? A venit poruncă din Germania ca să se trimită un lot de sclavi? Iohannis se conformează şi iată-i pe românaşii noştri răspunzând prompt dorinţei prezidenţiale. Oare în Germania n-a ajuns pandemia? Nu e un pericol major să trimiţi potenţiali purtători ai coronavirusului la nemţi? Ştie făcătorul de lucruri bine făcute ce ştie.

Se doreşte o Românie normală, precum a promis educatul Iohannis? Atunci nebunii să fie adunaţi în ospicii, beţivii duşi la dezalcoolizare, drogaţii internaţi de urgenţă, neajutoraţii să fie ajutaţi. Dar mincinoşii? O posibilitate ar fi să ajungă după gratii, pentru răspândirea de ştiri false. Pentru că asta se face de trei decenii, suntem bombardaţi cu şuvoaie interminabile de minciuni, începând de la cei aflaţi în vârful piramidei. De câte ori ne-a spus diversionistul nr. al ţării că nu sunt bani de pensii şi salarii? Şi bani au fost, sunt şi acum.

Ţinta principală al acestei zise pandemii îl reprezintă Sfânta Credinţa Ortodoxă, împărtăşită de milioane de români. Aceasta trebuia lovită din plin, prin închiderea bisericilor, interzicerea Sfintelor Slujbe de Paşti, sub ameninţarea unor sancţiuni de o duritate nazistă. Şi asta face Iohannis, îşi bate joc de milioane de români care nu mai pot intra în sfintele locaşuri la această Dumnezeiască Sărbătoare a Învierii. La mine în sat nu există măcar un caz de persoană infectată. Constatarea e valabilă pentru toate satele din jur. Nu cunosc măcar o persoană în judeţul acesta care să fi fost găsită pozitiv. Şi totuşi suntem ţinuţi în arest la domiciliu, pentru că aşa vrea Iohannis şi şleahta. Jandarmii şi armata cu blindatele scoase la vedere îi hăituiesc pe bieţii oameni, în vreme ce pădurile sunt tăiate în neştire şi lemnul e trimis la oamenii preşedintelui, aflaţi peste hotare. Acum sunt mari şi tari.

După ce se va ordona încetarea pandemiei, îl veţi vedea pe Iohannis ieşind pe toate posturile de televiziune să se umfle-n pene şi să ne spună ce măsuri geniale a luat el şi guvernul lui, încât cei rămaşi în viaţă îi sunt profund datori, până la moarte. E un păcat să faci sau să doreşti răul cuiva. De data aceasta, asistăm la răul pe care şi-l fac singuri, punându-se de-a curmezişul Poruncilor Dumnezeieşti. Vai de cel prin care vine sminteala. Mai bine…

Presbiter Ioviţa Vasile

5 gânduri despre „Preşedintele tuturor românilor îi minte pe toţi românii”

    1. https://www.luju.ro/decretul-lui-iohannis-este-lovitura-de-stat-iata-argumentatia-juridica-fara-cusur-care-demonstreaza-ca-prin-decretul-privind-instituirea-starii-de-urgenta-klaus-iohannis-si-ludovic-orban-au-uzurpat-puterea-parlamentului-au-interzis-functionarea-justitiei

      PRIGONIREA CRESTINILOR PRIN ORDONANTA MILITARA – Judecatorul Ioan Petrescu de la CA Bacau a atacat in instanta prevederile prin care ministrul de Interne Marcel Vela a suspendat slujbele religioase cu public: „Pe parcursul istoriei poporului roman, s-au consemnat mai multe epidemii, dar nicaieri nu exista o masura de intrerupere a slujbelor bisericesti in perioada Pastilor… Interdictiile ii lasa pe ortodocsi prada singuratatii, deznadejdii, fricii de moarte si propagandei alarmiste a media”

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s