Medic francez: Această panică generalizată este întreţinută artificial. Ucidem în mod artificial pacienţi

În calitate de medic solicitat să ajute în această criză epidemică, aș dori să vă împărtășesc ceea ce se întâmplă în spitale, care răspund orbește tuturor injoncțiunilor ordonate de guvern. În primul rând, trebuie să știți că toate spitalele publice și private din teritoriu sunt goale. În acest mare război purtat împotriva Covid-19, toate celelalte patologii sunt retrogradate pe planul doi, chiar al treilea. Ce înseamnă: toate spitalizările și intervențiile chirurgicale programate pentru persoanele care au nevoie de îngrijiri au fost anulate.

Oamenii care sunt somați de guvern și mass media să rămână acasă, ajung să moară tot acasă din cauza insuficienței cardiace, de exemplu, pentru care nu vor primi tratamentul necesar într-un anumit interval de timp. Pentru că ar trebui să se știe că această panică generalizată întreținută artificial, pentru a opri propagarea unui virus care există oricum, este dublată de directive oficiale menite să împiedice o acțiune reală și organizată pe plan național, face ca toți medicii liberali, precum și generaliștii și  specialiștii, să-și închidă cabinetele. Prin urmare, pacienții nu mai văd un medic și nimeni nu poate evalua o posibilă deteriorare la pacienții cu boli cronice și, ca atare, dacă nu mor acasă, ajung prea târziu într-un serviciu spitalicesc. Așadar, de trei săptămâni, în Franța,  toți medicii și chirurgii sunt șomeri!

Niciunul dintre noi nu înțelege în prezent ce se întâmplă. Cu toții ne întrebăm: unde au dispărut pacienții? Iată un exemplu care să vă arate absurditatea acestei situații: dacă un pacient sună la numărul de urgență 15 pentru că simte o ușoară durere toracică în baza dreaptă cu o ușoară tusă și puțină febră, i se va spune că acestea sunt semne frecvente ale Covid- 19 și că trebuie să rămână acasă, va trece peste câteva zile. Ghinion, este de fapt o embolie pulmonară, iar pacientul se poate găsi în șoc hipovolemic în orice moment, pe lângă necroza plămânilor.

Am fost rechiziționat cu ceva timp în urmă să lucrez într-una din aceste unități. Cum arată? Serviciile spitalului sunt goale, fiind rechiziționate pentru a pacienții Covid-19. Situația pacientului etichetat „resuscitabil” din departamentul nostru: ajunge cu oxigen pur în mască pentru a-l ajuta să respire, noi adaptăm fluxul de oxigen în funcție de nevoile sale (estimat prin saturarea oxigenului) și în majoritatea cazurilor: nu-i schimbăm deloc tratamentul! Aceste servicii, care sunt prezentate ca zone de război total copleșite, sunt de fapt unități de supraveghere unde nu facem aproape nimic. Nu am avut niciodată zile atât de pașnice ca de la începutul acestei crize. Am petrecut suficient timp de mai multe ori în secții de urgență și reanimare, așa că știu că vârsta nu este întotdeauna factorul determinant atunci când decidem dacă resuscităm un pacient sau nu. Am văzut deja încercări de resuscitare la pacienții cu vârsta de 80 de ani, pentru că există o maximă pe care ne place să o repetăm ​​pentru conștiință: avem o obligație de mijloace, dar nu de rezultate. Ceea ce înseamnă că pentru orice pacient care ajunge în mâinile noastre, trebuie să facem tot ce putem pentru a-l salva, chiar dacă se dovedește că a pornit prost din start.

Prin urmare, în aceste unități, ucidem în mod artificial pacienți care sunt condamnați imediat ce părăsesc situația de urgență. În niciun moment nu căutăm să practicăm medicină cu ei. Aceste decese sunt considerate apoi victime ale Coronavirusului, când sunt de fapt victimele medicilor francezi. Familiile acestor victime nici măcar nu pot realiza nimic din ce se întâmplă pentru că, nu au dreptul la nicio vizită. Pacienții pe sfârșit de viață (cei care au beneficiat de cocktailul LATA) au dreptul la o singură vizită pe zi. Așadar, rudele trebuie să se aranjeze să decidă cine va merge pentru a vedea viitorul mort. Iar acest vizitator nu va avea voie să viziteze din nou în săptămâna curentă. Prin urmare, nu au cum să aprecieze progresul clinic al persoanei dragi, pentru că mai rar avem pacienți care rezistă mai mult de o săptămână pe Morfină și Hipnovel. Prin urmare, politicienii noștri orchestrează morți cu lopata în spitale și folosesc aceste decese pentru a crea o psihoză generală pentru un scop pe care încă nu îl pot înțelege…

 Traducerea Mihnea Codrescu

Sursa: Un docteur d’une unité Covid19 explique à Démocratie Participative comment l’Etat orchestre les décès du Coronavirus – Démocratie Participative

5 gânduri despre „Medic francez: Această panică generalizată este întreţinută artificial. Ucidem în mod artificial pacienţi”

 1. Extraordinară constatarea medicului francez.
  Este ceea ce se întâmplă acum în toate spitalele din România, care numai acordă atenție decat prioritar celor infectați cu covid19 conform ordonanței ministerului sănătății. Restul bolnavilor cronici sau al urgențelor de altă natură așteaptă cu orele, ceea ce poate duce în final la pierderea vieții.
  Cine nu a trecut printr- o asemenea experiență traumatizantă, nu își poate da seama prin ce stări trece pacientul aflat în șoc post-traumatic, când tensiunea și toate celelalte constante se modifică, singur cu durerile atroce care nu se remit spontan, copleșit de teamă și anxietate, când fiecare minut care trece i se pare un veac. ….

  M-a impresionat cazul unei asistente medicale de 48 de ani, soția Preotului din comuna Măureni, care a suferit o fractură deschisă la glezna dreaptă, în urma unui traumatism prin cădere de la o înălțime de circa doi metri(accident casnic).
  Era conștientă, cooperantă, dar prezenta valori tensionale scăzute, datorită hemoragiei post-traumatice.
  A fost transportată la sp.județean din Resița , unde s-a decis intrarea în sala de operație pentru intervenția chirurgicală.
  A așteptat circa 4 ore în zona de triere, (pe motiv că a avut contact cu un pacient suspect de covid19-infirmat ulterior), chiar dacă i s-a administrat, de urgență, tratament de reechilibrare volemică și analgezice, a decedat. Familia era pe hol în așteptare. În astfel de cazuri, pacienții pot suferi, pe lângă pierderi masive de sânge, și leziuni interne.
  Nu s-au oferit explicații de ce intervenția salvatoare, adică operația, a fost amânată o oră și jumătate…Dumnezeu să o ierte!
  Dumnezeu să-i ierte și pe toți ceilalți care puteau să o salveze, dar nu au reușit la vreme….

  Într-o tentativă de ironie, lipsită de cel mai elementar bun simț, în dorința de a recomanda populației să nu mai folosească bancnote, să plătească cu cardul, pentru a evita infectarea cu coronavirus, Poliția Română a găsit de cuviință să folosească imaginea poetului național Mihai Eminescu, alături de mesajul de distanțare față de cele mai populare chipuri din România.
  Chipul poetului național, Mihai Eminescu, este prezentat cu mască anti-covid, sub care scrie :”Izolează riscurile!Platește cu cardul!”
  În logica utilizată de PR, dar ținând cont și de efortul instituției de a ține credincioșii cât mai departe de cele sfinte- se pot da amenzi de până la 10.000 de lei pentru intrarea în cimitire, acesta fiind un ultim exemplu de grijă față de viața cetățeanului, a celor plătiți din banii noștri.

  Hristoase, dă-mi răbdarea și Credința Sfinților, dă-mi lacrimi de pocaință și mărturisire!Amin

  Apreciat de 1 persoană

 2. Ceea ce m-a șocat efectiv în destăinuirile acestui medic francez , sunt protocoalele de eutanasiere a seniorilor, după paravanul Covid-19, prin folosirea Rivotril.
  Nu am cunoștință dacă aceste protocoale de eutanasiere ale seniorilor există și în spitalele din alte țări, ceea ce înseamnă că într-adevăr asistăm la o crimă autorizată la nivel mondial ! Astfel s-ar explica frica, panica și anxietatea oamenilor care se opuneau internării, vizionate în special în video-clipurile cu pacienții din Wuhan …

  „Având în vedere că acești bătrâni vor muri oricum (din moment ce nu îi vom resuscita, salut, obligația mijloacelor…), îi injectăm cu un cocktail de Morfină și Hypnovel intravenos.

  De asemenea, folosim aceste două molecule în îngrijirea paliativă: ele induc o comă artificială, un efect bine cunoscut și au și un efect depresiv respirator. Acestea au un efect relaxant muscular, în special în mușchii respiratori (diafragmă, mușchi intercostali, mușchi faringieni etc.) și, prin urmare, provoacă asfixie medicamentoasă. Medicii, dacă sunt dedicați eticii, o numesc „moarte ușoară”. Prin urmare, în aceste unități, ucidem în mod artificial pacienți care sunt condamnați imediat ce părăsesc situația de urgență. În niciun moment nu căutăm să practicăm medicină cu ei. Aceste decese sunt considerate apoi victime ale Coronavirusului, când sunt de fapt victimele medicilor francezi.

  Familiile acestor victime nici măcar nu pot realiza nimic din ce se întâmplă pentru că, nu au dreptul la nicio vizită. Pacienții aflați la sfârșitul viații(cei care au beneficiat de cocktailul LATA) au dreptul la o singură vizită pe zi. Așadar, rudele trebuie să se aranjeze să decidă cine va merge pentru a vedea viitorul mort…. Prin urmare, nu au cum să aprecieze progresul clinic al persoanei dragi, pentru că mai rar avem pacienți care rezistă mai mult de o săptămână pe Morfină și Hipnovel.
  Prin urmare, politicienii noștri orchestrează morți cu lopata în spitale și folosesc aceste decese pentru a crea o psihoză generală pentru un scop pe care încă nu îl pot înțelege?”

  Pare imposibil de crezut …este prima oară când aud despre un lucru atât de înfricoșător… refuz să cred că este adevărat, deși…vorbim despre onoare, omenie, despre etica și deontologia medicală, jurământul lui Hipocrate, dar în primul rând despre un strop de credință în Dumnezeu ….

  Apreciat de 1 persoană

 3. Poliția Română a transmis un mesaj de atenționare pentru populație:

  “Pentru credincioșii ortodocși urmează Floriile, iar pentru cei catolici sau din alte culte, Paștele.

  Pentru a vă proteja pe dumneavoastră, pentru a vă proteja familia, respectați Ordonanțele Militare și ATENȚIE:

  – Păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Nu transformați febra cumpărăturilor în alt fel de febră. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați orarul de deplasare și aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

  Anul acesta renunțați să aprindeți lumânări la cimitir, pentru cei dragi trecuți în neființă. Accesul în cimitire este permis doar pentru oficierea slujbelor de înmormântare și atunci cu respectarea numărului de 8 persoane.

  Nerespectarea Ordonanțelor Militare se sancționează cu amendă între 2.000 și 10.000 de lei.

  – Bisericile vor transmite oficierea slujbelor prin intermediul mass-media, dar și on line.
  Rămâneți în casă și păstrați distanțarea socială.

  Echipajele de poliție, jandarmerie și poliție locală se vor afla în proximitatea lăcașelor de cult.

  Respectați Ordonanțele Militare pentru a vă putea bucura sănătoși de miracolul Învierii,

  Pentru sănătatea tuturor, respectați Ordonanțele Militare.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s