Doamne, până când îi vei răbda pre ei?

Ştim în mâinile cui se găsesc televiziunile şi celelalte mijloace de răpândire a minciunilor lor nesimţite. Ştim încă din 1989, când ni se spunea că la sediul ţăraniştilor au fost găsite arme, droguri şi dolari. O nesimţită manipulare. Ne aducem aminte cum se inducea panica în rândul românilor, spunându-ne, prin intermediul televiziunii, că la Sibiu apa a fost otrăvită. A trecut vremea şi s-a văzut că acestea nu erau decât nişte minciuni, nişte manipulări puse-n operă de serviciile secrete, menite ca să dea timp clicii lui Iliescu ca să-şi consolideze puterea. A rămas o categorie de români pentru care spusele televiziunilor sunt mai puternice decât litera Evangheliei. Pe aceştia contează maeştrii marilor manipulări.

Să fim bine înţeleşi: virusul acesta nenorocit a produs nişte victime, a existat  şi există realmente. Ei l-au răspândit cu intenţii mârşave, ca în panica indusă artificial să-şi poată lucra celelalte planuri criminale. Veţi vedea, în curând vor apărea şi vaccinurile zise salvatoare. Legile vaccinării obligatorii au fost pregătite, urmând ca refuzul vaccinului să fie considerat zădărnicire a combaterii epidemiilor, iar ,,infracţiunea’’ să fie pedepsită cu ani grei de închisoare. În detenţie, oponenţii regimului antihristic vor fi ucişi mişeleşte.

De treizeci de ani, aceşti indivizi, sau urmaşii lor, ne mint neîncetat. Să credem că acum şi-au venit în fire şi, în legătură cu pandemia, ne spun adevărul şi numai adevărul, şi nu ascund nimic din ceea ce ştiu? Să fim serioşi! Acum mint mai abitir decât în 1989, pentru că, între timp, s-au perfecţionat. Cifrele statistice sunt în mâinile lor. Controlează pandemia şi raportează ceea ce le convine lor, ca să-i prostească pe oameni. Cine poate verifica dacă cutare a murit de virusul 19, sau din alte cauze? Nimeni. Hiperbolizează ,,pandemia’’ cum le convine lor. S-a văzut, uneori, că mincinoşii nu se pun de acord, aşa încât o instituţie raportează 30 de cazuri de infectare, o alta, din acelaşi judeţ, zice că sunt numai două! Nu vă e ruşine, mă?

Peste toate acestea, apare pandemilogul suprem, faraonul Iohannis Lazurcă, şi trasează coordonatele pandemiei. Nu spune nimic de la el, doar ce-i ordonă stăpânii pandemiilor mondiale. Ei spun cât va dura pandemia, când va ajunge la vârf şi când va intra în declin. Se pare că trebuie prelungită până după 7 iunie, data Sfintelor Rusalii. Şi aşa va fi cuprinsă în pandemie şi Înălţarea Domnului, adică două Praznice Împărăteşti.

Pentru Sfintele Sărbători ale iernii, Naşterea Domnului, Tăierea Împrejur, Anul Nou şi Botezul Domnului, au pregătită o nouă pandemie, care se va declanşa prin octombrie-noiembrie, aşa încât antihristul Iohannis să ne spună încă o dată să stăm acasă. Pentru binele nostru, fireşte.  

Doamne, până când îi vei răbda pre ei?

Presbiter Ioviţa Vasile                              6 aprilie 2020

10 gânduri despre „Doamne, până când îi vei răbda pre ei?”

 1. Hristos A Inviat!
  Inainte de 89 era mai bine decat acum, asta e clar pentru mine! Cu vaccinurile nu am facut nici pe cel gripal si nu voi face nici un vaccin, de ce? pentru ca nu cred in astfel de prosti. Dumnezeu m-a ajutat si am invatat cate putin din medicina, mai bine zis, putin din toate, iar asta ma ajuta personal sa ma controlez si sa fac ceea ce cred eu ca este bine pentru mine. Din 95 sunt alergica la toate medicamentele, am facut teste si de atunci si pana in prezent nu am avut probleme de sanatate mari, a fost o raceala, o durere, cu rugaciuni, cu ceauri, merg inainte si uite ca au trecut ceva ani. Personal, cred ca o Credinta Adevarata Ajuta cu adevarat! Iar cand Dumnezeu ne cheama la la El, nu imi este deloc frica! Dumnezeu nu este rau, Dumnezeu ne este mereu alaturi, asta simt, vorbesc din punctul meu de vedere.
  In ziua de azi suntem mintiti, manipulati, tot ce poate fi mai rau, iar toate astea nu vin de la Dumnezeu. Vin de la cel rau, iar cat timp noi oameni vom trage raul, ne va fi rau!
  Nu vreau sa supar pe nimeni, este doar parerea mea personala.
  O zi Binecuvantata!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Crina, vizavii de intrebarea care miai puso in ceea ce priveste pe doamna care vrea sa inscrie copilul la scoala ruseasca, mai intai trebuie verificata scoala respectiva ca sa stie mai exact in ce se baga

  Apreciază

  1. multumesc Mihai….si cum poate fi verificata?! cei de-acolo, sigur, vor face o reclama frumoasa. dar alta e cand se povestesc lucrurile din bucataria lor de-acolo. ea, oricum, se roaga….ca Domnul sa-i descopere cumva daca-i bine sau nu, sa inscrie copiii acolo.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: