,,Guvernul meu’’ ne arată, iarăşi, România lucrului bine făcut

„Incendiu cu patru decese de pacienți la Matei Balș. Nemernicii de la butoane au lăsat să se repete nenorocirea de la Piatra Neamț. De data asta, la cel mai bine dotat spital de infecțioase din țară. Cum „bine” zicea „comandantul acțiunii”, am trecut de mult timp la medicina de dezastru. Pe care o plătim regește, cu contribuții de „asigurări” sociale de sănătate.
Corupția, impostura, incompetența și conflictele de interese ucid. Dar ce contează astea pentru o poveste atât de frumoasă ca eroica „luptă” cu pandemia dusă de iacobinii noștri sanitari? Nenorocirea s-a repetat. Se va repeta cu ăștia lăsați să continue să guverneze. Da, ar trebui să iasă lumea în stradă masiv, să ceară demisia ministrului sănătății, a comandantului acțiunii și chiar a lui Johannis, pentru implicarea fățișă în actul ratat de guvernare și în „lupta” contra pandemiei”. Întrebare pentru Johannis și pentru propagandiștii p(l)andemiei și ai Big Pharma: În ce altă țară a lumii, afectată de pandemie, au ars pacienții în saloanele de spital covid, încuiați pe dinafară de gardienii sanitari? De două ori?” (Avocatul Gh.Piperea).

Zilele astea – un raport realizat de Transparency International arată faptul că România este în top 3 cele mai corupte țări din Uniunea Europeană (printre altele „lipsa de transparenţă în achiziţiile publice, subfinanţarea sistemului medical”).
La Piatra Neamț au ars de vii zece persoane, iar la Matei Balș, numărul victimelor acestui cumplit incendiu este, deocamdată, 5, tragedii inimaginabile care anunță prăbușirea cu totul a unui sistem sanitar malign, bolnav de moarte, pe care nimeni și nimic nu îl mai poate readuce la viață.

Sunt deja 7 spitale care au ars în ultimele luni: Piatra Neamț în noiembrie; Spitalul CFR Cluj Napoca, tot noiembrie; Spitalul Județean Târgu Mureș, secția ATI, în 4 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Socola, Iași pe 25 decembrie, Spitalul de Psihiatrie Municipal din Roman pe 2 ianuarie, Spitalul de Psihiatrie din Gătaia Timiș pe 5 ianuarie și acum ”Matei Balș” în 29 ianuarie. Dați-vă demisia de onoare domnilor din conducere, că ați necinstit destul funcțiile pe care le ocupați, ați dezonorat destul profesia nobilă de medic, acum cât mai este timp.
Fiți liniștiți nici un cap nu va cădea, nimeni nu va fi găsit vinovat pentru acești morți, victimele incompetenței, imposturii, necinstei și a lipsei voastre de omenie.
Mai aveți curajul să apăreți înaintea oamenilor din această țară de care v-ați bătut joc, în cele mai sinistre moduri cu putință? Nu vă este oare frică de Dumnezeu?
Nu, căci nu aveți credință, sunteți bolnavi până în măduva oaselor, asemenea torționarilor bolșevici din temnițele comuniste. Nu virusul venit de nicăieri este cel mai cumplit flagel cu care ne confruntăm, ci lipsa de dragoste și unitate dintre noi. Iar acest război fratricid tăcut este doar la început.

Sunt revoltată și îndurerată până în adâncul sufletului.
Să aibă Atotputernicul Dumnezeu milă de sufletele noastre, ale întregului nostru popor!

Dr. Gabriela Naghi

Publicitate

4 gânduri despre „,,Guvernul meu’’ ne arată, iarăşi, România lucrului bine făcut”

 1. Ca sa se inteleaga foarte bine de toata lumea.Nu toti evreii sunt vinovati de crimele sistemului.Ei (evreii) spun ca evreii de rand,saracii,ultraortodocsii,sunt una,iar evreii sionisti ,mesianistii sunt altceva(adica non-evrei).

  Apreciază

  1. Stim. Mai e o poveste si cu khazarii. Numai Bunul Dumnezeu stie ce e cu ei.
   Eu as vrea ca toti evreii sa se mantuiasca. Se spune ca evreii nu pot sa moara pana cand rabinul lor nu le spune ca Hristos-Mesia a venit. Sunt lucruri de ,,mintea lui Dumnezeu”, cum spunea PS Ioan al Oradiei. Noi suntem prea mici, prea neputinciosi.
   Doamne miluieste-ne.

   Apreciază

 2. CEHOV, cel necunoscut.

  Astăzi este ziua lui.(29 ianuarie 1860, Taganrog, Rusia-15 iulie, 1904, Germania)
  A trăit doar patruzeci și patru de ani, jumătate din viaţă a fost bolnav de tuberculoză, boală care l-a măcinat și l-a omorât, dar a avut timp să lase o moștenire literară genială iar intre timp:
  • A construit din banii lui patru școli, o clopotniţă, o staţie de pompieri, un drum pentru ţăranii din satul Lopasnya.
  • A reușit să posteze Tarului Petru I un monument în orașul său natal Taganrog, lucrarea a fost executată în Franţa și adusă în Rusia prin portul Marsiliei
  • A fondat o bibliotecă publică, a donat peste doua mii de cărţi și timp de paisprezece ani a trimis cu regularitate titluri noi.
  • În timp ce locuia la Melihovo, an de an,medic fiind, primea peste doua mii de bolnavi în fiecare vară. Fiecărui bolnav îi asigura tratamentul gratuit.
  • În calitate de medic, fară asistenţi sau personal auxiliar, a slujit 25 de sate timp de mai mulţi ani.
  • De bună voie s-a dus pe insula Sahalin și singur a făcut recensământul populaţiei, a publicat cartea „Insula Sahalin” o monografie a vieţii oamenilor de pe insulă demonstrând cu argumente statistice dezastrul la care erau condamnaţi locuitorii de către guvernarea ţaristă.
  • A ajutat peste cinci mii de oameni cu bani. Corespondenţa lui personală conţine scrisorile de mulţumire a acestor oameni.
  • În satul devastat de secetă, Melihovo, a sădit șapte sute de vișini, iar câmpurile abandonate le-a plantat cu brazi, pini, și molizi. In Crimea, cea arsă de secetă, a sădit chiparoși, duzi, liliac și… vișini.
  • Una din ultimele însemnări din jurnalul său: Atunci când regele Solomon a cerut înţelepciune de la Dumnezeu a comis o mare greșeală.

  Rămâi fără cuvinte în faţa acestui mare drept al lui Dumnezeu , a jertfei lui fără odihnă pentru bolnavi și săraci în scurta viaţă pe care a avut-o.
  Cuvintele Sfântului Mare Ierarh Grigorie de Nazianz să ne călăuzească gândurile și faptele în veșnicie!

  “Nimic nu are omul mai asemenea cu Dumnezeu decât facerea de bine, chiar dacă Dumnezeu o dăruiește mai bogată, iar omul mai săracă, fiecare, cred eu, după puterea lui. El a făcut pe om și dupa ce l-a risipit îl adună iarăși; tu însă nu trece cu vederea pe cel căzut.[..]
  …să nu dispreţuiești pe fratele tău; să nu treci cu grabă pe lângă el; să nu te întorci de către el ca de către ceva spurcat, ca de către o murdărie, ca de către ceva dintre cele de care trebuie să fugi și de care nu este îngăduit să te apropii.
  El este un mădular al tău, măcar ca este îngenunchiat sub povara nenorocirii.
  “ȚIe ti-a fost lăsat în sarcină săracul”, ca unui Dumnezeu, măcar că treci pe lângă el cu suflet foarte învârtoșat de îngâmfare, căci poate te voi face să te rușinezi cu aceste vorbe. […]
  Căci … a te da pe tine lui Dumnezeu; oricat ai oferi, întotdeauna este mai mult ceea ce-ţi rămâne și nu vei da nimic din ale tale, fiindca toate sunt de la Dumnezeu.[..]
  Dă ceva lui Dumnezeu ca mulţumire că ai ajuns să fii dintre cei în stare să facă bine, ci nu dintre cei care au nevoie de binefacerea altora, că nu te uiţi la mâinile altora, ci alţii caută spre mâinile tale.
  Îmbogăţește-te nu numai cu prisosinţa, ci și cu evlavia, nu numai cu aur, ci și cu virtute, și mai ales îmbogăţește-te numai cu aceasta.
  Fă-te mai de cinste decât aproapele, arătându-te mai bun!
  Fă-te dumnezeu pentru cel lovit de nenorocire, prin imitarea milostivirii lui Dumnezeu“.

  Sfântul Grigorie de Nazianz – Despre iubirea de săraci

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: