Denunţ privind mascarada ,,coronavirus’’ şi prostituţia intelectuală a halatelor albe

Către Prefectura judeţului Cluj, domnului Prefect Abrudean

În atenţia DIICOT Cluj-Napoca

Populaţia oraşului Cluj-Napoca este aproximativ 370.000 locuitori (cu acte în regulă), iar cea metropolitană de aproximativ 420.000 locuitori. Rezultă un total de aproximativ 790.000 de locuitori. Noi o să socotim doar 700.000, pentru a simplifica. În acest moment, Clujul se pare că este pe locul I la infectarile cu sars cov 2 (covid), undeva la peste 4 la mie! Adică, din 1000 de locuitori 4 sunt infectaţi).

Rezultă că avem la orice oră 2800 de infectaţi. Din aceasta rezultă ca în fiecare zi trebuie sa se facă minim 2800 de teste care să iasă pozitive, pentru a menţine această medie de infectări! Asta e una. A doua este că voi, DSP-ul, adunaţi mereu pe cei infectaţi zilnic și îi socotiţi dupa matematica voastră personală. Ieri au fost peste 300 de infectări în urma testelor, teste care teoretic ar fi trebuit sa fie mult mai multe la număr. Dar noi să spunem că s-au facut teste exact cât numărul de infectaţi, ceea ce este o aberaţie!

Centrele de testare în Cluj-Napoca sunt: Spitalul de Infecţioase, Bou-vagonul din parcarea Vivo, Clinica Regina Maria, Cortul de la Oncologie, Institutul de Pneumofiziologie, Spitalul judetean. Prelucrarea lor se face la DSP Cluj Napoca, director Mihai Moisescu ( Jupân Covidache). În aceastã ordine sunt fotografiile de astazi, 29 Octombrie 2020. intre orele 10.30 si 12.00. Sunt curios ce număr de infectări se va anunţa astăzi când :

-La vagonetul din parcarea Vivo – nimeni

-La Clinica Regina Maria -nimeni

-La Cortul de la Oncologie – doua femei bolnave de cancer

-La Pneumofiziologie – nimeni

-La infecţioase – 4 persoane

-La Spitalul Judeţean – nimeni

-La DSP – lanţul pus la scări; nu răspunde nimeni la telefon.

Aşa arată această mascaradă grotescă slugărită de ai noştri, la ordinele celor de la Bucureşti care, la rândul lor, sunt slugile celor de la Bruxelles care, la rândul lor, slugaresc satanismul din SUA anume, Partidul Democrat de acolo. În baza acestor cretinisme, doar la nivelul oraşului Cluj-Napoca, avem mii de şomeri, sute de afaceri distruse, HORECA e la pământ, bolnavi grav care nu-şi pot primi tratamentele, copiii supuşi unui program de imbecilizare, masca inutilă purtată peste tot, explozie de violenţă domestică din cauza lipsei banilor, etc, etc. Evident, aceste nenorociri sunt la nivelul întregii Românii, o ţară pentru care în urmă cu doar 30 ani, mii de români şi-au dat viaţa ca sa fie LIBERĂ. Vai de ea libertate, vai de noi ce-am ajuns.

Lucian Brie

Scurt comentariu

1.Felicitări Domnului Lucian Brie pentru curajul cu care se ridică împotriva acestui sistem criminal.

2.Îl asigur de pe-acum că prefectul judeţului Cluj nu va întreprinde nimic, deoarece e omul sistemului. La fel, cei de la DIICOT sunt lei paralei când e vorba de găinari. Când sunt în joc interesele sistemului, devin nişte blânzi mieluşei. DIICOT-ul a fost creat pentru a sluji sistemului, nu pentru a combate crimele organizate ale acestuia.

3.Televiziunile vândute şi ticăloşite întreţin această stare generală de nelinişte printr-un ocean de minciuni, manipulare grosolană, dezinformare, regii mârşave, care transformă un spital aproape pustiu într-unul supraaglomerat în care medicii şi asistentele, chipurile, nu mai fac faţă solicitărilor. Dacă s-at închide televiziunile obediente, pandemia ar înceta ca prin minune.

4.Se urmăreşte aducerea sistemului medical în stare de colaps, folosindu-se această metodă: medici şi asistente sunt declaraţi ,,pozitivi’’ şi sunt trimişi acasă, în carantină. Lipsa personalului va fi invocată drept cauză a colapsului. Deja spitalele lucrează ,,în regim de război’’, cum ne dezinformează televiziunile populate cu specimeni nemernici.

5.Un exemplu din ograda domnului prefect Abrudean, pentru a vedea modul de operare dictat de decidenţii din sănătate: o fată de 19 ani se îmbolnăveşte grav. Familia cheamă ambulanţa, care soseşte după 9 ore!!! Auziţi, domnule prefect? Dar voi, frumoşilor din linia întâia, care pozaţi în binefăcătorii noştri? Medicul de pe ambulanţă stabileşte diagnosticul: peritonită sau apendicită perforată, după cum mi s-a spus. ,,Ne pare rău, nu putem lua fetiţa pentru a o duce la spital. Acestea sunt procedurile. Duceţi-o dumneavoastră cu maşina’’. Ajunge fetiţa la spital. Trebuia să se facă testul coronavirus şi să se aştepte rezultatul, care ar fi venit după câteva ore! Acestea sunt procedurile!

Dumnezeu a rânduit ca fata să fie operată imediat, altfel…

Presbiter Ioviţa Vasile

8 gânduri despre „Denunţ privind mascarada ,,coronavirus’’ şi prostituţia intelectuală a halatelor albe”

 1. Daca mai adaugam si matrapazlicurile din sistemul de sanatate, puzderia de spalari de bani, mortii dispar din spitale fara ca familiile sa fie anuntate, cunosc cazul unei doamne care avea sotul cu o forma de cancer fiind internat la spitalul Bagdasar Arseni si fara ca sa fie anuntata familia lau dus la un spital din Oltenita, problema este ca familia si rudele nu mai stiu nimic de el, nici daca este mort si nici daca este viu, caci acces in spital nu au.
  Revenind la mun. Cluj Napoca, cum ca sectarul Boc acompaniat de presa vasala isi da cu pumnii in cap ca a ridicat acel oras pe cele mai inalte culmi, economia in acel loc bubuie si trosneste

  Apreciază

  1. Asta e problema grava, sub cuvant mincinos ca vor sa ne protejeze, autoritatile nu permit accesul in spitale. In aceste conditii fac ei ce vor, ca nimeni nu le cere socoteala. Dimpotriva, ei sunt eroii din linia intaia, cu buzunarele burdusite de bani. Acum mita este permisa. Statul mituieste-ntr-o veselie. Sa stie dumnealor ca se strang probe in secret, in legatura cu ce se intampla. Si parca vad ca roata istoriei se va pune in miscare, nu peste multa vreme..
   Draga Strajerule, mi-ati dat o informatie precum ca Hrisostom al Ciprului a intrat in schisma, prin faptul ca i-a recunoscut pe schismaticii ucraineni. Nu-mi puteti da sursa? Multumesc.

   Apreciază

 2. A trecut la cele vesnice mitropolit de Muntenegru Amfilochije care era si ucenic al Sf Justin Popovici, din nefericire era ecumenist, a decedat in urma unui atac de cord
  Sursa blogul Yiorgos thalassis blog

  Apreciază

 3. Sarut mana, Parinte. Poate ca prefectul Clujului ar trebui sa vada si aceste doua materiale cu „eroii” din linia intai.

  Sa dea Domnul ca procesul international impotriva OMS si a tuturor guvernelor sa se concluda cat mai repede si sa vedem rezultatele.
  Cum spuneati sfintia voastra : „Dumnezeu sa le strice planurile!”

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s