S.O.S. Suntem în faţa primejdiei de a fi însemnaţi cu numărul satanic 666

Primejdia în care ne aflăm este imensă. Antihriştii au introdus obligativitatea termo-scanării în multe locuri publice, sub cuvânt mincinos că vor să ne măsoare temperatura. Mint neruşinaţii! Mint fără să le crape obrazul de ruşine. Se vede bine că au avut pregătite din vreme acele aparate nenorocite, şi la momentul ales de ei le-au distribuit peste tot. Pe antihrişti nu-i interesează temperatura corpului uman. Aparatele lor indică valori absurde, 30-32 grade C, sau chiar mai mici, la care persoana respectivă poate fi declarată decedată.

Intenţia lor criminală este aceea de a ne însemna cu numărul satanic 666. Acest fapt ne este relevat de oamenii oneşti care urmăresc desfăşurarea evenimentelor şi înţeleg semnificaţia lor. Doamna Daniela Gabriela Enciu ne avertizează:

Frecvenţa la care funcţionează termo-scanerele este de 450 NM care, transformată în Terra Hertzi, ne dă valoarea numărului  fatidic antihristic 666! Această informaţie se găseşte în cartea ,,Plant Electrophisiology:  Signaling and Reponses’’ a lui Alexander Volkov, pag. 250: a flux blue light of 450 nm (nano-metres) has a frequency of 6,66 x 10 (14) Hz’’

 Exact ce ni se spune în Cartea Apocalipsei, cap. 13: ,,Şi sileşte pe toţi… să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei… Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase’’.

Vrei să-ţi cumperi pâinea din magazin? Obligatoriu, trebuie să fii însemnat cu numărul satanic 666, cu acel aparat blestemat. Refuzi să fii însemnat? Eşti împiedicat să-ţi cumperi pâinea. Cum nu se poate mai limpede. Înţelegeţi, români dragi, şi opuneţi-vă acestei nebunii care foarte curând se va generaliza.

Nu pot spune că aceasta este însemnarea finală, dar afirm cu toată convingerea că e o lucrare diavolească. Antihriştii au putere atâta vreme cât le-o dăm noi, prin supunere prostească şi orbească. Şi nu uitaţi, Dumnezeul Adevărului este cu noi, nu cu ei!

Presbiter Ioviţa Vasile                                20 mai 2020

14 gânduri despre „S.O.S. Suntem în faţa primejdiei de a fi însemnaţi cu numărul satanic 666”

 1. io zic ca aparatele astea încă nu au capacitatea sa insemneze ceva !
  doar ca emit frecvente care se citesc in domeniul lor cu numărul 666… dar nu cred sa graveze pe om…
  Descrierea din Apoc. io zic ca se refera la faptul ca , omul odata insemnat de bunăvoie cu nr. pe frunte…atunci nu mai are nevoie sa fie insemnat de fiecare data !
  deci pecetea e ca ti-o da odata si dupa aia te lasa sa intri pe baza pecetei….ori aici e altceva…o obisnuite cu asa ceva…
  Dar no….e o părere de tăran..nu de tehnicean
  Doamne miluieste

  Apreciază

  1. Excelenta,
   Nici nu-i nevoie sa graveze ceva. E suficient sa-ti proiecteze pe frunte numarul 666, exact in locul unde ai fost insemnat cu semnele lui Dumnezeu, la Sfantul Botez. Antihristii au dezvoltat o obsesie bolnavicioasa pentru acest numar si-l aplica peste tot.
   Doamne ajuta.

   Apreciază

   1. numarul acesta nu e obsesie, ci dupa cate am citit de la cineva , nr 666 e nr ” norocos” al evreilor ! adica ei considera ca cu nr asta aplicat peste tot e semnul lor cu care vor acapara toata lumea !
    asa cum pt crestini Semnul.Crucii e puterea lui Hristos….asa si diavolul copiaza pe Dumnezeu si isi face semnele lui !

    evreii au ales …in complicitate cu chinezi…ca toata tehnica asta ..oricum ai citi-o in alfabetul tehnic..sa dea 666 . puteau sa aleaga sa iasa 999 , dar evrei au presat sa fie nr lor .
    si nr asta mai are o semnificatie…. numele antihristului ( mesia mincinos) corespunde in nu stiu care alfabet cu nr 666… initialele antihristului dau nr asta .
    incearca ei acuma sa vada care pledeaza pt scanare si care nu….e un test !
    scrie si ca, cati nu se vor inchina fiarei si nu vor primi pecetea , vor da porunca sa fie omorati …

    Apreciază

 2. Fapte stranii se petrec la Putna, intreaga obste a manastirii a fost saltata impreuna cu staretul Melkisedec Velnic, In publicatia monitorul de Suceava apare stirea ca Ips Pimen Zainea de la Arhiepiscopiei Sucevei si Radautilor avea sa moara la spitalul de boli infectioase Matei Bals din Bucuresti

  Apreciază

  1. Sunt ecumenisti monahii de la Putna, in frunte cu Melchisedec Velnic, deci fac parte din sistemul lor. Sa nu se mire ca i-au salta. Si-au facut ei niste socoteli ca daca nu se opune le va fi bine. Nu prea se potriveste cu relitatea.
   Multumesc Strajerule.

   Apreciază

 3. Sinodul b.o.elene corect politic (ca si cel din b.o.r de altfel) trup si suflet alaturi de politruci tradatori de acolo a condamnat fara drept de apel excomunicarile ips Ambrozie, deci ei sau aliat cu dusmanii Biserici

  Apreciază

 4. Da sunt de acord 100% cu titlul acestei articol. La început antihriști vor sa obișnuiască populația cu apropierea unui termoscaner de fruntea omului. La scurt timp după ce lumea se va obișnui cu aceasta pe ascuns se vor schimba aceste aparate cu altele, dar care de fapt vor avea și alte funcții printre care de exemplu și imprimarea unui cod de bare pe fruntea omului în vederea identificării lui, conform programului ID 2020. ID 2020 este o alianță între partenerii publici și privați, inclusiv agențiile ONU și societatea civilă, a cărui program este identificarea electronică a populației. După marcarea oamenilor pe frunte nu va mai fi nevoie de aceste „asa zise termoscanere“ pentru ca se vor instala peste tot camere de scanare a temperaturi de la distanţă. Cum vor funcţiona aceste camere? Foarte simplu: la apropierea unei persoane de camera, circa 5 – 8 m ea citește codul imprimat pe frunte și implicit temperatura sau probabil și alte date. Deci însemnarea cu numărul satanic 666 nu se face întru-un mod voit ci într-unul viclean. FERIŢI-VĂ DE VICLEANA PECETLUIRE!!!!!

  Apreciază

  1. Hristos a inviat
   Constat ca sunteti bine documentat si descrierea pe care ati expus-o este corecta. Luati in calcul doua verbe folositein Apocalipsa 13: ,,amageste” (vers. 14) i ,,sileste” (vers. 14). Cred ca am intrat in perioada de amagire. Iertati. Doamne ajuta.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: