Antihriştii au lovit Sfânta Biserică Ortodoxă Română şi au pierdut

Când antihriştii au elaborat legile, ordonanţele militare, ordinele lor idioate, nu s-au referit cu nimic la ,,împărtăşirea’’ papistaşilor, a greco-papistaşilor. Nu le-au spus cum să procedeze cu ostia si vinul, dintr-un motiv simplu: acolo nu este prezent Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos.

Nu s-au adresat nici ,,evanghelicilor’’ lutherani, ca să-i lumineze cum şi ce să facă. N-avea niciun sens, deoarece ceremonialul lor este lipsit de orice valoare, nefiind prezent Hristos Domnul. Şi ar mai fi un motiv: cum să pună vreo îngrădire ereticilor din care provine KW Iohannis?

Reformaţii unguri calvini au fost trecuţi cu vederea, deşi au şi ei un ritual în care pretind că îi ,,împărtăşesc’’ pe adepţi. Calvin n-a crezut drept în Fiul lui Dumnezeu şi ,,cuminecarea’’ lor e o blasfemie privitoare la cele sfinte. În adunările lor nelegiuite, nu este prezent Mântuitorul lumii.

Baptiştii, penticostalii, adventiştii şi ceilalţi asemenea lor n-au primit nicio directivă de la şleahta iohannisiană, pentrru că n-are rost să se ocupe de unii care corespund standardelor ecumeniste şi nu le tulbură cu nimic punerile la cale murdare. Dimpotrivă, sunt pentru ei un auxiliar preţios. Nu-L au pe Hristos, îi lăsăm în pace, că altceva avem noi de făcut.

Despre martorii zişi ai lui iehova, ce să mai vorbim. Aceştia practică un ritual satanic în joia dinainte de ,,paştile’’ papistaşe. Un individ trece pe la toţi participanţii cu o tavă pe care se găseşte azimă şi vin care, zic ei, simbolizează Trupul şi Sângele Domnului. Sunt instruiţi să nu ia nimeni din aceste materii, ceea ce echivalează cu refuzul, cu respingerea Mântuitorului Hristos. După ceremonie, se duc şi îngroapă pâinea şi vinul, ca şi cum L-ar îngropa pe Domnul Iisus, definitiv şi ireversibil. Acestea sunt ,,paştile’’ lor. Aşa au fost învăţaţi, aşa fac. Despre Înviere, nici nu poate fi vorba. De ce să se ostenească Orban, Vela şi Arafat să-i povăţuiască pe aceşti satanişti?

Preocuparea lor e alta: Cum să-i împiedice pe credincioşii Sfintei Biserici Ortodoxe să se împărtăşească. Au bătut palma cu tovarăşii lor infiltraţi în Biserică, cu pseudo-episcopii şi ceilalţi ecumenişti, să pună împreună umărul şi să-i ţină departe de Sfântul Potir,

 pentru că acolo e Hristos Cel înviat din morţi!

Ticăloşia lor e îndreptată spre această ţintă. De fapt, asta au urmărit antihriştii când au adus virusul pe pământ românesc. Au dat indicaţii precise cum să se săvârşească Sfintele Slujbe Ortodoxe, fără credincioşi şi fără Sfânta Împărtăşanie. Ne-au poruncit să utilizăm linguriţe de unică folosinţă, ne-au trasat sarcini precise cum să-i îndepărtăm pe credincioşi de Pâinea Vieţii. Bine zicea un teolog că am permis derbedeilor să se urce cu bocancii pe Sfânta Masă.

Presbiter Ioviţa Vasile

2 gânduri despre „Antihriştii au lovit Sfânta Biserică Ortodoxă Română şi au pierdut”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: