Maleficul Alexandru Rafila, pe urmele tatălui său

Alexandru Rafila este fiul unui criminal comunist. Omonimul său tată a fost comandantul securităţii din Arad şi a reprimat sângeros o revoltă a ţăranilor împotriva sălbaticului regim comunist, cum aflăm dintr-un episod al Memorialului durerii, al Doamnei Lucia Hosu Longin. Dumnezeu ştie câţi oameni a trimis în închisori şi în morminte, şi câte familii au rămas să-şi ducă durerea până la sfârşitul vieţii lor. Cu toare acestea, criminalul a trăit netulburat, nici un fir de păr din cap nu i s-a clintit, până când Dumnezeu l-a chemat la judecata particulară. A beneficiat de toate avantajele şi înlesnirile cu care regimul comunist îşi răsplăteşte slugoii abrutizaţi de o ideologie satanică.

Nu cred că pruncii trebuie să poarte povara păcatelor părinţilor. De altfel, Sfânta Scriptură dezaprobă pe cei care afirmau la acea vreme ,,Părinţii au mâncat aguridă şi copiilor li s-au strepezit dinţii’’ (Iezechiel 2 3), spunându-ne că fiecare suntem răspunzător în faţa lui Dumnezeu de cele pe care le gândim, le spunem ori le făptuim. Mergând pe această linie logică, cred că şi actualul doctor Alexandru Rafila nu trebuie blamat pentru crimele odioase ale tatălui său şi ar putea fi un medic făcător de mult bine, care s-ar putea îngriji, eventual, şi de sufletul tatălui său. Lucrurile nu stau deloc aşa, dovedindu-se încă o dată că aşchia nu sare departe de trunchi sau, cum zice Sfânta Scriptură, ,,cum este sufletul tatălui, tot aşa este şi sufletul fiului’’ (Iezechiel 18, 4).

Doctorul Rafila a apucat pe drumul tatălui său şi a ajuns la OMS, acest instrument de bază al mai-marilor lumii în strădania lor de a controla populaţia globului, în sensul exterminării ei, într-o proporţie asupra căreia încă nu s-au pus de-acord. Socotindu-se un fel de dumnezei ai veacului acestuia, sataniştii nu mai au nicio oprelişte în pornirile lor criminale. Rafila e omul potrivit, însărcinat cu zisa pandemie şi cu vaccinul în România. Individul s-a mutat parcă în studiourile televiziunilor  vândute, de unde face apologia crimei, frumos aşezată în ambalajul binefacerii.

Când a sosit vremea alegerilor parlamentare, a devenit deputat şi degrabă s-a apucat să pună la punct o lege demonică, în care este prevăzută obligativitatea vaccinării pentru întreaga populaţie, cu sancţiuni şi pedepse grele pentru oponenţi. Nu încape nicio îndoială că legea cu pricina va trece prin parlament, apoi va ajunge sub pixul domnului Pi-er Pătrat, care o va promulga de îndată. Este bine să cunoaştem aceste lucruri, să fim pregătiţi, în sensul apropierii noastre de Dumnezeul Adevărului.

Ne-ar mai lipsi ca actualul Rafila să aibă un băiat, pe care să-l cheme tot Alexandru.

Presbiter Ioviţa Vasile   

7 gânduri despre „Maleficul Alexandru Rafila, pe urmele tatălui său”

      1. ortodoxiacatacombe: „Exista un filmulet netradus, dar cu imagini care nu lasa loc de niciun dubiu.” Asta este echivalent cu: nu am citit cartea dar m-am uitat la poze.
        Rusia este printre foarte putinele tari din lume in care vaccinarea NU este obligatorie pentru nimeni si nimic nu este conditionat de faptul ca esti vaccinat sau nu, poti sa fi doctor, preot, profesor etc.
        Iar daca un primar dintr-un oras/sat a facut asta, va asigur ca nu mai este primar.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă