Sfaturi şi îndemnuri duhovniceşti pentru această Duminică – 21 februarie 2021

Despre înşelarea universală a evreilor.
Urgent să fie comunicat tuturor ortodocșilor.

Am fost avertizați de călugări despre faptul că în această duminică a Vameșului și Fariseului, după-amiaza la ora 18:00, în momentul în care evreii de pretutindeni se vor ruga pentru apariția iminentă a lui mesia – antihrist – cu excepția faptului că toți creștinii ar trebui să fim în rugăciune, nimeni să nu asculte din curiozitate aceste manifestări din mass-media sau internet, acestui eveniment i se va acorda multă atenție in spațiu mediatic și va exista un impact negativ asupra creștinilor, deoarece au fost recrutați și vrăjitori.

Urmărirea din curiozitate este considerată participare, rugăciune împreună cu aceștia și părtășie la rugăciunea pentru venirea Antihristului.

Vameșul, în genunchi, cu infinită umilință ascuns în ghișeul său, a câștigat favoarea lui Dumnezeu, fariseul, cu mândrie s-a rugat în fața templului.

La fel fac și ei și nu întâmplător au ales evreii această zi pentru rugăciunea lor.

Duminica aceasta va separa pe farisei și pe vameși, fiecare cu propria autonomie.

DE LA PRIETENA NOASTRĂ – Mara Paschalaki:
Și noi ne vom ruga la acea oră.
Eu personal o să citesc din Psaltire.
Stareța Paisa, stareța Sfântului Onoufrios din Ierusalim, mi-a spus că aceștia se pregătesc de multă vreme, fac diferite rugăciuni folosind acel corn, numit Sofar, pe care îl aveau în anii lui Hristos și mi-a spus că scoate un sunet înfiorător. De îndată ce va auzi cornurile, va începe rugăciunea imediat. Imaginați-vă ce va fi duminică.
Maica stareță ne cere tuturor creștinilor să ne rugăm duminică la acea oră pentru că mi spus că evreii invocă demoni foarte puternici.

Citiți următorii psalmi: 3, 29, 34, 47, 51, 93, 131 și 137.”

Faţa de cel de mai sus, doresc să fac câteva precizări şi recomandări personale:

1.Este veridică mobilizarea de către evrei a unor vrăjitori care să înşele cu false minuni pe cei slabi în credinţă. Este sigură invocarea unor demoni puternici, care să-i însoţească pe evrei în rugăciunea lor de chemarea a micinosului mesia – antihrist.

2.Recomand tuturor credincioşilor ortodocşi să se comporte în modul cel mai firesc, ca în fiecare zi de Duminică, fără a-şi suprapune rugăciunile, în timp, cu cele ale evreilor. Asta ar însemna un fel de contra-rugăciune. Noi avem rânduielile noastre bisericeşti de la care nu ne abatem. A ne ruga începând cu ora 18 nu e potrivit, nu ne conformăm planului demonic al evreilor. Rugăciunile la putem face înainte de ora 18, sau după ora 20. Atunci când diavolul se arăta în chip de înger al luminii Sfinţilor, îndemnându-i la rugăciune, aceştia refuzau, urmând rânduielile bisericeşti obişnuite.

3.Urmând sfaturilor Arhimandritului Nicolae Ragozin, în intervalul de timp 18-20 nu vom deschide televizoarele, nu vom folosi internetul nici din curiozitate, nu vom asculta radioul, ignorând cu desăvârşire mascarada pregătită de evreii înşelaţi, care vor fi făcuţi de ruşine. Nu cumva să ne facem părtaşi la această înşelare mondială.

4.Să nu uităm că noi astăzi am participat la Dumnezeiasca Liturghie, care este cea mai mare piedică în calea lui mesia-antihrist.

5.Recomand să se citească Psaltirea, să se rostească rugăciuni şi cântări scurte precum: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul; Preasfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte-ne pre noi; Învierea lui Hristos văzând, să ne închinăm Sfântului Domnului Iisus, Unuia Celui fără de păcat. Crucii Tale ne închinăm, Hristoase, şi Sfântă Învierea Ta o lăudăm şi o slăvim; că Tu eşti Dumnezeul nostru, afară de Tine pe altul nu ştim, numele Tău numim; Vino, Doamne Iisuse Hristoase; Cine este dumnezeu mare ca Dumnezeul nostru; Cu noi este Dumnezeu. Doamne ajută.

Presbiter Ioviţa Vasile

4 gânduri despre „Sfaturi şi îndemnuri duhovniceşti pentru această Duminică – 21 februarie 2021”

  1. Nu exista niciun antihrist care sa fie scos de catre evrei in public.Nu va mai lasati manipulati de toate manevrele securitatii.Nu tot ce zboara se mananca in privinta informatiilor despre antihrist.Sfintii Parinti au spus clar:antihristul nu va fi jmediat dupa razboi,ci dupa ceva ani.Nu mai credeti cu usurinta orice.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s