Dragi români, ascultaţi-ne! Nu acceptaţi să fiţi termoscanaţi! Antihriştii vor să ne marcheze cu semnele diavolului

Hristos a înviat!

„Ca unor înţelepţi vă vorbesc. Judecaţi voi ce vă spun.
Paharul binecuvântării, pe care-l binecuvântăm, nu este, oare, împărtăşirea cu sângele lui Hristos? Pâinea pe care o frângem nu este, oare, împărtăşirea cu trupul lui Hristos? Că o pâine, un trup, suntem cei mulţi; căci toţi ne împărtăşim dintr-o pâine”
(1 Corinteni 10;15-17).

Cea mai veche carte tipărită, de către marii învăţaţi ai istoriei Bisericii neamului românesc, Sfântul Antim Ivireanul, Macarie, Coresi, Dosoftei, Varlaam, la părinţii profesori Petre Vintilescu și Ene Braniște, Liturghierul, este cu certitudine cartea care a păstrat cea mai profundă unitate din toate timpurile. Timp de jumătate de mileniu, nimeni nu a îndrăznit să se amestece, intrând cu baioneta de atac și bocancii de campanie în regulile sacrosancte ale Bisericii. Nici turcii, nici vremelnicii greci, nici austriecii sau ungurii, nici măcar bolșevicii comuniști.
Așa cum nimeni nu se amestecă în legile statului, în medicația propusă de către doctori, în problemele interne ale poliţiei sau ale serviciilor secrete, tot așa, nicio autoritate lumească nu are dreptul să stabilească reguli despre cum să ne împărtășim la Dumnezeiasca Liturghie. Cu atât mai puţin agresivii atei marxiști-umaniști vulgari pâna în maduva fiinţei lor, plini de ură și dușmănie împotriva Bisericii. Ei au devenit peste noapte „experţi”, aidoma slugilor leviatanului, în dogma și liturgica ortodoxă, strigând în surdină precum iudeii de odinioară,„Răstignește-L, Răstignește-L!”


Acest curaj de neînchipuit a fost favorizat fără îndoială de lipsa de reacţie a pseudo- ierarhiei care, prin tăcerea ei, s-a gârbovit purtând păcatul de moarte al trădării Ortodoxiei în Creta și al participării asidue în cmb, organismul satanic al masoneriei. Gârbovii ierarhi trag acum către iad pe necunoscătorii creștini, prostiţi cu mască și mănuși, care asistă din pătrăţelul lor de 8 metri pătraţi, în stradă, în curtea bisericii, incapabili să riposteze în vreun fel, la spectacolul cu măști,firimitura oferită pentru ascultarea de care au dat dovadă.


La ce asistaţi oameni buni?
Gârbovii din sinod au avertizat oare pleroma de pericolul scanării frunţii pentru temperatură, metoda acceptată acum ca normalitate și firesc de mii de români?
Oamenii se duc la scanat fruntea precum vitele la tăiere. Nici cei care scanează și nici cei care sunt scanaţi habar n-au ce pas important spre CIP-uirea/MARCAREA indivizilor în viitor este acesta. La fel cum stau la coadă acum pentru ilegala scanare a frunţii, vor sta la coadă pentru injectare CIP sau marcare izotopică (pecetea din apocalipsă). Accesul la mâncare, școală sau servicii din păcate va fi mai important ca orice avertisment al Sfinţilor Părinţi ai Bisericii, al marilor duhovnici ai neamului, proroci ai crizei prin care trecem acum, prin voia Celui Prea Înalt.

Mai sunteţi voi oare sarea, CREȘTINII ÎMPARĂTULUI HRISTOS?
Acum când scriu aceste rânduri, sufletul meu s-a umplut prin puterea nesfârșită a Harului dumnezeesc, de milă amarnică pentru ei, căci nemărturisind Adevărul, se îndreaptă conduși de simbriașele slugi ale mai marilor gârboviţi, odinioară Preoţi vrednici ai Domnului Hristos, către iadul cel primitor. „FĂRĂ LITURGHIE ȘI EUHARISTIE NU EXISTĂ BISERICĂ.” Aceasta o știe prea bine diavolul viclean deghizat în slugile leviatanului, în cei din interior cât și în cei din afară, în uneltele masoneriei iudeo-sionisto-globaliste, care doresc să inducă Bisericii o comă înfricoșătoare, din care mădularele Trupului lui Hristos, nu se vor trezi decât în momentul intrării în unica religie mondială de tip new age.

CREȘTINUL AUTENTIC ESTE ACELA CARE NU SE RUȘINEAZĂ DE NUMELE LUI HRISTOS, ȘI CHIAR ÎN VREME DE PRIGOANĂ ÎL MĂRTURISEȘTE PE EL. CURAJUL ESTE FUNDAȚIA PE CARE SE CLĂDESC TOATE CELELALTE VIRTUȚI ȘI VALORI PERSONALE ȘI DOAR CURAJUL POATE FACE CA ACESTEA SĂ FIE REALE.
Curajul înseamnă de fapt să știi de cine să îți fie frică. Este obligatoriu ca în orice situație să ne temem de Dumnezeu, și nu de oameni. Mântuitorul ne avertizează să nu ne temem de cei ce pot ucide trupul. Atunci când lumea ne urăște nu trebuie să ne fie frică. Unii creștini fac voia lumii de teamă, sau poate de rușine. Dar creștinul autentic este acela care nu se rușinează de Numele Lui Hristos și chiar în vreme de prigoană Îl mărturisește pe El, iar CURAJUL DE A MĂRTURISI UN ADEVĂR VINE DIN CREDINȚĂ PUTERNICĂ.

Dr. Gabriela Naghi                                          18 mai 2020

41 de gânduri despre „Dragi români, ascultaţi-ne! Nu acceptaţi să fiţi termoscanaţi! Antihriştii vor să ne marcheze cu semnele diavolului”

 1. Utzu,
  Cand bisericile ne sunt inchise si pamenii sunt opriti de la Sfanta Impartasanie, dumneata mai vorbesti de sperietori? Nu-mi mai dati referinte tampite, nu e vreme sa ne pierdem in ce spun niste indivizi dubiosi. Noi ne orientam dupa realitatea care se deruleaza, dureros, sub ochii nostri.

  Apreciază

  1. Părinte, iertaţi-mă, vă rog! Tot ce spun este că ideea de „marcare izotopică” este falsă şi va fi folosită împotriva noastră atunci când vom încerca să ne apărăm de aceste abuzuri. Câtă vreme invocăm în apărarea noastră fel de fel de fantasme, nu ne putem aştepta să fim luaţi în serios. Verificaţi vă rog sfinţia voastră ce înseamnă acest lucru sau rugaţi un ucenic să facă aceste verificări. Nu are rost să ne intoxicăm singuri şi să dăm ocazia celor care nu ne sunt prieteni să desfiinţeze susţinerile noastre fără niciun fel de efort. Din nou, îmi cer iertare!

   Apreciază

   1. Utzu,
    Cu putina vreme inainte, a trebuit sa-mi curat blogul de expresiile spurcate ale unui individ care n-are masura in nimic. N-are nimic sfant.
    Nu invocam in apararea noastra ,,fel de fel de fantasme”. Nu dorim sa fim luati in serios de vrajmasii lui Dumnezeu si ai nostri decat, poate, daca vor sa se pocaiasca. In rest, n-avem nimic de-a face cu ei. Spurce-se cat vor vrea. Arunce spurcaciunile lor unde voiesc. Stim sa ne tinem departe de ele.
    Ma verific zilnic cu Sfintii Parinti, cu duhovnicul meu, cu fratii mei intru Hristos. Parintele duhovnic ma asista in cele tehnice ale blogului.
    Adevarurile vesnice ale lui Dumnezeu nu pot fi desfiintate de toate puterile iadului, ridicate la patrat. Sau la cub. Nu-ti mai lua infatisare falsa de ortodox si nu mai intra pe acest blog. Deja mi-ai rapit timp pretios. Adio.

    Apreciază

 2. Parinte, nu fi-ti asa dur !
  omu e sincer isi spune si el parerea ! nu-l alungati ca nu-i cazul !
  se poate discuta si pe un ton pasnic .
  el se refera la faptul ca poate sunt unele exagerari cu termoscanarea asta !
  si eu refuz porcaria asta, dar nu cred sa te marcheze izotopic, deocamdata, cu aparatul asta …

  Utzu…marcare izotopica… este sau nu este..nu putem fii siguri ….dar nu e mare lucru sa fie !
  parintii Iustin si Adrian F. ne-au sfatuit sa nu luam nimic nou ce ne-ar da astia !
  deci nu avem incredere in tehnica lor ! nu suntem produse sa ne scaneze in cap !
  sa ma radieze la frunte cu tampeniile lor !
  pe trupul meu…eu tre sa fiu stapan, nu paznicii de la magazin !

  Apreciază

  1. Excelenta,
   1. Omul nu e sincer, si l-am citit din prima. Nu-l alung. Pocaiasca-se, si-l primim cu drag.
   2 Tonul meu nu e razboinic. E pasnic. Doresc ca Utzu sa nu se faca o unealta in mainile antihristilor.
   3 Ce spunti in partea a doua a comentariului e valabil Si-atunci de ce sa ne incurcam in amanunte?
   4 Ca sa nu fiu acuzat de duritate, Utzu, astept un semn de pocainta.
   5 Excelenta, nu mai pledati pentru niste cauze. Utzu nu se va pocai. Sa dea Bunul Dumnezeu sa ma insel!

   Apreciază

  2. fratilor, dar nu scrie nicaieri in text ca termoscanarea de acum este si marcarea izotopica….ci scrie ca ” Nici cei care scanează și nici cei care sunt scanaţi habar n-au ce pas important spre CIP-uirea/MARCAREA indivizilor în viitor este acesta. La fel cum stau la coadă acum pentru ilegala scanare a frunţii, vor sta la coadă pentru injectare CIP sau marcare izotopică (pecetea din apocalipsă)”.
   deci cuvintele cheie de aici sunt: „in viitor” si „vor sta….”
   nici eu nu sunt de-acord cu termoscanarea temperaturii deoarece nu doresc sa incurajez practica asta de a sta la coada ca vitele pt a-mi lua temperatura ilegal.
   important este sa fim si sa ramanem in Hristos….si indiferent ce va veni, El va sti cum sa ne calauzeasca in tumultul acestei vieti.

   Apreciază

   1. Crinuta, moldoveanca noastra draga,
    Nu scrie nicaieri despre termoscanare cu aceste cuvinte. Nu scrie nicaieri ca n-avem voie sa fumam.
    Important este sa ramanem in Hristos, dar nu facand pasi spre primirea semnului antihristic pierzator. Viitorul este acesta in care traim si mereu se schimba in trecut. Asculta-ne, intelege cine-ti vrea binele. Loveste-ma, dar asculta-ma. Nu stiu cui apartin aceste vorbe, insa sunt intelepte.
    Crinuto, nu ma intrista!

    Apreciază

   2. cred ca soră-mea Crina a zis pt utzu care a sarit ca si cand ar fii scris in articol cum ca termiscanarea ar fii 100% marcare….
    poate utzu n-a inteles .

    dar parinte, n-are ce pocainta sa faca utzu, n-a pacatuit cu nimic ( doar a zis ” iertati” ), numai ca pur sisimplu el nu crede in marcare izotopica !
    e liber sa creada cum.vrea….
    si daca va rog…nu-mi place apelativul acela neobisnuit ” ecelenta” …nici nu stiu ce semnificatie are.
    io-s un amărât de tăran …
    ma iertati, Doamne ajuta .

    Apreciază

    1. Excelenta,
     Daca Utzu n-a pcatuit cu nimic, e sfant. Sa dea Dumnezeu sa fie asa.
     Sigur ca e liber sa creada cum vrea, asta neinsemnand ca poate crede precum ereticii.
     Crina e sora mea. De aceea i-am si spus cele dinainte.
     Excelenta, mergeti la stupi ca sunt niste probleme acolo.

     Apreciază

    1. Excelenta,
     Un roi de mai e un car de malai, sau cum se spune? Si eu am fost apicultor prin anii 1985-1986. Mi-am luat mierea, cam 35,5 kg per familie, mi-am amortizat investitia si m-am retras pentru ca familia nu m-a sustinut. Apicultorii cxei buni sa nu se retraga, pentru ca avem nevoie de miere curata, nu contrafacuta. Nu ma refer la fratele Kiprianos Secuiul si Apicultorul, care face si el ce poate. Si poate multe.

     Apreciază

   3. sarumana pentru „sora” 🙂
    cine stie….poate voi fi si fiica duhovniceasca pe viitor 🙂
    daca as reusi vreodata sa va intristez….as fi cu muuuult mai trista decat dvs.

    privind termoscanarea ilegala, iata o explicatie pertinenta:

    Apreciază

    1. Crina,
     Vad ca ai timp suficient sa-l asculti pe acel individ. Eu am ascultat vreo doua minute si am renuntat. Nu incerca sa-mi ocupi timpul cu niste ineptii. Eu te-am ascultat ca pe o sora. Acuma depinde, cu cine esti sora. La revedere, Crina. Sa ne vedem la poarta raiului.

     Apreciază

   4. Parinte, iertati-ma, eu sunt vinovata. Asa-mi trebuie cand nu lupt cu mandria de a nu sta potolita in banca mea, de a nu ma mai baga in seama pe internet cu diferite postari…… mai ales cand nici nu am ce arata prin asta. Nu prea postam in trecut…recunosc ca am inceput s-o fac mai mult de cand cu aceasta nebunie.
    va multumesc pt acest reset…este exact ce aveam nevoie.
    Doamne, ajuta!

    Apreciază

     1. D. Crina,
      Nu cumva ne-am intalnit in 2017, in Postul Sfintelor Pasti, in Ucraina? N-am vorbit noi oare in trapeza Sfintei Manastiri Banceni? Am avut o vaga banuiala si am exprimat-o acum. Poate ma insel. Doamne ajuta.

      Apreciază

   5. Crina, pai vezi ce patesti cand nu citesti de cartile pr. Cleopa unde invata că femeia sa fie tacuta , sa asculte de barbat ca el ii capul :))) da tu cum n-ai barbat…:)))

    Nu ai trecut pe la poarta mea in drumul tau… tarsinu merge si in alta directie .

    nu dai de taranul acela prostut , numai daca ii lasi nr de tel si te contacteaza el :)) si rimă ti-am dat !

    Apreciază

   6. ups 🙂
    am fost la Banceni in posturi, am cunoscut si vorbit cu doi-trei Parinti care au fost acolo….dar imi amintesc vag cu cine si cum ii cheama.
    doar daca o sa va revad o sa-mi dau seama.
    si eu am ceva vag in minte despre o posibila intalnire cu dvs avuta loc acolo.

    Apreciază

 3. Doamne, ajută! Am intervenit strict pentru că e rău să fie răspândită ideea de „marcare izotopică” în rândul ortodocşilor, ea având o cu totul altă semnificaţie, alt înţeles ştiinţific. Procedura de „marcare prin laser cu cod de bare invizibile ochiului uman dar lizibile informatic” nu există acum.

  Ceea ce se înţelege acum din această noţiune a fost provocat de o farsă făcută de un bărbat din Rusia. Este păcat ca după ce adevărul a ieşit la iveală, noi să o ţinem tot de adevăr, cu atât mai mult cu cât filmarea rusului a fost făcută în batjocură, ca să umilească pe ortodocşii creduli.

  Am lăsat două linkuri din care se poate lămuri orişicine despre ce e vorba astfel încât să nu se teamă de lucruri care nu există şi nu care cumva să ignore lucruri care ne ameninţă acum în mod real. Termoscanarea noastră înseamnă că ni se verifică temperatura corpului la intrarea în magazine/alte instituţii, lucru pe care-l consider o bătaie de joc impusă prin putere birocratică şi prin care se încearcă obişnuirea noastră cu supunerea faţă de decizii arbitrare.

  Am scris cu bună-credinţă, sunt ortodox, răspund pentru tot ceea ce spun, pot să discut aceste lucruri dacă găsesc deschidere, înţelegere şi dacă am cu cine. N-am căutat să supăr pe nimeni, nici pe sfinţia voastră iar formularul de comentarii l-am interpretat ca fiind o invitaţie deschisă pentru a lăsa un răspuns. Nu insist să fiu cititor al sfinţiei voastre, nu-mi plac jignirile gratuite şi cu siguranţă nu-mi place tonul pe care îl folosiţi şi care nu vă face cinste.

  Vă doresc mult succes în continuare! Iertaţi-mă şi Dumnezeu să vă ierte!

  Apreciază

  1. Hristos a inviat
   Va pierdeti intr-un hatis de afirmatii si negatii greu de inteles.
   Va rog sa nu fiti un cititor al acestui blog, daca atat ati inteles din ceea ce eu ma straduiesc sa afirm aici. Nu v-am jignit cu nimic, nici gratuit, nici pe bani multi.
   Tonul pe care il folosesc poate fi ridicat sau scazut, cum considera fiecare.
   Nu caut cinste, in sensul de elogii nemeritate.
   Cinstit insa as dori sa fiu.
   Sanatate sa va dea Dumnezeu.

   Apreciază

 4. Hristos a înviat!

  „Sfințirea credincioșilor cere neapărat și râvna sau conlucrarea noastră. Căci harul ne sfințește prin Sfintele Daruri numai dacă ne-a găsit pregătiți pentru sfințire. Însă dacă ne-a aflat nepregătiți, nu ne aduce niciun câștig, ci, dimpotrivă, ne pricinuiește o nemăsurată pagubă. (…) Adică: să ne rugăm ca Sfintele Daruri să lucreze asupra noastră și să nu li se ia puterea harului, după cum atunci când Mântuitorul trăia printre oameni erau unele cetăți în care mâna Sa cea atotputernică nu putea să facă minuni din pricina necredinței lor.”
  Nicolae Cabasila, Tâlcuirea Dumnezeieștii Liturghii, cap. 34, traducere de Ene Braniște, 1997.

  O liturghie fără împărtășirea credincioșilor (sau cu oprirea lor de la împărtășire) este o Taină neterminată, asta o spun toți teologii Bisericii și nici toate sinoadele lumii la un loc nu pot decide „amânarea împărtășirii”. E ca și cum ai boteza un om, fără a-l cufunda de trei ori în apă, ci doar arătându-i apa.
  „Iar dacă i se pare cuiva ca cunoaşte ceva, încă nu a cunoscut nimic”(I Cor. 8, 2).
  De aceea sinodul BOR trebuie să identifice cât mai repede o soluție pentru ieșirea din această criză liturgică, în acord nu atât cu lingurița, cât cu învățătura dogmatică a Bisericii despre Sfânta Împărtășanie , fără a aștepta ziua de 1iunie, aleasă în mod special pentru a fi în comun acord cu slugile cezarului când vor face re- evaluarea stării de alertă. Nici un credincios nu se va împărtăși în Biserica lui Hristos de Înălțare!
  Înfricoșătoare apostazie!
  Câtă rușine acoperă capetele gârbovilor ierarhi în fața Domnului Hristos!
  Nu își mai pot înălța fruntea la ceruri pentru a cere bogata milă a Dumnezeeului Treimic, când ei înșiși nu au făcut milă cu turma încredințată lor spre păstorire.
  Cei ce abia reușeau să se împărtășească de câteva ori pe an, cu certitudine, nu se vor mai împărtăși! Pentru că le este frică, sunt paralizați de teama că vor muri infectați dacă se împărtășesc cu semenii lor.
  Și de aceste oi rătăcite va da seama pseudo-ierarhia în fața Dreptului Judecator. De acum pseudo-preoții si cei care îi ascultă docili, vor fi vânați fără încetare.

  „ Atunci mulţi se vor sminti şi se vor vinde unii pe alţii şi se vor urî unii pe alţii şi mulţi prooroci mincinoşi se vor scula şi vor amăgi pe mulţi. Iar din pricina înmulţirii fărădelegii, iubirea multora se va răci. ”
  Matei 10, 10-12

  Se pare că suntem uşor de speriat, de manipulat şi dezbinat.
  Asta îşi doresc intunecatele slugi ale ocultei sionisto-iudeo-masonice. Termoscanarea este o metodă ilegală a statului antihristic de a te OBIȘNUI cu acceptarea a ceea ce nu poate fi acceptat împotriva vointei tale, cu de-a sila , pentru a creea un precedent în zilele din urmă despre care vorbesc Sfinţii Părinţi.
  Prin acest procedeu se face şi un test ascuns, numărătoarea celor care au acceptat scanarea. Există termoscanere care au ataşat camere de recunoaştere facială.(deja acest sistem a intrat in vigoare la unele instituții, cu un număr mare de salariați).
  De curând în Iaşi s-a început termoscanarea pe stradă şi la biciclişti.
  Creșterea temperaturii apare de cele mai multe ori ca un răspuns al sistemului imunitar la o infecție, utilizarea drogurilor (metamfetamină) sau prin expunerea la temperaturi crescute ale mediului. Totodată, există și fluctuații ale temperaturii corpului. Temperatura normală a corpului variază între 36,1 și 37,2 grade Celsius. Hipotalamusul este o porțiune veche a creierului care controlează temperatura corpului. Uneori, el o fixează la o valoare mai înaltă, spre exemplu pentru a lupta mai bine împotriva unei infecții. Febra este, deci, un mecanism de apărare.Se iau măsuri antitermice dacă valoarea temperaturii trece de 39,4 grade C la adult.
  Câteva probleme care pot să apară dacă acceptați termoscanarea cu unde infraroșii:
  – dacă ați facut baie sau duș înainte cu 2-3 ore să vă scaneze, sau vă dați cu creme, unguente sau loțiuni,
  veți avea temperatura ridicată, deoarece prin aceasta se modifică temperatura organismului și va apare un rezultat eronat;
  – alcoolul, cafeaua și țigările, masajul, activitatea fizică, mesele copioase înainte de termoscanare cresc temperatura corpului;
  -anumite tratamente medicamentoase,(antibioticele, antihipertensivele şi anticonvulsivantele); stările fiziologice pot crește sensibil temperatura corpului.
  -ca reacţie la o alergie la alimente sau la medicamente sau poate apărea ca o supraîncălzire în cazul expunerii la soare sau la copii prin joacă.
  -de reținut că subfebrilitatea mai mare decat 37,3 grd. nu este indice pentru infectarea cu covid19, dar poți fi internat imediat de echipajele sanitare chemate de urgență.
  – dacă sunteți agitați, speriați și revoltați că nu vă respectă dreptul la intimitate (agresiune psihologică prin forțare) prin ceea ce va urma (termoscanarea) deoarece se încalcă Legea 95/ 2006 a sănătății și Legea 46/2003 cu privire la drepturile pacientului va crește temperatura corpului și va apare un rezultat eronat.

  *„Procedura de luare forțată a temperaturii persoanelor, care nu doresc pentru a li se permite intrarea într-o instituție a statului, sau într-un magazin, farmacie, sau pe stradă, încalcă:

  – art. 5 al Convenţiei de la Oviedo intrată în vigoare în România din anul 2001,

  – art. 16, alin. (1), art. 22, alin. (1) și (2), art. 26, art. 53 din Constituția României.
  Articolul 22, al. 1 – Dreptul la viaţă, precum şi dreptul la integritate fizică şi psihică ale persoanei sunt garantate. Iar al. 2 – Nimeni nu poate fi supus torturii şi nici unui fel de pedeapsă sau de tratament inuman ori degradant.

  Articolul 53 Restrângerea exerciţiului unor drepturi sau al unor libertăţi. (1) Exerciţiul unor drepturi sau al unor libertăţi poate fi restrâns numai prin lege şi numai dacă se impune, după caz, pentru: apărarea securităţii naţionale, a ordinii, a sănătăţii ori a moralei publice, a drepturilor şi a libertăţilor cetăţenilor; desfăşurarea instrucţiei penale; prevenirea consecinţelor unei calamităţi naturale, ale unui dezastru ori ale unui sinistru deosebit de grav.
  (2) Restrângerea poate fi dispusă numai dacă este necesară într-o societate democratică. Măsura trebuie să fie proporţională cu situaţia care a determinat-o, să fie aplicată în mod nediscriminatoriu şi fără a aduce atingere existenţei dreptului sau a libertăţii.

  – art. 14 și art. 17 din Convenţia Europeană a Drepturilor Omului și art 1 din Protocolul 12 din aceeași Convenţie,

  – art. 3, 7, 8 21, 38, 48, 53 și 54 din Carta drepturilor fundamentale a UE.”
  *Avocat Mihai Rapcea.

  Apreciază

   1. Bine, va trimit pe imel ..
    dar io stiu ca orice administrator de blog vede adresa de email cu care posteaza oricine pe blogul sau… dar habar n-am pe ce buton tre sa apese !
    va trimit acusi

    Apreciază

 5. Binecuvantati, Parinte. Am gasit pe pagina de fb a lui Catalin Berenghi:
  https://www.facebook.com/pg/CatalinBerenghi/posts/

  „Urmare unei reclamații formulate după modelul de mai jos, un cetățean din Ploiești, care a fost scanat ilegal la intrarea într-un supermarket, acesta a primit răspunsul legal de la ANPC, în care i s-a comunicat clar, că unitatea comercială care a încălcat legea și drepturile cumpărătorului în perioada de pandemie, a fost sancționată (directorul magazinului) cu amendă contravențională, iar paznicul ce efectua evaluarea temperaturii clientului la intrarea in magazin, cu termoscanerul, i s-a reziliat contractul de muncă (cel care a executat un ordin ilegal dat de patron și de guvernatori)..
  Cunoașteți legea, cereți-vă drepturile oameni buni. După aceste termoscanări abuzive, vor trece la scanarea facială și biometrică, apoi la vaccinările obligatorii cu nanotehnologie biometrică..”

  Apreciază

  1. Multumim, D Ioana,
   Bine ati facut ca ati postat lucrurile acestea, sa le stim si noi, Astazi am fost si eu intr-un mare magazin si la intrare le-am spus ca ma opun scanarii. Au fost de acord, dar sa-mi pun masca. Aveam una la mine, n-am vrut sa ma conformez si am facut cale intoarsa dupa un schim dur de replici cu patronul.
   Asa ca toti sa se adreseze Protectia Consumatorului, invocand cazul de la Ploiesti.
   Doamne ajuta.

   Apreciază

    1. Multumesc frumos. Din pacate avem de-a face cu niste habauci fara logica, fara rusine, fara frica de Dumnezeu. Si OMS e controlata de oamenii sistemului si nu mai are credibilitate. Ei au facut din tantar- armasar, din epidemie – pandemie.

     Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: