Pandemia, care nu există, este folosită ca pretext pentru înrobirea şi exterminarea făpturilor lui Dumnezeu

Viziunea apocaliptică a unui sfârșit iminent al lumii, desprinsă din filmele sau romanele SF, în care cel care vorbește se substituie, parafrazând vorbele Celui Prea Înalt, este o necuviință care nu se cade a fi rostită de cineva , ea fiind rezervată drepților, aleșilor lui Dumnezeu. Dragostea desăvârșită a lui Dumnezeu pentru creația Sa, lipsește se pare din toate aceste întunecate”previziuni”, căci nu am ajuns, amărâți și năuciți cum suntem, să-Și întoarcă Dumnezeu fața Sa de la noi.
Rugăciunile Sfinților Mucenici din temnițele bolșevice, depuse la picioarele Tronului Ceresc, ne-au ferit și ne feresc în continuare de ferocitatea acelor tribunale ale poporului, de tristă amintire, care nu vor mai apărea, datorită evoluției legilor politico-psihologico-sanitare, la nivel mondial. Lucrarea luciferică a devenit mult mai subtilă, mai fină, ea vizând mentalul credinciosului, astfel încât omul însuși va fi de acord cu vaccinul, va merge precum vita la cipuire și va semna în final acordul cu pecetluirea.


Ne ajung tiradele rostite de slugile statului antihristic, secretarul urgentist, chirurgul ales poltic peste noapte, desepiștii și politicienii care se întrec unii pe alții să rostească previziuni sumbre asupra zilei de mâine, în care sicriele celor adormiți nu se știe din ce cause (întrucât diagnosticul medico-legal obținut în urma autopsiilor lipsește cu desăvârșire), se vor înghesui la porțile cimitirelor din toată țara.

Niciodată în previziunile sale, Cuviosul Părinte Justin Pârvu, nu a menționat că viitorul nostru va fi unul sumbru. În ultimele sale cuvinte, a prorocit doar că va veni urgia. Acest cuvânt înțelept are nenumărate sensuri, dar în nici un caz nu vizează scene cu nebuni și deliranți.  Chirurgo-politicianul de profesie, ne anunţa nu demult că va trebui să trăim ani îndelungaţi terorizaţi de asasinul în masă botezat Noul Coronavirus. De ce? Fiindcă, neputincioşi cum suntem, în şase luni de zile numai 2% dintre noi am fost capabili să ne imunizăm… Suntem suficient acuzați şi găsiți vinovați pentru fiecare om care îsi dă obştescul sfârşit , evident ucis de nemilosul virus, căci decesele în urma altor boli s-au evaporat ca prin minune.

„Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor?” se întreba Bernard-Henri Lévy, unul dintre cei mai mari filosofi francezi contemporani. Medicii patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania au decretat: Nimeni nu a murit de coronavirus. Ei susțin cu argumente ştiințifice că nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane. Asta înseamnă că nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și una care a murit în urma unei infecții virale sezoniere. Organizația Mondială a Sănătății a făcut greșeala (de fapt, crima!) când a declarat o pandemie, întrucât ea nu a existat.

Laureaţii luptătorilor din prima linie a „războiului ”, cei care teoretic răspund de sănătatea poporului român, după cercetări dificile au descoperit ca arme de distrugere în masă a virusului trei mijloace de luptă nemaipomenite: masca, impusă cu de-a sila inclusiv copiilor din clasele primare, care doresc să vină la şcoală(!) , distanţa de 1,5 metri şi spălatul pe mâini. Educatorii noştri epidemiologi ne-o spun răspicat: indisciplina, nesupunerea, crâcnirea, reprezintă cei mai fideli aliaţi ai pandemiei. „Suntem bolnavi fiidncă suntem indisciplinaţi” a devenit deja sloganul zilelor noastre.

Cu o grabă suspectă, au fost exilate în nemărginitul tărâm al timpului trecut, libertăţile şi drepturile fundamentale ale omului. Ce mai reprezintă acestea în valul ‘pandemiei’, (cu două, zece, paisprezece cocoaşe) care a cuprins lumea? Dacă aminteşti de ele, imediat eşti catalogat drept coronasceptic, cel care conştient sau inconştient nu contribuie la edificarea unei lumi sănătoase. Şi, dacă eşti coronaceptic este mai grav decât dacă ai fi, la un loc, criminal în serie, pedofil, terorist şi pesedist.

Să nu confundăm patria, cu conducătorii ei nevrednici aflați vremelnic la cârma vieții neamului românesc trăitor de veacuri pe aceste plaiuri , şi nici Biserica cu ierarhii trădători ai Credinței Ortodoxe strămoşeşti, căci altfel greu îsi va face loc dragostea în inimile noastre. „Ţara Românească este o ţară sfinţită, cu un popor sfinţit. Noi putem fi străjerul Europei. Ortodoxia noastră românească a rămas cam singura de strajă, în splendoarea ei de demnitate şi prestigiu. Aşa că: străjuiţi bine! Neamul acesta nu şi-a pierdut încă seva!”

Dr. Gabriela Naghi

10 gânduri despre „Pandemia, care nu există, este folosită ca pretext pentru înrobirea şi exterminarea făpturilor lui Dumnezeu”

 1. Și dacă nu Covid-ul e clu-ul pandemiei, ci vaccinul? Poate ca acesta – și nu virusul propriu-zis – va accelera “selecția naturală” gândită (dacă o fi existând un asemenea plan …) pentru diminuarea populației globului?

  Panica creată – și întreținută – de Covid – 19 ne va împinge ca pe oi la vaccin … iar cine nu va avea dovada vaccinului, va deveni o NON-PERSOANA (nu va mai putea călători, nu va mai avea acces nicăieri, nu va putea practic părăsi locuința)?Putem oare sa gândim in aceasta paradigma? PS. Un simplu amănunt: Banca Mondiala a lansat in 2020 un program legat de Covid, care este prevazut sa se încheie in … 2025, adică la vreo 3 ani după vaccinarea pe care o putem aștepta începând din 2021-2022!?, , se întreabă pe facebook fostul vicepreședinte al Parlamentului European și fost ministru al Apărării, Ion Mircea Pașcu..

  Apreciază

  1. Pandemia e motiv pentru vaccin. Ce urmeaza dupa vaccin, nici nu vreau sa ma gandesc. Cei care vor refuza, vor fi asa cum descrieti. Calea de urmat este refuzul categoric al vaccinului, indiferent de consecinte. Apocalipsa spune ca aceia care vor primi semnul fiarei, si implicit vaccinul. vor fi loviti de o buba rea si ucigasa, probabil o forma de cancer cu evolutie galopanta. Oricum am lua-o, refuzul e calea sigura de a te opune diavolului si slujitorilor sai. Doamne ajuta.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Să ne îmbogăţim mintea şi sufletul cu câteva taine din comoara lăsată spre sfinţire şi ajutor duhovnicesc întregii lumi ortodoxe, de către Sfântul Paisie Aghioritul, care a iubit atmosfera de sfântă isihie, a trăit şi s-a adăpat din duhul ei aducător de mult rod, ce se revarsă în toată viaţa sa, într-o prezentare de excepţie.

  Să spunem pentru început faptul că Părintele Paisie a vorbit adeseori despre isihie şi grija plină de nelinişte a omului contemporan. Faptul că omul contemporan a învăţat să trăiască în zgomot reflectă întocmai acest lucru. Spune:

  „Astăzi toţi s-au învăţat să trăiască în zgomot. Vezi, mulţi copii vor muzică rock în timp ce citesc. Adică pe ei îi odihneşte mai mult să citească cu muzică decât în linişte. Se odihnesc în nelinişte, fiindcă există nelinişte înlăuntrul lor. Peste tot este zgomot.

  Învăţându-se cu zgomotul, omul contemporan duce mereu pretutindeni o astfel de viaţă zgomotoasă.

  „Duhul lumesc cel neliniştit al epocii noastre a distrus, din nefericire, cu aşa-zisa lui civilizaţie, chiar şi locurile sfinte cele liniştite, care odihnesc şi sfinţesc sufletele. Omul neliniştit nu se linişteşte niciodată. N-au lăsat nicăieri vreun loc liniştit. Chiar şi sfintele locuri le-au făcut azi… ”

  În alt loc scrie:

  „Cel neliniştit chiar şi în pustie va duce starea lui de nelinişte. Mai întâi de toate sufletul va trebui să dobândească liniştea lăuntrică în neliniştea exterioară pentru a se putea linişti în liniştea pustiei.”

  Oamenii contemporani care trăiesc cu acest duh de nelinişte îl transmit mai departe prin tot ceea ce fac. Spunea Gheronda:

  „Atunci când lucrează cineva cu linişte îşi păstrează pacea şi îşi sfinţeşte întreaga zi. Din păcate, n-am înţeles că atunci când lucrăm ceva prea repede dobândim nervozitate, iar lucrarea care se face cu nervozitate nu este sfinţită. Scopul nostru nu trebuie să fie a face multe şi să fim într-o continuă nelinişte. Căci aceasta este o stare diavolească.

  Lucrul de mână care se face în linişte şi cu rugăciune se sfinţeşte şi sfinţeşte şi pe cei care îl folosesc. Atunci are sens ca mirenii să ceară lucru de mână de la monahi ca binecuvântare. În timp ce lucrul făcut cu grabă şi nervozitate transmite această stare diavolească şi celorlalţi. Treaba grăbită, făcută cu nelinişte, este caracteristica oamenilor celor mai lumeşti. Sufletele tulburate care lucrează transmit tulburare prin lucrul lor de mână, iar nu binecuvântare.
  Dacă aţi şti cât de mult influenţează starea omului lucrul de mână pe care îl face, chiar şi lemnul unor obiecte făcute de el! Înfricoşător lucru! Rezultatul muncii omului este pe potriva stării în care se află atunci când o face. Dacă este nervos, se mânie şi înjură, ceea ce face nu va avea binecuvântare, iar de cântă, de rosteşte Rugăciunea, se sfinţeşte lucrul său. Unul este lucru diavolesc, iar celălalt dumnezeiesc.”

  Omul stăpânit de o grijă plină de nelinişte nu poate simţi dragostea lui Dumnezeu. Spune Părintele Paisie:

  „Când un copil se joacă şi este absorbit de jucării, nu-şi mai dă seama dacă tatăl său este alături şi-l mângâie. Dar dacă-şi va întrerupe puţin joaca, atunci îşi dă seama. Tot astfel şi atunci când avem vreo grijă, nu putem simţi dragostea lui Dumnezeu. Dumnezeu dă, dar noi nu simţim.
  Ia aminte să nu risipeşti puterile tale preţioase în griji de prisos şi în lucruri deşarte, care într-o bună zi se vor face toate praf. Aşa te oboseşti si trupeşte, şi mintea ţi-o împrăştii fără rost, iar după aceea Îi dai lui Dumnezeu oboseala şi căscăturile în vremea rugăciunii, la fel cu jertfa pe care a făcut-o Cain.”

  După ce atrage de multe ori atenţia în cadrul convorbirilor asupra lipsei de linişte, a liniştii lăuntrice ce îl caracterizează pe omul contemporan, vădindu-i, desigur, grija plină de frământare, îi îndrumă pe oameni să agonisească atmosfera sfintei isihii. Ii sfătuieşte să nu-şi cheltuiască viaţa fără rost. Spune:

  „Nu vă risipiţi timpul fără folos, fără să-l valorificaţi în cele duhovniceşti, pentru că veţi ajunge să vă sălbăticiţi mult şi nu veţi mai putea lucra cele duhovniceşti. Veţi dori sa vă îndeletniciţi numai cu treburi sau să discutaţi sau „veţi urmări să aflaţi subiecte de vorbă ca să vă aflaţi în treabă. Prin neglijarea rugăciunii şi a îndatoririlor duhovniceşti, vrăjmaşul ne ocupă înălţimile noastre duhovniceşti şi ne războieşte atât trupeşte, cât şi prin gânduri. Ne netrebniceşte toate puterile, atât cele sufleteşti, cât şi trupeşti, şi ne taie legătura cu Dumnezeu, urmând ca sufletul nostru să fie robit de patimi.”

  În alt loc, învaţă că pentru a dobândi pacea lăuntrică şi a spori duhovniceşte, omul trebuie să-şi simplifice viaţa. Spune:

  „Însă fericiţi sunt cei care au izbutit să-şi simplifice viaţa şi s-au eliberat din laţul acestui progres lumesc al multor înlesniri, sau mai degrabă al multor greutăţi, şi au scăpat de acest stres înfricoşător al vremii noastre de azi. Dacă omul nu îşi simplifică viaţa, se chinuieşte. În timp ce dacă şi-o simplifică nu va avea acest stres. (…)

  Încă şi la mireni insist mult asupra simplităţii, pentru că multe din cele ce se fac nu sunt de trebuinţă şi îi mănâncă stresul. Le vorbesc de cumpătare şi ncvoinţă.
  Strig mereu: «Simplificaţi-vă viaţa, şi stresul va fugi.»
  Cele mai multe divorţuri de aici pornesc. Oamenii au de făcut multe treburi, multe lucruri şi astfel se ameţesc. Lucrează amândoi, tata şi mama, şi îşi lasă copiii de izbelişte. Osteneală, nervi – din probleme mici, scandaluri mari -, apoi divorţ fără justificare. Acolo ajung. Dar dacă şi-ar simplifica puţin viaţa, ar fi şi odihniţi, şi veseli. Acest stres este o catastrofă. ” Chiar şi munca de fiecare zi trebuie făcută în aşa fel încât să ne păstrăm inima liberă pentru cele duhovniceşti şi să I-o dăruim lui Hristos. Spune:

  „Să nu va daţi toată fiinţa, toată puterea dimpreună cu mintea voastră celor materiale. În felul acesta omul devine închinător la idoli. Pe cât puteţi, nu vă dăruiţi inima treburilor; să daţi numai mâinile şi mintea. Să nu vă daţi inima lucrurilor stricăcioasc, nefolositoare.
  Căci după aceea cum va sălta inima pentru Hristos? Când inima este la Hristos, atunci şi treburile se sfinţesc, există şi o continuă odihnă sufleteasca lăuntrică. Un astfel de om simte adevărata bucurie.
  Să vă puneţi inima în valoare! Să n-o risipiţi!

  Dacă se va risipi în multe lucruri fără însemnătate, nu va avea putere după aceea să se îndurereze pentru ceea ce se cuvine să o doară. Eu îmi voi da inima unui bolnav de inimă, unui îndurerat. Durerea inimii mele este pentru copiii ce se primejduiesc. Îmi fac cruce şi rog pe Dumnezeu să le dea luminare. Iar atunci când primesc lume, toată grija mea se îndreaptă spre durerea celuilalt, spre dragostea de semeni. Durerea mea n-o iau în seamă. În acest chip se uită toate, căci omul se îndreaptă spre altă direcţie.”

  Mărimea de suflet este de trebuinţă în viaţa duhovnicească; mintea, mai cu seamă, trebuie să fie la Dumnezeu. Astfel omul învaţă să se încredinţeze lui Dumnezeu. Spune Părintele Paisie:

  „Să se nevoiască, pe cât pot, cu mărime de suflet şi să se încredinţeze lui Dumnezeu în toate, iar Dumnezeu va lucra. Mintea să se afle întotdeauna la Dumnezeu. Aceasta este cea mai bună lucrare.

  O nevoinţă peste măsură (…), dacă se face din mărime de suflet, se bucură şi omul, Se bucură si Dumnezeu de fiul Lui cel iubitor de osteneală.

  Dacă este mânat de dragoste, El picură miere în inima sa, iar dacă e presat de egoism, se chinuieşte. ”

  + Ierotheos Vlachos

  Sfântul Paisie Aghioritul; Editura Sophia-prima parte

  Apreciat de 1 persoană

 3. Dacă acest vaccin, datorită enzimei luciferaza, are rol de marker identitar, deja echivalează cu o pecete! Cum va conviețui Botezul ortodox cu enzima luciferază în corpul nostru? Vom putea sluji la doi domni? Iată cum ne este verificată fățărnicia, pe care Dumnezeu o urăște atat de mult! Dacă are „niște nanoroboți – hydrogel, cu rol de conexiune permanentă la centrul de control și supraveghere operat de proprietar”, înseamnă că putem fi conduși de la distanță, că devenim sclavi ai unui proprietar! Dacă, fără acest vaccin, nu vom mai putea vinde sau cumpăra înseamnă că acesta corespunde descrierii din Apocalipsă, capitolul 13, în care este proorocită și existența unei inteligențe artificiale:

  „Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase” (Apocalipsa 13, 15-18).
  (https://www.marturisireaortodoxa.ro/carnavalul-leprosilor/)

  Apreciat de 1 persoană

 4. Referitor la vaccinuri, cand aceste satane vor la unison imputinarea populatiei pamintului, caci visul lor este controlul total, acum asa dintro data ei nu mai pot sa doarma de grija noastra si neau pregatit vaccinul miraculos

  Apreciază

  1. Mincinoisi si fatarnici. Isi ascund intentiile criminale indaratul grijii pentru oameni. Veti vedea ca nu pot face tot ce vor. Dumnezeu pune hotar rautatii lor si peste acest hotar nu pot trece. Daca ar fi putut, de multa vreme ar fi nimicit lumea.

   Apreciază

 5. Medicii din întreaga lume încep să vorbească cu sinceritate și curaj despre dezinformarea legată de numărul îmbolnăvirilor de Covid și de marea diferență dintre a fi testat pozitiv și a fi bolnav.
  Nimeni nu neagă existența micului virus ucigaș, care a înfricoșat omenirea, dar amploarea cu care s-a făcut acest lucru în numele apărării sănătății la indicația slugilor leviatanului s-a dovedit a fi absurdă, anticonstituțională, ducând în final la instalarea treptată a șomajului, și falimentului în multe sectoare ale economiei.
  Iată că Medicii spanioli apar fără frică la televiziunea publică și contrazic ideologia oficială a Covidului.
  Unde a dispărut eroismul, curajul și onoarea medicilor români ?
  Atât de mare este frica că își vor pierde locul de muncă sau că vor fi aruncați în închisoare?
  Atât timp cât mărturisești Adevărul și ai credință în Dumnezeu măcar cât un bob de muștar, nici un fir din capul tău nu se va clinti.
  Se tem de umilința publică, de „demascarea” și transformarea lor în dușmani ai sănătății poporului?
  Cel doua metode au făcut parte din armele preferate de intimidare ale bolșevic-staliniștilor. Gazeta de perete și demascarea au fost practici prin care oponenți sau simpli oameni care gândeau diferit erau marginalizați, excluși sau chiar eliminați din viața socială sau/și a partidului.
  Nu ar fi deloc exclus. Dar există opinia publică, neaservită leviatanului, cea care ar actiona prin intermediul rețelelor de socializare, cum ar fi FB, armă foarte puternică, de temut în toate țările, care s-a dovedit a putea instala sau detrona președinți de țară, la comandă.

  Soluția nu poate fi nici un răspuns în aceiași termeni, căci penser contre c’est penser même, spunea cineva, ci, mai degrabă, un angajament conștient în această luptă care se duce, în ultimă instanță, cu ”lumea” și cu ”duhurile răutății”.
  Bine ar fi să ne reamintim că noi ar trebui să fim ”lumina lumii”, cei care trag semnalul de alarmă împotriva comodității celor căldicei și denunță răul cuibărit în sufletele celor care ar trebui să marturisească , dar nu reușesc și asta se răsfrânge asupra întregii lumi.

  Luis de Benito este medic de mai bine de 25 de ani și a lucrat cu pacienți cu Covid încă din primele momente ale asa zisei pandemii. Într-o intervenție la televiziunea publică spaniolă a criticat pe toti cei care manipulează si dezinformează poporul, moderatorii, presa și autoritățile care sunt complici la amplificarea gravității situației.

  În spitalul unde lucrează – El Escorial din Madrid – n-au sosit pacienți săptămâna trecută, abia în weekend au sosit 3 pacienți, care au fost internați și cele 120 de paturi din spital, au ramas goale. La spitalul 12 Octombrie, considerat ca aglomerat de presa aservită intereselor păpușarilor din umbră, datele oficiale arată că sunt 75 de pacienți internați, la 1300 de paturi disponibile. După cum știe de la alți medici din toată Spania, cifrele care vizează bolnavii de Covid sunt mult inferioare față de ceea declară oficialii. Ce semnalează cu curaj, domnul Doctor Luis de Benito:
  -A crescut numărul infectaților, dar este foarte mic procentul de pozitivi, raportat la numărul de testați.
  -Testele PCR sunt greșite.
  -Cei testați pozitiv nu au patologie Covid, comparativ cu bolnavii internați în primăvară, când spitalele chiar erau aglomerate (acum nu mai sunt).
  -Vaccinul antiCovid nu e necesar dar, dacă tot se realizează, să se verifice dacă e sigur și eficient.
  -De ce e nevoie de atâtea vaccinuri după ce deja multă lume a trecut prin infecție?
  -Poate ar fi mai bine să se găsească un vaccin împotriva fricii.
  -Statisticile sunt nesigure, după acestea ar fi trebuit ca minimum 50% din spanioli să aibă cancer gastric din cauza Helycobacter pilori. Dar evident că nu se confirmă statisticile.
  -Presa manipulează datele și face spectacol ca să bage spaima în populație, umflă cifrele ca să se declare iar carantină în septembrie.

  Apreciază

 6. Un rău atât de mare nu s-a întâmplat în nici o vreme

  Cuvinte zguduitoare ale Părintelui Filotei din insula Paros, ucenic al Sfântului Nectarie Făcătorul de Minuni, despre vremurile pe care le trăim și despre ceea ce ne așteaptă în curând:

  „ După cum văd, toată lumea aleargă spre cel viclean, ca și păcătosul spre păcat. Neînfrânați sunt oamenii, – și popor și cler; ca și caii cei nărăvași aleargă spre păcat. Nu se gândesc nici la Dumnezeu, nici la moarte, nici la judecată sau răsplată, la nimic; numai pentru materie, trup și plăceri trupești se interesează. Pentru Dumnezeu, suflet, virtute – nimic! Foarte puțini sunt cei care au interese adevărate și poate datorită acestor prea puțini mai ține Dumnezeu lumea.

  Satana face ultimul asalt și în acesti ani în care ne găsim, mare necaz și strâmtorare vor veni în lume… în vremea proorocului Ieremia, Dumnezeu a hotărât de mai multe ori să pedepsească pe israeliți, însă Ieremia îl ruga să se milostivească de creatura Sa și de poporul Său cel ales. Odată, însă, i-a zis lui Ieremia că va distruge Ierusalimul. Atunci proorocul a început să-L roage: „Dumnezeul meu, nu distruge orașul și nu pedepsi pe cei ce locuiesc în el…”, însă Dumnezeu i-a răspuns: „Nu mă ruga, Ieremia, căci nu te ascult; voi preda orașul în mâinile babilonenilor (care deja se apropiaseră de Ierusalim).
  Atunci a zis Ieremia către Dumnezeu: Cum este posibil să intre dușmanii în cetate, căci zidurile sunt puternice?
  „Eu le voi deschide porțile ca să intre – a răspuns Domnul. Dacă nu-l voi preda Eu, ei nu pot intra.
  Mâine dimineață să șezi pe un loc înalt și vei vedea cum îl voi preda…”. Si a văzut un înger deschizând poarta dinspre răsărit, apoi și pe cele dinspre apus, miazăzi și miazănoapte, iar cheile le-a ascuns sub o piatră, zicând: „Primește, piatră, cheile orașului acesta păcătos și să le păzești până se vor întoarce din robie, apoi a strigat îngerul: „Intră, putere a chaldeilor!” și au intrat dușmanii în cetate; au ucis și au pustiit, luând mulți robi, printre care și pe Ieremia.
  De aceea zice Sfântul Ioan Gură de Aur că, atunci când păcatele oamenilor sunt multe, iar printre păcătoși se găsesc și drepți, câteodată, Dumnezeu ia împreună cu păcătoșii și pe drepți…

  Asadar, mare mânie va să vină. Multe răutăți se întâmplă în lume, îndeosebi două: desfrâul și avortul. Un rău atât de mare nu s-a întâmplat în nici o vreme, ca mamele să ucidă 6-10 copii și să nu simtă deloc mustrare de conștimță, când, dacă ar fi avut o cât de mică urmă de pocăință și simțire, ar fi trebuit să-și deschidă mormintele și să intre de vii în ele ca să se chinuie, dar sunt nepăsătoare… Se spovedesc uneori, dar fără să se pocăiască sincer.
  Aceasta una, iar a doua – goliciunea femeilor. Umblă acum goale, – deși bărbații nu sunt mai prejos, – însă mai mult femeile, iar aceasta nu este cu putință s-o rabde Dumnezeu. A răbdat pe păcătoșii din vremea lui Noe, pe cei din Sodoma și Gomora, dar parcă nu ajunseseră la acest stadiu, să umble goi pe stradă și să-și arate trupurile lor goale la bărbați, ca să-i atragă spre păcat.

  Dumnezeu este îndelung răbdător, iar o oră înaintea lui Dumnezeu sunt ca o mie de ani. Rabdă îndelung, însă și răbdarea Sa are margini.
  Nu este cu putință ca Dumnezeu, Care totdeauna pedepsește păcatul, să îngăduie a se face atâtea păcate fără să le pedepsească… Numai să fim pregătiți. S-avem credință în Dumnezeu; în El să ne punem nădejdea și dragostea și nu ne va părăsi. Fie ca nimic să nu ne despartă de iubirea lui Hristos.
  Acum, ne aflăm în pragul marii mânii; se apropie sfârșitul sfârșitului. Sfinții Părinți ai Bisericii noastre au socotit moartea și a doua venire a Mântuitorului necesare pentru mântuirea omului, iar cei care le-au avut totdeauna în minte, au fost izbăviți de chinurile cele veșnice.”

  Părintele Filothei Zervakos

  Apreciază

 7. Prof. Dr. Christian Perronne, profesor de boli infecțioase și tropicale la Universitatea Versailles-Saint-Quentin-en-Yvelines, șeful departamentului de boli infecțioase la spitalul Raymond-Poincaré din Garches, 15 ani președintele Comisiei pentru Boli Transmisibile ale Înaltului Consiliu pentru Sănătate Publică din Franța, autorul cartii “Există o greșeală pe care nu au făcut-o?” despre gestionarea crizei coronavirus în Franța.

  Fragmente din emisiunea lui André Bercoff de la Sud Radio, iunie 2020
  „Am făcut parte din sistem, am fost 15 ani președintele Comisiei pentru Boli Transmisibile, am consiliat multe guverne pe timpul multor crize sanitare, am condus grupul de lucru la OMS pe problema vaccinării, știu ce vorbesc.
  Nu pot înțelege cum toate aceste instituții au putut fi manipulate de industria farmaceutică pentru a ne conduce într-un impas teribil.

  Mi se pare evident că, atunci când ne uităm la toate țările care au folosit tratamentul dr. Raoult cu hidroxiclorochină și azitromicină – Grecia, Portugalia, Maroc, chiar și SUA – toate au un procent de mortalitate raportat la numărul de spitalizări de sub 6%, pe când Franța are 20%. E halucinant refuzul de a accepta aceste rezultate pozitive.
  Fauci a fost de la început împotriva clorochinei, el e foarte atașat de industria farmaceutică și de compania Gilead în particular. Nu sunt un susținător al lui Trump, dar are meritul de a fi oferit clorochina americanilor, de a fi achiziționat dozele necesare. Vedem că am fost mințiți asupra efectelor acestui tratament, aceasta trebuie să înceteze.

  Un studiu în China a arătat ca hidroxiclorochina funcționează, apoi dr. Raoult a tratat 24 de bolnavi la început – nu mulți, dar statisticile semnificative pe un număr mic de bolnavi sunt foarte grăitoare, nu așa cum spun anumiți ziariști sau intelighenția de specialiști, de îmi venea să urlu – apoi pe 80 de bolnavi, pe 1200, acum pe 3700. Deci e clar că tratamentul funcționează. Nici măcar nu ai nevoie, potrivit normelor OMS, de studiu comparativ cu placebo atunci când ai reacție pozitivă în 98% de cazuri. Cei care contestă aceste rezultate sunt cumpărați de industria farmaceutică, nu mi-e frică s-o spun. E o rușine națională.

  (…) Un epidemiolog nu poate niciodată spune de la început cum va evolua o epidemie. Însă am putut spune că guvernul și Macron sunt vinovați când nu au anticipat (…) și au spus că totul trebuie dovedit înainte de a lua o decizie asupra tratamentului. S-a spus să așteptăm avizul societăților științifice, când toate acestea sunt corupte, primesc milioane de euro din partea societăților farmaceutice. Am fost scandalizat de această legătură pe care mulți experți o au cu industria farmaceutică, corupție care a făcut ca zeci de mii de francezi să moară, să nu ne fie frică de cuvinte. Cred că tratamentul cu hidroxiclorochină ar fi salvat 25000 de oameni îm Franța. E enorm!
  (..)

  Primesc, însă, mesaje de încurajare de la mulți reprezentanți ai industriei farmaceutice, pentru că exista și acolo o anumită etică în trecut, deși influență și corupție la un nivel mai mic au existat și înainte. Dar de 20 de ani totul s-a mutat în SUA, cu marile multinaționale controlate din Chicago, New York sau San Francisco, iar filialele franceze sunt obligate să se alinieze. Corupția s-a înmulțit de 10 ori. Știu cum e relația cu industria farmaceutică, am trait-o, dar eu m-am oprit la timp. Atunci când am început să ocup poziții publice, mi-am spus că e imposibil, nu pot continua să fiu și cu industria farmaceutică. Dacă aș fi acceptat, acum aș fi milionar.
  Am refuzat, pentru că nu asta înseamnă medicina pentru mine, ci să vindec oameni ca și cum aș face-o pentru mine, pentru familia mea. Toți medicii generaliști gândesc același lucru astăzi și e o rușine absolută că statul interzice medicilor să prescrie un anumit tratament – e o premieră și un scandal absolut. Când Consiliul Național amenință medici cu radierea, când Agenția medicamentului a început să ancheteze oameni, inclusiv pe mine … ajungem ca în acel adagiu: „mai bine o autopsie bună, decât un tratament fără dovezi”.

  (…) Hidroxiclorochina trebuia demolată, pentru că este un medicament ieftin. În ceea ce privește vaccinul, epidemia e pe cale să dispară, însă Macron și Merkel au declarat că au dat 8 miliarde de euro pentru găsirea unui vaccin pentru un virus; ce e pe cale să dispară! Ce e cu delirul acesta? Apoi durează să dezvolți un vaccin. Pentru un virus relativ cunoscut durează 3 luni, dar pentru unul nou, pornind de la zero, este o întreagă aventură – trebuie testate efectele secundare. Apoi cum testezi pe populație când virusul a dispărut? Este și scandalul de la Institutul Pasteur care a validat 24 de teste serologice pentru măsurarea anticorpilor și a declarat că toate sunt foarte bune, iar un cercetător de acolo a contestat arătând că doar unul dintre teste e foarte bun, cel chinezesc, mai sunt 3-4 care sunt mediocre, iar celelalte sunt execrabile. Deci testele nu sunt de încredere. După aceea vin și ne spun că au apărut din nou 100 de cazuri în China, virusul revine și toți trebuie să ne vaccinăm. Pentru un vaccin trebuie așteptat cel puțin un an. Suntem într-un delir total. ”

  Serge, farmacist: „Este o corupție generală a instituțiilor sanitare, e o ofensivă Big Pharma de a vaccina întreaga planetă cu vaccinuri nesigure. Obligăm copiii să primească vaccinuri ce conțin produse toxice, mercur, Aluminiu, Formol, perturbatori endocrinieni. Mai multe laboratoare mondiale fac aceasta și deocamdată degeaba depunem plângeri. Există pesticide, glifosat, fluorocol. erbicide, ADN fetal uman care e mutagen în vaccinuri, retroviruși, nanoparticule, iar autoritățile iau măsuri împotriva hidroxiclorochinei sub influența FDA și CDC, ultimul fiind proprietar a 20 de licențe de vaccin. E intolerabil!”

  Dr. Perronne: „Eu nu sunt împotriva vaccinurilor, au salvat foarte multe vieți. Există, însă, o derivă. Acum Bill Gates deține o bună parte din OMS. Un coleg de la OMS mi-a arătat ștatul de plată și era emis de Bill și Melinda Gates. Am văzut la o conferință un reprezentant GAVI al Fundației Gates care prezenta diapozitive frumoase despre cum vaccinează, iar un francez dintr-un ONG ne-a arătat poze cu locurile în care erau depozitate vaccinurile, într-un hangar bătut de soare unde erau 42 de grade, deși vaccinurile trebuiau ținute la rece pe tot lanțul de livrare.
  Am văzut cum se topește reprezentantul GAVI. Afacerea lor e să vândă, nu le pasă de africani. La început am crezut și eu că e un filantrop – deloc! Franța dă bani Fundației Gates, după care africanii cred că Franța i-a părăsit, dar îi salvează Gates, care face milioane din vânzarea vaccinurilor în țările sărace.

  Nu avem nicio nevoie de vaccin pentru acest virus. Virusul e pe cale să dispară și putem foarte bine să tratăm oamenii cu hidroxiclorochină, azitromicină și Artemisia. Vaccinul este o simplă poveste comercială. (…)

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s