Pandemia se dovedeşte a fi o imensă şarlatanie, orchestrată de antihrişti

Tot mai multe informații apar despre vaccinul pe care mass media și autoritățile îl prezintă ca fiind singura soluție pentru ieșirea din criză și întoarcerea la normalitate. Specialista nr. 1 în Franța pe ARN, Alexandra Henrion-Caude, avertizează că există pericolul transmiterii genelor editate de vaccinul Pfizer către urmași: „Dacă într-adevăr nu ar exista niciun risc de transmitere către descendenți, atunci de ce există pagini întregi în protocoalele Pfizer dedicate faptului că este foarte, foarte important să fii pe contraceptive sau să foloseşti prezervativ? Ei exprimă foarte clar în protocolul lor că nu ar trebui să riști să rămâi însărcinată… Nu este banal! Deci, cum o putem explica, dacă nu există riscul transmiterii către următoarea generație?”

Ne vaccinăm pentru ce? Stanford, Cornell și alte cinci laboratoare universitare din California au anunțat nu au găsit virusul Covid-19, care, netrecând testul Koch, este fictiv. Aceste laboratoare plănuiesc să dea în judecată CDC pentru frauda Covid-19. Rob Oswald, dr. în virologie și imunologie de la Universitatea Cornell: ,,Deci, cu ce ne ocupăm acuma este doar o altă tulpină de gripă ca în fiecare an. Covid-19 nu există și este fictiv. Cred că China și globaliștii au orchestrat acest COVID (gripa deghizată în nou virus) prin care ne induc în pentru a stabili o tiranie, o stare de supraveghere totalitară, polițienească si globală, iar acest complot a inclus fraude electorale masive.

“Am un doctorat în virologie și imunologie și sunt un om de știință și de laborator clinic. Am testat 1500 de eșantioane de presupus test C-19 pozitiv colectate în California de Sud. Când eu și echipa mea de laborator am efectuat testele în conformitate cu postulatele și observațiile testului Koch, pe SEM (microscop electronic cu scanare), nu am găsit Covid în aceste 1.500 de probe. Ceea ce am constatat a fost că acele 1.500 de eșantioane erau în mare parte cazuri de gripă A și unele cazuri de gripă B, dar nici un singur caz de Covid și nu am folosit pseudo-testul PCR. Am trimis apoi restul probelor la Stanford, Cornell și câteva laboratoare de la Universitatea din California și au găsit aceleași rezultate ca și noi, FĂRĂ COVID! Au găsit gripa A și B. Am vorbit apoi cu toții la CDC și am solicitat probe viabile de COVID, pe care CDC a spus că nu le poate furniza, deoarece nu avea probe. Am ajuns la concluzia fermă, prin toate lucrările noastre de cercetare si de laborator, că C-19 este imaginar, fictiv. Gripa a fost numită Covid și majoritatea celor 225.000 de persoane care au murit au fost cauzate de comorbidități precum boli de inimă, cancer, diabet, emfizem etc. Încă nu am găsit un singur eșantion viabil de Covid19, cu care să lucrez.”

Text selectat şi editat de Dr. Gabriela Naghi

Publicitate

Un gând despre „Pandemia se dovedeşte a fi o imensă şarlatanie, orchestrată de antihrişti”

 1. Domnul Dr. Cacovean Adrian, ne avertizează:

  Voi știți ce înseamnă etapa a 3-a a studiilor clinice, de începere a adunării datelor despre efectele adverse(n.m. ale vaccinurilor)?

  Înseamnă că orice subiect care a acceptat să fie inclus în studiu raportează tot ce se întâmplă cu el după ce i-a fost administrat un medicament aflat în această fază a 3-a a studiilor clinice.

  Aceasta înseamnă că dacă după ce ai fost vacinat faci depresie, raportezi asta și ziua când a apărut. Dacă mori, se raportează data, ora și timpul scurs de la vaccinare până la deces.

  Se notează și că ai făcut accident de mașina sau ți-ai spart capul ca Shumacher la schi. Sau că ai paralizat la atâtea zile de la intrarea în studiu. O să spuneți că este absurd să notezi aceste lucruri care sigur nu au legătură cu experimentul-studiul clinic.
  Ei bine, aici vă înșelați amarnic.

  Posibila legătură a administrării oricărui medicament, oricare ar fi el, cu evenimentele menționate, care vouă vi se par absurde este:

  -accident de mașină la o lună de la/după adminstrare: sincopă, dacă o faci nu pe loc ca în cazul mediat filmat cu asistenta aceea la CNN; tulburare de ritm cardiac; somnolență la volan; tulburări de atenție și concentrare; tulburări de vedere etc.

  -cazi la schi, cauze asemănătoare ca la accidentul de mașină;

  -teratogenie, mecanisme asemănătoare cu talidomida; n.m.-Un medicament teratogen este un medicament care antrenează o perturbare a dezvoltării embrionare sau fetale, adică fătul dezvoltă malformații, atunci cand este administrat unei femei gravide.

  -boala pentru care ai fost vaccinat: iei boala infecțioasă de la vacin sau o aveai dinainte?

  -paralizie: efect toxic direct, efect trombogen pe arterele care irigă măduva sau creierul?

  -infarct miocardic: tromboză coronară? Ateroscleroză accelerată pe coronare?

  -embolie pulmonara: tulburări de coagulare preexistente sau tromboze și la oameni fără tulburări de coagulare preexistente?

  -deces: autopsie, cauză?

  După ce ai datele acestea, mergi pe felii și vezi mai adânc. Statisticile se fac comparând cu cazurile placebo și cu cazurile neutre, care nu au primit tratamentul experimental.

  După adunarea multor date experimentale și clinice, sunt stabilite eficința, efectele adverse, raportul risc beneficiu, siguranța.

  Cine face aprecieri înainte, nu face bine.

  https://studiiclinice.org/informatii-pacienti/definitie-studii-clinice/?fbclid=IwAR36WoKdNalqkFGEvhrtsIYN7zVLUtjbQoKLEOFLolcqPaOMqBVsa-A9KQA

  “În realitate începe marea manipulare genetică experimentală prezentată drept vaccinare.” Dr. Adrian Cacovean

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: