Este o nebunie! De la o simplă răceală, s-a trecut la o pandemie apocaliptică

Hristos a inviat!

Prof. Dr. Vasile Astărăstoae, fostul președintele al Colegiului Medicilor din România: „Este o nebunie! De la o simplă răceală s-a trecut la apocalipsă! Până în iulie vor fi doar cazuri sporadice. Boala este cu puțin mai gravă decât gripa și o spun cu toată responsabilitatea pentru că vedeți, în Europa, în momentul de față, nu au ajuns la numărul mortal de gripă din sezonul 2017-2018… N-am înțeles închiderea cimitirelor, bisericilor. Dacă se poate merge la sparanghel, la mall sau în Austria să acorzi asistență cerlor bolnavi, atunci de ce respectarea strictă a regulilor de distanțare socială nu te poate lăsa să ieși de aici. Nu înțeleg de ce nu poți ieși din localitate. Adică în afara localității stau virușii în „cohorte” și te atacă? Da, nu poți să ieși din localitate unde este zonă roșie. De ce nu poți să circuli noaptea? Credeți că virușii sunt păsări de noapte care pot să te atace? …Trebuie să fim mai atenți la dictatura politico-medicală pentru că este mai periculoasă decât orice.

Asimptomaticii puteau fi tratați acasă, la domiciu. De ce oare nu se deschid stațiunile? Pentru că oamenii, după ce au stat atâta timp închiși în casă, trebuie să se refacă. Până pe 15 mai vor mai fi cazuri, dar mai încolo, până în iulie, vă garantez că vor fi numai cazuri sporadice. Și asta o spun cu toată încrederea. Vreau să văd cine mă va contrazice.”

În România există o criză de încredere. Guvernanții n-au încredere în români, îi tratează ca pe niște proști, inculți, limitați și așa mai departe. În condițiile astea nici cetățenii n-au încredere în statul român. N-au încredere în măsurile care se propun. Tot timpul au o bănuială, o suspiciune că în spate ar fi ceva ascuns sau o conspirație. Este obligatoriu ca persoana asimptomatică, depistată pozitiv în urma testului, să fie internată! Să nu se lase cuprinși de frică, panică și anxietate, disperare, sentimente care nu fac altceva decât să înrăutățească starea de sănătate aparentă, mai ales atunci când sunt implicați și copii.

Primarul din Păstrăveni a declarat că: „Li se vor face testări permanente, iar cei ce vor fi confirmati negativ de două ori consecutiv vor fi externați. Carantinarea la locul de muncă -CRRPH Păstrăveni nu a fost posibilă din cauza lipsei unui personal medical instruit în această problemă și a unui spatiu adecvat. A promis că va face cât mai urgent retestarea tuturor persoanelor confirmate. „E de înțeles nemulțumirea lor, dar nici noi nu ne dorim cumva ca focarul să scape acolo de sub control. Nu ne dorim să ajungem să carantinăm Păstrăveniul”, a mai spus primarul.

Mila Domnului să fie cu noi cu toți!

Dr. Gabriela Naghi

7 gânduri despre „Este o nebunie! De la o simplă răceală, s-a trecut la o pandemie apocaliptică”

 1. Da, este ceva putred la faptul ca singura lor solutie la „asimptomatici”, adica oameni perfect sanatosi, este sa fie inchisi cu forta in spital si injectati cu toate cele care mai degraba le distruge sanatatea… in loc sa stea acasa linistiti asteptand sa treaca virusul din organism… asta in cazul in care este real testul, ceea ce iar e o problema avand in vedere ca unii au testat chiar si pulpa de fructe si a iesit pozitiv la testare… 😦

  Apreciază

  1. Fiti sigur(a) ca au falsificat cifrele si statisticile cum au vrut ei, pentru ca nu-i poate nimeni verifica. Si tot nu le-au iesit cum au vrut ei. Sunt mari si tari si fac cu nesimtire tot ce li se ordona. Bine ca a venit CCR si le-a dat un picior in posterior, ca sa nu mai amendeze dupa bunul plac. Bineinteles, amenzile au salvat vieti, a spus faraonul. Pentru viitor trebuie marite si mai mult, si-atunci vietile ne vor fi in siguranta.
   Doamne ajuta.

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: