Cretinismul dus la extrem. Aritmetica dovedeşte marea escrocherie privind covidul

■Cati oameni au murit de covid, in 13 luni, in toata lumea? 2,2 milioane, aproximativ Care este populația lumii? 7,8 miliarde, aproximativ

■ Cât înseamnă 2,2 milioane de decese raportate la toată populația lumii?

2.200.000 ÷ 7.800.000.000 x 100 = 0,028 % din populația totala a lumii

■ Cât înseamnă 13 luni? 13 luni x 30 zile = 390 zile rotunjit

■ Care este media deceselor pe zi la nivel global? 2.200.000 decese ÷ 390 zile = 5.741 media zilnică, în toată lumea.

■ Câți oameni mor pe zi, de la comorbidități, în toată lumea? Vă spun eu! În jur de 100.000 de persoane… Asta înseamnă, aproximativ 36,5 de milioane pe an, în toată lumea!

■ Și, din ăștia 2,2 milioane de morți de covid, jumătate, cel mai probabil, ar fi fost încă în viață dacă s-ar fi folosit medicamentul potrivit.  Așa că, repet întrebarea pe care o tot pun de peste 1 an de zile: UNDE ESTE AMENINȚAREA, CĂ EU NU O VĂD? De ce purtăm măști? De ce avem restricții? Eu nu văd nicio amenințare, văd doar un… de gripă cu o rată a decesului de 2,2%. Adică, dintr-un număr de 100 de milioane de infectați au murit 2,2 milioane! Și asta în mai mult de 1 an de zile! Repet: unde e amenințarea? Pentru ce am blocat țara și ne-am împrumutat pe 50 de ani? 

Măi fraților, suntem oligofreni cu toții? Ne mor 300.000 de români pe an de la boli cronice și noi am luat credite de zeci de miliarde pentru ce? – pentru că au murit 18.000 de români într-un an, de covid? Păi, 2,2 milioane de oameni la nivel mondial sau 18.000 de români, într-un an de zile, ar putea muri și de la o sperietură sau de bătrânețe! Asta înseamnă 0/zero, pe lângă decesele din orice altă boală! 

Așa este, gripa asta… covid, există, sunt de acord! A omorât 18.000 de români în 390 de zile. Sunt de acord; dar, din orice alte cauze se moare înzecit și nu se cheltuie nici pe sfert atâția bani, nici nu se închide țara și nici nu se mai isterizează nimeni! De ce interesul ăsta subit pentru o gripă cu rata mortalității de 2,2 % la nivel global – o cifră care este cu mult sub alte tipuri de gripă, ca rată de mortalitate? Vi se induce că este extraordinar de contagioasă, extraordinar de periculoasă, mortală! Nu e nici pe departe extraordinară și nici atât de mortală! Rata decesului s-a păstrat constantă în toată această perioadă! Din 100 de milioane de infectați au murit 2,2 milioane… și ăia cu probleme nasoale de sănătate! Adică, 2,2% din numărul total al celor infectați și 0,028 % din numărul total al populației lumii. Ridicați privirea din pământ și citiți! Informați-vă din surse alternative!

Îmi place să cred că nu sunt nici tâmpit, nici cretin și nici nu am probleme de percepție! Astea sunt cifrele… Le văd doar eu? Are toata lumea ceva la cap? Aici nu mai contează dacă ești PNL-ist, USR-ist, PSD-ist, AUR-ist sau ce altceva mai vreți voi! Ceea ce se întâmplă este de un cretinism dus la extrem! Ne afectează pe toți și ne afectează pe termen lung! Pe foarte, foarte mulți ani! Nu există nicio amenințare reală! – o arată cifrele. Cum puteți crede orice altceva, când astea sunt cifrele, reale și publice? Nu-i normal să credeți altceva! Nu-i logic! Încep să cred, în cel mai real mod, că mulți dintre noi au probleme serioase sau că ni s-a întâmplat ceva rău, în masă! Ați pățit ceva? – pentru că nu există nicio explicație rațională la tot ceea ce acceptați, fără să existe nici cea mai mică motivație reală! Nu există justificare! Puteți înțelege acest lucru extrem de simplu pe care îl arată cifrele? Nu există justificare pentru absolut nimic! Încep să mă simt ca în filmele de groază! Ce-ați pățit? Scrie negru pe alb: 2,2 milioane de persoane decedate într-un an, în toată lumea! Uite, scrie aici, este real! Asta-i realitatea, orice altceva este o minciuna sau o manipulare dusă la extrem! 

De câte ori se mai așază lucrurile, iese câte un nemernic pe post și zice că vine alt val și intrați în panică, iar! De câte ori se mai așază lucrurile și nu mai au ce să facă, apare o nouă tulpină și înlemniți în case! De câte ori nu mai au justificări ca să vă restricționeze, apare alt val, altă tulpină și aplaudați restricții și vaccinuri sau alte cretinisme! Nu fiți senili, nu vă lăsați mințiți la nesfârșit, că trece viața pe lângă voi. Vi se ratează copiii, vi se irosesc viețile și vă  pierdeți timpul trăind în frică! Vi se scurge viața și vi se vinde pământul de sub picioare, în timp ce priviți aiurea, cu mintea pierdută!

Dacă eliminați toate testele fals pozitive, toate decesele declarate greșit sau alte erori, nu mai rămâne nimic din toată „pandemia” asta… a lor! Singura amenințare reală este sănătatea mentală pe care o ignorăm din cauza mândriei și economia țării pe care o lăsăm să fie îngropată! Singura amenințare reală este colapsul economic! Dacă economia va fi îngropată, următorii suntem noi! Asta-i amenințarea reală, restul e doar ficțiune! Și totul se întâmplă fiindcă o permiteți, fiindcă vă este teamă de o minciună! Ne lăsăm vânduți cu ochii fixați în televizoare! Nu-i normal! Nu-i normal ce ni se întâmplă! Vă rog eu, mult, citiți ceea ce am scris și folosiți-vă mintea, nu vă lăsați conduși de frică! Reacționați! Puneți-vă întrebări privind cifrele; cifrele nu mint, ci doar modul în care vă sunt prezentate! 

Mă mulțumesc doar cu atât! Nu o faceți pentru mine! O faceți pentru noi toți! În caz contrar, sunteți părtași la tot ce ceea se întâmplă și veți fi vinovați în egală măsură! – complici. Nu mai am cuvinte! Am epuizat tot ceea ce puteam să spun! Aveți curaj! Priviți cifrele și căutați adevărul și singuri! Distribuiți si voi! Hai, fără frică! 

Aureliu Surulescu – actor

9 gânduri despre „Cretinismul dus la extrem. Aritmetica dovedeşte marea escrocherie privind covidul”

   1. Eu am avut in familie 6 ( doi medici cu familia)doi f. grav. S-au vindecat cu ivermectina luata pe ascuns! Exista un virus care poate da o pneumonie f. urata din care se moare! Dar de aici pana la circul care are loc e cale foarte foarte lunga!

    Apreciază

 1. A cincea cea mai populată regiune a Spaniei, Galicia, a aprobat, pe 23 februarie, o reformă a legii sănătății care prevede sancționarea celor care refuză vaccinarea împotriva coronavirusului, relatează El Pais. Aceasta devine astfel prima comunitate independentă din țară care a instituit un cadru legislativ care ar putea sancționa persoanele care se opun vaccinului. Galicia devine astfel prima regiune spaniolă care pune sub semnul întrebării natura voluntară a imunizării împotriva coronavirusului.

  Federico de Montalvo, expert în dreptul sanitar și vicepreședinte al Comisiei de bioetică a Spaniei, citat de El Pais, consideră că această lege nu este ilegală. În Spania, vaccinarea obligatorie în situații precum o pandemie este legal susținută de legea din 1986 privind sănătatea publică. Această lege face posibilă luarea de măsuri care limitează drepturile individuale în beneficiul întregii comunităţi.

  Noul text prevede aplicarea amenzilor între 1.000 și 60.000 de euro. Dar opoziția pune la îndoială dispoziția. Amenzile ar trebui să fie împărțite în trei niveluri: ușoare, severe și foarte severe pe baza „riscului sau daunelor pe care le cauzează sănătății populației”. Scopul este de a descuraja negaționiștii și medicii no-vax.
  Nu este exclus ca să apară și în România amenzi, pentru cei care refuză vaccinarea, în viitorul apropiat.

  Apreciază

  1. Si inca ceva, lumea are si memoria scurta, nu a invatat absolut nimic din „gripa aviara”, din ” gripa porcina”, din „boala vacii nebune”, din ” pesta porcina” dar si din alte asa zise „molime” inventate peste noapte, iata ca apare aceasta plandemie tot asa aparuta trosnind din degete, iar populatia este indobitocita la extrem

   Apreciază

 2. ROMÂNIA „NE-RESETABILĂ” ȘI MOȘTENIREA „NEAMULUI PROST”

  Autor: Conf. univ. dr. DORU POP, Universitatea „Babeș-Bolyai”, Cluj-Napoca

  „Resetarea” societății în care trăim nu este posibilă pentru că pur și simplu nu există resursele umane pentru a o realiza. Marea problemă a României contemporane este golirea demografică. Catastrofa noastră este una biologică, ceea ce produce cumplite efecte politice. Așteptând această resetare, demonstrăm că suntem o comunitate care așteaptă minuni din nimic. Pare o constatare cinică, dar e o tristă realitate: România nu are oameni, nu are fondul genetic pentru a fi altceva decât ceea ce este acum. De trei ori România a fost secătuită de cele mai bune resurse umane ale sale. Oameni de calitate, bărbați curajoși și femei inteligente, cetățeni bine educați și intelectuali formați de-a lungul câtorva generații au fost uciși sau au fugit din această țară. Am asistat nepăsători la decimarea biologică a celor mai buni dintre noi.[..]

  Mârlănia și primitivismul comportamentelor nu se schimbă peste noapte. Lipsa de decență și eleganță în comportamentele publice nu pot fi predate sau învățate din manuale de „bune maniere”. Cine a luat locul acestor oameni, pentru că, de fiecare dată, după fiecare golire demografică, locurile goale au fost umplute de cineva?
  Din păcate, în locul unor oameni cinstiți și educați, instituțiile românești au fost populate cu hoți și șarlatani.
  În locul unor intelectuali de calitate, am fost obligați să punem analfabeți șnapani, în locul unor oameni capabili să dialogheze civilizat, am adus făpturi care urlă și creaturi care înjură și scuipă, ghiolbanii și primitivii i-au înlocuit pe oamenii inteligenți și serioși, urmând vechea filozofie mioritică: nimeni nu este de neînlocuit, cum nu se poate mai FALS. Cu cât te pricepi mai puțin la un lucru, cu atât ai șanse mai mari să fii pus într-o funcție care să-ți permită să administrezi acel domeniu.

  Incompetența a devenit la noi o formă de calificare. Milițienii au ajuns profesori de democrație, turnătorii au devenit instructori de etică și morală, iar nulitățile s-au transformat în modele de comportament. Când vulgaritatea și nesimțirea sunt substitutele bunei-creșteri, nu mai e nimic de făcut, nu mai poți dobândi deprinderi civilizate la doctorat. Pseudo-intelectualitatea compusă dintr-o clică nepotistă s-a instaurat definitiv și confortabil în fotoliile lăsate libere de oamenii de calitate, diverși mitocani iau drept libertate de exprimare sudalmele, și orice semianalfabet care crede că vorbirea este egală cu inteligența își dă cu părerea despre cum ar trebui să arate lumea. Farsorii dansează goi pe scena publică, mimând societatea civilă, iar mass-media este plină de ipochimeni care nu cunosc regulile de gramatică elementară, nimic nu-i împiedică să debiteze aberații. Impostura academică pe care o vedem expusă zilnic este doar vârful de aisberg, cu cât coborâm mai jos în infrastructura demografică a țării în care trăim, vedem pretutindeni dezastrul. Din păcate, el se produce de mai bine de o sută de ani, de un secol și mai bine asistăm cum se instalează domnia neamului prost – mai ales din punct de vedere moral, nu doar organizațional sau administrativ.

  Dacă astăzi suntem o națiune distrusă, nu e din cauza dispariției fabricilor si uzinelor, aceasta fiind doar o consecință, ci din cauza factorului UMAN, calitatea acestuia din urmă stând în numărul de like-uri pe Facebook. Am înlocuit neamul bun cu neamul prost, iar neamul prost continuă să se perpetueze. Democrația are multe plusuri, dar și un uriaș minus, lipsa oricărui criteriu de selecție a liderilor. Acolo, în rădăcina ADN-ului nostru, reformele și resetarea sistemului nu mai înseamnă nimic.

  România este o colonie… vasală multora, dar mai ales „neamului prost!”.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: