Drumul lui Varlaam Ploieşteanul, marcat de erezie, schismă şi apostazie

Ce am mai putea adăuga acum la sfârşitul carierei acestui fost arhiereu BOR, devenit filopapistaş convins, pseudo-episcopul Varlaam Ploieșteanul, care a părăsit ruşinos, dar zâmbitor, Sfânta Ortodoxie, precum colegul său de breaslă Sofronie, acum episcop al greco-catolicilor, prin participarea la dezvelirea bustului ereticului papă Francisc, ridicat cu aprobarea slugilor atee ale statului antihristic, în capitala țării? În care zi a avut loc ereticul şi nefastul eveniment? În chiar ziua împlinirii a 7 ani de la naşterea la cer a Cuviosului Părinte Justin Pârvu şi a aniversării a 4 ani de la Marea Înşelare de la Kolymbari Creta. Zâmbetele celor doi ierarhi apostați, Varlaam şi Sofronie, s-au adresat mereu, cu precădere poporului dreptcredincios prostit, amețit de cuvintele lor, abili învățăcei ai manipulării pleromei ortodoxe, care au demonstrat de-a lungul întregii lor cariere de arhierei ai BOR, că sunt lupii cei hulpavi care sfâşie oile, risipind turma încredințată spre păstorire de către Marele Arhiereu.

Marea Înşelare de la Creta 2016, unde arhiereii in corpora, sub conducerea pseudo- patriarhului BOR, au semnat adeziunea lor la sfâşierea Cămăşii lui Hristos, a fost lăsată să se întâmple de către Domnul Milei, pentru trezirea conştiințelor ortodoxe din fumul amăgitor al ereziei sataniceşti, în care au fost împinse de către însăşi arhiereii aflați la cârma BOR. Mângâietorul înconjurat de Voievozii Arhanghelilor a vestit tuturor trezirea din somnul cel de moarte. Toți L-au auzit, dar cei aflaţi în ascultare de arhiereii apostați, au preferat sa ignore şoapta dulce a Mângâietorului, aşa cum mâine se vor încolona disciplinaţi, cuminţi, să primească pecetea antihristului.
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

Gestul său de a celebra inaugurarea statuii ereticului papă Francisc, este umilitor și înjositor, în faţa dreptcredincioşilor români, dar și a întregii lumi ortodoxe, de care nu-i pasă, un gest care întregeşte şi dovedeşte apostazia de la Ortodoxie, căderea sub afurisire, caterisire şi anatematizare. Nesancționarea sa de către reprezentanții clerului monahal şi laic din BOR, de către aşa -zişii zeloşi ai credinței ortodoxe, îngrijorați de închiderea bisericilor, şi lingurița de împărtăşanie, denotă acceptarea tacită a acestei erezii, comuniunea in cuget şi simțiri cu erezia episcopului apostat Sofronie.

„Monumentul ridicat aici în amintirea vizitei Papei Francisc în România este şi un semn că acel pelerinaj al său continuă să lumineze viaţa poporului nostru care năzuieşte spre cele mai înalte valori spirituale”, a spus nunţiul zis apostolic, Aurel Percă, care a rostit o rugăciune de ,,sfinţire’’ a bustului, în faţa persoanelor prezente, eretici şi atei neo-marxişti laolaltă în fruntea cărora, cu masca umilinţei şi supunerii oarbe în mână, cu nelipsitul zâmbet întipărit pe figură, se afla fostul slujitor al Împăratului Hristos, Varlaam.

Dr. Gabriela Naghi

Publicitate

5 gânduri despre „Drumul lui Varlaam Ploieşteanul, marcat de erezie, schismă şi apostazie”

 1. Din pacate, e o continuare a rugaciunilor in comun facute an de an cu catolici, protestanti etc. Se „roaga” cu atata „evlavie” la astfel de evenimente incat ma intreb, daca ii plac atat de mult dogmele catolice, de ce nu merge la catolici? Nu ii va simti nimeni lipsa.

  Apreciază

  1. Ati uitat sa treceti pe lista si masonii, caci in fiecare an de saptamina spurcaciunilor la care Varlam ploiesteanul este nelipsit, masonii de la ordinul de malta, si sectari si eretici de tot soiul se „roaga” impreuna „taticului” lor

   Apreciază

   1. Sunt multe care se lucreaza in Biserica n chip ascuns. Unele le stim, sunt certitudini, altele le presupunem. Fericesc pe cei care s-au distantat de aceste murdarii si apara Sfanta Biserica Ortodoxa. Zic dumnealor ca noi am iesit din Biserica., Fie sanatosi, atata-i duce mintea.

    Apreciază

 2. Pseudo episcopul Teoclitos de Florina atacuri murdare la Arhimandrit Maximos Karavas si ii instiga pe satenii din Milochori sa nu mai mearga la schitul Sf Paraschevi unde vietuiesc Pr Maximos cu obstea care au incetat pomenirea lui Teoclitos, de remarcat ca situatia de acolo este similara cu ceea ce sa intamplat la schit Oraseni

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: