Nu cred

1.Nu cred în ceea ce spun oamenii sistemului antihristic. De mai bine de treizeci de ani revarsă peste noi şuvoaie de minciuni. Mă îndoiesc că în legătură cu inexistenta pandemie ne spun adevărul şi numai adevărul, şi nu ascund nimic din ceea ce ştiu. Cifrele pe care le trimit zilnic în mas-media asta coruptă şi vândută sunt mincinoase şi au menirea de a întreţine starea de frică şi teroare în rândul unei populaţii dezorientate. Profită dumnealor de faptul că nu pot fi verificaţi şi nici traşi la răspundere. Deocamdată.

2.Nu cred că domnul Ignatie de la Huşi, salariat la Episcopie, e infectat cu coronavirus. Sunt convins că e cobaiul de serviciu şi a fost obligat să facă acest joc, ca să vadă toată lumea că nici înalţii funcţionari nu sunt ocoliţi, chipurile, de gripa care s-a terminat de luni bune. Când e vorba de un nume cunoscut, se face o mediatizare intensă, potrivit unui plan elaborat în ungherele satanice. Când însă raportează cifrele acelea absurde, care trec de o mie, nu se furnizează numele niciunui  zis pacient, invocându-se secretul actului medical. Nu vi se pare toată povestea asta cusută cu aţă albă?

3.N-am crezut nici atunci când ni s-a spus răposatul Pimen de la Suceava e infectat. A fost dus urgent la Bucureşti, cu mediatizarea de rigoare, unde a trecut la cele veşnice, nu ştim la care din ele, oferindu-se probabil ca material didactic folosit de sistem pentru a-şi susţine şi justifica fărădelegile. Întristător e faptul că omul acesta nu s-a pocăit nici în ceasul morţii, când, oricum, n-ar mai fi avut nimic de pierdut. Într-atât de mare să fie căderea celor aflaţi în scaunele episcopale?

4.N-am crezut ştirea despre infectarea celor 31 de monahi de la Putna, luaţi apoi şi internaţi împreună cu Preacuviosul Melchisedec Velnic, stareţul mănăstirii, care deţine toate informaţiile legate de această mascaradă, însă nu le va dezvălui niciodată. Ascultare, nu glumă.

5.N-am crezut că domnul Teodosie de la Constanţa va ajunge la închisoare, şi am spus-o de la-nceput, ştiţi atunci când a fost acuzat de deturnarea unor fonduri şi i s-au pus cătuşele. A fost o punere în scenă, o campanie de denigrare a Bisericii noastre la care dumnealui a acceptat să fie umilit în faţa unei ţări întregi. În cele din urmă, a fost achitat şi rămâne în scaunul episcopal de la malul mării, curat ca lacrima. Când va mai fi nevoie, va răspunde iarăşi ,,prezent’’!

6.Cred cu tărie în Marele şi Atotputernicul Dumnezeu, Cel în Treime slăvit, Care va zădărnici planurile mârşave care se urzesc împotriva acestui popor. Cred în bunătatea Maicii Domnului, rugătoarea noastră în faţa tronului ceresc. Cred că Sfinţii Îngeri ne sunt alături cu sfintele lor rugăciuni. Cred că Sfinţii lui Dumnezeu se uită spre noi şi nu încetează să se roage, zi şi noapte, înaintea Părintelui Ceresc. Şi mai cred că aceia care batjocoresc poporul acesta şi denigrează Sfânta noastră Biserică sunt înspăimântaţi de repeziciunea cu care se scurge vremea şi îşi dau seama că timpul lor e scurt.

Presbiter Ioviţa Vasile

6 gânduri despre „Nu cred”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s