Românii, care nu cred în dobitociile teutone ale lui Iohannis, sunt proşti sau inconştienţi

Eu mă încadrez la capitolul ,,proşti’’. Dar, credeţi-mă, m-am săturat de când acest troglodit nazist mă umileşte în Ţara mea şi a celorlalţi Români. Cei care dintre români se simt bine atunci când matahala aceasta îi categoriseşte drept proşti, să fie sănătoşi. Chiar dacă mâine şi-ar trimite brutele să mă aresteze şi să mă interneze forţat în spital sau să mă ducă între zidurile închisorii, nu voi înceta să-l socotesc exact ceea ce este: un mârlan nesimţit.

Cu ceva vreme în urmă, antihristul lucrului bine făcut, Iohannis al lui Lazurcă, a promulgat Legea mirosurilor!!! N-am timp să mă aplec asupra acestei neghiobii, n-am când să analizez această tâmpenie, necum să-i fac exegeza, Doamne, fereşte. Ridicolul, prostia şi nesimţirea sunt ridicate pe ,,cele mai înalte culmi’’ de progres şi civilizaţie. Civilizaţie? Doamne, iartă-mă. Barbarie ancestrală! Zicea Iohannis că românii, care nu-i împărtăşesc neroziile, sunt ori proşti, ori inconştienţi. Aci-i dau dreptate, pentru că vorbeşte cu autoritatea unui 66%. 66 –le %, electoratul său, tace acum mâlc şi înghite găluşca. Aşa le trebuie.

Ce vor fi vrut să legifereze aceşti popândăi ridicaţi pe două picioare, nu ştiu. E de aşteptat să fie legiferate şi celelalte simţuri cu care ne-a înzestrat Dumnezeu: văzul, auzul, gustul şi pipăitul.

1.Legea văzului. Va fi dată pentru ca să nu vezi ce se întâmplă în spitalele româneşti. Să vezi că sunt fără pacienţi, goale, şi să nu spui niciun cuvânt, altfel eşti pasibil de carantinare, izolare, internare forţată, închisoare şi asasinare mişelească, cum s-a întâmplat cu bietul judecător Stan Mustaţă, care a avut curajul să spună adevărul. Să vezi cum oamenii mor cu zile acasă, pentru că le este refuzată internarea, şi să fii de-acord.

2.Legea auzului. Să auzi cum faraonul Iohannis face apologia unei pandemii inexistente, dar să taci ca peştele; să auzi cum Lajcsy Orban îi pupă mâna, şi alte părţi corporale, lui Iohannis, acest prost înnăscut, căruia-i trebuie două luni să înţeleagă ce înseamnă ,,de îndată’’; să nu îndrăzneşti să spui ceva, că zădărniceşti combaterea unei epidemii şi ţi se deschid larg porţile închisorii, ca lui Dragnea; la începutul primului mandat prezidenţial, Iohannis nu era în stare să articuleze câteva vorbe, citea de pe hârtiile pe care i le scriau sfertodocţii prezidenţiali; acum, fiind calificat la locul de muncă, iese la arătare cu o siguranţă prostească, ca să ne prostească şi pe noi, gândeşte el; să auzi cum Dr. Mengele Arafat înmulţeşte din condei numărul infectaţilor cu virusul blestemat, la 555. Nici mai mult, nici mai puţin. În zilele următoare, va scădea la 111 şi va fi adăugat la 555. Cât rezultă? 666.

3.Legea gustului. Aici se pot legifera multe: gustul micilor îngurgitaţi în modestul birou al lui Lajcsy Orban, a pălincii de prune, a cognacului, a whisky-ului şi câte vor fi fost acolo. Se înţelege, fără botniţă, pentru că niciunul n-o purta, nici măcar peste nasurile strâmbe de atâta minciună. Prostul gust nu mai trebuie legiferat, pentru că este la el acasă, la nivelul cel mai înalt. Să spunem că la o reuniune a ambasadorilor, la care a participat şi româncuţa noastră dragă Kovesi, se cântau manele? Nu vă miraţi, acesta este nivelul lor.

4.Legea pipăitului. N-aş vrea să relev aici câte pipăie neghiobii zâmbăreţi, care apoi apar la televizor şi ne povestesc cum e cu statul de drept şi câte milioane de vieţi au salvat ei prin instituirea dictaturii antihristice. Doar atâta veau să spun: nevăzătorii pipăie alfabetul Braille şi se informează. Când vor ajunge la cuvântul ,,neghiobie’’, vor exclama: cu adevărat aceştia, de acum, sunt nişte dobitoci, au bolunzit de-a binelea.  

Presbiter Ioviţa Vasile                        14 iulie 2020

7 gânduri despre „Românii, care nu cred în dobitociile teutone ale lui Iohannis, sunt proşti sau inconştienţi”

 1. Ma mai uit si la lumea asta super imbecilizata, cu precadere la botnitari, lasind la o parte faptul ca te priveste ca pe un nebun ca nu esti asemeni lor, dar deja acest port de botnita pt ei este ceva cool, ii vezi deja cu botnite cu floricele, cu buline, cu dantele, sub forma de cioc de rata sau rit de porc s.a nebunii de acest gen, cu aceasta ocazie de asa zisa pandemie, sa vazut adevarata fata a lumii

  Apreciază

  1. Exact asta am remarcat si eu zilele acestea la Zalau. Merge pe strada cu bicicleta, nimeni nu-l obliga, dar el poarta botnita cu neprefacuta mandrie.
   Inca ceva: o manastire din Dobrogea a confectional masti cu inscrisul ,,Cu noi este Dumnezeu”. Sigur ca e un fapt meritoriu, insa masca tot botnita ramane. Botnita vine de la bot. Bot au doar animalele. Degradant.
   Ati primit mesajul meu pe e mail?

   Apreciază

 2. Noua Declarație a Drepturilor Omului
  Eu nu vreau să mă iubiți, nici să mă îngrijiți!

  Vreau o bucată de pământ în pădure într-un munte uitat de lume, unde să am copaci și izvoare. Nu cer nimic. Imi construiesc un adăpost cu familia mea, dar vreau să plec dintre voi pentru că nu vă mai suport dragostea nemăsurată.
  Vă las tot, casă, mobilă, vă las toate taxele și impozitele, asigurările, alocațiile si pensiile. Îmi iau doar cărțile.
  O să trăiesc cu ce îmi oferă natura, căci este peste măsură de darnică.
  Puteți să puneți grăniceri și sârmă ghimpată ca să nu ieșim, dar să nu vă prind pe pământul meu. Nu am nevoie de iubirea voastră. Pot munci și pot să trăiesc în pace.

  O sinteză completă a pierderii libertăților, poate cea mai gravă din istorie:

  O erodare a libertăților nemaivăzută de la Al Doilea Război Mondial
  Acolo nu îmi cere nimeni să port mască și nici declarație. Nu am pe cine să infectez cu virusul libertății mele. Acolo nu fac profit pentru care să vă plătesc vouă dijmă. Acolo îmi îngrijesc singur rănile și nu plătesc funcționari, guverne, armate. Știu că o să vă fie greu fără banii mei și a celor ca mine. Erați obișnuiți să trăiți din munca mea, a noastră. Dar m-am născut cu acest drept de a alege cum trăiesc și cum mor.

  Nu mai vreau să mă păzească niciun avion militar și niciun jandarm, nu vreau medici -pe care oricum îi plăteam-, nu vreau agenții, autorități, direcții, instituții, secretariate, nu vreau autostrăzi, digitalizări, ronduri de panseluțe, tramvaie noi, nu mai vreau să plătesc nicio primărie, niciun paznic, nicio casieriță, nu vreau să mă asigurați social, nici să mă apropiați social. Nu am nevoie de iubirea voastră pentru care mi-ați luat toată munca de o viață și nu mi-ați dat nimic înapoi.
  Nici măcar o aspirină nu mi-au dat guvernanții statului. Eu am plătit ca să supraviețuiți voi toți cei care nu aveți nicio meserie în România, voi cei din guvern care ați trăit pe spinarea mea și a celor ca mine.

  Opriți-mi tot, dar dați-mi o bucată de pământ în sălbăticie să trăiesc așa cum m-a lăsat Creația și bunul Dumnezeu! Nu vreau să mă mai iubiți. Nu vreau să plătesc amenzi la taxe și amenzi la impozite, nu vreau să mai plătesc dobândă la mersul pe jos, nu vreau să-mi mai luați procente pe respirație, nu vreau să mă mai amendați dacă mi se vede gura, nu vreau să plătesc taxe și să am pașaport ca să îmi îmbrățișez copilul.
  Mașinile, vilele, amantele și vinul franțuzesc sunt plătite de noi nu de mamele voastre. Bordurile, parcurile, clădirile, hainele voastre, școlile copiilor voștri, tot ceea ce voi atingeți este plătit de mine și de cei ca mine în ani de trudă și sclavagism.

  Iubirea voastră costă extrem de mult, eroilor! Nu vreau să mă mai salvați. Dați-vă jos gecile ”top-gun” că sunt plătite de noi nu de mamele voastre! Voi nu aveți meserie, voi nu știți să faceți nimic dacă vă las în pădure. Voi știți să mă iubiți, dar eu nu mai vreau, mulțumesc!
  ”Grija” voastră mi-a luat dreptul de a-mi ține de mână copilul și de a-i săruta fruntea. Distanțați-vă social de mine, vă rog!
  Plata pentru viața mea este o singură moarte și atât!
  Opriți tot ce v-am dat 30 de ani și în schimb redați-mi libertatea să trăiesc și să mor cum vreau.

  Cristi Iordache-Director Oficial Media, 1 mai 2020, Târgoviște

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s