A murit Tiffany Dover, asistenta care s-a vaccinat cu mult entuziasm?

Leșinul asistentei din SUA, Tiffany Dover, după ce a primit vaccinul anti COVID-19 stârnește numeroase controverse. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora asistenta ar fi murit, la numai 10 ore de la vaccinare, asta după ce s-ar fi confruntat cu ceva complicații. Mai mult, la scurt timp de la vaccinare, aceasta a dispărut complet și este de negăsit, lucru ce adâncește tot mai mult ipoteza morții sale.Au apărut informații șocante în spațiul public, legate de leșinul asistentei care s-a vaccinat anti-COVID. Potrivit unei postări care a apărut pe Facebook, presa și televiziunea din SUA încearcă să mușamalizeze ceea ce s-a întâmplat.

Povestea pleacă din punctul în care, în direct, tânăra asistentă a fost vaccinată anti COVID. La scurt timp, în cadrul unui interviu, aceasta a dus mâna la frunte, după care s-a prăbușit sub privirile tuturor. În spațiul public au apărut informații potrivit cărora femeia ar fi încercat să explice cauza leșinului: frica ei de ace, însă scenariul dramatic are o rădăcină mult mai puternică și mai adâncă.

La câteva ore de la leșinul asistentei, aceasta a fost de negăsit. Mai mult, inclusiv profilul său de Facebook a dispărut și au apărut informații potrivit cărora aceasta ar fi murit.

,,Eu și personalul meu suntem încântați să vă vaccinăm” – spunea sora medicală în timpul interviului. Starea ei reală nu se cunoaște deși ulterior canalul tv „WRCB 3” a venit cu o declarație că și-a revenit după câteva minute, adăugând că ea de obicei își pierde cunoștința. Adică, ca de obicei, victima e de vină.

Ăștia chiar ne-au luat de proști ! Păi eu sunt sigur că și-au luat toate măsurile de precauție, i-au făcut analize anterior și s-au asigurat că e în cea mai bună stare de sănătate. Nici un cadru medical, nu știe și nu poate garanta pentru conținutul și siguranța vaccinurilor. Nimeni nu poate garanta faptul că toate dozele de vaccin din același produs, chiar dacă sunt etichetate identic, au același conținut.

Pe mâna cui ne lăsăm viața ?! Vedeți aici cum încearcă mass-media aservită să dezmintă acest fapt, dezmint moartea asistentei. Bun, poate nu a murit, de fapt nici nu a fost vorba de asta, dar asta nu înseamnă că dacă nu a murit și doar a leșinat, lucrurile sunt ok. Să urmărim dacă această asistentă mai apare public, dacă nu cumva chiar a murit, că altfel de unde să vină cu o astfel de dezmințire, vorba aia, ”cine se scuză, se acuză !”. Dacă tânăra asistentă e ok, cred că nu o să rateze mass-media șansa să o prezinte din nou public, nu ?

A apărut o înregistrare în care asistenta explică leșinul, deci … e posibil să fie în viață, sau … poate că nu. Sunt voci care spun că a avut o revenire, dar după 8 ore a făcut complicații, iar alții spun că după 10 ore a murit. Astfel de înregistrări au toate persoanele foarte importante, șefii de state, de poziții cheie etc. Chiar regina Angliei se pare că a folosit o astfel de înregistrare în avans, după retragerea ei din palat.

Daria Popa

Publicitate

3 gânduri despre „A murit Tiffany Dover, asistenta care s-a vaccinat cu mult entuziasm?”

 1. Doamne ajuta. Parinte, va rog sa ma iertati ca imi permit sa deschid un astfel de subiect. Ce sfatuiti pe un tanar care este luptat de pacatul malahiei si al privirii lucrurilor porcoase? Cum sa scape acesta de aceste pacate, cum sa invinga odata pentru totdeauna?

  Sunt perioade, momente in care nu este luptat, insa sunt momente in care aceste pacate, imbolduri vin cu o putere foarte mare, iar a le rezista e foarte greu.
  De asemenea dupa cadere vin ganduri de deznadejde, ganduri care spun ca un asemenea ticalos, nu se poate mantui deoarece tot cade si se ridica si repeta acest ciclu.

  Va rog dati-mi niste sfaturi. Iertare! Multumesc! Doamne ajuta.

  Apreciază

  1. Doamne ajuta
   Il sfatuiesc sa se lupte n continuare cu aceste doua pacate, pentru ca doua sunt. Privirea lucrurilor necuviincioase e mai usor de inlaturat. Celalalt e mai greu, fiind adanc inradacinat. E un pacat ce poate fi biruit numai cu mila si ajutorul lui Dumnezeu. Singur nu va reusi. Il sfatuiesc sa se spovedeasca in cel mai scurt timp, sa aiba o perioada de infranare destul de lunga, pentru a se putea apropia de Sfantul Potir. Orice cadere sa nu-l arunce in deznadejde, ca asta vrea diavolul. A cazut, sa se ridice. si se va mantui. Intotdeauna sa spuna: piei, spurcatule, Dumnezeu meu e Bun si Indurator si El te va birui, si ma va ridica si pe mine. Sa inmulteasca rugaciunea si fapta buna. Sfanta Taina a Cununiei e leacul definitiv pentru acest pacat. Sa aiba mare grija de pacatele nespovedite, pentru ca se pare ca le tainuieste, cu stiinta sau cu nestiinta. Pana ce aceste pacate baltesc in fiinta omului, e greu, daca nu imposibil , sa puna inceput bun.
   As fi vrut sa va raspund prin e mail, insa n-am reusit, nu stiu toate subtilitatile acestuia. Trimiteti-mi prin e mail numele de Botez al fratelui si eu il voi sprijini, cat sta in puterea mea, cu rugaciunea. Cu Dumnezeu, inainte.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: