Un glas din Ortodoxie: Bartolomeu şi papa nu sunt interesaţi de mântuirea creştinilor, ci de supunerea lor faţă de sistemul antihristic

Evenimentele pe care le trăim ne arată că Bartolomeu este un funcționar ONU, ca și Papa Francisc. Amândoi au idei în acord cu politica mondială. Nu-i interesează mântuirea creștinilor, ci supunerea lor față de un sistem antihristic. Papa, cu a sa infailibilitate (!!!) este chemat să asigure o mască religioasă a planurilor sataniste și să conducă toate religiile lumii. Este o unealtă a ONU.

Fără o legătură adevărată cu Dumnezeu, oamenii sunt ușor de condus. Practic, se pune la cale un jaf spiritual de proporții. Păpușarii vor o lume fără Dumnezeu, o lume debusolată, ușor de condus. Un om plin de Duh Sfânt este un om puternic, neinfluențabil, demn, neînfricat. Iar ONU, care vrea să preia comanda și pe plan spiritual, prin Papa, nu are nevoie de așa ceva!

Viața de creștin va fi mult mai grea de-acum înainte. Mai interesantă! Hristos rămâne la cârmă, nu Papa, dar noi trebuie să ne dorim mai mult că oricând să ne atingem de poala hainei Lui, că să ne vindecăm sufletește. Dacă mulți Sfinți și-ar fi dorit să trăiască în aceste vremuri, să ne îmbărbătăm și să acceptăm provocarea timpului nostru, rugându-i pe Sfinți să mijlocească ajutor pentru noi la vreme de ispită. E clar că urâciunea pustiirii caută să ocupe locul cel sfânt atât la nivel individual, prin păcate, cât și la nivel global. Totuși, nu avem dreptul să cădem în deznădejde. Hristos nu-i trădează, nici nu-i abandonează pe fiii și pe slujitorii Săi. Dumnezeu să ne ajute să ne mântuim în aceste vremuri!

Semnat: Apa trece, pietrele rămân

2 gânduri despre „Un glas din Ortodoxie: Bartolomeu şi papa nu sunt interesaţi de mântuirea creştinilor, ci de supunerea lor faţă de sistemul antihristic”

  1. 9 luni de inchisoare pt 1 preot paroh din Loc Renthimnos Creta pt ca a indemnat familiile sa nu isi lase copii cu masti la scoli, eparhia de a carei jurisdictie apartine Parintele dind dovada de mirsavie catalogindul adeptul teoriei conspiratiei

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s