Noua lume este pregătită de planul lui Hristos

Nu am auzit de la nici un ierarh al BOR cuvinte care să mărturisească Adevărul Hristos, referitor la starea în care se află acum Biserica, precum cele rostite cu Lumină primită în dar de Sus, de către Mitropolitul Neofit de Morfou cu ocazia omiliilor ținute în fața dreptcredincioșilor din eparhia Sa. Ferice de ei! De ce BOR prin trompeta sa propagandistică, basilica. ro , nu împărtășește tuturor acest cuvânt? Se sinte cumva vinovată? A căzut, ÎPS Mitropolit de Morfou, Doamne-ferește în erezie? Nu, categoric nu, dar ierarhii BOR în frunte cu patriarhul lor serghianist apostat, au alte preocupări acum decât luarea unor decizii prin care care să-și salveze Turma de pe drumul pieirii duhovnicești.

Cu ocazia Omiliei ținută in 5 iulie 2020, ÎPS Mitropolitul de Morfou spune:
“Veți auzi din nou că în anumite locuri a izbucnit din nou epidemia. Dar această greșeală (închiderea bisericilor) nu se va mai face, cel puțin nu în mitropolia noastră. Bisericile vor rămâne deschise; cine va dori va putea să vina să se împărtășească și să ia anafura – neambalată. În Biserică există doar energia necreată a Dumnezeului Treimic. Afară sunt și boli și microbi. Aici nu există. Așadar, fiecare să își măsoare credinta sa și, în funcție de credința pe care o are, să acționeze. Dar nu e normal ca fricosul, puțin credinciosul, fie că este el episcop, preot sau protopop, să își aducă fobia sa în mijlocul Bisericii, să ne-o impună și nouă și să o facă lege. Asta înseamnă negarea Credinței Ortodoxe.”

În altă minunată omilie, din mai 2020, ÎPS Mitropolitul Neofit de Morfou, ne spune: „(..)de aceea nu purtăm masca aici ( în Biserică-n.m.), pentru că toată atmosfera este pătrunsă de energia Duhului Sfânt. Spunea Sfântul Gavriil Georgianul, adormit în 1994, că dacă ar vedea credincioșii ortodocși, după săvârșirea Sfintei Liturghii, ce se găsește pe zidurile bisericii, și-ar unge fața cu praful de pe ele. Așa de mult har și energie se găsește în Biserică de la Duhul Sfânt, de la Tatăl, de la Hristos, pe icoane, pe sfintele moaște, în Vin și în Pâine, peste tot se găsește energia Duhului Sfânt, a Vieții Veșnice.”


Aveți cunoștință despre acestea, onor ierarhia trădătoare din BOR, în frunte cu patrisrhul, a Sfintei Ortodoxii în Creta, Preoți și stareți care îi pomeniți în continuare pe ierarhi la sfântul jertfelnic (din lașitate, comoditate, falsă credință ), smintind astfel turma lui Hristos, sau poate nu? Credeți oare că încetarea pomenirii înseamnă luarea Crucii și urmarea lui Hristos, așa cum au procedat Preoții iubitori până la moarte a Celui Prea Înalt, cei pe care, i-ați osândit fără vină și îi considerați eretici, răzvrătiți, alungându-i din biserici ? Sau poate, nu ? Întru nevrednicia mea, m-aţi făcut să cred că vă îndoiți de puterea lui Hristos, deci numai credeți în El, ierarhi ai BOR în frunte cu cel care se află spre pedeapsa neamului românesc la cârma Sfintei noastre Bisericii, cel care a felicitat pe toți cei care poartă masca și ascultă de ordinele slugilor statului masonic-antihristic. Concluzia logică nu poate fi decât una singură: credința voastră s-a statornicit în arhitectul universului și în zeița Geea, asemenea cu cea a papistașilor, conduși de fratele vostru iubit, ereticul Francisc, ctitor ca și celălalt eretic de seamă, Ioan -Paul al II -lea, al Catedralei Neamului.

„Mare păcat am făcut când am închis bisericile, când am ieșit să ne rugăm afară. În Biserică este Duhul Sfânt. Cine se teme, să pună masca. Dar noi, credincioșii ortodocsi, iubim Iubirea, adică pe Hristos, și avem și mulți mărturisitori ai Acestei Iubiri, precum sunt Sfinții Iliofori, și când iubești Iubirea – Iubirea desăvârșita alungă frica. De aceea, vă rog sa cereți în rugăciunile voastre credință puternică, deoarece vin evenimente mari pe întreg pământul, și deja vedeți o parte.
Erdogan este doar o marionetă, un instrument; cu toții sunt doar niște furnici care au făcut aripi. Şi cum zicem noi, grecii, când furnica vrea sa moară, face aripi și zboară. Are impresia că e ceva special dacă zboară. Şi unde se duce? Se duce în lumină și se arde. (…) Dar pentru că nu este curată, se arde. Așa va păți și sărmanul Erdogan și, din păcate, își va impinge și țara sa în foc. În aceste evenimente vor avea de câștigat și Ciprul, și Grecia și alții, kurzii și armenii, dar gândul nostru să nu fie doar la patriile noastre de pe pământ. Să nu uităm că anii noștri aici sunt limitați, aici avem o dată de expirare cu toții. Așadar, vin Sfinții și îmi zic: bine le spui, Neofite, dar să știi că și tu ai o dată de expirare, învață să te smerești mai mult, învață să ierți mai mult, învață să taci mai mult, învață să ai mai multă răbdare, iubește-ți boala. Ce frumos! ”

În mai 2020, într-o altă Omilie, Mitropolitul Neofit spunea:
„Şi această ispită, pe care o avem noi acum cu acest coronavirus, orice ar fi, este în primul rând o încercare a noastră ca și creștini, în primul rând a celor ce sunt purtători de rasă, a patriarhilor, episcopilor, preoților, diaconilor, cântăreților și călugarilor, și apoi a voastră, a credincioșilor, care insistați să participați, în ciuda propagandei care se face, la aceste atât de frumoase vecernii ce au gustul și bucuria Învierii, slava Vieții Veșnice.

(…) Cum zice și Apostolul Pavel: “Cel ce manâncă și bea cu nevrednicie, osândă își mănâncă și bea, nesocotind Trupul Domnului”.  Desigur ca Sfânta Împărtășanie este Viața Veșnică când ne împărtășim cu smerenie, în duh de iertare. Atunci nu doar că nu te îmbolnăvești dar, după cum spunea și Sfântul Porfirie, dacă ai vreo boală în tine, te curățești. Zicea că aceia care au cancere, leucemii și boli molipsitoare să se împărtășească cât mai des pentru că aceasta curățește și sufletul și trupul, dar cu condițiile pe care vi le-am spus. Asta au înțeles Sfinții noștri. Nu aveau teamă în ei, pentru că aveau în ei Credința întru Hristos, aveau în ei pecetea Duhului Sfânt.

Nu avem noi nevoie să luăm vreo pecete, nici cea a vaccinurilor lui Bill Gates, nici orice altceva. Noi suntem pecetluiți deja [cu harul Duhului Sfânt]. Alții să aibă grija, cei nemiruiți. A zis un politician de-al nostru : “Ce păcat! Să deschidem bisericile, dar să nu putem participa la evenimente politice și culturale?” Şi zic si eu, cu adevărat, această boală, dacă a făcut ceva bun, a arătat fiecare ce credință are. Acest an, poate și celălalt, zic cei ce văd, vor fi anii examenelor. Vom da examene. (..) Ceea ce trăim acum este începutul războiului mondial, este un război biologic. Şi mai ales este un război al fricii. Dacă reușești să înfricoșezi poporul, poti să îi faci ce vrei. Nu doar vaccinuri, ci te sui pe el și îți spune și mulțumesc!(..) Acum este ca și cum am începe o nouă viață. Şi vrea Hristos ca acum să fie trecerea de la viața veche la o viață nouă, începutul unei noi epoci, nu cea a Vărsătorului așa cum zic demonii noii lumi. Nu!


Noua lume este pregătită de planul lui Hristos. Nu au planuri doar Kissinger și Bill Gates, europenii și oligarhii ruși. Nu! Are planuri și Hristos. Şi El ne iubește mai mult decât oricine, mai mult decât mama noastră. Veți fi surprinși cât de repede vor cădea toate planurile acestor demoni și cât de mult va lucra Domnul. Zicea Sfântul Paisie că atât de mult va interveni Hristos, că vom crede că se întâmplă a Doua Sa Venire. Dar asta va fi operația pe care o va face Hristos, ca să se întărească credința celor slabi. Vedeți? Are un plan Hristos, nu deveniți lași, nu va îndoiți de puterea Sa, căci El vrea să ne dea Viata Sa veșnică. Noi vrem asta? Acum dăm examene, a început operația despre care vă spuneam de ani de zile. Cine ar fi crezut! Să știți că Hristos este hotărât să Își umple Corabia Sa cu un “echipaj” nou, si să o conducă spre lumina Ortodoxiei, pe care El dorește, ca ea să ajungă la toate popoarele, la toți oamenii. (…)”

Să ne străduim și noi cu toții, dreptcredincioșii ortodocși, având în frunte pe Preoții nepomenitori, să facem parte din noul “echipaj ”al Corabiei Lui Hristos, care să ne conducă către Lumina neînserată, având răbdarea și credința Sfinților. Amin.

Dr. Gabriela Naghi

12 gânduri despre „Noua lume este pregătită de planul lui Hristos”

 1. Am citit acest articol al dumneavoastra cand l’ati trecut ca si comentariu la articolul de luni 20 iulie: ”Nimeni n’a murit de coronavirus”.
  Parca citeam in Faptele Apostolilor cuvintele Mitropolitului Neofit de Morfou.
  Creierul a refuzat ptr cateva momente sa creada ca exista astazi astfel de Mitropoliti; asta se intampla cand vezi ”turma de purtatori de coifuri” de la noi ca nu sufla nici un cuvant si creierul percepe ca asa este normal; asa prin tacere si omisiune poporul trage concuzia ca trebuie sa se supuna orbeste.
  Va multumesc doamna Gabriela ca ne aduceti in fata ochilor astfel de Marturisitori ai zilelor noastre.
  Cu respect si recunostinta!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Doamne-ajută !
  Mă emoționează aprecierile din comentariile dumneavoastră, un cititor constant și entuziast al acestui minunat blog ortodox .
  Îi sunt adânc recunoscătoare MultMilostivului și ÎndelungRăbdătorului Domn al Puterilor, că mi-a oferit prilejul de a vă cunoaște și de a merge împreună, pe drumul Credinței neabătute și al Dragostei pentru și întru Hristos.

  Bucurie sfântă să vă dăruiască Atotmilostivul Dumnezeu, care să vă mângâie mereu cu Harul, pacea și nesfârșita Sa milă!

  Apreciază

 3. Blagosloviți și iertați, Sfinția Voastră, Părinte Vasile!
  Să fie blagoslovit cuvântul Prea Cucerniciei Voastre!
  M-ați copleșit!
  Pace, Har și Bucurie de la Domnul Milei!
  Doamne-ajută!

  Apreciază

 4. Parinte, bisericile nu trebuiau inchise!
  IPS-ul a avut bisericile deschise in „pandemie”?
  Sa-i dea Domnul putere sa si faca cele zise, dar eu cred – sa nu fie- ca vor proceda la fel!
  In sesiunea aceasta, testul „pandemiei” l-am picat rusinos!
  Credeti ca avem vreo sansa „in toamna”?

  Apreciază

  1. In toamna, avem o singura sansa, dar ce Sansa. ea se numeste Dumnezeu, Care ne va ajuta sa trecem cu bine. Sansa e pentru cei constienti, dornici de mantuire, care se informeaza, nu le e frica, avandu-L pe Dumnezeu. Ceilalti. Dumnezeu stie ce va fi cu ei. Eu unul, nu-i inteleg.

   Apreciază

 5. “ şi a zis: „Gol am ieşit din pântecele mamei mele, şi gol mă voi întoarce în sânul pământului. Domnul a dat, şi Domnul a luat, – binecuvântat fie Numele Domnului!”[1]

  “ Ferice de omul pe care-l ceartă Dumnezeu! Nu nesocoti mustrarea Celui Atotputernic.
  El face rana, şi tot El o leagă; El răneşte, şi mâna Lui tămăduieşte.
  De şase ori te va izbăvi din necaz, şi de şapte ori nu te va atinge răul.
  El te va scăpa de moarte în vreme de foamete, şi de loviturile sabiei în vreme de război.
  Vei fi la adăpost de biciul limbii, vei fi fără teamă când va veni pustiirea.
  Vei râde de pustiire ca şi de foamete, şi nu vei avea să te temi de fiarele pământului.
  Căci vei face legământ până şi cu pietrele câmpului, şi fiarele pământului vor fi în pace cu tine.
  Vei avea fericire în cortul tău, îţi vei găsi turmele întregi,
  îţi vei vedea sămânţa crescându-ţi, şi odraslele înmulţindu-se ca iarba de pe câmp.
  Vei intra în mormânt la bătrâneţe, ca snopul strâns la vremea lui.
  Iată ce am cercetat, şi aşa este! Ascultă, că sunt spre folosul tău!”[2]

  Vă răspunde înţelept la întrebarea îndoielnică însuşi Înaltul Ierarh Neofit, vrednic slujitor al lui Hristos:
  “…Aceştia(slugile cezarului şi sanitarii cu simbrie ai statului masonic -antihristic n.m.) au ca scop impunerea globalizării şi a Antihristului în locul lui Hristos în inimile noastre, deoarece antihrişti nu sunt doar turcii şi ateii din Rusia. Mereu au fost antihrişti şi vor acţiona din nou. Aşadar, în mitropolia Morfou nu se va mai pune problema de acum înainte să se mai închidă vreo biserică.(..)Ce vor face celelalte mitropolii? Vor da socoteală episcopul locului.”

  Atenţie!Vor da socoteală NU “conducătorului” urgentist alogen, nici funcţionarilor statului, indiferent de locul ocupat în administraţie (care habar n-au de virusologie şi epidemiologie), acolo unde s-a instaurat dictatura politico-sanitară globalistă şi elita medicală este pe cale de a nu mai sluji sănătăţii omului, ci mafiei politico-masonice.
  Ci episcopului locului!

  Mai există oare în BOR, măcar un singur ierarh, unul singur Doamne al Puterilor, care cu curaj şi bărbăţie, indiferent de consecinţe, să-şi apere turma Sa, drept învăţând cuvântul Adevărului?
  Te rugăm MultMilostive, descoperă-ni-l nouă, dacă mai există!
  “ Eu le-am spus preoţilor (n.tr. din mitropolia Morfou): când vă vor întreba de ce sunt în Morfou bisericile deschise, să spuneţi: aşa ne-a zis ierarhul nostru. Să mergeţi să îi cereţi socoteala lui şi să îl băgaţi la închisoare. Aşa şi trebuie.
  Ştiţi de ce? Pentru că au mers la închisoare pentru credinţa noastră şi Apostolul Pavel, şi Apostolul Petru. Toţi apostolii au mers la închisoare. Însuşi Hristos, Dumnezeu-Omul, a mers la închisoare. Eu de ce să nu merg?
  Episcopul este chipul lui Hristos. Nu e cu putinţă să avem doar slava, cântările şi cădelniţările. Trebuie să duc şi crucea lui Hristos, să am şi răbdarea lui Hristos, şi credinţa sfinţilor ca să merit să mă numesc Prea Sfinţitul [Episcop de] Morfou. Altfel, sunt decât un mic Neofit care profită de Hristos şi de buna dumneavoastră credinţă. Dar nu vreau să fiu aşa. Vreau să fiu şi eu părtaş la lucrare (la lucrarea lui Hristos ) şi vrednic de tronul pe care l-am moştenit, ca să pot mâine, când sufletul meu se va urca şi va sta în faţa Domnului, să-l privesc pe Sfântul Martir Kiprianos şi pe Sfântul Martir Lavrentie în ochi fără ruşine. Și să îmi spună: vino, Sfinţite [Mitropolit de] Morfou şi tu cu noi să ne bucurăm în veşnicie de Slava Tatălui, a Fiului şi a Sfântului Duh. Aceasta este Biserica noastră şi credinţa noastră. (…)”

  “Asta au înţeles Sfânta Irina în secolul al IV-lea si Sfântul Efrem, în secolul al XIV-lea, că moartea este o binecuvântare când este cu şi pentru Hristos. Pentru că atunci când eşti cu Hristos, nu există moarte….
  De aceea, acum este epoca Sfintei Irina şi a Sfântului Efrem. Acum este epoca mărturisirii şi a martiriului.
  Secolul XX a fost epoca marilor cuvioşi, nu mai pridideşte Patriarhia să canonizeze sfinţi.
  Și încă aceştia pe care i-a canonizati până acum, sunt puţini faţă de marea de sfinţi ai secolului XX. Cei mai mulţi dintre cei canonizaţi sunt Asceţi, adică Cuvioşi. Acum, în secolul XXI, cei mai mulţi vor fi mărturisitori. Vor fi martiri.
  Să avem în vedere acest lucru. Este nevoie de bărbăţie ca să poti azi să Îl mărturiseşti pe Hristos şi să nu te temi de ce îţi vor spune jurnaliştii, conducătorii acestui secol, chiar şi câţiva dintre purtătorii de rasă, care nu au înţeles încă care este planul noii epoci.

  Problema noastră nu este cum vom gestiona o boala, zici că prima oară a venit o epidemie în lume. Nu, boala nu este un motiv ca să înfricoşăm lumea , ci să vedem cum vom putea să controlăm şi să apărăm oamenii de următoarele epidemii care vor veni. De aceea, să avem discernământul duhurilor, să studiem viata sfinţilor ca să avem inspiraţie divină, să iubim pocăinţa, ca să ne putem împărtăşi în modul pe care l-am descris deja, ca să avem cu adevărat parte de iertarea păcatelor şi de viaţa de veci. Dar mai ales să ne amintim mereu şi să îi învăţăm asta şi pe copiii şi nepoţii noştri: că viaţa noastră nu se termină în mormânt. ”

  “O, de mi s-ar asculta dorinţa, şi de mi-ar împlini Dumnezeu nădejdea!
  De ar vrea Dumnezeu să mă zdrobească, întindă-Şi mâna şi să mă prăpădească!
  Îmi va rămâne măcar această mângâiere, această bucurie în durerile cu care mă copleşeşte: că niciodată n-am călcat poruncile Celui Sfânt.”[3]
  Minunat cuvânt de întărire, minunat exemplu pentru noi toţi, pentru supuşii patriarhului apostat serghianist BOR , pentru clerul laic şi monahal care îl ascultă orbeşte şi numai au discernământul duhurilor.
  Dacă toţi ierarhii ar proceda aşa cum propovăduieşte IPS Sa, Neofit, Mitropolitul de Morfou, slugile poliţieneşti nu ar putea să-i trimită la închisoare, încătuşati chiar pe toţi!
  DAR..cum spuneam, clerul BOR, în frunte cu patriarhul serghianist-apostat, au făcut deja legământ cu omul (ascuns printre inţiaţii de frunte ai lojilor masonice )şi nu cu Împăratul Hristos, în slujba Căruia se află.(desigur, doar vremelnic)
  “ atunci când am devenit episcop şi m-am întors odată supărat de la un Sinod la care am participat, mi-a amintit mama mea, Milia, un cuvânt. Și m-am mirat tare mult cum e cu putinţă să ştie acest cuvânt, pentru că ea nu ştia să citească. Și cu acest cuvânt m-a pus la locul meu. Mi-a zis: “Esti supărat?” I-am zis: “Da”. “De ce?” I-am zis: “S-a întâmplat ceva în timpul Sinodului şi m-am tulburat.” “Aşa ai învăţat tu atâţia ani lângă sfinţi?
  Și te mai şi mândreşti, şi ţii şi omilii… Aşa ai învăţat? Ia, spune-mi, când eşti pe tronul arhieresc şi te cădesc diaconii, îţi place?” , “Da, îmi place”. “Când binecuvântezi pe ceilalţi ca arhiereu, îţi place?”, “Da, îmi place”.
  “Când îţi sărută lumea mâna, îţi place?”, “Da, îmi place”. “Când îţi spun psalţii şi părinţii: întru mulţi ani, stapâne, şi ţi se închină, îti place?”, “Îmi place.” Ei, fiul meu, a zis şi Iov: dacă am primit de la Dumnezeu cele bune, nu vom primi oare şi pe cele rele?” Și atunci am tăcut.
  De atunci, de câte ori îmi pierd răbdarea, o aud pe mama mea, Milia, în sinea mea cum îmi zice: dacă am primit cele bune, nu vom primi oare şi pe cele rele?

  Cine a zis asta mai întâi? Dreptul Iov către femeia sa, atunci când aceea i-a cerut să-L blesteme pe Dumnezeu.
  I-a răspuns ei: cele bune le-am primit când ni le-a trimis Dumnezeu, şi ne-am bucurat de ele. Acum, când a venit ora încercării, a examenelor, a operaţiei, ca să se plece “sinele” nostru, pe acestea nu le vom primi?
  Asta să vi-o amintiţi, şi cei ce sunteţi aici şi cei ce ne aud. Pentru că vin anii răbdării pentru toţi. ”

  “Nu, Dumnezeu nu leapădă pe omul fără prihană, şi nu ocroteşte pe cei răi.
  Ba încă, El îţi umple gura cu strigăte de bucurie, şi buzele cu cântări de veselie.
  Vrăjmaşii tăi vor fi acoperiţi de ruşine, iar cortul celor răi va pieri.”[4]

  Amin

  [1]Cartea lui Iov(1;21)
  [2]Ibid(5;17-27)
  [3]Ibid(6;8-10)
  [4]Ibid(8;20-22)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s