Jurnal de pe frontul de Vest

Potrivit Ministerului Sănătății din Franța, 139 de cazuri de efecte secundare grave sau neașteptate au fost identificate în Franța. De asemenea, cinci persoane au murit după ce au primit vaccinul Pfizer-BioNTech. Trei decese s-au înregistrat la Nancy. Ministrul sănătății, Olivier Véran, a declarat că toți cei decedați aveau peste 75 de ani și sufereau de comorbidități, relatează FranceInfo. Trei decese au fost înregistrate de centrul regional de farmacovigilență din Nancy (Meurthe -et-Moselle), unul de la Tours (Indre-et-Loire) și ultimul e cel de la Montpellier (Herault).

Specialiștii germani de la Institutul Paul Ehrlich au anunțat luni că investighează moartea a 10 persoane, la scurt timp după ce au fost „imunizate” împotriva Covid-19. Anunțul a fost făcut de Brigitte Keller-Stanislawski, șefa Departamentului de Siguranță a Medicamentelor și Dispozitivelor medicale al institutului, informează Business-Standard. Anunțul vine după ce în Norvegia s-au înregistrat 29 de decese în rândul vârstnicilor imunizați cu noul vaccin anti covid.

Text editat de Dr. Gabriela Naghi

CONSEMN. Toată lumea a murit, până acum, de Covid -19. De-acum, nimeni nu mai moare din pricina vaccinului ucigaş.

Presbiter Ioviţa Vasile

Publicitate

11 gânduri despre „Jurnal de pe frontul de Vest”

 1. Comitetul Helsinki pentru Drepturile Omului urmează să anunțe că Pfizer efectuează „experimente umane neautorizate” în Israel.

  Comisia supremă de la Helsinki – însărcinată cu supravegherea studiilor pe oameni în Israel -va prezenta la Ministerul Sănătății, un document prin care sesizează că campania de vaccinare condusă de guvernul israelian împreună cu Pfizer este fundamental o cercetare clinică, un nume de cod pentru studiile pe om și astfel, este necesar să primească autorizația explicită a Comitetului pentru Drepturile Omului, informează israelnationalnews.com

  Avizul a fost deja formulat și se așteaptă ca în zilele următoare să fie predat directorului Ministerului Sănătății Hezi Levy.

  „Citind contractul semnat între guvernul israelian și Pfizer, este clar și fără niciun dubiu că acesta este un studiu clinic din toate punctele de vedere și, prin urmare, trebuia aprobat de Comitetul Helsinki”, a explicat un înalt oficial.

  Președintele Comitetului Helsinki, prof. Eitan Friedman, a refuzat să comenteze infrormația, spunând doar că Comitetul își va prezenta poziția așa cum face de obicei, nu prin intermediul mass-media.

  France Presse: Israelul a făcut oare din populația sa un grup de cobai?
  Expertă:”Campania de vaccinare, cel mai mare experiment realizat pe oameni în secolul al XXI-lea”

  Dr. Tehilla Shwartz Altshuler, de la Israel Democracy Institute, a declarat că Comitetul de la Helsinki nu a fost consultat înainte ca Israelul să fie de acord să participe la studiul de cercetare.
  Mai mult, nici acum nu este clar dacă guvernul va urma sau va ignora recomandările Comitetului de la Helsinki, a spus ea.

  De exemplu, comitetul recomandă să nu fie furnizate date personale către Pfizer, fără ca persoana respectivă să fie de acord în mod specific, a adăugat ea.

  Acordul semnat între Ministerul Sănătății și Pfizer „presupune unul dintre cele mai ample studii pe oameni din secolul XXI, iar informațiile din Israel vor fi de fapt disponibile pentru cercetări științifice valabile pentru restul lumii”, a spus Shwartz Altshuler.

  „Era totuși necesar să se obțină autorizația de la Comitetul Helsinki și permisiunea rezidenților din Israel pentru ca datele lor de sănătate să fie folosite”, a spus ea, notează site-ul Jerusalem Post.

  De la începutul campaniei, 2,19 milioane de israelieni au fost vaccinați deja. Este țara cu cea mai mare rată de vaccinare din lume, cu aproximativ 25 de persoane vaccinate la suta de locuitori.

  Ministerul Sănătății din Israel a raportat 13 cazuri de paralizie facială survenite în urma administrării vaccinului anti-Covid, dar estimează că numărul ar putea fi „mult mai mare”. Oficialii din domeniul sănătății sunt reticenți în privința administrării celei de-a doua doze pacienților care au dezvoltat reacții adverse de acest tip, dar ministerul recomandă ca procedura de imunizare să fie finalizată.

  Apreciază

 2. „Covid-19 nu există și este fictiv. Este gripa deghizată într-un nou virus”

  Tot mai multe informații apar despre vaccinul pe care mass media și autoritățile îl prezintă ca fiind singura soluție pentru ieșirea din criză și întoarcerea la normalitate. Specialista nr. 1 în Franța pe ARN, Alexandra Henrion-Caude, avertizează că există pericolul transmiterii genelor editate de vaccinul Pfizer către urmași:

  „Dacă într-adevăr nu ar exista niciun risc de transmitere către descendenți, atunci de ce există pagini întregi în protocoalele Pfizer dedicate faptului că este foarte, foarte important să fii pe contraceptive sau să faci sex cu prezervativ? Ei exprimă foarte clar în protocolul lor că nu ar trebui să riști să rămâi însărcinată… Nu este banal! Deci, cum o putem explica, dacă nu există riscul transmiterii către următoarea generație?”

  Ne vaccinăm pentru ce?
  Stanford, Cornell și alte cinci laboratoare universitare din California au anunțat nu au găsit virusul Covid-19, care, netrecând testul Koch, este fictiv. Aceste laboratoare plănuiesc să dea în judecată CDC pentru frauda Covid-19.

  Rob Oswald, dr. în virologie și imunologie de la Universitatea Cornell: “Deci, cu ce ne ocupăm acuma este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an. Covid-19 nu există și este fictiv. Cred că China și globaliștii au orchestrat acest COVID (gripa deghizată în nou virus) prin care ne păcălește pentru a stabili o tiranie globală și o stare de supraveghere totalitară, polițienească si globală, iar acest complot a inclus fraude electorale masive.

  “Am un doctorat în virologie și imunologie și sunt un om de știință și de laborator clinic. Am testat 1500 de eșantioane de presupus test C-19 pozitiv colectate în California de Sud. Când eu și echipa mea de laborator am efectuat testele în conformitate cu postulatele și observațiile testului Koch, pe SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în aceste 1.500 de probe. Ceea ce am constatat a fost că acele 1.500 de eșantioane erau în mare parte cazuri de gripă A și unele cazuri de gripă B, dar nici un singur caz de Covid și nu am folosit pseudo-testul PCR

  Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare de la Universitatea din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID! Au găsit gripa A și B. Am vorbit apoi cu toții la CDC și am solicitat probe viabile de COVID, pe care CDC a spus că nu le poate furniza, deoarece nu avea probe.

  Am ajuns la concluzia fermă, prin toate lucrările noastre de cercetare si de laborator, că C-19 este imaginar și fictiv. Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de persoane care au murit au fost cauzate de comorbidități precum boli de inimă, cancer, diabet, emfizem etc. Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid19 cu care să lucrez.”

  Apreciat de 1 persoană

 3. Trebuie să-L simţi pe Dumnezeu în tine, nu în afară de tine
  Părintele Roman Braga
  Ce să facem ca să-L iubim pe Dumnezeu mai mult, ca să-L simţim mai aproape de noi?

  Trebuie să vorbim cu El. Trebuie să-L simţi pe Dumnezeu în tine, nu în afară de tine, în exterior, ci în interior, în inima ta, căci inima noastră este infinită întrucât în ea se sălăşluieşte Hristos de la botez. O persoană are nişte dimensiuni infinite ale personalităţii lui; în adânc, fără limită, persoana umană este veşnică. În adâncul acesta din noi există Dumnezeu, după cum spune Sfântul Pavel de atâtea ori: „voi sunteţi biserica Dumnezeului Celui Viu”. Să nu direcţionăm rugăciunea noastră într-un colţ, că Dumnezeu nu e material sau spaţial să-L pui într-un colţ şi să spui: acolo e Dumnezeu! Coboară-te în tine şi adresează rugăciunea în inima ta lui Dumnezeu şi vei simţi prezenţa Lui.

  Convorbirea cu Dumnezeu îţi aduce simţirea acesta a prezenţei lui Dumnezeu. Spune-I lui Dumnezeu când ţi-e foame, când ţi-e sete, spune-I lui Dumnezeu că te duci la Rădăuţi, spune-I lui Dumnezeu ceva pe drum, arată-I lui Dumnezeu ce frumoase sunt florile. Vorbeşte cu Dumnezeu de toate. „Doamne, ce să fac? Uite trebuie să fac asta şi asta; mi-e foame, mă duc să mănânc o bucăţică de pâine”; tot ai în minte lucrurile astea, par copilăreşti, dar conversaţia aceasta cu Dumnezeu se preface în rugăciune. Pentru că ce este rugăciunea? Este o continuă comunicare a omului cu Dumnezeu.

  Gândiţi-vă ce spunea Sfântul Apostol Pavel în epistola către Tesaloniceni: „Rugaţi-vă neîncetat!”. Cum putea el să se roage neîncetat când era un om foarte activ? Atâtea biserici a făcut, atâtea epistole a dictat, atâtea lucruri avea de făcut. Nu putea să stea în genunchi neîncetat. La asta s-a gândit: să ai întotdeauna în inima ta sentimentul prezenţei lui Dumnezeu.

  De fapt, Sfinţii Părinţi aşa definesc rugăciunea: rugăciunea este sentimentul prezenţei lui Dumnezeu. Rugăciunea nu este doar atunci când citeşti din carte. Trebuie spus tinerilor lucrul acesta. Nu este doar când te rogi dimineaţa şi, gata, am terminat. Sau zici: „ah, nu mi-am sfârşit rugăciunile!”. Rugăciunea nu se sfârşeşte niciodată.

  Vorbeşte cu Dumnezeu copilăreşte, că noi suntem copiii lui Dumnezeu. Şi vorba asta copilărească „Dacă ai prezenţa lui Dumnezeu în tine, atunci eşti într-o stare de rugăciune. Omul devine o rugăciune.”

  Voi ştiţi proverbul călugăresc: „dacă te rogi numai când te rogi, nu te rogi deloc”. Dacă ai prezenţa lui Dumnezeu în tine, atunci eşti într-o stare de rugăciune. Omul devine o rugăciune. Omul are o stare de rugăciune, nu momente de rugăciune, momente când se roagă şi momente când nu se roagă. Ar fi groaznic. Trebuie să avem tot timpul simţirea lui Dumnezeu. Când spui: „Doamne!”, să fii sigur că Dumnezeu Se întoarce cu faţa la tine şi aşteaptă să-I spui ceva. Când eşti ocupat, fii atent la lucrul pe care-l faci. Când ai conversaţii, gândeşte- te la ce spui. Dar, dacă ai timp, puţin, 2-3-4 minute sau chiar într-o conversaţie cu oamenii, poţi să spui: „Doamne Iisuse Hristoase uită-te la noi, ajută-ne!” sau: „Binecuvintează-i pe oamenii aceştia!”.

  Părintele Arhimandrit Roman Braga
  Mărturisitor din temnițele comuniste, întemnițat la: Piteşti, Jilava, Canal, Balta Brăilei, Salcia, Ostrov timp de 11 ani, a făcut parte din Mişcarea Rugului Aprins alături de elitele teologice, bisericeşti şi intelectuale ale neamului românesc : Pr. Daniil -Alexandru Teodorescu(Sandu Tudor), Pr.Benedict Ghiuș, Pr. Sofian Boghiu, Pr.Felix Dubneac, Pr.Arsenie Papacioc, Alexandru („Codin”) Mironescu, George Văsii și Șerban Mironescu, Nicoale Rădulescu, Pr.Dumitru Stăniloaie, Pr.Petroniu Tănase, Pr.Grigore Băbuş, Pr.Bartolomeu Anania, Pr.Andre Scrima, Pr.Arsenie Boca, Pr.Antonie Plămădeală, Nichifor Crainic, Vasile Voiculescu și Gheorghe Dabija, Emanoil Mihăilescu, Paul Sterian, Constantin Joja, Alexandru Elian, Pr.Antonie Plămădeală, Pr.Nicolae-Ioan Bordașiu, Pr.Petroniu Tănase, Vasile Vasilache, Ion Marin Sadoveanu, Anton Dumitriu, Gheorghe Dabija, Vladimir Streinu, şi mulţi alţii.

  Sfinților Martiri, Mucenici, Mărturisitori din temnițele comuniste, rugați-vă lui Hristos Dumnezeu, pentru noi păcătoşii!

  Rugăciunea de toată vremea, Editura Agaton, Făgăraș 2015, p.253-255

  Apreciat de 1 persoană

  1. Grecii i au gasit de hac pseudopatriarhului Bartolomeu pentru a scapa de el.Si asta o fac mirenii de acolo,nu fruntea ierarhiei .Grecii i au gasit lui Bartolomeu ca este cetatean turc si ,intr un fel,el ar trebui sa stea in Turcia lui,nu sa se plimbe prin Grecia,sa irite spiritele cum ii este obiceiul,ca sa-i puna rau cu rusii cum a facut o de atatea ori,cauzându le pierderi.
   https://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/41687-belopoulos-mpikame-sto-mati-tis-rosias-lathos-i-autokefalia-stin-oukrania

   Apreciază

  2. Raman fara suflare doamna Gabriela; ce sfinti avem in neamul nostru si pe care nu’i stim deloc.
   ”Mare esti Doamne si minunate sunt lucrurile Tale si nici un cuvant nu este de ajuns spre lauda minunilor tale !”

   Apreciază

 4. O informație șocantă pentru întreaga Ortodoxie:

  Dintre toți liderii majori cu care s-a întâlnit Biden, doar conducătorul Fanarului și Nelson Mandela, în opinia lui Biden, pot fi asemănați cu Hristos, a declarat pentru Greek Reporter preotul Alex Karloutsos, directorul pentru relații publice al Arhiepiscopiei Americane din cadrul Patriarhiei Constantinopolului.
  Potrivit clericului Arhiepiscopiei Americane de Constontantinopol, Biden este „bine informat” despre Biserica Ortodoxă și „are un mare simț al credinței”.

  Clericul Fanarului și-a amintit că Biden a spus de mai multe ori: „Am călătorit în jurul lumii și am întâlnit lideri renumiți, dar există doar două figuri care sunt asemănătoare cu Hristos: unul este Nelson Mandela, iar celălalt este Patriarhul ecumenic Bartolomeu”.
  https://spzh.news/en/news/77155-sozdateli-pcu-ne-uchli-chto-verujushhije-ostanutsya-vernymi-khristu–ijerarkh-upc

  Apreciază

 5. Acela care are părere înaltă despre sine nu poate vedea darurile celuilalt
  SFÂNTUL CUVIOS PAISIE AGHIORITUL

  -Gheronda, pentru unul care are părere înaltă despre sine nu este ușor să vadă binele pe care îl are altul.

  – Așa este. Acela care are părere înaltă despre sine rămâne în ceața mândriei și nu are nici sănătate duhovnicească, nici vizibilitate, de aceea nu poate vedea darurile celuilalt. Dar de ce să aibă cineva o părere înaltă despre sine? Cum să vină la el ideile dumnezeiești dacă nu-și va arunca ideea înaltă despre sine? De va lua Hristos șurubelnița și va răsuci puțin șurubul, numai neghiobii vom vorbi. Deci, ce părere să mai ai despre tine însăți? Cel care are o părere înaltă despre sine își iese din sine, își iese din minți. Ca să se regăsească pe sine trebuie să tot coboare, să „aterizeze” altminetri va rătăci prin nori și va consuma benzina în aer.

  Cuviosul Paisie Aghioritul, Cuvinte duhovnicești, vol. V: Patimi și Virtuți, Editura Evanghelismos, București, 2007, p. 65

  Apreciat de 1 persoană

 6. Dumnezeu pe toate le pune în valoare spre bine
  SFÂNTUL CUVIOS PAISIE AGHIORITUL

  -Părinte, uneori pornim să facem o treabă și apar o mulțime de piedici. Cum vom putea pricepe dacă piedicile sunt de la Dumnezeu?

  -Să cercetăm dacă suntem noi vinovați. Dacă nu suntem noi vinovați, piedica este de la Dumne­zeu spre binele nostru. De aceea nimeni nu trebuie să se mâhnească dacă nu s-a făcut treaba sau dacă a întârziat.

  Odată, coboram grăbit de la Sfânta Mă­năstire Stomiu, ca să merg la Konița pentru o treabă urgentă. La un punct dificil al drumului – Golgota îl numeam – am întâlnit un cunoscut al mănăstirii, pe moșul Anastasie, cu trei catâri încărcați. Din pricina urcușului abrupt li se răsuciseră samarele lor, iar animalul era aproape de prăpastie, primejduindu-se să cadă în ea. „Dumnezeu te-a trimis, Părinte”, mi-a spus bătrânul Anastasie. L-am ajutat să descarce catârii și i-am încărcat din nou, i-am pus pe drum și l-am lăsat. După ce am înaintat destul, am ajuns la un loc unde, cu puțin mai înainte, avusese loc o alu­necare de teren pe o lungime de 300 m, care distru­sese și cărarea. Copaci și pietre se rostogoliseră până în pârâu. Dacă n-aș fi întârziat, m-aș fi aflat acolo exact în clipa în care s-a făcut alunecarea de teren. „Bătrâne Anastasie”, am spus, „M-ai mântuit! Dum­nezeu te-a trimis!”.

  Hristos vede de sus pe fiecare din noi cum acționează și de aceea El știe cum și când să acționeze pentru binele nostru. Știe cum și unde să ne condu­că, numai noi să cerem ajutorul, să-I spunem dorin­țele noastre și să-L lăsăm pe El să le rânduiască pe toate.

  Sfinte Cuvioase Paisie Aghioritul roagă-te lui Hristos Dumnezeu pentru noi păcătoșii! Amin

  Cuviosul Paisie Aghioritul, Cuvinte duhovnicești, vol.2: Trezvie duhovnicească, traducere de Ieroschimonah Ștefan Nuțescu, Ed. a 2-a, Editura Evanghelismos, București, 2011, pp. 279-280

  Apreciat de 1 persoană

  1. Nu credeti mass media care ucide oameni prin linsare mediatica.Cate pacate grele ,grele se fac.Crezi ca daca lucrezi in trusturi media nu ti se trage?.Ti se trage blestem si legaturi grele.Cred ca cei care lucreaza in mass media nu au cum sa aiba moarte buna pe moment ce fac nenorociri din astea si mai si cred nenorocitii ca prospera cu
   dumnezeul lor.

   Ei cu trusturile lor nu promoveaza ura si dezbinarea?Ce e televizorul?E Radiosanț,e Bordel de rendez-vous,e Sala de intalniri amoroase,e Carciuma din Gara de Nord ,camera betivanilor si a celor care intretin relatii sexuale pe bani.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: