Atenţionare pentru toţi românii

Azi, la ştirile de la ora 17, la Radio Italia, am auzit că un vaccin experimental făcut la Oxford University va fi testat în România, datorită numărului mare de contaminări. Deci aici voia să ajungă acest guvern criminal cu raportările false de contaminaţi, pentru a vaccina populaţia cu un vaccin experimental. Planul îl aveau de mult.

Concluzia este că am fost vânduţi de această hoardă de nemernici. Dacă vă veţi vaccina şi consecinţele vor fi dezastruoase, să nu vă plângeţi că n-aţi fost avertizaţi.

Ana Stanculea

Observaţii

1.Fiind un vaccin în faza de experiment, românii au fost aleşi drept cobai. Nu vi se pare degradant pentru fiinţa umană?

2.Fiindcă suntem o ţară majoritar Ortodoxă, vom fi loviţi mai puternic decât alte popoare. Să ne încredinţăm purtării de grijă a Bunului Dumnezeu.

3.Cei care doresc binele semenilor sunt rugati sa raspandeasca aceasta stire, prin mijloacele ce le au la indemana.

61 de gânduri despre „Atenţionare pentru toţi românii”

   1. Sono un cittadino italiano mi moglie è rumena. Ogni notizia è preoccupante. Per quanto riguarda l’avviso precedente il vaccino sperimentale da sperimentale la notizia è questa.
    Per questo la fase 3 del trial già preannunciata prevede il coinvolgimento su larga scala di persone tra Regno Unito, Brasile e Sudafrica, mentre negli Stati Uniti il programma è di testare il vaccino a partire dalla fine dell’estate su 30mila persone.

    https://www.wired.it/scienza/medicina/2020/07/21/coronavirus-vaccino-oxford/

    Apreciat de 1 persoană

   2. Nu putem zice chiar așa, rolul lor e de a face slujbele care trebuie sa nu fie oprite sa săvârșească sfintele taine. Faptul ca nu au informații despre maleficitatea acestor vaccinuri ii face sa creadă ca sunt ceva care te apăra de boala, așa cum spun unii medici. Ei se iau după medici, care asta învăța in facultate si atâta știu.
    Atâta cred si ei , nu stiu mai multe. Nu sunt ca alții care promovează răul ei din neștiință spun asta, mai bine nu ar mai zice nimic.

    Apreciază

  1. Asta-i o metoda sectara de a asmuti lumea impotriva preotilor. Stiti dumneavoastra ceva, dar deocamdata preotii se afla sub prigoana. Antihristii nu prea au treaba cu sectarii decat in masura-n care le sunt de folos in lupta impotriva Bisericii. Si inca ceva: de la dumneavoastra n-am ce invata si scrisul va este foarte deficitar
   Sectarii sa se intoarca la Sfanta Biserica si atunci lucrurile ar fi in regula, macar in parte.

   Apreciază

 1. Sa ne rugăm Bunului Dumnezeu, pentru a ne ajută să ne trezim spiritual, cât mai mulți, și atunci toți ce se planifică de ei, nu se va petrece.
  Doamne ajută!🙏🙏🙏🌈♥️

  Apreciază

   1. Cred că Dumnezeu ar vrea să facem și noi ceva pentru salvarea noastră. Nu doar să așteptăm de la mila divină salvarea. Pe aceea s-o cerem la limita când nu mai avem ce face. Dar până atunci avem atâtea de făcut începând cu pieptul sus și la votare să deschidem ochii cui punem ștampila.

    Apreciază

    1. Tot ce facem, trebuie sa fie o continua impreuna lucrare cu Dumnezeu.
     Sa va spun ceva: nu va puneti mari sperante in votarile care urmeaza. STS -ul a fost creat de statul antihristic tocmai pentru ca acesta sa furnizeze rezultatele dorite de ei. Nimeni nu-i verifica, nicio alta institutie, decat varfurile rautatii din tara asta. La europarlamentare s-a vazut ca scot reziltatele comandate. Oricum am lua-o, tot la Dumnezeu ajungem. Doamne ajuta.

     Apreciază

  1. Doamne ajuta
   Dumnezeu ne va apara de antihristi. Incredere nemarginita in El. Astia sunt niste slugi fricoase care zic ca au putere. Puterea lor se va risipi ca fumul. Puterea lui Hristos este vesnica si ea ne va ajuta. Nu va temeti! Cu Hristos Biruitorul, spre viata vesnica. Uitati-va la ei, sunt niste neputinciosi care fac valuri ca sa ne infricoseze. Feriti-va de scanarea antihristica. Cat este cu putinta, nu va puneti botnita. S-o poarte ei, ei care sunt slugoi antihristici. Noi suntem slugi nevrednice ale lui Iisus Hristos. Doamne ajuta.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Cei care administrați acest site, consider ca sunteți total exagerați în ce privește știrile și comentariile iar prin modul de prezentare și critica faceți un deserviciu romanilor.
  Mirosiți a culoare politica.
  Dumnezeu va va judeca.

  Apreciază

  1. Eu administrez acest site sau blog. Ma numesc Iovita Vasile si sunt un slujitor nevrednic de Preasfantul Nume al Mantuitorului Hristos. Dumneata de ce stai sub un pseudonim? Ti-e frica sa-ti dezvalui identitatea? De ce? Pentru ca iubesti intunericul, nu lumina.
   Bunul Dumnezeu sa ma judece cu milostivire si sa ma ierte, ca mult am gresit.
   Dumnezeu nu va ierta ereticii, schismaticii si apostatii. Dumneata unde te incadrezi?

   Apreciază

  2. Aveti dreptate!
   Putin mai sus,cineva îndemna:”să nu purtați botniță” adică masca sanitara! Păi ce fel de oameni sunt aceștia care înseamnă la nerespectarea unor reguli menite să protejeze sănătatea? Puțină cultură medicala trebuie ca să înțelegi rolul acelei măști! Cei care se consideră credincioși,să afle că Dumnezeu nu tolerează instigarea la nerespectarea măsurilor care apără sănătatea,dimpotrivă,să fie atenți ce le se va întâmpla!

   Apreciază

   1. Doamne ajuta
    Daca-mi ingaduiti, va spun un secret pe care il stiu din ce in ce mai multi. Pandemia nu exista. Gripa care a fost s-a terminat cu ceva luni in urma. Exista doar o isterie artificial creata si intretinuta, ca sa ne robeasca. Masca e tocmai semnul robiei in care vor sa ne aduca antihristii. Incercati sa nu va uitati la televiziunile mincinoase si vandute, si veti vedea cum dispare pandemia, ca prin minune. In toate investigatiile mele, n-am gasit macar o persoana bolnava de coronavirus. Ca statisticile sunt in mainile lor si le umfla cum vor, neputand fi controlati, e iarasi un adevar.
    Va dau o stire. ,,Cinci angajati ai unei firme din Zalau au fost depistati pozitiv si trimisi urgent acasa. De-acolo au ajuns la spital si sunt sub supraveghere medicala”. Va roig sa verificati aceasta informatie. Puteti? Nu. Nu pentru ca e o minciuna pe care am plasmuit-o eu ca sa va dau un exemplu de felul cum e manipulata lumea.
    Ascultati-ma, va vreau binele. Iertati. Doamne ajuta.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Cei ce cred cã botnița îi ajută la altceva decât la sinucidere lentă sunt liberi s-o poarte.
    Frica este absența iubirii, Dumnezeu este iubire și eu aleg să trăiesc în iubire. Din nefericire, cei ce acceptă să renunțe să mai gândească cu capul lor au renunțat la libertate și fără libertate suntem pe jumătate morți. Vă transmit toată compasiunea mea și vă doresc să fiți în Lumină.

    Apreciat de 1 persoană

    1. Preaadevarate cuvinte ati scris. Ii invit pe semenii nostri sa mediteze la ele. Nu va lasati biruiti de rau. Puneti-va sub purtarea de gtija a lui Dumnezeu. Slujitorii diavolului sunt niste jalnici neputinciosi care vor sa ne infricoseze cu ,,puterea” lor. Puterea lor se va risipi ca fumul si ei vor merge… ghiciti unde!

     Apreciază

   3. Sunteti sigura ca purtarea mastii inseamna protejarea sanatatii? Veniti cu argumente ! Daca nu aveti argumente, sunt doua posibilitati: ori sunteti spalata bine pe creier, ori sunteti un troll.

    Apreciază

   4. Doamne, cata cultura medicala ai tu! Ce zici, este sanatos sa inspiri bioxidul de carbon pe care tocmai l-ai expirat in loc de oxigen? Ce fac plamanii tai, te felicita?

    Apreciază

  1. Domnule dreaq Daniel,
   Suntem imbecili lumii. Bine-ar fi sa fim nebuni pentru Hristos, dar suntem departe de aceasta cinste. Va sfatuiesc frateste sa veniti la Dreapta Credinta si sa va lepadati de ,,dreaq”. Nu uitati: iadul este extrem de primitor. Nu cumva…

   Apreciază

 3. Slavă Domnului ca inca mai exista oameni cu capul pe umeri, care stiu sa vada realitatea! Multumim lui Dumnezeu ca este alături de poporul Lui, pe care nu-l va lăsa in voia diavolilor! Trebuie sa avem credintă si sa nu ne pierdem speranta! Domnul să ne binecuvânteze pe toti!

  Apreciază

  1. Dumnezeul Cel Atotputernic va nimici toate puterile intunericului. Noi dorim ca antihristii sa-si deschida ochii si sa vada primejdia de moarte in care se gasesc. Daca Bunul Dumnezeu nu vrea moartea (vesnica) a pacatosului, noi de ce s-o vrem? Doamne ajuta. Doamne miluieste.

   Apreciază

 4. Marire vesnica Prea Sfantei Treimi si Maicii Domnului!
  Dupa atatea comentarii am ramas siderat de nerecunostinta multora fata de EL,si trebuie sa ma rog mai mult poate totusi…..!.ovidiu

  Apreciază

 5. ”Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este cuvântul lui Dumnezeu.” (Efeseni 6, 17)

  Să reflectăm indelung, la tot ceea ce au făcut pentru dragostea şi credinţa nestrămutată în Hristos, ţara şi neamul acesta românesc, necăjit şi nemulţumitor, nerecunoscător, Sfinţii Martiri, Mucenici şi Mărturisitori din temniţele comuniste!
  Să înţelegem măreţia jertfei lor de sânge şi să ne şlefuim cuvintele deşarte, neruşinate şi obraznice despre care vom da seama în faţa Dreptului Judecator!
  Ştiind că ”armele luptei noastre nu sunt trupeşti, ci puternice înaintea lui Dumnezeu” (II Corinteni 10, 4), creştinul adevărat trebuie să aibă cu ce luptă împotriva răului, adică sabia duhovnicească, după cum spune Hristos: ”cel ce nu are sabie să-şi vândă haina şi să-şi cumpere” (Luca 22, 36).
  În Noul Testament, Domnul nostru Iisus Hristos interzice răzbunarea, zicând: ”toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri”. (Matei 26, 52). „Să stăm bine, să stăm cu frică, să luăm aminte”!

  ”În concepţia lor(politrucii bolşevici-n.m.) omul nu conta, căci orice om poate fi înlocuit cu un altul, conta numai sistemul. Ori ideile acestor oameni mimau tocmai sistemul şi deci sentinţele erau definitive.
  O singură dată a mai avut o discuţie pe această temă cu un inspector. Acesta venise de la Bucureşti. S-a oprit la patul lui Valeriu şi l-a întrebat:
  – Cum te cheamă, deţinut?
  – Să trăiţi domnule inspector, sunt deţinutul Valeriu Gafencu, a răspuns el cu formula obligatorie.
  – Aha! a exclamat politrucul privindu-l cenuşiu.
  – Domnule inspector, vă rugăm să ne acordaţi drepturile pe care le-au avut şi deţinuţii comunişti aici.
  – Noi nu vom repeta greşelile trecutului, a răspuns sec inspectorul. Umanismul nostru nu se aplică reacţionarilor.
  – Domnule, a continuat Valeriu, aici suntem oameni bolnavi, neputincioşi, zilnic moare câte unul dintre noi, şi pe lângă toate astea suntem supuşi ameninţării cu teroarea şi tortura.
  – Cum îndrăzneşti să vorbeşti astfel cu mine? Nu pricepi că nu vrem să facem din voi eroi?
  Vom face din voi delatori, iar din nevestele şi surorile voastre prostituate!
  Valeriu era adânc îndurerat şi a răspuns:
  – Păcatele lumii acesteia trebuie ispăşite. Noi ispăşim aici multe păcate. Cu toţii însă suntem în mâinile lui Dumnezeu.
  – Eşti un bandit mistic! Aici vei muri! Să nu crezi c-o să scapi cu viaţă! Aşa cum eşti va trebui să primeşti reeducarea !
  – Aşa cum sunt este o binefacere, a răspuns Valeriu, căci nu voi rezista mult, sunt suficiente câteva lovituri ca să mă doboare.
  – Du-te dracului! a urlat inspectorul. Vom avea grijă să mori încet, chinuit, până ce vei renunţa la Hristosul acela cu care vrei să ne sperii. Pe El şi pe tine, pe voi toţi vă urâm, bă, şi vă vom distruge!
  Aici s-a terminat cu Hristos, şi Cel mort şi Cel înviat! Vom avea grijă ca generaţiile viitoare să nu mai ştie minciunile Lui şi ale voastre.
  Noi, bă, noi suntem hristosul lumii acesteia.”

  **********************************

  ” Temniţele, lagărele si ”reeducarea” anilor ’50 sunt expresia politicii de ură şi crimă a Anei Pauker. Când ea a ordonat ”reeducarea” marxist-leninistă a deţinutilor politici din penitenciarul Piteşti, nu a crezut în formularea ei ideală, ci crud şi sec a dorit exterminarea prin forţă a „duşmanilor de clasă”.

  ”Reeducarea” însemna terorizarea deţinuţilor, prin ei înşişi, până la ”şocul revoluţionar”, prin care se trecea la ”conştiinta comunistă”. Tortura era necontenită, oribilă, iresponsabilă şi fără ieşire. Nu exista dreptul la moarte, ci numai la viaţa monstruoasă.

  Era o nebunie de la care nu s-a putut sustrage nimeni. Fiecare a avut căderea lui în aşa-zisele ”ture ale reeducării”. Acolo au fost batjocorite credinţa, idealul, naţiunea, familia, virtutea, onoarea, eroismul şi, în ultimă instanţă, omenia. Toţi au fost cobai. Unii au cedat uşor, alţii dupa incredibile chinuri.

  Acolo a fost chinuit şi studentul Gheorghe Calciu.
  În 1948 a fost arestat şi condamnat ca ”spion american” şi ”contrarevoluţionar fascist”.

  În temniţă a intrat în ”tura” reeducării marxiste. Rezultatele la faţa locului au fost depline, dar în perspectiva mai largă au răsturnat toate aşteptările: datorită torturilor fizice şi sufleteşti prin care a trecut, datorită inteligenţei cu care vedea lumea, datorită forţei sale lăuntrice, Gheorghe Calciu, după eliberare, a facut Teologia şi a devenit preot.
  Este un proces sufletesc cu mult mai tragic decât al Apostolului Pavel, care contribuise la uciderea primului mucenic creştin, Sfântul Ștefan. Cazul lui nu este unic, dar chiar dacă ar fi, ar ajunge ca să anuleze şi să discrediteze pentru totdeauna principiile materialismului ateu.

  Noi cunoaştem evoluţia sufletească a acestui om, cât şi covârşitoarele sale suferinţe şi cu umilinţă sărutam rănile sufletului şi trupului său, pentru că acest om a trecut prin iad, a fost chinuit de satana, a dat piept cu antihrist – căci toate forţele răului s-au întruchipat la Piteşti în oameni şi au dus la evenimente trăite tragic.

  La Piteşti oamenii s-au comportat ca nişte demoni, ca nişte demenţi, ca nişte halucinaţi. Acolo a fost scos Dumnezeu din om şi înlocuit cu satana, acolo însăşi natura umană a fost mutilată şi răsturnată.

  În prima parte a detenţiei sale, Gheorghe Calciu, pe atunci tânar medicinist de douăzeci de ani, a fost torturat până ce a fost distrus fizic şi spiritual, încât ca o cârpă, ca un robot, ca un animal dresat, ca un nebun îngrozit, ca un ne-om, într-o totală răsturnare a tot ce fusese, urând tot ce fusese, a fost silit să batjocorească tot ce fusese sfânt în el şi să devină fiara condiţionată prin ştiinţa materialismului.

  Studentul Calciu a trăit deci această nebunie, prezentată în faţa lumii ca ”revoluţia socialistă”. Dar din bezna beznelor a văzut lumina lui Hristos şi s-a hotărât să Îl slujească. Torturat de cele petrecute, a decis ca după eliberare să se facă preot. Iar ca preot, a decis să spună adevărul.

  Deşi opţiunea sa preotească pare paroxistică, aproape imposibil de înţeles de cei ce nu au trecut prin experienţa lui, totuşi preotul Calciu este un om echilibrat şi mesajul său este pe cât de autentic evanghelic, pe atât de senin şi de optimist, căci acest om s-a născut din nou ca nimeni altul şi nu poate fi ştirbit cu nici o iotă. În el clocoteşte, arde, străluceşte Hristos, cu intensităţile tâşnite din cele mai cumplite prigoniri.

  Resorturi interioare pe care nu le poate realiza omul obişnuit – si care nu sunt descrise nici în literatura lumii, decât poate în prezentarile apocaliptice ale infernului – îi fac pe cei ce au cunoscut ”reeducarea” să se cutremure de forţa sufletească a omului care a cutezat să înfrunte din nou fiara ce-l robise. El a ieşit din iad şi a avut curajul să înfrunte din nou iadul . Stia că îl aşteaptă caznele, dar şi-a pus nădejdea în Hristos. L-a primit pe Hristos viu, divin, puternic – şi aşa a putut domina teroarea întiparită în fiinţa şi în sufletul său.

  Prin preotul Calciu vorbeşte Hristos. El este mort în Hristos printr-o adâncă pocăinţă şi smerenie, dar este viu prin har şi prin adevăr. El nu a putut să tacă. El are obligaţia să mărturisească oamenilor atât oroarea satanică a ateismului, cât şi splendoarea hristică a credinţei.

  Preotul Calciu se roagă pentru duşmanii săi şi rugăciunea lui îi arde. Credinţa lui nimiceşte orice duh rău, căci pentru el binele este o necesitate chinuitoare. Calciu iartă tot chinul suferit personal, dar înfierează duşmanii oamenilor, duşmanii Adevărului, duşmanii lui Hristos. El dă bătalia în înălţimile şi adâncimile puterilor, începătoriilor şi stapâniilor întunericului. Considerăm că este unul dintre acele vârfuri duhovniceşti de mare intensitate, puţine la număr, prin care lucrează Dumnezeu în lume pentru ca lumea să se mântuiasca.

  Comuniştii au în preotul Calciu dovada neputinţei lor. El este o gravă problemă a comunismului internaţional şi un strălucit exemplu al credinţei creştine. Toţi comuniştii din lume sunt vinovaţi pentru teroarea exercitată asupra lui Calciu, dupa cum toti credincioşii şi toţi oamenii de omenie sunt tributari harului şi martiriului lui.”

  Sfinţilor Mucenici din temniţele comuniste şi închisori, rugaţi-vă Atotbunului Dumnezeu pentru noi păcătoşii şi nevrednicii, să rezistăm atacului duşmanilor Adevărului şi să biruim în această luptă, mântuind sufletele noaste!Amin

  Fragmente din Întoarcerea la Hristos-Ioan Ianolide, aparut la Ed. Christiana (Bucuresti, 2006

  Apreciază

 6. 1. Dacă se testează pe indieni e mai puțin degradant, desigur..
  2. Dacă eram musulmani eram mult mai puțin loviți, nu?
  Cred că lipsa de logică ne va ajuta cel mai mult.

  Apreciază

 7. Decit sa ne pierdem in nimicuri si supozitii,mai bine am fi constienti de pericol si ne-am comporta civilizat si am respecta regulile de igiena, distanta, am purta masca pentruca deaceea am ajuns in situatia de fata ca nu le-am respectat.

  Apreciază

 8. Purtarea mastii e o mascarada impusa de dictatura medicala. Recomand pt cine are îndoieli sa se uite la emisiunile lui Radu Morar la Nasu TV. Acolo aflați tot adevărul cu ce se întâmplă în lume. Tot respectul pt acest site. Mergeți inainte

  Apreciază

 9. Mă bucur foarte mult că tot mai mulți români se trezesc la realitate și își vin în fire.
  Mă întristează cei care poartă mască și mănuși, pe stradă la plimbare, adulți si copii.
  Un rol important în toată această mascaradă impusă de slugile leviatanului, l-au avut și îl au din păcate colegii mei de breaslă, medicii. În mod deosebit epidemiologii.
  Foarte puțini dintre medicii de renume români, au devoalat tainele acestei infecții virale venită de niciunde, generată de nu se știe ce.
  S-a stabilit obligativitatea testării la părăsirea țării, care este o afacere excelentă. Socotiți o lună, două…
  Vom avea în curând graniță deschisă numai cu Marea Neagră.

  Și încă ceva interesant. Din cele peste 8000 de teste făcute în privat, doar 4 au fost pozitive. Restul până la 1119 teste pozitive din ultimile 24 de ore, adică 1115 teste au ieșit pozitive de la testările facute de sistemul sanitar”de stat”.
  Creșterea numărului de infecții cu noul tip de coronavirus a determinat autoritățile de la Iași să dispună măsuri suplimentare de protecție. Pe lângă regulile stabilite la nivel național, autoritățile celui mai mare oraș din Moldova impun cetățenilor, de la finele săptămânii trecute, să poarte mască, în anumite condiții, și în spațiile deschise publice.
  DECI, PREGĂTIȚI-VĂ, MAI ÎNTĂI DE CARANTINAREA MULTOR LOCALITĂȚI, APOI DE OBLIGATIVITATEA PURTĂRII MĂȘTILOR ÎN AER LIBER, APOI DE STAREA DE URGENȚĂ PERPETUĂ CARE DEVINE IMINENTĂ!

  REACȚIILE VOASTRE PALIDE, (ALE IERARHIEI BOR INEXISTENTE), DOCILITATEA ȘI BLAJINITATEA ACESTUI POPOR LE-AU DAT PUTERE TOT MAI MARE SLUGILOR OCULTEI MONDIALE DE A LE RESTRÂNGE DREPTURILE ȘI LIBERTĂȚILE.

  ÎN CONCLUZIE:

  1. VOM FI ȚINUȚI ÎN CASĂ REGULAT ÎN FIECARE AN.

  2. MASCA VA DEVENI OBLIGATORIE ATÂT ÎN SPAȚIILE DESCHISE CÂT ȘI ÎN CELE ÎNCHISE.

  3. ÎNCET-ÎNCET VĂ FI ARESTATĂ LA DOMICILIU SAU SPAȚII „SPPECIALIZATE” ORI SPITALE PÂNĂ LA 70% DIN POPULAȚIA ROMÂNIEI .

  4. VENIT MINIM GLOBAL PENTRU 70% DIN POPULAȚIA ARESTATĂ LA DOMICILIU.

  5. TELEȘCOALĂ, TELEMUNCĂ, TELEMEDICINĂ, CERTIFICATE DIGITALE, CARNETE DE SĂNĂTATE ETC.

  6. ÎN 2023 TOATĂ LUMEA VA FI VACCINATĂ, PRIMUL PAS SPRE NANO-CIPARE.

  7. DIN 2023 URMEAZĂ AL DOILEA EXPERIMENT GLOBAL…
  Pe lângă această regulă, autoritățile au restricționat și numărul maxim de persoane ce pot fi, în același timp, într-o piață, la maximum 100.Vânzătorii trebuie să poarte și ei mască, marfa trebuie acoperită cu folie de protecție iar atingerea ei este interzisă. Prin aceeași hotărâre, autoritățile au impus mască de protecție și în șantierele unde lucrează cel puțin trei muncitori.
  Se face vorbire despre obligativitatea purtării măștii tot timpul, în spațiile deschise aglomerate, piețe, faleză!
  Publicistul Ion Cristoiu ne ajută sa înțelegem ce se întâmplă în spatele ușilor închise ale spitalelor, acolo unde este stăpân absolut, Măria Sa Medicul. Adevăruri extrem de dureroase. Subscriu la părerea domniei sale.

  „Este o dependență uimitoare față de Colegiul Medicilor, care este un fel de grup de interese. Poate să-ți ia autorizația de funcționare, te mai vâră și la malpraxis. Marea majoritate a medicilor de la stat au și la privat consultații. Eu un miș-maș peste care managerul poate să treacă sau poate să nu treacă. Deci la ora actuală foarte, foarte puțini medici sunt independenți pentru că sunt săraci și cinstiți, vorba lui Ion Iliescu. Nu, sunt bogați și cu interese. Și atunci când ai interese, când faci aranjamente, când depinzi de bunăvoința cuiva, când poți fi șantajat cu un dosar, atunci sigur nu mai faci gălăgie și nu spui că nu avem echipamente”, a punctat publicistul.

  Ion Cristoiu spune că unul dintre motivele pentru care medicii ies de sub protecția anonimatului și spun la televizor cât de periculos e coronavirusl este boala băgării în seamă.

  „Acum, sunt trei motive pentru care ei cu nume și prenume umplu ecranele televizoarelor și site-urile pentru a trage semnale de alarmă, unori având și tupeu și fiind obraznici, invitându-ne să mergem la spital.
  Primul este cel pe care l-a invocat Mugur Mihăescu la cristoiutv și anume beția băgării în seamă. Medicii, chiar și cei faimoși suferă de o boală, a băgării în seamă. Să dea interviuri, să apară, să se scrie despre ei. La un anumit nivel au bani, dar vor să aibă și băgare în seamă. Acum putând, chiar fiind invitați să facă propagandă. Și-atunci, cu mare plăcere. Acum băgarea în seamă depinde de cât de slugarnici sunt cu Guvernul, și nu îi costă nimic să fie”, a susținut jurnalistul.
  Un al doilea motiv, adaugă Ion Cristoiu, este beția puterii de care suferă medicul în relația cu pacientul, coronavirusul fiind terenul ideal de manifestare.

  „Doi, cu foarte puține excepții, poate să pară paradoxal sau speculativ, relația medic-pacient este o relație de putere. Dependența pacientului de medic îi dă medicului o beție a puterii, care e greu de sesizat, dar e normală. Și o expresie a beției puterii este exagerarea. Dacă te duci la un medic, el dramatizează.
  Vai de mine, nu aveți o gastrită, mai aveți puțin și muriți. Coronavirusul este un teren ideal pentru că așa se și explică această beție de putere. Se vede la Raed Arafat, să dea ordine.
  Nu în ultimul rând este și o cultivare a propriei meserii. Și noi jurnaliștii spunem presa e a patra putere în stat, acuma medicii pot să spună că ei sunt a doua putere, dacă nu chiar prima în stat”, a subliniat publicistul.
  Un ultim motiv invocat de Ion Cristoiu pentru a explica abundența de declarații prăpăstioase ale medicilor privind coronavirusul sunt banii și afacerile.

  „Și al treilea motiv: este o mare afacere.
  Luâm cazul Câmpina unde au transformat în spital COVID un spital de urgență și 200 de paturi cu 50 de asistente și 40 de medici, stăteau și nu a venit nimeni. Dar în timpul ăsta ei au luat bani, nu numai salariul și cele 500 de euro pentru coronavirus. Sigur că le convine. Le convine să interneze și asimptomatici pentru că nu sunt tratamente ieșite din comun, nu trebuie să -i aduci plosca, nu are diaree. Sunt oameni sănătoși care stau acolo și nimic nu e mai ușor pentru medic decât să trateze oameni sănătoși. Și-atunci sigur că există un foarte mare interes pentru a exagera.
  Există un interes uriaș și al managerilor de spitale pentru că acum nu se mai uită nimeni, nu mai zice bine mă, tot ce ceri tu manager de spital acum cam costă. CNAS, Ministerul Sănătății dau bani cu ochii închiși. Exagerezi pericolul coronavirusului, ai bani, ai aparate, și atunci sigur că există un interes. Sigur că toți acești bani aruncați pe fereasră, de la măști până la echipamente medicale inutile, nu vorbesc de afaceri, costă bugetul de stat.
  Nimeni nu se uită pentru că este pericol”, a afirmat jurnalistul.
  Nu în ultimul rând, Ion Cristoiu atrage atenția că există și niște interese pentru care medicii au tăcut în timpul stării de urgență, deși nu aveau echipamente, susținând că această tăcere îi face responsabili de foarte multe nenorociri;
  „Există niște interese. Așa se explică de ce atunci au tăcut când nu aveau echipamente și pentru faptul că au tăcut, sunt responsabili de foarte multe nenorociri pentru că în România focarele de infecție au fost spitalele.
  Dacă ei erau corecți, și aveau curaj, și spuneau, probabil că se luau măsuri imediat. Nu s-au luat, nu aveau echipamente și atunci sigur că s-au îmbolnăvit și au propagat acest virus. Explicațiile trimit la materialism, ca să-l citez eu pe Marx”, a mai spus jurnalistul.

  Apreciază

  1. Scapă cine poate și poate doar cel ce alege să iasă din ignoranță. Sănătatea este o alegere, este un mod de viață și nu are nici o legătură nici cu medicul( școlit intenționat în ultimii 25 de ani să devină doar vânzător de prafuri) nici cu farmacia. Suntem ceea ce mâncăm, ceea ce gândim ceea ce scoatem pe gură… de aceea, scapă cine înțelege că fără Lumină suntem niște morți vii.

   Apreciază

 10. Testări pt acest vaccin se fac încă din aprilie-mai ale acestui an… Brazilia participa deja cu voluntari, faptul ca o tara se înscrie nu insemna ca toți suntem obligați sa le testam vaccinul, sunt persoane care contra unei sume de bani se oferă voluntari pt aceste teste și își asuma și efectele adverse prezentate sau neprezentate, răspund pentru ceea ce semneaza… asa cum s-a facut și pana acum… nu am găsit vreo sursa sigura care sa detalieze acest fapt, iar acest mesaj este mai mult panicard și nu oferă nicio soluție, și tocmai de panica nu mai avem nevoie…
  De rugăciune și de protecția lui Dumnezeu avem nevoie oricum, și trebuie sa continuam sa ne rugam ca Dumnezeu sa nimicească planurile vrăjmașului cu privire la tara noastră.

  Apreciază

  1. D. Oana Ghitescu,
   Cu mai bine de douazeci de ani in urma, erau vaccinate fetitele de pana la 14 ani, sub un pretext mincinos. Vaccinul era Gardasil, cel care s-a dovedit a fi aducator de infertilitate, inscriindu-se in tendintele grangurilor lumii de a reduce populatia globului. Putine fete s-au vaccinat atunci. De-atunci, criminalii s-au perfectionat.
   E suficient sa admiteti ca se vrea pecetluire oamenilor si inrobirea lor blestematului antihrist si celelalte se explica usor.
   Doamne ajuta.

   Apreciază

 11. Puteți să-mi trimiteți un link sau o informație palpabilă unde patriarhia română încurajează vaccinarea contra Covid19? Mulțumesc anticipat.

  Apreciază

 12. Noi trebuie să credem în continuare cu tărie în Dumnezeu, să ne rugăm inclusiv pentru cei care ne vând și să refuzăm tâmpeniile pe care vor să ni la administreze soldații lui ramona. Bună exemplul cu părintele Calciu și eu aș mai adăuga și pe cel al Î.P.S. Bartolomeu Anania (tot fost student la medicină). Două personalități gigantice.

  Apreciază

 13. Pentru cei care nu au urmărit de-a lungul timpului poziția pro-vaccinare a ierarhiei BOR , (care nu mă reprezintă pe mine ca ortodox și medic), vă rog sa citiți fragmente din diferite luări de poziții ale acestora prin purtătorii lor de cuvânt. Patriarhia BOR a rămas constant pro- vaccinare de-a lungul timpului, anunțând chiar că preoții care vor face propaganda antivaccinare vor fi pedepsiți (cazul Părintelui Iustin Petre, de la Mânăstirea Casian, luat in vizor, care a susținut că leacul pentru toată boala este Sfânta Impărtășanie și nu vaccinul)

  „ Răspunsul Patriarhiei Romane menţionează că „În principiu, Biserica susţine vaccinările dacă acestea urmăresc scopuri terapeutice, iar nu comerciale şi este respectată libertatea pacienţilor. Cei implicaţi în campaniile anti-vaccinare (în cea mai mare parte, mireni) au făcut-o în nume propriu, fără acordul Bisericii Ortodoxe Române”.
  „În baza protocolului încheiat între Patriarhia Română și Ministerul Sănătăţii în anul 2008, Patriarhia Română a sprijinit campanii de conştientizare a importanţei vaccinării. Amintim în acest sens, campania cu titlul „Săptămâna Europeană a Vaccinării”, desfășurată de Institutul de Sănătate Publică București (ISPB) în perioada 21-27 aprilie 2008, precum și continuarea acesteia în luna octombrie a aceluiași an. La nivelul eparhiilor a fost dezvoltată o cooperare activă referitor la informarea populației cu privire la gripă, infecții respiratorii și măsuri preventive”. (18 februarie 2015)

  „ Biserica Ortodoxă afirmă că vaccinurile contribuie la apărarea vieții, o declarație care indică asocierea BOR cu campania pro-vaccinare inițiată de Ministerul Sănătății, prin ministrul Florin Bodog, și susținută de primul ministru, Mihai Tudose.”(8/08/2017)

  „Biserica Ortodoxă Română (BOR) susține programele publice de vaccinare care urmăresc scopuri terapeutice. Efectele secundare pot genera ezitări şi rezerve ale unor părinți, care trebuie adresate şi discutate în detaliu cu personalul medical, a transmis recent Patriarhia Română, prin intermediul unui comunicat de presă.(16 august2017)

  În tot acest context, BOR mai transmite că preoții care se opun public, deschis, vaccinării o fac fără mandat oficial:

  Ionuț Mavrichi: Biserica a susținut întotdeauna programele de vaccinare. A recunoscut întotdeauna că reprezintă un pas foarte important în medicina modernă. Raportarea nu poate fi decât una pozitivă, (..)

  Rep.: E posibil să existe și preoți care la acest moment se opun vehement vaccinării?

  I.M.: Dacă există preoți care se opun vaccinării, o fac fără mandat al Bisericii. …. Nu poate interveni…Nu doar preoţi s-au exprimat. Înţeleg, din ce am văzut şi eu în media, că există şi persoane fizice care militează împotriva vaccinării. Biserica s-a delimitat de aceştia. Nu se pune problema ca să aibă ei vreun mandat din partea Bisericii.”

  Poziția oficială a Patriarhiei Române referitoare la vaccinare este că „Biserica susține programele publice de vaccinare care urmăresc scopuri terapeutice, însă este necesar să existe o informare precisă, detaliată și transparentă cu privire la toate activitățile cuprinse în procesul de vaccinare și să se stabilească responsabilitățile producătorilor și ale autorităților publice pentru erorile medicale și efectele secundare ale vaccinurilor, în cazul în care acestea apar”, se arată într-un răspuns al Patriarhiei Române trimis către un credincios care solicitase un punct de vedere în acest caz.

  Vedem cum conducerea BOR se raliază treptat la toate politicile anti-umane ale statului antihristic ca să nu mai vorbim de supunerea față de oculta ecumenistă ce vrea să reducă Ortodoxia la o simplă confesiune alături de ereziile condamnate până acum de Biserică.

  Apreciază

  1. Aș vrea să aflu sursa infirmatiei din acest articol. Aceea cu un post de radio italian. Mi se pare onest așa, iar articolul devine mai credibil.

   Apreciază

 14. Un videoclip în ciuda faptului că a devenit „viral” , a fost scos de pe toate rețelele de socializare ale site-ului Breitbart , pentru așa zisa încălcare a politicilor de „dezinformare” privind COVID-19 ale giganților Facebook, Twitter și YouTube.

  Videoclipul prezintă conferința de presă organizată, luni, în fața Curții Supreme a Statelor Unite de către grupul American Frontline Doctors din Washington D.C. Până la cenzurararea sa de către Facebook, videoclipul adunase peste 17 milioane de vizualizări.

  America’s Frontline Doctors este fondată de Dr. Simone Gold, un medic și avocat recunoscut, și reunește medici și experți care doresc să abordeze ceea ce ei numesc o „campanie de dezinformare masivă” în legătură cu coronavirusul.

  Ce a deranjat atât de mult cenzorii de la Facebook și YouTube? Faptul că America Frontline Doctors susține că „nu este nevoie de măști” pentru a preveni răspândirea COVID-19. În plus, grupul afirmă că acele studii care pretind că hidroxiclorochina este ineficientă pentru tratarea noului coronavirus sunt „fake science” și sunt sponsorizate de către „companii farmaceutice false”.

  Unul dintre medici spune în timpul conferinței de presă că „hidroxiclorochina, zincul și Zithromaxul” sunt un leac pentru coronavirus, iar măștile nu sunt necesare.

  „Am eliminat acest videoclip pentru că răspâdndește informații false despre cure și tratamente pentru COVID-19”, a declarat pentru Breitbart un purtător de cuvânt al companiei Facebook, Andy Stone. Compania nu a specificat ce porțiune a videoclipului a considerat că este „informație falsă” și pe ce bază a fost făcută.

  https://www.lifesitenews.com/news/trump-i-dont-know-why-facebook-twitter-shut-down-frontline-doctors-promoting-covid-cure?utm_source=featured&utm_campaign=standard

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s