Ei Îl numesc ,,mincinos’’, noi ne strângem în jurul Lui, pentru că El este Calea, Adevărul şi Viaţa

Circulă o înregistrare audio tulburătoare, pe care eu o socotesc veridică, şi de aceea vă recomand să o analizaţi cu multă atenţie şi, mai ales, cu mult discernământ. Am transcris-o, cât am putut de fidel, cu omisiuni nesemnificative.

Recent, a avut loc la Paris o reuniune a ,,Cupolei’’, alcătuită din reprezentanţi ai lojelor masonice, serviciilor secrete şi ai ,,bisericilor’’ (nu persoane din vârful ,,bisericilor’’). Nu ştim vreunul din numele participanţilor, aflăm însă ce s-a dezbătut cu acel prilej.

1.Desfiinţarea Bisericilor autohtone (locale sau naţionale, n.a.)

2.Se va înfiinţa o nouă ,,biserică’’ sub conducerea lor, fără Mântuitorul nostru Iisus Hristos. Fiul lui Dumnezeu va fi ,,alungat’’, au hotărât antihriştii.

3.Vor schimba dogmele (Sfintele Dogme sunt veşnice, neschimbabile, n.a.)

4.Vor reface textele din Cărţile biblice (martorii lui iehova au comis déjà această fărădelege)

5.Vor interzice cărţile bisericeşti vechi, Liturghierul şi Molitfelnicul

6.Cele din 2016 (adică schimbările textelor bisericeşti, n. n.) au spus că au fost soft, nu i-au mulţumit, i-au certat (pe lupii îmbrăcaţi în veşminte episcopale, n.a.), pentru că au semnat că vor fi loiali lor şi modificările pe care le-au făcut în textele din Biserici nu i-au mulţumit, pentru că se adresau, şi oamenii se închinau Acelui ,,mincinos’’ – aşa-L numesc ei pe Hristos, un ,,mincinos’’, –  şi oamenii trebuie să se închine nouă, că noi suntem cei adevăraţi pe care ne văd oamenii.

7.Deci, vor trebui să modifice textele. Acuma înţelegeţi de ce Necula o ieşit şi o spus că injecţia asta cu moaştele… nu schimbă nicio dogmă.

8.E foarte posibil ca anumite dogme să fie schimbate şi adaptate, şi atunci Necula să spună că nu schimbă nicio dogmă pe injectarea asta… Când, de fapt, ei au adoptat sau adaptat dogma prin care să accepte pecetea.  Deci lucrurile se grăbesc, lucrurile se grăbesc, la întâlnirea din seara asta au fost dezgustători.

9. Dar asta-i situaţia. Va trebui să ne strângem mai mult în jurul lui Hristos. Ei Îl fac ,,mincinos’’, noi ne strângem în jurul Lui. Au spus în seara asta că vor trebui să facă presiuni şi să stoarcă pe cei care se vor opune. ,,Vor fi foarte puţini, majoritatea i-am căştigat de partea noastră’’.

Fiecare punct poate fi comentat şi explicat. Nu ştim cine este autorul acestei înregistrări, nici modul în care aceste informaţii au fost obţinute şi apoi făcute publice. Ele concordă cu ceea ce Părinţii Bisericii ne-au făcut cunoscut cu ani în urmă. Ele ne arată ataşamentul ereticilor cretani faţă de de super-memorandumul în care sunt prevederi diabolice împotriva Bisericii lui Hristos, împotriva Mântuitorului Însuşi.

 În loc de comentarii, lungi şi obositoare, aleg cuvinte puţine, dar capitale pentru mântuirea noastră: Va trebui să ne strângem mai mult în jurul lui Hristos. Aşa să fie! Amin.

Nevrednic de numele Domnului Iisus Hristos,

Presbiter Ioviţa Vasile

6 gânduri despre „Ei Îl numesc ,,mincinos’’, noi ne strângem în jurul Lui, pentru că El este Calea, Adevărul şi Viaţa”

  1. Mergeti acolo, ca si anii trecuti. Pasnici, blajini, neclintiti. Lasati-i pr toti sa se spurce. Lasati-i oriunde vor s-o apuce. Voi stai in Sfnta Ortodoxie. Hristos ii vede si ii stie. Lasati tradatorii sa tradeze. Lasati iudele sa apostazieze. Cine e spurcat, mai tare se spurce. Voi ramaneti langa Sfanta Cruce. Cine este sfant, mai mult se sfinteasca. Cine-i nebun, mai mult innebuneasca. Hristos intre noi, Hristos in inimile noastre.
   Fara voia mea, m-am erijat in ,,poet”. Doamne, iarta-ma.

   Apreciază

 1. Cuviosul Părinte Justin Pârvu
  „SĂ NE ÎNTĂRIM UNII PE ALȚII SĂ PUTEM SUPRAVIEȚUI ÎN ACEASTĂ REALITATE DURĂ!”

  DESPRE SFÂRȘITUL LUMII

  Lăuntric, omul cam știe ce trebuie să facă pentru o pregătire a unui sfârșit. Sfârșitul lumii este sfârșitul fiecărui om în parte. După mine, sunt două feluri de a sfârși: un sfârșit spiritual și un sfârșit biologic. În toate perioadele grele, în primul război mondial, în al doilea război mondial, lumea era într-o pregătire a unui cataclism, a unui război.
  Dar una este a lupta într-un război mondial cu pușca, alta a răzbi într-un război cu un tanc, cu aviație și alta este a răzbi în vremea noastră cu un război electronic, tehnologic care militează pentru „viața fără viață”. Când erai în război numai cu pușca, atunci într-adevăr te găseai pe un front acolo și aveai idealul tău că îți aperi soția ta, mama ta, părinții tăi, copiii și toată familia care plângea după tine și îți scria câte o carte poștală pe care o citeai în ploaia de obuze din linia întâi. Altceva a fost al doilea război mondial când venea aviația, veneau tancurile, când venea pușca asta foarte interesantă, catiușa, care secera cum ar secera holera, pentru că cu un tun pe un front pe o distanță de 7, 8, 10 km. nu mai era nevoie de ostaș. Această catiușă este premergătoare războiului electronic.

  Acum te găsești pe front, rămâi acolo cu gamela în mână, cu centura pe burtă și mori acolo sufocat, ca și cum ai da cu un spray și rămâi nemișcat. Ei bine, tot acest război al tehnicii care vine, este și din cauza greutăților noastre, că omul nu mai gândește, nu mai simte, nu mai trăiește. Se produce o animalizare a lui. Omul a devenit un om al tehnicii.
  Doi oameni care se întâlnesc astăzi nu mai vorbesc de un interes sufletesc între ei, nu mai vorbesc cum să-și ducă viața mai aproape de Evanghelie, mai aproape de viața sfântului al căror nume îl poartă, să se îngrijească de formarea celor 5, 6 copii sau câți au în familie…

  Cu adevărat, noi suntem într-o judecată a lui Dumnezeu pentru toate faptele noastre, căci dacă lumea se teme la un apel pe care l-am făcut acum o lună de zile când toată lumea s-a înspăimântat: „Gata pierim, vine sfârșitul!”, ce să mai vorbim de altele mai grave? Și a fost un apel pe care l-am făcut spre trezire, spre o revenire pe făgașul nostru creștinesc în preajma sărbătorilor mari care vin. Căci omul și pe timpul lui Noe, când acesta se pregătea să-și facă imensa lui corabie, a fost luat pe neașteptate și a venit potopul când nu se gândea nimeni. Și la ora aceasta, chiar dacă facem noi un act de pregătire duhovnicească sau oarecum materială, este foarte clar că nimeni nu mai are o convingere. Și cel care își face un bordei undeva în câmp sau în munte, izolat, nu se gândește când și ce va fi. „
  Eh, va fi cândva, dar eu îmi fac aici. Poate dacă n-oi folosi eu, să-l folosească altul”, așa cum îmi spunea părintele Nicodim Grosu acum 30 de ani: „Faci sfinția ta mănăstire acolo la Hașca, în Poiana Largului, dar faci ca să aibă ce folosi alții sau ce le pângări”. Și îmi spuneam că dacă a prorocit părintele acestea, o vorbi un adevăr că lucrăm ca să lăsăm după noi o urmă, dacă nu duhovnicească, măcar materială. Și iată că astăzi am revenit la spusele bătrânului din muntele Tarcăului și sunt mulțumit totuși că obștea creștină s-o folosi de locurile acestea ale noastre.

  (…)

  Ce ne-a mai rămas este rugăciunea și unitatea între noi, să păstrăm aceste relații de prietenie pe care le mai avem, între noi creștinii, ne mai sfătuim, ne mai consultăm, dezbatem și ne întărim unii pe alții să putem supraviețui în această realitate dură. Să nu trăim cu iluzii că putem schimba lumea. Noi suntem turma mică.
  Dar așa mici și neînsemnați cum suntem, Mântuitorul nouă ne-a făgăduit împărăția. A voastră este Împărăția!
  „Nu te teme, turmă mică, pentru că Tatăl vostru a binevoit să vă dea vouă împărăţia”(Lc. 12:32).
  Acesta este statutul nostru, al celor mici: fără drepturi, fără ocrotire, fără sfat, accepți situația în care te-a lăsat Dumnezeu și te lupți cu armele creștine.

  Fragment din articolul publicat în ultimul nr. al revistei Atitudini(67)

  Apreciază

 2. Experții chinezi din domeniul sănătății solicită suspendarea vaccinului ARNm Pfizer pentru vârstnici după decesele norvegiene

  Experții chinezi din domeniul sănătății au solicitat Norvegiei și altor țări să suspende utilizarea vaccinurilor COVID-19 pe bază de ARNm produse de companii precum Pfizer, în special în rândul persoanelor în vârstă, din cauza incertitudinilor de siguranță ale vaccinurilor după moartea a 23(29, după ultimele știri-nm.) de persoane norvegiene în vârstă care au primit vaccinul.

  Noul vaccin ARNm a fost dezvoltat în grabă și nu a fost folosit niciodată la scară largă pentru prevenirea bolilor infecțioase, iar siguranța acestuia nu a fost confirmată pentru utilizarea pe scară largă la oameni, a spus un imunolog chinez.

  Incidentele legate de moartea unor persoane din Norvegia au dovedit, de asemenea, că eficacitatea vaccinurilor mRNA COVID-19 nu a fost la fel de bună pe cât se aștepta, au spus experții.

  Joi, Norvegia a raportat 23 de decese legate de vaccinare.

  „Până în prezent, 13 dintre acestea au fost evaluate. Efectele secundare frecvente ar fi putut contribui la un curs sever la persoanele în vârstă fragile”, a declarat Agenția Norvegiană pentru Medicamente pe site-ul său.

  Toate decesele au avut loc la pacienții vârstnici fragili, în case de bătrâni. Toți au peste 80 de ani și unii dintre ei au peste 90 de ani, a informat presa norvegiană NRK.

  Două vaccinuri COVID-19, Comirnaty, de la BioNTec / Pfizer și Moderna, sunt utilizate în Norvegia. Vaccinurile au fost dezvoltate prin tehnologia ARNm și au primit aprobare temporară în UE, potrivit agenției.

  Norvegia a lansat o campanie de vaccinare în masă la sfârșitul lunii decembrie, primilor cetățeni, rezidenți ai caselor de îngrijire medicală, carora li se oferă vaccinarea, inclusiv persoanelor cu vârsta peste 85 de ani.

  Agenția norvegiană pentru medicamente a recunoscut că studiile care stau la baza aprobării temporare a vaccinului au inclus foarte puțini oameni cu vârsta peste 85 de ani și se știe puțin despre modul în care efectele secundare vor afecta aceste categorii de vârstă, dar s-a spus: „ presupunem că efectele secundare vor fi în mare măsură aceleași la vârstnici ca la cei cu vârsta peste 65 de ani. ”

  Experții chinezi au declarat că incidentul legat de moartea unor persoane, ar trebui evaluat cu prudență pentru a înțelege dacă moartea a fost cauzată de vaccinuri sau de alte comorbiditați preexistente ale acestor persoane.

  Yang Zhanqiu, virolog de la Universitatea Wuhan, a declarat vineri pentru Global Times că incidentul respectiv, dacă s-a dovedit a fi cauzat de vaccinuri, a arătat că efectul vaccinului Pfizer și al altor vaccinuri ARNm nu este la fel de bun pe cât se aștepta, scopul principal al vaccinurilor ARNm este de a vindeca pacienții.

  Vaccinurile cu ARNm învață celulele umane să producă o proteină pentru a declanșa un răspuns imun; apoi, răspunsul imunitar poate proteja oamenii de a se infecta dacă virusul real intră în organism.

  Între timp, substanțele toxice pot fi dezvoltate pe tot parcursul procesului de vaccinare cu ARNm; astfel, siguranța vaccinurilor nu poate fi pe deplin asigurată, a spus Yang.

  Dar nu este cazul vaccinurilor inactivate din China, care au o tehnologie mai matură, a spus Yang.

  Un imunolog din Beijing, care a solicitat anonimatul, a declarat vineri pentru Global Times că lumea ar trebui să suspende utilizarea vaccinului mRNA COVID-19 reprezentat de Pfizer, deoarece această nouă tehnologie nu a dovedit siguranța în utilizarea pe scară largă sau în prevenirea oricarei boli infecțioase.

  El nu a recomandat persoanelor în vârstă, în special celor peste 80 de ani, să primească niciun vaccin COVID-19.

  El a spus că persoanele cu vârsta peste 80 de ani au un sistem imunitar mai slab și sunt mai predispuse la efecte adverse; astfel, ar trebui să li se recomande să ia medicamente pentru a-și îmbunătăți sistemul imunitar, a spus el.

  China a început vaccinarea pentru persoanele cu vârste cuprinse între 18 și 59 de ani, întrucât statisticile privind efectele secundare la persoanele cu vârsta de 60 de ani și peste și la persoanele cu vârsta de 18 ani și mai mici au fost relativ mici în timpul studiilor clinice ale vaccinurilor. Astfel, nu putem identifica pe deplin eficacitatea și efectele secundare pentru aceste două grupuri, a declarat pentru Global Times un expert în sănătate din Beijing, care a solicitat să fie anonim.

  https://www.globaltimes.cn/page/202101/1212915.shtml

  Apreciază

  1. E bine ca se scrie.Iata un material despre ce inseamna resetarea in amanunt.Acolo unde veti auzi cuvantul „extraterestri”,sa stiti ca nu e vorba de „extraterestri”,ci de oculta.Ei sunt acei”extraterestri” care ,conform Talmudului faurit de ei,nu se supun niciunei legi pamantene.Ascultati cu maxima atentie ca sa vedeti viclesugurile lor.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: