Zece lucruri pe care trebuie să le ştie fiecare român

Drag român,

1.Dumnezeu te-a adus din nefiinţă la existenţă. Dumnezeu ţi-a dat acest pământ binecuvântat, te-a aşezat între hotarele lui, ca să vieţuieşti drept, după Legile veşnice ale Sale, pentru a-ţi dobândi viaţa cea veşnică în Împărăţia Sa.

2.Te-ai arătat bun şi primitor cu străinii. Din păcate, aceştia au venit în pământul tău şi, prin mijloace mârşave, s-au urcat în poziţiile înalte, din care te dispreţuiesc, te înjosesc, te batjocoresc, te jefuiesc până-n ziua de azi.

3. Dumnezeu te-a plămădit ca Popor Sfânt al Său. Ţi-a dat unica Credinţă mântuitoare, cea Ortodoxă. Vrăjmaşul diavol s-a insinuat în Biserica Ta cea Sfântă, te-a despărţit de fraţii tăi de sânge, te-a atras în tot felul de credinţe sectare deşarte, ca să nu mai fii cu fraţii tăi, în Biserica Sa.

4. Dumnezeu ţi-a dat o Limbă Sfântă, şi eşti dator să-L preamăreşti prin ea; şi să nu îngădui otrepelor să ţi-o batjocorească, să ţi-o stâlcească cu rostirile lor păgâneşti.

5. Nimeni, dar absolut nimeni, nu are voie şi dreptul să te deposedeze de darurile primite de la Creatorul Tău. Ai locul tău pe pământ. Ai casa ta, ai familia ta, ai rostul tău. Nu îngădui leprelor de tot felul să ţi le ia. Dacă totuşi o fac, e spre pierzarea lor, şi istoria abundă de exemple în aceste sens.

6. Continuă să nu râvneşti la cele ale vecinilor tăi geografici. N-ai făcut-o niciodată în decursul istoriei, şi Dumnezeu ţi-a ajutat să nu te pierzi ca Popor Sfânt Ortodox. Alţii au venit în hotarele tale. Cum au venit, aşa s-au pierdut.

7. Ticăloşia e legiferată de un parlament inconştient, infiltrat de indivizi fără creier. Nu recunoaşte niciuna din legile ticăloase prin care eşti întemniţat fără vină, ţi se iau copii pentru organe şi pentru a fi sodomizaţi de spurcaţii lumii. Opune-te cât stă în puterile tale. Nu te teme. Dumnezeu şi dreptatea Sa sunt de partea ta. Fii şi tu nedespărţit de Dumnezeu şi ticăloşii nu vor spori cu nimic. Oriunde te vor chema antihriştii, nu te duce. Nici la alegeri cu rezultate dinainte stabilite, nici în sfatul necredincioşilor (Psalmul 1).

8. Orice forţe antihristice îţi vor trece pragul şi te vor supune la umilinţe, fii tare, nu ceda. Spune-le:,,Afară, lepădături ce sunteţi. Nu v-am făcut niciun rău, nu v-am deranjat cu nimic, nu vă datorez nimic, nici voi nu aveţi dreptul să pătrundeţi în casa mea’’.

9. Nu urî pe nimeni; nu te răzbuna pe nimeni. Lasă toate în seama lui Dumnezeu, şi El va pedepsi pe răufăcătorii tăi. Nici locul lor nu se va mai afla (Psalmul 36).

10. ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să- ucidă’’ (Matei 10,  38 ). Nu te teme de aceste fiinţe jalnice şi fără simţire, precum Iohannis, Orban, Arahat. ,,Ieşi-va duhul lor şi în ţărână se vor întoarce’’ (Psalmul 145, 4). Toţi sunt legaţi prin puterea pe care Dumnezeu a dat-o preoţilor. Sunt nişte bezmetici care nu mai ştiu ce vor, nu mai au linişte, răul e tot ce pot ei să făptuiască. ,,Nu te teme, Turmă Mică, pentru că Tatăl a binevoit să vă dea vouă Împărăţia’’ (Luca 12, 32). Nu te teme, Popor Ortodox Român al lui Dumnezeu. Hristos Domnul va birui, noi vom birui împreună cu El, ticăloşii se vor pierde în întunecimile iadului, aceasta fiind alegerea lor!

Presbiter Ioviţa Vasile,

 nevrednic slujitor al lui Hristos

4 gânduri despre „Zece lucruri pe care trebuie să le ştie fiecare român”

 1. Să fie blagoslovit cuvântul Sfinţiei Voastre în vecii nesfârşiţi!Amin
  2 septembrie, Pomenirea Sfinţitului Marturisitor Pr.Mihai Lungeanu, 8 ani de la plecarea sa în vesnicie, om al rugăciunii de foc, preot harismatic, cu adâncă blândeţe şi aleasă bunătate, mărturisitor neînfricat și luptător legionar.
  Înmormântarea trupului său a avut loc pe 6 septembrie, în ziua de pomenire a minunii din Colose a Sfântului Arhanghel Mihail, în a cărui Legiune părintele Mihai Lungeanu a luptat și a suferit din tinerete, şi în a cărui Legiune s-a alăturat întru slavă, alături de sfântul ei voievod, Corneliu Codreanu şi de mulţimea camarazilor care s-au sfinţit.
  Să ne întărească AtotBunul Dumnezeu pentru sfintele lor rugăciuni!
  16 ani petrecuti în temniţele comuniste de la Piteşti, Jilava, Codlea, Galata, Suceava, Galaţi, Târgu Ocna, Aiud
  În temniţa bolşevică Mihai Lungeanu a studiat teologia prin alfabetul Morse. Abia la vârsta de 74 de ani visul lui s-a realizat, devenind preot.
  În închisoare a învățat pe de rost Noul Testament. A rămas profund impresionat de bunătatea şi puterea rugăciunii lui Valeriu Gafencu de care a îngrijit ca student la Medicină şi coleg de celulă la Târgu Ocna.
  Nu i s-a mai dat voie să-şi continue studiile la Facultatea de Medicină. Salvat din bolile crunte căpătate prin puşcării şi din torturile în care alţii îşi pierduseră viaţa, tânărul medicinist de atunci și-a propus să-şi dedice restul zilelor slujirii lui Dumnezeu. Însă nu i s-a permis nici aceasta decât târziu, la treizeci de ani de la eliberare, când a fost hirotonit preot la Biserica Buna Vestire, de către vrednicul de pomenire Mitropolit Bartolomeu Anania, la biserica la care slujise şi tatăl său.

  Apreciază

 2. Razboiul incepe.Asa ne pregateste Maica Domnului.Si se vor mai petrece minuni de acest fel pt pregatirea poporului.Acum doua zile in Grecia s a introdus numarul unic personal.

  Apreciază

  1. Nimeni nu poate spune cu precizie exacta despre inceperea unui razboi dar de stiut stim ca e la usi.Pe ce ne bazam:
   1Pe starea de ateism,erezie si apostazie generala cu cipurile.
   2.Starea generala de ura fata de oamenii credinciosi si cu frica de Dumnezeu.
   3.Starea generala de pacatosenie prin incurajarea avortului sia sodomiei prin legi date in numele „drepturilor omului”.
   4.Starea generala de simpatie cu un sistem evreiesc anticrestin si criminal de razboi precum de asemenea ,ura generala si de moarte fata de cei care nu simpatizeaza cu acest sistem genocidar.
   5.Starea generala de simpatie si obedienta neconditionata fata de tartorii ,chinuitorii,prigonitorii crestinilor traitori ,cu viata de sfintenie,fata de ucigasii de sfinti.
   5.Starea generala de turnare la institutiile terorizante ale statutlui a tuturor celor care gandesc altfel decat sistemul criminal de care populatia stie ca e criminal sadea si cocheteaza cu acesta pt patutul cald.Aici vorbim ca fenomen general turnarea la organele statului de catre cei din casa:socri si cumnati pt ca ei sa castige pensii grase si respectiv salarii grase.Acestia au pensii si salarii grase pt ca isi toarna la institutiile statului nu numai pe cei din casa dar si pe toti prietenii si cunoscutii lor,aceia crezand in slabiciunea lor ca le sunt prieteni pe cand in realitate ii toarna pt bani.
   6.Starea generala de tradatori si turnatori la centimilimetru patrat care spune ca avem un sistem care a acaparat multe forte si deja putem spune si vorbi de reala stare de razboi,numai ca inca nu a aparut scanteia .
   7.Starea generala de hotie si rupere cu hotia arata un sistem satanic care din clipa in clipa ne vom astepta sa pregateasca munca silnica,corvezile si exterminarea prin munca silnica pt a face productie pt hoti si satanisti.
   8.Starea de indiferenta generala fata de proprii copii,batrani,parinti,mame si sotii,oameni bolnavi,defavorizatii societatii si exterminarea saracilor si a celor onesti si cinstiti.
   9.Starea generala de lauda a masinii in caz de razboi si nu a eroismului,jertfelniciei si credinciosiei omuluicare apara patria pe front.
   10.Starea generala de vesnica nemultumire a oamenilor orice le ai face si oricat te ai jertfi pt ei precum si carteala din orice si cu orice ocazie.
   11.Starea generala de profunda inclinatie spre rau si de neputinta de a mai face binele.
   12.Starea generala de ura contra Adevarului,simpatia doar cu erezia si cu ereticii si ura generala si de moarte fata de dreptslavitorii crestini ortodocsi precum si cautarea oricarui prilej si neinsemnat de ar fi de pierdere a acestora de pe fata pamantului.
   Aceste lucruri insirand nu sunt semne ale vremurilor ca razboiul de proportii e pe cale sa se produca oricand si din toate nimicurile care sa serveasca pe tava drept motive de incepere ale acestuia?Cu toata certitudinea da.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s