Cine ar vrea să fie în locul lui Iohannis?

Eu unul –  nu!

Iohannis are în subordine un aparat imens, obez, format din slugi preasupuse, grijulii ca să nu supere, să deranjeze sau să indispună cu ceva fuhrerul. În palatul lui de la Cotroceni vieţuieşte o faună de spp-işisi cu ochii-n patru, în condiţiile-n care sunt atâţia care atentează la viaţa preşedintelui 66,6.

Iohannis are o soţie, Carmen, căreia n-avem ce să-i reproşăm, poate doar scurtimea fustelor, atunci când se duce în capiştile greco-catolice, supuse ereticului Francisc. Dacă ne vom duce în faţa ei şi-i vom spune: „Ai să dai seamă, doamnă! … că lași pre bărbatul tău să ne taie părinții, bărbații și frații…’’ nimic nu foloseşte.

Iohannis are un parlament al său, care va legifera obligativitatea vaccinării cu substanţa aceea ucigaşă.

Iohanis are ceea ce de mult şi-a dorit, un guvern condus de Câţu, o glumă proastă, personaj aflat la un nivel de inteligenţă mai scăzut decât preşedintele cu 0, 000 %.

Iohannis are serviciile secrete, Dumnezeu ştie câte or fi. Sri,Sie sunt în prim plan. Le controlează, le dirijează ca nu cumva să îndrăznească cineva să atenteze la viaţa sa cea nemuritoare.

În caz că se iveşte un opozant cu un IQ mult peste nivelul tău, Dna, cu sau fără Kovesi, va veghea şi-i va face dosare suficiente pentru a înlătura orice intrus din viaţa politică. Întrebaţi-l pe Dragnea, cel întemniţat pentru că a chemat românii la referendum, pentru a înlătura un personaj pestilenţial, toxic, detestat, malefic, care răspunde la numele Traian Băsescu. În plus, a ştiut de angajarea unora, şi nu s-a dus degrabă să anunţe ,,cazul la poliţie’’.

Armata română e la discretia ,,comandantului suprem’’, şi e menită să blocheze drumul credincioşilor spre sfintele biserici, cum s-a întâmplat de Învierea Domnului.

Iohannis diriguieşte jandarmeria, miliţia şi poliţia locală,organe represive, îndreptate împotriva naţiunii române. Vaccineze-i pe aceştia, şi în scurt timp îi va coborî în morminte. Cine-l va apăra atunci?

Iohannis are la dispoziţie Sts-ul, pe care-l controlează, şi care i-a asigurat, la alegeri, procentul ce-a pohtit. A se vedea generalii de carton pe care i-a creat şi i-a implantat acolo.

Iohannis conduce Ani, care oricând îţi găseşte o incopatibilitate, din cele inventate de nişte minţi bolnave. Dirijează mizeria aceea pentru combaterea zisei discriminări, condusă de un ungur, care intotdeauna îi găseşte pe români în postura de vinovaţi.

Iohannis are la dispoziţie şi autoritatea electorală permanentă, nici nu ştiu cum îi zice. Câte are la discreţie Iohannis? Tot ce-şi doreşte. Aceasta e arhitectura statului zis ,,de drept’’. O şandrama care se va prăbuşi, nu peste multă vreme.

Presbiter Ioviţa Vasile

10 gânduri despre „Cine ar vrea să fie în locul lui Iohannis?”

  1. Ministerul rus de externe are dovezi ca SUA dezbina ortodoxia.De exemplu,SUA face presiuni nemaintalnite pentru ca toti episcopii din Cipru sa fie obligati sa recunoasca BOaU din Ukraina.SUA a facut public ca Fanarul e parte din strategia nationala de securitate a SUA.DECI,FRATILOR,ORTODOXIA ESTE PERICOL PENTRU SECURITATEA NATIONALA A SUA.
   AVEM NEVOIE DE ARTICOLE PE AC TEMA PENTRU LAMURIREA CELOR CARE NU CRED CA SUA E STAT TERORIST.
   https://spzh.news/ro/news/76730-ssha-davili-na-ijerarkhov-kipra-i-grecii-chtoby-oni-priznali-pcu–mid-rf

   Apreciază

   1. Surprinzator,statul evreiesc rus prigoneste crestinii ortodocsi.Ce spune ministerul rus de externe pt episcopii din Cipru e geopolitica antiamericana.Cazul pr.Serghei Romanov e graitor:

    Banuiesc ceva:e posibil ca cu scandalul cu pr Serghei Romanov rusii sa se uneasca si sa se autoproclame imperiu cu tar.Lucrurile intr-acolo se misca,ceea ce e un lucru bun.Separarea totala de puterea statului e chiar porunca de la Hristos,acum.Neascultarea de acele legi evreiesti antihristice nu mai e pacat.”Dati cezarului ce e al cezarului” a fost.Tendinta spre acest lucru de la Sredneuralsk e dupa voia lui Dumnezeu.

    Apreciază

   2. Postul de televiziune Trinitas a spus ca vaccinul c 19 se dovedeste ca savarseste” miracole”.Acolo se spune ca a inceput”lucrarea harului” si ca acum s a gasit o cale sigura de”schimbare a omului vechi prin lucrarea harului care este in vaccin”.Toti cei care au luat vaccinul marturisesc ca au devenit harismatici si au in ei puterea tamaduitoare de orice boli si de cunoastere a gandurilor,ceea ce pana acum cu mari nevointe se castiga si nu de oricine.Spune acolo ca cei care au primit vaccinul au primit puteri mari de sus,fiind oameni ceresti care deja nu mai au cuget pamantesc.Atentie ca e inselare demonica mare.Deja nu mai vorbim de chestiuni medicale ,ci de posedari demonice pt care sunt necesare terapii numai prin revenirea la ortodoxie,altfel nu se dez-demonizeaza nimeni.

    Apreciază

   1. Tinerii din dialogurile de mai sus cu cipriotii toti vor umple calendarul.Alcatuiri frumoase interioare!Ce se bucura Hristos de asa tineret,de asa intrebari!Si ai nostri vor umple calendarul pana la refuz.Numarati toti care su intrerupt pomenirea si toti tinerii si i veti gasi pe toti scrisi acolo.Cata curatie!

    Apreciază

 1. Dacă vaccinarea este gratuită, de ce trebuie să plătim pentru semnătura electronică?
  În spatele patriotismului și a grijii pentru sănătatea poporului se ascund și afaceri uriașe. Poate că din această criză unii vor ieși cu cătușe, însă alții, cu siguranță, cu conturi nesperat de mari. Așa a fost și în pandemie, începând de la teste, măști, echipamente medicale, celebrele izolete, carantinarea în hoteluri și multe altele despre care am tot scris. Acum a venit rândul altei afaceri, vaccinul.

  Nu spunem că acest virus nu există și nu îndemnăm pe nimeni să nu-și facă vaccinul. Presa are, însă, datoria sfântă de a pune întrebări. Cetățeanul nu are acces la autorități atât de simplu precum au jurnaliștii, de aceea toate nedumeririle, temerile și întrebările lui ar trebui să ajungă acolo unde există răspunsuri prin intermediul presei.

  Lansăm această campanie, în paralel cu vaccinarea, și începem cu câteva întrebări și nelămuriri. Dacă dvs, cititorii cristoiublog, aveți și alte întrebări, vă așteptăm.

  1.Consimțământul informat reprezintă acordul în cunoștință de cauză al pacientului în legătură cu intervențiile medicale ce pot avea consecințe imprevizibile. În cazul acestui vaccin, în afară de faptul că este autorizat de Agenția Europeană a Medicamentului, nu se spune nimic concret despre reacțiile adverse care pot să apară.

  2.Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid -19, a declarat că pentru informarea populației s-au tipărit un milion de afișe pe care le vor lipi în locuri vizibile. Nu spune nimic despre procedura de tipărire: dacă a fost licitație, cine a câștigat-o, cât au costat și care este impactul preconizat.

  3.Nimeni nu explică de ce se face acest vaccin dacă vom continua să trăim sub aceleași restricții: mască, distanțare, școli închise etc. Deci, pe bună dreptate, lumea se întreabă: De ce să fac vaccinul dacă și după aceea mă pot infecta?

  4.De ce nu și-au făcut vaccinul cei care ar fi putut da un exemplu, de pildă Klaus Iohannis. Au spus specialiștii, citați de Valeriu Gheorghiță, că nu îl lasă pentru că „nu este de dorit” și că „dintr-un gest care se dorește a convinge și a întări încrederea în vaccinare se pot crea alte speculații și nu am dorit acest lucru pentru că se distrug toată credibilitatea noastră și toată munca”

  5.Înscrierea pe site-ul vaccinare-covid.gov.ro, dezvoltat de STS, cere semnătură electronică. „Vaccinarea pentru coronavirus este gratuită, dar cei care încearcă să se programeze o pot face doar prin intermediul spitalelor unde lucrează sau a instituțiilor medicale de care aparțin și care au nevoie să achite sume de ordinul sutelor de lei pentru o semnătură digitală furnizată cu ajutorul câtorva firme favorite, indicate pe platforma Guvernului”, scrie ziarul Libertatea.

  6.Există persoane care vor să se vaccineze și care nu știu care este procedura. De ce nu au folosit voluntari care să explice oamenilor, pe stradă, așa cum a fost în campania electorală, unde pot face asta?

  7.Ce trebuie să știe femeile însărcinate despre acest vaccin?

  8.Se pot vaccina copiii?

  9.Guvernul a alocat presei o altă tranșă de bani pentru publicitatea la vaccin sau se face în contul celor 50 de milioane de euro dați în pandemie?

  10.În cazul în care apar reacții adverse grave, presa și alți promotori ai vaccinului pot fi trași la răspundere și acuzați de complicitate?

  11.Cât va dura până când va fi vaccinată toată populația României? În țările mai dezvoltate, Germania de exemplu, se preconizează că procesul va dura până în anul 2022.

  29/12/2020 | ✎ cristoiublog.ro

  Asistăm, la finalul de an 2020, la cea mai murdară și nedisimulată acțiune anti-democratică derulată de regimul Iohannis împotriva libertății de exprimare, împotriva presei românești libere, dedicate preocupărilor și temelor naționale!

  Începând de astăzi, avem dovada clară că adevărata pandemie în România este impusă și întreținută de CENZURA regimului Iohannis! O cenzură a libertăților, a drepturilor, a valorilor, a tuturor problemelor reale și profunde cu care se confruntă românii și România. O cenzură a bocancilor și treselor, a libidinoșilor și țațelor care au arătat că tot ce pot să ofere țării și poporului este … trădarea și vânzarea românilor!

  Apreciază

 2. Dă-mi, Doamne, în noul an!…

  M-am (tot) gândit ca, personal, ce să-i cer eu lui Dumnezeu, pentru noul an și, nu numai, și, iată, am ajuns la următoarea rugaciune:
  Dă-mi, Doamne, în noul an, mai multa credinta, mai multa nadejde si mai multa dragoste!…
  Totodată, te rog foarte frumos să-mi dai mai mult echilibru, discernământ și dreapta socoteala!…
  Inca îți mai cer mai multa înțelepciune, mai multa răbdare dar, și mai multa demnitate, mai mult curaj insa și mai multa mila!…
  De asemenea, vreau să-mi mai oferi mai multa încredere, în Tine și, în mine și, bineînțeles, și în semenii mei, fără insa, a (mai) fi naiv ori credul!…
  Îți mai cer, Doamne, sa îmi dai sănătate, sufletului, mintii, inimii și trupului, altfel spus, sa ma ții sănătos și cu mintea întreaga, că-i mare lucru acesta!…
  Mai dă-mi, Doamne, puterea, calitatea ori capacitatea de a ierta, de ma ruga, de a ajuta, de a împlini, de a râde cu cel ce râde și de a plânge cu cel ce plânge!…
  Nu în ultimul rand, dă-mi, Doamne, virtutea cinstei, a onestității și a corectitudinii, a dreptății și (a) altruismului, a cumințeniei, tăcerii, modestiei și discretiei!…
  Mai dă-mi, te rog frumos, puterea de nu ma plânge, niciodată, de nimeni și de nimic și sa gestionez, sa rascumpar și sa dramuiesc, asa cum trebuie, vremea vietii mele, de aici și de acum!…
  In rest, dă-mi Doamne, doar ce este important, necesar, esențial, fundamental, indispensabil și pretios, valoros ori folositor pentru și, în viata mea, iar, în fruntea tuturor, dă-mi, Dumnezeule Doamne, mantuirea sufletului și a trupului meu! Amin!…
  Si, încă ceva, ajuta-ma, pentru a cata oara, sa înțeleg ca, dacă te am pe Tine, sunt totul și am totul insa fără Tine nu sunt și nu am absolut nimic!…
  Acestea fiind zise, Iți mulțumesc, în mod deosebit, pentru tot și pentru toate!…
  Dumnezeule, milostiv fii mie, păcătosului și, ma miliuste și (ma) mântuiește, totdeauna, acum și pururea și în vecii vecilor! Amin!…

  La multi, buni, frumosi, sănătoși și binecuvântați ani!

  Stelian Gombos

  Apreciază

 3. Echilibrul…

  Mare lucru este să dispui și să cultivi, ca om, această frumoasa calitate și binecuvântată virtute a echilibrului!…
  Să fii un om așezat, calculat, cumpătat, moderat și măsurat în toate!…
  Sa știi când trebuie să vorbești și când trebuie să taci, unde să (re)acționezi și unde să aștepți, cum să te implici și, cum să te explici, când să fii rezervat, prudent și precaut și când să fii prezent, concret și eficient și, multe altele!…
  Altfel spus, omul echilibrat este cel care aplică masura în toate, cel care duce lucrul început, la bun sfârșit, pană la capăt, cel care are răbdare, cel care nu vorbește neîntrebat, nu acționează doar să se afle în treabă, adică, nesolicitat și, așa mai departe!…
  Cu alte cuvinte, omul echilibrat este cel care, în viață, știe și când să apese pe accelerație dar și când să pună frână, stop sau, pauză!…
  Asadar, virtutea echilibrului – care este o adevărată artă pentru cel ce o împlinește și înmulțește, este pentru o asemenea persoană, modul său de viață, felul său de a trai, viețui și, conviețui, iar un om ca acesta este cel care răspândește în jurul său, multă luciditate, pace, liniște, așezare, discernământ și dreapta socoteală, onesta chibzuintă și eleganta purtare precum și nobila raportare și, brilianta comportare!…
  Într-o lume ca aceasta, plină de zgomot, stres, gălăgie și agitație, nervi și iritare, un om echilibrat este precum o lumină în mijlocul nopții, o licărire în străfundul întunericului!…
  Eu, unul, întotdeauna am stimat, apreciat și admirat omul echilibrat, așezat, bine ancorat și corect articulat în principii de viață, sănătoase, veritabile, autentice și perene, in rânduieli nobile, netrecătoare și, neperisabile, valoroase, adevărate și eterne!…
  În concluzie, lângă un om echilibrat îți este mai mare dragul să fii și să stai pe când, lângă unul veșnic zbuciumat, aflat în continuă deraiere, deviere și, derapaj, exagerat și abuziv, irascibil și permanent rebel ori pus pe harță, îți vine să tot pleci, de-a dreptul să, tot fugi!…
  În încheiere voi mai remarca ori sublinia faptul că, pentru a fi, pentru a deveni o persoană echilibrată și, pilduitoare, în acest sens, trebuie să vezi, să știi ce duhuri te cercetează ori te (în)locuiesc, adică să știi, foarte precis, cui te închini dacă, te închini!…
  Ma veți întreba, poate, care ar fi câteva din „simptomele” omului echilibrat?!…
  Pai, toate cele enunțate, enumerate mai sus și, încă, multe altele, cum ar fi, de exemplu:- să te rogi Domnului- să te dedici omului- să te înclini pomului adică: să iubești, să prețuiești, să dăruiești și, să împlinești!…
  Iar eu, personal, aici și acum, mă înclin în fata omului care, îl are pe Dumnezeu de Tată, Biserica de Mamă și, semenul, aproapele lui, de frate!…
  Și, încă ceva: omul echilibrat tace și face, tace când face și, mai mult decât atât, tace și, după ce face!…

  Stelian Gombos

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: