Nimeni n-a murit de coronavirus!

O personalitate marcantă a medicinii, la care mă gândesc mereu cu adâncă dragoste și recunostință, încă din vremea studenției, Domnul Profesor Dr. Vladimir Beliș, fostul director al Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, a declarat că autopsiile în cazul pacienților cu COVID-19 sunt deosebit de importante pentru aflarea numărului real al deceselor. „Plecând de la ideea că există cazuri asimptomatice. Deci omul are testul pozitiv, e infectat, dar nu are niciun semn. Plecând de la acest lucru, eu pun sub semnul întrebării categorisirea ca fiind decese cauzate de coronavirus pentru toți cei care sunt testați pozitiv. E o logică elementară. Dacă sunt cazuri asimptomatice. Există și alte cauze de moarte. Iar acest lucru pune sub semnul întrebării dacă raportarea de număr total de decese prin COVID-19 este cel real. Autopsia e necesară pentru că din mențiunea legală autopsia se face pentru stabilirea cauzei morții. Deci dacă plecăm de la ideea că nu toți cei care sunt etichetați că mor de COVID-19, chiar mor de COVID-10, atunci trebuie să facem o autopsie ca să vedem de ce a murit. Chiar dacă a fost infectat cu coronavirus, poate a murit din cauza unui infarct miocardic. Deslușirea cauzei morții prin calea autopsiei, primul obiectiv”, a explicat Profesorul Dr. Beliș.

Un al doilea motiv pentru care trebuie făcută autopsia, spune Beliș, este că „în orice afecțiune nouă care nu e suficient de bine studiată, nici din punct de vedere clinic, nici din punct de vedere morfo-patologic, e necesară autopsia”. „E necesară pentru a lămuri care sunt leziunile organice specifice determinate de această nouă maladie. De ce? Pentru că stabilind ce organe sunt afectate, putem aplica și tratamentul. Nu poți să dai un tratament dacă nu știi ce organ e vizat de boala respectivă. Și cum să afli dacă nu faci autopsie? Pentru mine e un mare semn de întrebare”, a declarat domnia sa.

Recent, șeful medico-legiștilor din Bulgaria a declarat că „nu a murit nimeni de coronavirus. Au murit oameni CU coronavirus, dar NU DIN CAUZA infecției de coronavirus. Nu e nevoie nici de pandemii, nici de epidemii. Asta au spus colegii noștri din Spania, Italia, Germania, Elveția și Franța. E o transmitere absolut manipulativă a informației, nimic comun cu realitatea”, a spus el.

Uneltele statului masonic antihristic, după luni de zile de mârșavă manipulare a psihicului și conștiinței colective, au votat legea privind carantina și izolarea, lege aberantă cu caracter neconstituțional, care nu apără cetățenii ci luptă împotriva lor, căci nicăieri în lume, niciodată o ființă umană nu poate fi internată cu forța, decât doar în cazul bolnavilor psihici agresivi care nu au un autocontrol. În caz contrar vorbim de o dictatură asemenea celei bolșevice de tristă amintire. Legea absurdă, de neconceput într-o țară civilizată a secolului XXI, nu a fost dezbatută public, așa cum era necesar, pentru că zeul covid nu așteaptă, fiind nerăbdător să terorizeze ca un veritabil ucigaș în serie, populația credulă și năucă.


Nu suntem în stare să oprim mersul lucrurilor, dar continuăm să atragem atenția tuturor, ca să nu ne facem părtași prin tăcere în fața Atotmilostivului Dumnezeu la această mișelească lucrare distrugătoare de conștiințe. Propaganda deșănțată a noii ideologii a obedienței și a dresajului liberticid, făcute în numele Evangheliei, care cere să girăm genocidul în numele Domnului Hristos, mârșăvie fără seamăn pusă la cale de slugile statului maonico-antihristic este susținută cu patos declarativ de către preoții îmbolnăviți de duhul aducător de moarte duhovnicească al ecumenismului satanicesc din cadrul BOR.


Dezbătută și votată în grabă, sub pretextul că virusul nu așteaptă, Legea înlocuiește în materie de posibile abuzuri pe securiștii de pe vremuri cu medicii de azi. Ea îi conferă lui doctorului Raed Arahat puterile unui Lavrentie Beria al ISU pe post de NKVD, afirmă un cunoscut ziarist

Dr. Gabriela Naghi

5 gânduri despre „Nimeni n-a murit de coronavirus!”

 1. „Şi eu mărturisesc oricui ascultă cuvintele proorociei acestei cărţi: De va mai adăuga cineva ceva la ele, Dumnezeu va trimite asupra lui pedepsele ce sunt scrise în cartea aceasta;
  Iar de va scoate cineva din cuvintele cărţii acestei proorocii, Dumnezeu va scoate partea lui din pomul vieţii şi din cetatea sfântă şi de la cele scrise în cartea aceasta”.(apocalipsa 22;18,19)

  Lumea celui care a fost instituit, drept „comandantul acțiunii”, practic cel mai puternic om din România la ora actuală, este o lume de coșmar. O lume sumbră, urâtă, hâdă. O lume cazonă, a pumnului în gură, a bocancului peste gât. În care omul este dezumanizat, căci a devenit în câteva luni iresponsabil genetic, periculos dacă are drepturi, conștiință și mai ales dacă e liber. În lumea pregatită de slugile statului masonic, omul trebuie deposedat de drepturi, libertate și bunuri, separat de copii și familie, ținut închis până când decide „comandantul” și medicii transformați în politruci sanitari cu drepturi depline peste viața semenilor.

  Sluga conducătorilor masonico-globaliști a reușit performanța să transforme medicina în experiență penitenciar-sanitară, să manipuleze o națiune întreagă, prin frică și teroare. Acum, „ comandantul ” acțiunilor îndreptate împotriva neamului românesc, caută să se derobeze de responsabilitate, să minimalizeze atribuțiile pe care le are și contribuția sa în emiterea unei legi care, rămâne de o gravitate anti-constituțională, anti-umană inimaginabilă prin disprețul si cinismul pe care-l arată față de consimțământul pacientului la orice act medical.
  Da, e adevărat, legea carantinei și izolării a fost votată cu o largă complicitate transpartinică, în asistența pasivă a ONG-urilor vândute ocultei masonico-sioniste să ne apere drepturile, care prin contribuția neprețuită a „comandantului ”, au fost încălcate. Dar cel care s-a evidențiat prin mesajele transmise, prin direcțiile trasate, prin insistența unică, nefundamentată științific și fără seamăn ca practică sanitară de a interna fără consimțământ asimptomaticii, este „comandantul”.
  Tot el este cel care a marșat de la început pe teza „iresponsabilității” românilor, rău intentionați, neascultători și a nevoii de instituire a unor reguli polițienești, pentru a convinge oamenii să respecte recomandările. Tot el a pus problema „credinței în Covid”, arătându-se exasperat că „oamenii nu mai cred” în ce spun autoritățile, acceptând cu ușurință basmele conspiraționiste.
  Și apelând la aceleași metode calpe, primitive, care au produs neîncrederea, pentru a o adânci și mai mult și pentru a radicaliza oponenții măsurilor guvernamentale, s-a emis legea penibilă a internării cu forța, pentru binele și prosperitatea nației.

  „ Comandantul ”este doar reprezentantul cel mai vizibil al unor indivizi alogeni bolnavi de putere și mândrie luciferică, al unor tipare pe care le regăsim și în „lupta împotriva corupției”, și în „modernizarea României.”
  Aceeași culpabilizare a poporului greșit genetic, aceleași metode primitive, de penitenciar, aceleași rețele și rețete de comunicare, aceleași trompete mediatice.

  Ce ne așteaptă (pe plan mondial, inclusiv în Romania) în următoarele zile și luni, după adoptarea infamei legi:
  – Mai multe reguli stricte, chiar dacă nu au sens (de exemplu purtatul de mască pe plajă sau pe o insulă pustie).
  – Mai multă putere dată poliției ca să impună reguli prin amenzi și arestări
  – Mai multă putere dată sanitarilor pricepuți pentru a aresta “suspecții” de boală
  – Putere dată statului să confiște bunuri private în mod arbitrar
  – Delațiuni (turnătorii) din partea oamenilor de bine pentru a demasca rebelii, răzvrătiții, dușmanii poporului.
  – Rușinarea și demascarea publică a “conspiraționiștilor”
  – Apariția a tot mai multe știri alarmante și drame personale despre infectarea unora care “nu credeau” în zeul Covid, pentru a ține populația într-o permanentă stare de teroare și frică
  – Cetățenii conștincioși vor cere singuri renunțarea la drepturile lor
  – Statele vor oferi pomeni pentru statul acasă și vor obișnui populația cu ideea că e bine ca altul să aibă grija de tine
  – Statul va decide ce este și ce nu este “esențial”, ce este și ce nu este bine pentru tine
  – Orice încercare de revoltă va fi facută de rușine, demascată și în final reprimată.
  – Indiferent dacă virusul va fi declarat “învins” (o prostie totală, dar va veni și timpul ăsta, ca să se ofere oamenilor ocazii de sărbătoare), e suficient să apară alt virus sau bacterie ucigașă, pentru ca totul să se reia de la început.
  – Dar dupa două-trei epidemii oamenii vor trăi deja în altă normalitate și nu îsi vor mai aminti cum era să fii liber.
  Nici acum nu vă dați seama că vara virusul nu mai e mortal? Și că România e singura țară din Europa, SINGURA, care își îngrozește populația cu moartea din cauza Covidului?

  Stiți cum se cheamă societatea asta, nu?

  Apreciat de 1 persoană

 2. Nu am auzit de la nici un ierarh al BOR cuvinte care să mărturisească Adevărul Hristos, referitor la starea în care se află acum Biserica, precum cele rostite cu Lumină primită în dar de Sus, de către Mitropolitul Neofit de Morfou cu ocazia omiliilor ținute în fața dreptcredincioșilor din eparhia Sa. Ferice de ei!
  De ce BOR prin trompeta sa propagandistică, basilica. ro , nu împărtășește tuturor acest cuvânt?
  Se sinte cumva vinovată?
  A căzut, ÎPS Mitropolit de Morfou, Doamne-ferește în erezie?
  Nu, categoric nu, dar ierarhii BOR în frunte cu patriarhul lor serghianist apostat, au alte preocupări acum decât luarea unor decizii prin care care să-și salveze turma de pe drumul pieirii duhovnicești.

  Cu ocazia Omiliei ținută in 5 iulie 2020, ÎPS Mitropolitul de Morfou spune:
  “Veți auzi din nou că în anumite locuri a izbucnit din nou epidemia. Dar această greșeală (închiderea bisericilor) nu se va mai face, cel puțin nu în mitropolia noastră. Bisericile vor rămâne deschise; cine va dori va putea să vina să se împărtășească și să ia anafura – neambalată.
  În Biserică există doar energia necreată a Dumnezeului Treimic. Afară sunt și boli și microbi. Aici nu există. Așadar, fiecare să își măsoare credinta sa și, în funcție de credința pe care o are, să acționeze. Dar nu e normal ca fricosul, puțin credinciosul, fie că este el episcop, preot sau protopop, să își aducă fobia sa în mijlocul Bisericii, să ne-o impună și nouă și să o facă lege. Asta înseamnă negarea credinței ortodoxe.”

  În altă minunată omilie, din mai 2020, ÎPS Mitropolitul Neofit de Morfou, ne spune:
  „(..)de aceea nu purtăm masca aici( în Biserică-n.m.), pentru că toată atmosfera este pătrunsă de energia Duhului Sfânt. Spunea Sfântul Gavriil Georgianul, adormit în 1994, că dacă ar vedea credincioșii ortodocși, după săvârșirea Sfintei Liturghii, ce se găsește pe zidurile bisericii, și-ar unge fața cu praful de pe ele. Așa de mult har și energie se găsește în Biserică de la Duhul Sfânt, de la Tatăl, de la Hristos, pe icoane, pe sfintele moaște, în Vin și în Pâine, peste tot se găsește energia Duhului Sfânt, a Vieții Veșnice.”
  Aveți cunoștință despre acestea, onor ierarhia trădătoare din BOR în frunte cu al lor și al nostru patriarh, a Sfintei Ortodoxii în Creta, Preoți și stareți care îi pomeniți în continuare pe ierarhi la sfântul jertfelnic (din lașitate, comoditate, falsă credință ), smintind astfel turma lui Hristos, sau poate nu?
  Credeți oare că încetarea pomenirii înseamnă luarea Crucii și urmarea lui Hristos, așa cum au procedat Preoții iubitori până la moarte a Celui Prea Înalt, cei pe care, i-ați osândit fără vină și îi considerați eretici, răzvrătiți, alungându-i din biserici ? Sau poate, nu ?
  Întru nevrednicia mea, m-ati făcut să cred că vă îndoiți de puterea lui Hristos, deci numai credeți în El, ierarhi ai BOR în frunte cu cel care se află spre pedeapsa neamului românesc la cârma Sfintei noastre Bisericii, cel care a felicitat pe toți cei care poartă masca și ascultă de ordinele slugilor statului masonic-antihristic.
  Concluzia logică nu poate fi decât una singură: credința voastră s-a statornicit în arhitectul universului și în zeița Geea, asemenea cu cea a papistașilor, conduși de fratele vostru iubit, ereticul Francisc, ctitor ca și celălalt eretic de seamă, Ioan -Paul al IIlea, al Catedralei Neamului.

  „Mare păcat am făcut când am închis bisericile, când am ieșit să ne rugăm afară. În Biserică este Duhul Sfânt.
  Cine se teme, să pună masca.

  Dar noi, credincioșii ortodocsi, iubim Iubirea, adică pe Hristos, și avem și mulți mărturisitori ai Acestei Iubiri, precum sunt Sfinții Iliofori, și când iubești Iubirea – Iubirea desăvârșita alungă frica.
  De aceea, vă rog sa cereți în rugăciunile voastre credință puternică, deoarece vin evenimente mari pe întreg pământul, și deja vedeți o parte.
  Erdogan este doar o marionetă, un instrument; cu toții sunt doar niște furnici care au făcut aripi. Şi cum zicem noi, grecii, când furnica vrea sa moară, face aripi și zboară. Are impresia că e ceva special dacă zboară.
  Şi unde se duce? Se duce în lumină și se arde. (…) Dar pentru că nu este curată, se arde. Așa va păți și sărmanul Erdogan și, din păcate, își va impinge și țara sa în foc.
  În aceste evenimente vor avea de câștigat și Ciprul, și Grecia și alții, kurzii și armenii, dar gândul nostru să nu fie doar la patriile noastre de pe pământ. Să nu uităm că anii noștri aici sunt limitați, aici avem o dată de expirare cu toții.

  Așadar, vin sfinții și îmi zic: bine le spui, Neofite, dar să știi că și tu ai o dată de expirare, învață să te smerești mai mult, învață să ierți mai mult, învață să taci mai mult, învață să ai mai multă răbdare, iubește-ți boala. Ce frumos! ”

  În mai 2020, într-o altă Omilie, Mitropolitul Neofit spunea:
  „Şi această ispită, pe care o avem noi acum cu acest coronavirus, orice ar fi, este în primul rând o încercare a noastră ca și creștini, în primul rând a celor ce sunt purtători de rasă, a patriarhilor, episcopilor, preoților, diaconilor, cântăreților și călugarilor, și apoi a voastră, a credincioșilor, care insistați să participați, în ciuda propagandei care se face, la aceste atât de frumoase vecernii ce au gustul și bucuria Învierii, slava Vieții Veșnice.

  (…) Cum zice și Apostolul Pavel: “Cel ce manâncă și bea cu nevrednicie, osândă își mănâncă și bea, nesocotind Trupul Domnului.” Desigur ca Sfânta Împărtășanie este Viața Veșnică când ne împărtășim cu smerenie, în duh de iertare. Atunci nu doar că nu te îmbolnăvești dar, după cum spunea și Sfântul Porfirie, dacă ai vreo boală în tine, te curățești. Zicea că cei ce au cancere, leucemii și boli molipsitoare să se împărtășească cât mai des pentru că aceasta curățește și sufletul și trupul, dar cu condițiile pe care vi le-am spus. Asta au înțeles sfinții noștri. Nu aveau teamă în ei, pentru că aveau în ei credința întru Hristos, aveau în ei pecetea Duhului Sfânt.

  Nu avem noi nevoie să luăm vreo pecete, nici cea a vaccinurilor lui Bill Gates, nici orice altceva. Noi suntem pecetluiți deja [cu harul Duhului Sfânt]. Alții să aibă grija, cei nemiruiți. A zis un politician de-al nostru : “Ce păcat!
  Să deschidem bisericile, dar să nu putem participa la evenimente politice și culturale?” Şi zic si eu, cu adevărat, această boală, dacă a făcut ceva bun, a arătat fiecare ce credință are. Zicea mama mea: să se vadă încotro este îndreptată mintea fiecăruia, fie că sunt de dreapta sau de stânga, a tuturor.
  Acest an, poate și celălalt, zic cei ce văd, vor fi anii examenelor. Vom da examene. (..)Ceea ce trăim acum este începutul războiului mondial, este un război biologic. Şi mai ales este un război al fricii. Dacă reușești să înfricoșezi poporul, poti să îi faci ce vrei. Nu doar vaccinuri, ci te sui pe el și îți spune și mulțumesc!(..)
  Acum este ca și cum am începe o nouă viață. Şi vrea Hristos ca acum să fie trecerea de la viața veche la o viață nouă, începutul unei noi epoci, nu cea a Vărsătorului așa cum zic demonii noii lumi. Nu!
  Noua lume este pregătită de planul lui Hristos. Nu au planuri doar Kissinger și Bill Gates, europenii și oligarhii ruși. Nu! Are planuri și Hristos. Si El ne iubește mai mult decât oricine, mai mult decât mama noastră.
  Veți fi surprinși cât de repede vor cădea toate planurile acestor demoni și cât de mult va lucra Domnul.
  Zicea Sfântul Paisie ca atât de mult va interveni Hristos, că vom crede că se întâmplă a Doua Sa Venire. Dar asta va fi operația pe care o va face Hristos, ca să se întărească credința celor slabi. Vedeți? Are un plan Hristos, nu deveniți lași, nu va îndoiți de puterea Sa, căci El vrea să ne dea Viata Sa veșnică. Noi vrem asta? Acum dăm examene, a început operația despre care vă spuneam de ani de zile. Cine ar fi crezut!

  Să știți că Hristos este hotărât să Își umple Barca Sa cu un “echipaj” nou, si să o conducă spre lumina Ortodoxiei, pe care El dorește, ca ea să ajungă la toate popoarele, la toți oamenii. (…)”

  Să ne străduim și noi cu toții, dreptcredincioșii ortodocși, având în frunte pe Preoții nepomenitori, să facem parte din noul “echipaj ”al Bărcii Lui Hristos, care să ne conducă către Lumina neînserată, având Răbdarea și credința Sfinților. Amin

  Apreciat de 1 persoană

  1. Ma minunez ca exista astfel de Mitropoliti in zilele noastre!
   Nu credeam asa ceva!
   Va multumesc doamna Gabriela ca ati publicat aceste cuvinte ale Mitropolitului Neofit!
   Pentru unul ca mine care nu cunosc luptatori din Grecia sa citesc aceste cuvinte spuse de un Mitropolit mi se pare ca vad un sfant; nu pot aproape sa cred ca este posibil asa ceva; cand aici la noi este o tacere mormantala sa citesti aceste cuvinte este ca si cum as auzi un Apotol al lui Hristos!
   Va multumesc si va asigur de pretuirea mea!

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s