A început nebunia vaccinării

Nebunia vaccinării în masă a început într-un moment ales deliberat: a treia zi de Crăciun, a Sfântului Mucenic şi Arhidiacon Ştefan, în zi de Duminică, ziua săptămânii în care a înviat Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Alegerea nu e deloc întâmplătoare, puteau să aştepte ziua de luni şi să înceapă vaccinarea cu forţe proaspete, dar nu! Îi lovim pe credincioşii ortodocşi într-o zi anume aleasă. E modalitatea antihriştilor de a lucra. Vă rog să vă amintiţi de vremea când Serbia Ortodoxă era bombardată de barbarii americani, din avioane care decolau de pe aeroportul din Timişoara, cu îngăduinţa ,,ortodoxului’’ Constantinescu, cel care a câştigat alegerile, încredinţat fiind de ,,călugărul Vasile’’. Cinismul antihristic i-a făcut pe americani să scrie pe bombele lor ,,Sărbători fericite’’, şi apoi să le lanseze asupra bisericilor , mănăstirilor şi a fraţilor noştri sârbi! Aceleaşi minţi bolnave, aceleaşi metode criminale, atunci şi acum.

În 2014 am trecut prin Belgrad cu autocarul. La un moment dat, ghidul, un părinte sârb din Banat, ne-a spus: ,,Acum uitaţi-vă în partea dreaptă şi să ştiţi, clădirea pe care o vedeţi a fost maternitatea’’. Într-adevăr, am văzut o clădire cu vreo 8-9 etaje devastată, pustie. Sârbii au curăţat-o de moloz, dar n-au demolat-o, au lăsat-o să stea ca mărturie asupra celei mai mari democraţii a lumii, Statele Unite ale Americii. Numai Dumnezeu ştie câţi prunci nevinovaţi vor fi pierit în acea maternitate, pentru că nişte demenţi au ales-o ca obiectiv, pentru aviatorii americani, ce trebuia distrus. Uciderea pruncilor de către nebunul Irod a fost reprodusă după două mii de ani, la Belgrad, cu alte mijloace însă.

KW Iohannis a promis că se va vaccina primul. Vedeţi însă că nu-l lasă trepăduşii, ca să nu se interpreteze, chipurile. Nu vă e ruşine, penibililor? Văd că e prima oara când voinţa de fier a lui Iohannis e ,,înfrântă’’. Ieronim, pseudo-arhiepiscop al Atenei şi al toată Grecia (vorba vine!), a fost chemat să se vaccineze. Imediat au intervenit medicii şi au spus: ,,Nu! Ieronim a avut o boală care nu-i îngăduie să primească vaccinul’’. Nu se vaccinează pentru că este parte a sistemului, ştie ce ,,binefaceri’’ aduce aşa zisul vaccin şi nu vrea să ,,beneficieze’’ de ele. În schimb, transformă sfintele biserici în centre de vaccinare. Doamne, până unde se va ajunge? Un director din compania Pheizer fuge de vaccin. De ce, oare? Trei exemple de vajnici adepţi ai zisului vaccin, vajnici când e vorba să-l primească alţii. Ei – nu!

Televiziunile ticăloase şi-au dat drumul. Regizorii izvoditori de minciuni şi manipulare s-au pus pe treabă. De-acum n-o să mai vedem decât oameni fericiţi că s-a descoperit vaccinul şi acesta ne va aduce normalitate, fără măşti şi restricţii absurde. Nu-i credeţi. Totul e minciună, falsitate, manipulare, ticăloşie. Nu putem avea nicio aşteptare de la ei, cei care au atâta bine în faţă şi nu-l făptuiesc, văd Adevărul veşnic şi caută să-l înăbuşe. Binele ne va veni de la un Prunc umil, născut în ieslea Betleemului, nebăgat în seamă, hulit de toate iudele de pe pământ.

Naşterea Ta, Hristoase Dumnezeule, a răsărit lumii lumina cunoştinţei. În faţa evenimentului cosmic din Betleem, nu pot sta prostia, manipularea, ticăloşia, iudele, irozii, nemernicii şi scursorile străine. Eşti de-acord, WK?

Presbiter Ioviţa Vasile

13 gânduri despre „A început nebunia vaccinării”

 1. Cuviosul Părinte Justin Pârvu : „SĂ NE ÎNTĂRIM UNII PE ALȚII SĂ PUTEM SUPRAVIEȚUI ÎN ACEASTĂ REALITATE DURĂ!”

  DESPRE SFÂRȘITUL LUMII

  Lăuntric, omul cam știe ce trebuie să facă pentru o pregătire a unui sfârșit. Sfârșitul lumii este sfârșitul fiecărui om în parte. După mine, sunt două feluri de a sfârși: un sfârșit spiritual și un sfârșit biologic. În toate perioadele grele, în primul război mondial, în al doilea război mondial, lumea era într-o pregătire a unui cataclism, a unui război. Dar una este a lupta într-un război mondial cu pușca, alta a răzbi într-un război cu un tanc, cu aviație și alta este a răzbi în vremea noastră cu un război electronic, tehnologic care militează pentru „viața fără viață”. Când erai în război numai cu pușca, atunci într-adevăr te găseai pe un front acolo și aveai idealul tău că îți aperi soția ta, mama ta, părinții tăi, copiii și toată familia care plângea după tine și îți scria câte o carte poștală pe care o citeai în ploaia de obuze din linia întâi. Altceva a fost al doilea război mondial când venea aviația, veneau tancurile, când venea pușca asta foarte interesantă, catiușa, care secera cum ar secera holera, pentru că cu un tun pe un front pe o distanță de 7, 8, 10 km. nu mai era nevoie de ostaș. Această catiușă este premergătoare războiului electronic.

  Acum te găsești pe front, rămâi acolo cu gamela în mână, cu centura pe burtă și mori acolo sufocat, ca și cum ai da cu un spray și rămâi nemișcat. Ei bine, tot acest război al tehnicii care vine este și din cauza greutăților noastre, că omul nu mai gândește, nu mai simte, nu mai trăiește. Se produce o animalizare a lui. Omul a devenit un om al tehnicii. Doi oameni care se întâlnesc astăzi nu mai vorbesc de un interes sufletesc între ei, nu mai vorbesc cum să-și ducă viața mai aproape de Evanghelie, mai aproape de viața sfântului al căror nume îl poartă, să se îngrijească de formarea celor 5, 6 copii sau câți au în familie…

  Cu adevărat, noi suntem într-o judecată a lui Dumnezeu pentru toate faptele noastre, căci dacă lumea se teme la un apel pe care l-am făcut acum o lună de zile când toată lumea s-a înspăimântat: „Gata pierim, vine sfârșitul!”, ce să mai vorbim de altele mai grave? Și a fost un apel pe care l-am făcut spre trezire, spre o revenire pe făgașul nostru creștinesc în preajma sărbătorilor mari care vin. Căci omul și pe timpul lui Noe, când acesta se pregătea să-și facă imensa lui corabie, a fost luat pe neașteptate și a venit potopul când nu se gândea nimeni. Și la ora aceasta, chiar dacă facem noi un act de pregătire duhovnicească sau oarecum materială, este foarte clar că nimeni nu mai are o convingere. Și cel care își face un bordei undeva în câmp sau în munte, izolat, nu se gândește când și ce va fi. „Eh, va fi cândva, dar eu îmi fac aici. Poate dacă n-oi folosi eu, să-l folosească altul”, așa cum îmi spunea părintele Nicodim Grosu acum 30 de ani: „Faci sfinția ta mănăstire acolo la Hașca, în Poiana Largului, dar faci ca să aibă ce folosi alții sau ce le pângări”. Și îmi spuneam că dacă a prorocit părintele acestea, o vorbi un adevăr că lucrăm ca să lăsăm după noi o urmă, dacă nu duhovnicească, măcar materială. Și iată că astăzi am revenit la spusele bătrânului din muntele Tarcăului și sunt mulțumit totuși că obștea creștină s-o folosi de locurile acestea ale noastre.

  (…)

  Ce ne-a mai rămas este rugăciunea și unitatea între noi, să păstrăm aceste relații de prietenie pe care le mai avem, între noi creștinii, ne mai sfătuim, ne mai consultăm, dezbatem și ne întărim unii pe alții să putem supraviețui în această realitate dură. Să nu trăim cu iluzii că putem schimba lumea. Noi suntem turma mică. Dar așa mici și neînsemnați cum suntem, Mântuitorul nouă ne-a făgăduit împărăția.
  A voastră este Împărăția! „Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia”(Lc. 12:32). Acesta este statutul nostru, al celor mici: fără drepturi, fără ocrotire, fără sfat, accepți situația în care te-a lăsat Dumnezeu și te lupți cu armele creștine.

  Fragment- Revista Ortodoxă Atitudini Nr. 67

  Apreciază

 2. De vorbă cu doamna Aspazia Oțel Petrescu

  Interviu preluat din Revista Atitudini, Nr. 53
  Fragment
  [..]
  Întrebându-l pe Părintele Justin dacă al treilea război mondial va fi doar cibernetic, a spus că nu va fi doar așa și că el va fi cu sânge și cu arme.

  Și părintele Cleopa spunea că ultimul va fi potopul de foc, că prima cernere pe teritoriul mai mare a fost potopul cu apă și al doilea va fi potopul de foc. Mai spunea părintele Cleopa că el va fi către sfârșitul războiului. Războiul va fi foarte scurt, nu va mai dura ani de zile.
  Prima fază va fi războiul biologic, deci boli trimise și microbi care sunt deja pregătiți în laboratoare. Toate bacteriile acestea care apar fără nume și pe care oamenii abia acum le studiază, le cataloghează, toate acestea sunt crescute, sunt hrănite pentru un război de asemenea natură, dar vor trebui să-l suspende. De ce le-a convenit un război biologic? Pentru că el omoară viața, dar păstrează materia, nu distruge. Deci toate avuțiile, averile rămân neclintite. Ei le șterg cu anticorpul pe care l-au pregătit pentru ai lor, dar au văzut că curenții care ascultă de porunca Domnului întorc valurile către cei care le-au emis. Deci n-au niciun folos practic. Dimpotrivă își consumă rezervele lor și dacă vine altcineva cu un val de acesta nu mai au cu ce se apăra, că le-au consumat pentru propriile lor infecții: aceasta e lucrarea Domnului. Și atunci cel care va fi amenințat de perspectiva pierderii războiului – că sunt 10 State care au depozite de armament atomic imense – unul singur din aceste State poate în câteva minute să distrugă universul întreg. Atâta energie negativă a acumulat! Acela va arunca o bombă de avertisment, dar ea își va greși traiectoria. Părintele Cleopa spunea: „Nu va greși traiectoria, va fi îndrumată de îngerii nimicitori acolo unde trebuie, nu acolo unde a fost trimisă. Și tot pământul va fi încins de o mare de flăcări pentru că deviată fiind, va declanșa reacția în lanț de care se tem toți. Tot părintele Cleopa spunea că există suprafețe mari de pământ sfânt care nu poate fi contaminat de energie negativă pentru că electricitatea, magnetismul, forța atomică, toate acestea sunt energii negative, distructive pe care Dumnezeu nu le-a creat El. Sunt create de om, deci nu sunt creație divină. Sunt copii ale satanei, după miracolele descifrate, descoperite, furate, pur și simplu. Ele vor pieri fiindcă sunt bazate pe neadevăr și Maica Domnului confirmă lucrul acesta în mai multe din vedeniile ei. Spune, de pildă, că atunci când va fi noaptea cea lungă, nimic din ce este cibernetic nu va funcționa. Dumnezeu va stinge și luminătorii cerești, dar va stinge și toate energiile negative. Le va face nimic. Și ăștia au verificat la NASA dacă este posibil așa ceva și au constatat că este posibil. De pildă, faimoasa nanocelulă care stă la baza industriei cu rezultate uluitoare, pur și simplu, va fi suspendată. Nanocelula care este absolut copie identică după celula vie, numai că nu este reală, este virtuală, adică nu este creată, este făcută de mâna omului după creațiune, nu este bazată pe adevăr. Este bazată pe furt, că n-am cum să-l numesc altfel. E ceva care nu are baza adevărului și se stinge ca orice care nu este adevărat. Și spune Maica Domnului: „Dacă veți vrea să vă luminați, să aveți la voi lumânări de ceară”. Deci nu orice lumânare se va aprinde și nu orice lumânare de ceară, ci o lumânare care a fost consacrată, adică a participat deja la o slujbă sfințitoare. Și mai spune Maica Domnului că dacă vom vrea să ne măsurăm timpul, să mergem la bunici și să scotocim pe acolo după ceasurile mecanice pentru că tot ce este cibernetic, nu va funcționa. Părintele Cleopa mai adăuga că în potopul acesta de foc, 50% din omenire va fi salvată pentru că sunt pământuri sfințite. De aceea România este atât de dorită și de urâtă pentru că are multe teritorii sfinte. Munți întregi sunt sfinți la noi: Ceahlăul, Rarăul, Caraimanul, aproape toți munții Bucegi și alții. Mănăstirile ar trebui să se refugieze pe acești munți sau să caute pustietatea din acești munți. Nu se știe dacă sfârșitul lumii va fi chiar după cel de-al treilea val. Va fi o catastrofă care va distruge 50% din omenire. Asta știm precis, mai departe e taină.

  „Dă, Doamne, românului mintea cea de pe urmă”.

  Dar ceea ce ne lipsește nouă astăzi este buna învoire între oameni. Noi nu suntem în stare să ne iubim până la limita de a fi un gând, o cugetare, o simțire. Foarte puțini au reușit să ne aducă sub același gând. Au fost câțiva oameni providențiali. Dar ceea ce este îmbucurător pentru mine, personal, este că de fiecare dată românii și-au revenit. De aceea s-a și creat proverbul: „Dă, Doamne, românului mintea cea de pe urmă”.

  De ce credeți că a existat dintotdeauna atâta dezbinare în poporul român?

  Nu știu, dar nu există să avem un om sfânt, un om care într-adevăr să însemne ceva ca să nu despartă imediat România în două: unii care merg după omul respectiv și bine fac dacă ascultă de cine trebuie și alții care cu urlături, cu blasfemii care contestă acel om. Ăștia suntem. Ceea ce ne-a salvat pe noi dintotdeauna a fost darul nostru, caracteristic neamului: răbdarea. Românul are o răbdare infinită și a reușit să spună de cele mai multe ori: „Așa a vrut Dumnezeu”, deci a avut o resemnare bună.

  Tot timpul diavolul și-a făcut de lucru și au fost vremuri de apostazie, însă el are puteri nețărmurite din cauza noastră, pentru că noi am ales răul. Dumnezeu i-a zis omului când l-a creat: „Iată te-am făcut o ființă atât de minunată, cu puțin în urma îngerilor. Îți dau ție un dar: tu numești, tu alegi, dar bagă de seamă ce alegi! Îți voi da ceea ce alegi”. Domnul este singurul care poate întoarce orice rău în bine și o face atât de minunat încât nu poți decât să cazi în genunchi în fața Lui și să spui: „Mare ești, Doamne!”. În închisoare, asta am înțeles că nu poți să urci pe Tabor pe alt drum ocolit, decât urcând Golgota. Când Îl îmbrățișăm cu toată dragostea noastră, Îl îmbrățișăm cu cruce cu tot. Nu-L putem despărți de cruce. Am avut darul acesta nemaipomenit să înțeleg în închisoare că nu e adevărat că Dumnezeu primește rugăciunea noastră, doar când suntem în stare de rugăciune. Nu e adevărat, nu ne-ar fi de niciun folos. Dumnezeu vine la noi când suntem în păcat, în deznădejde, cum ar spune Părintele Paisie Aghioritul: „în fundul iadului, poți să trăiești dacă ești cu ochii la cer”. Dacă ai un colțișor al sufletului tăinuit unde ești doar tu și El, acolo nu ai niciun pic de îndoială că altcineva ar putea să te ajute mai mult decât El sau peste El.
  El e toată nădejdea noastră așa cum este exprimat atât de frumos în rugăciunea: „Nădejdea mea este Tatăl, scăparea mea este Fiul, acoperământul meu este Duhul Sfânt”.

  În rugăciunea mea, de multe ori zic: „Pomenește, Doamne, pe toți cei ce Te cunosc, pe cei ce Te iubesc, pe cei ce au mai mare nevoie de îndurarea Ta, pe cei care ne urăsc și ne vor răul și pe cei pentru care nu se roagă nimeni” și sunt convinsă că în această rugăciune sunt cuprinși toți cei pe care îi cunosc, îi iubesc și le vreau binele. Mântuitorul a spus: «Cel ce va răbda până la sfârșit, acela se va mântui». N-a spus: cel ce va răbda până la infinit.
  Ce ne arată nouă aceste cuvinte? Că Dumnezeu în momentul în care ne-a scos din neființă, ne-a dat și sfârșitul nostru, adică limita noastră de a răbda. Fiecare dintre noi venim în viață cu o limită a răbdării. Ce trece dincolo de această limită pusă de bunul Dumnezeu, nu mai cade în răspunderea noastră, cade în răspunderea celui care ne chinuiește. Ține de destinul nostru, este în chemarea noastră până unde suntem obligați să răbdăm. Limitele acestea nu sunt aceleași pentru toți. Pentru unii este foarte înaltă, pentru alții este mai mică, după cum a gândit bunul Dumnezeu pentru fiecare dintre noi, în funcție de ceea ce avem de plătit.
  [..]

  Apreciază

 3. De vorbă cu doamna Aspazia Oțel Petrescu

  Interviu preluat din Revista Atitudini, Nr. 53
  Fragment

  [..]
  Dacă vrei răului să-i faci un rău, iubește-l!

  Deci sfatul meu acesta este: rugăciunea și postul. Eu m-am vindecat prin rugăciune, dar am asistat la vindecări și mai rapide și mai spectaculoase care au întors oamenii de sub gloanțe, din fața plutonului de execuție: postul și anume postul ninivitenilor, trei zile cu post și cu apă. Deci concluzia la care am ajuns eu: rugăciune, post și încredere. Domnul a spus: «N-am venit să stric legea, ci să o împlinesc», pentru că legea veche era: «ochi pentru ochi, dinte pentru dinte». Dar Mântuitorul zice: «Nu, ci întoarce dușmanului și celălalt obraz. Te-a lovit pe dreptul, întoarce-i și stângul». Ce înseamnă de fapt lucrul acesta? Tu mi-ai făcut un rău, eu ți-am făcut același rău în aceeași măsură. Tu nu te lași, vii și-mi plătești din nou și îmi scoți și celălalt ochi și îți scot și eu și celălalt ochi. Și ce am făcut? Nu numai că am dublat răul, l-am împătrit și așa din creștere în creștere, din treaptă în treaptă diavolul a ajuns la puterea pe care o are astăzi. Eu i-am dat-o. Ce se întâmplă dacă eu nu îi răspund cu rău, ci dimpotrivă îi ofer un gest de dragoste? În primul rând, răul nu merge mai departe și s-a oprit la cel pe care tu mi l-ai făcut. Eu nu ți-l întorc, deci nu îi dau nicio putere. Mai mult decât atât în locul acestei răzbunări, eu pun gestul iubirii mele. Eu te iert și nu numai că te iert, ci zic: „Mai lovește-mă o dată, dacă ai puterea să o faci!” și de obicei nu o face nimeni. Diavolul a dat un pas înapoi, pentru că nu suportă gesturile de dragoste. Orice poți să-i faci, dar nimic nu-l descumpănește mai tare decât iubirea. Dacă vrei răului să-i faci un rău, iubește-l! Nu blama răul! Gloria lui este să spui cât este de rău, să îi aduci osanale. Când vrăjmașul este mare și tare, nu-l provocăm, nu-l alarmăm, nu-l contrazicem, nu-l blamăm. Ne rugăm și postim. Mama mea avea o vorbă: „Dragii mei copii, niciodată să nu dați cu biciul în drac, că voi îl provocați și voi aveți răspunderea!”.

  Spun Sfinții Părinți, și cred că știu ce spun, că apelul la mucenici este unul din mijloacele prin care noi ne putem folosi foarte mult. Ei au demonstrat că se poate iubi așa cum iubește Iisus. Pentru că de fapt, iubirea aceasta care dă totul fără să ceară nimic, este iubire hristică. Este iubirea de care a dat dovadă Mântuitorul nostru. Un mucenic arată că se poate să iubești ca Iisus. Adică poți să-ți dai viața cu bucurie, pentru cel pe care îl iubești. Un mucenic ne încurajează pe noi foarte mult. Tot timpul ne văicărim. Eu vorbesc despre mine – nu-i frumos să vorbesc la plural – dar cred că mulți se regăsesc în mine, că nu sunt eu nici cea mai tare, nici cea mai slabă. Sunt mediocritatea, adică majoritatea. Noi ne văicărim tot timpul: „Doamne, atâta pot! Nu pot mai mult. Atâta pot, atâta-Ți dau”. Dar dacă vine și spune: „Da, dar viața?”. „Aia nu pot să Ți-o dau că-mi trebuie și mie, că vreau și eu să trăiesc, că uite ce frumos e pe lume”. Nu e ușor să reușești să-ți agonisești această iubire jertfelnică. Ea este jertfelnică în orice moment, la orice pas, în orice împrejurare. Nu numai când coboară darul Duhului Sfânt. Oricând.

  Va fi o invazie islamică

  În zilele noastre foarte multă lume se plânge de depresii, chiar și din cei care merg la biserică? Cum explicați acest fenomen?

  Noi ne-am slăbănogit foarte mult. La ora actuală suntem o lume bolnavă. Din punct de vedere duhovnicesc, România a căzut foarte mult. Nici nu vă dați seama cât de jos suntem la ora actuală! Cred însă că înaintemergătorii noștri, cum ar fi părintele Justin, vor avea grijă să ne învețe ce trebuie să facem ca să ne recuperăm. Vom plăti niște facturi cumplite. În afară de războiul care ne așteaptă, ne mai așteaptă o revoltă și o invazie. Revolta va fi războiul dintre noi care este mai cumplit decât un război și deja se văd cele două tabere. Oamenii văd că există disensiuni între așa-zișii conducători ai noștri și aceste două tabere se vor încăiera între ele și vor determina și războiul. Toate revoluțiile care vor izbucni ici-colo, vor culmina într-o încăierare generală ce nu s-a mai văzut și n-a mai cunoscut istoria până acum.
  În afară de încăierările astea, războiul cel dintre noi, pentru care Sfinții Părinți au pus canon bisericesc și rugăciune specială în Biserică: „Ferește-ne de războiul cel dintre noi”, ne paște o invazie islamică ce va face prăpăd în toată lumea creștină. S-a zis despre popoarele barbare că ele au fost biciul lui Dumnezeu pe lumea de atunci. Ce vor fi islamicii acum, nu știu cum poate fi catalogat! Îi vedem cât sunt de cruzi și de lipsiți de orice omenie. Ei consideră că robia islamică pe care am suportat-o noi, este un drept al lor pentru că ei au cucerit în trecut teritoriul nostru în numele lui Allah. Deci este al lor, l-au cucerit. Și spun minciuni pentru că noi am plătit tribut pentru libertatea noastră, iar mamele românce de atunci cât au suferit, ca să nu mai vorbim de sufletul lor și de martirajul lor. Au răbdat și nu au protestat, au lăsat să li se smulgă copiii de la sân ca să fie crescuți ieniceri. Deci ei afirmă niște minciuni și în numele acestor minciuni, ei își iau dreptul să anunțe că nu va fi picior de creștin în România. Ca să fie adulat „nenumitul” au mers atât de departe încât L-au omorât pe Fiul lui Dumnezeu. Deci, ce milă putem aștepta de la aceștia? Dar noi știm că Dumnezeu a acceptat să se urce pe cruce pentru mântuirea neamului omenesc și că reîntoarcerea noastră din iadul veșnic a fost posibilă numai prin această jertfă nemaipomenită a Însăși Dumnezeirii și că tocmai în virtutea acestui lucru nu va lăsa să-i fie batjocorită biruința.
  A biruit o dată moartea, a golit o dată iadul, o va face ori de câte ori va fi nevoie pentru că știe să o facă.

  (Interviu realizat de maicile de la mănăstirea Paltin Petru-Vodă, octombrie 2017)

  Apreciază

  1. Este spus exact ce trebuie.Din cate vad,nu pentru multi ci pentru cei putini.Am mai spus in februarie anul acesta:starea de pandemie spirituala prin erezia ecumenista este prefigurarea starii de pandemie fizica;orice pandemie de erezie aduce samanta pandemiei la propriu.Si acum pt ca vad o stare religioasa rea la vreme de pandemie fizica,o sa spun:starea de razboi cu Dumnezeu,prin erezie preceda starea de razboi general,fizic,iar pandemia in timpul careia oamenii au parafat starea de razboi cu Dumnezeu,nu a mai ramas decat o scurta faza intermediara,de pocainta,retezata prin vaccinare,cu care oamenii isi taie singuri craca de dedesubt,nu dintr-o data,ci segregat.

   Apreciază

 4. Ce trebuie facut cand va sosi citatia acasa pt vaccin anticovid pt sanatosi?
  Ce trebuie facut cand soseste acasa citatia de incorporare pt tari straine ,pt distrugerea sotiilor ramase?

  A venit vremea sa dezbatem foarte serios aceste doua probleme.

  Apreciază

  1. Ce este plandemia covid?Ce este vaccinarea anticovid?Este ea plandemie pt a fi plandemie?Este vaccinarea pt a fi vaccinare?
   Nu.Nu.Plandemia si vaccinarea plus terorismul care va urma imediat,sunt metode de alinierea populatiei extrem de numeroase a globului spre razboi.
   Orice bancher,inainte de a finanta un razboi,are pretentia de a i se asigura mecanismul,cadrul uman si material in vederea desfasurarii razboiului.In cazul nostru,cadrul material s a realizat de mult prin politici guvernamentale in favoarea nultinationalelor care s au faurit peste tot in lume si cu acelasi regim intern de functionare.Acum mai ramasese cadrul uman,faurindu se aceasta plandemie ,vaccinare si terorismul care urmeaza.De ce cadrul uman?S a urmarit cadrul uman pentru comanda unica pentru ca acest mecanism macro,nu e numai pt China,sau SUA,ci e pentru intreg teritoriul globului pamantesc care trebuie sa actioneze unitar,in acelas timp,fara cheltuieli decat cele stricte si comanda sa fie unica.In acest scop,toata populatia trebuie sa ajunga la un stadiu de disciplina in vederea alinierii generale pt scopul acesta.

   Apreciază

   1. Asadar pt ca toata suflarea umana din lume sa fie ca o masa usor de miscat,actiunea de aliniere nu trebuia sa cuprinda numai latura economica,financiara,religioasa(ecumenismul si promovarea contrelor religioase prin promovarea schismaticilor si ereticilor).Actiunea de aliniere trebuia sa cuprinda si motivele inventate de sanatate(plandemia fictiva cu vaccinarea ei),impingandu se populatia in mod unitar si programat ,precum un tren cu multe vagoane,spre o alta etapa de disciplinare-terorismul.In terorism,cetateanul se disciplineaza desavarsit pt ca traieste la el acasa raul terorismului si isi face din nevoia de securitate prioritatea vietii sale pt ca aceasta va fi ceva nou si nu are experienta si pt a fi in permanenta si cea mai mare siguranta,da orice si face orice i se spune,se educa in niste algoritmi rapizi si eficienti,pt ei,guvernele care le asigura trai si securitate fiind „dumnezeul” lor,fiind dispusi la orice ora din zi si din noapte sa execute orbeste,ca pentru tata,orice doreste guvernul de la cetatenii sai fideli.Aceasta este cea mai mare oportunitate deschisa finantatorilor viitorului razboi-masa mare de oameni cu care sa poata face absolut ce vor.De aceea au eliminat batranii,ca sa se asigure ca populatia batrana nu care cumva sa ajunga sa destupe populatia tanara,creind posibile mari dificultati sau revolte in alinierea marii mase globale in ritmul dorit de marii bancheri.Prin mecanismul incorporarilor generale din etapa care va urma(terorismul) si prin mecanismul trimiterii de soldati in alta tara decat in cea natala,se urmareste ca nu cumva soldatul sa fie in vreo relatie cu familia lui si cu tara lui:1.pt ca nu cumva sa se revolte soldatii ,trezindu se printre ei idealuri nationale si patriotice,deci o cauza nobila si 2. pt ca supunerea fata de comenzi sa fie definitiva.Aceasta opera mergand snur dupa algoritmul lor,papusarii,avand si toata populatia la carma si disciplina lor,acum le va fi usor sa declanseze fara probleme razboiul.

    Apreciază

 5. Oana Roman,esti la mare inaltime.Sa spui tu de sotul tau care te a parasit pe nedrept,ducandu se cu aceia din Italia si luandu ti si toata afacerea(Magazinul de haine) :”e un baiat destept”,arata o mare inaltime sufleteasca si ca,daca va incepe un razboi,vei supravietui cu siguranta,draga mea,pt ca asa e dreptatea cea de sus.Nici crestinii nu au asa inaltime de suflet.Cinste tie.Ai creat o impresie buna.

  Apreciază

 6. Buna ziua!
  Pai dacă România nu primea vaccinul, atunci i se reproșa că nu ține cu poporul. Daca a primit vaccinul atunci nu e bine! Iisus Hristos a vindecat și sâmbătă, deși era interzis. La noi a început duminica, deși e sărbătoare!

  Apreciază

  1. Constantin,ma bucur ca postati.Mai ganditi va,nu va pripiti la vaccinare ca fata la maritat ca dupa aceea sa va para rau.Obisnuiti va sa va luati dupa oameni experimentati.Nu e nicio rusine,batran fiind sa tot mai inveti de la altii.Sunt oameni in varsta,precum Mihail Sora,maestrul muzician,care si la varsta de 100 de ani mai intai asculta si apoi vorbeste.De ce sa ti fie rusine ca,tu batran fiind,sa audiezi un tanar?In templul din Ierusalim se afla Un Copil de 12 ani de Care ascultau cu mare luare-aminte Sfatul Batranilor din Ierusalim care echivaleaza astazi cu Parlamentul.Asta e viata.Invatam si luam „cursuri”si la o varsta mai inaintata.Sau renuntam la asta,ne infoiem,ne caposim,spunem ca numai noi avem DREPTATEA si ,ca e moarte,ca e pierzanie intru luarea vaccinului,nu mai conteaza?Daca esti batran,trebuie musai acum sa ti dai fata dracului jos,ca altfel te cari.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: