Slugoii de la Antene provoacă lehamite

De când a început zisa pandemie, Antena 3 s-a transformat într-o cloacă infectă, în care mişună tot felul indivizi murdari care-i mint pe telespectatorii naivi cu o neruşinare crasă.

Aş începe cu pastorul Mihai Gâdea, până mai ieri, un ziarist de mare valoare, respectat de toţi oamenii oneşti din ţara asta. Dintr-o dată, dumnealui s-a sucit şi s-a pus în slujba sistemului antihristic. Cu trup şi suflet. Seară de seară, inundă ţara cu informaţii şi comentarii mincinoase, printre care amestecă şi frânturi de adevărat. Când se spun lucruri care deranjează sistemul, sau se aduc dovezi ce nu pot fi nicicum tăgăduite, Gâdea întrerupe vorbitorul, deviază de la subiect, introduce în discuţie câte un nechemat, dă drumul la reclame sau la câte un breaking news. Execrabil.

Radu Tudor. E greu să-i găseşti un egal. Specimenul a fost achiziţionat de sistemul antihristic şi se opinteşte din răsputeri să facă apologia vaccinului ucigaş, în schimbul banilor murdari şi mulţi. Nu vezi pe faţa lui măcar o expresie de ruşine, când toată lumea vede că minte, minte… şi-apoi o ia de la capăt. Serile trecute s-a ridicat împotriva Doamnei Doctor Flavia Groşanu de la Oradea pentru că şi-a permis să gândească şi să iasă din tiparul impus de sistem, vindecând un mare număr de oameni care, dacă ar fi ajuns în spitalele de exterminare, ar fi ieşit în saci. Respingător.

Mugur Ciuvică era un acerb critic al sistemului. Repede s-a metamorfozat într-un tip pupăcios zonal al sistemului. Dumnealui a terminat cu mulţi ani în urmă Facultatea de Medicină. E bine că n-a profesat niciodată, altfel am fi asistat la alte şi alte monstuozităţi. Dezgustător.

Alessandra Stoicescu. E de la cealaltă Antenă. Se afişează seară de seară şi ne vorbeşte cu multă însufleţire şi neprefăcută satisfacţie de binefacerile sistemului criminal care fericeşte lumea cu pandemia şi vaccinurile. Ar avea o circumstanţă atenuantă, pentru că citeşte ce se pune în faţă. Oribilă.

Rămâi consternat când te gândeşti cum Dan Voiculescu, umilit, batjocorit şi întemniţat de sistem, şi-a pus televiziunile în slujba acestuia şi militează cu atâta înverşunare împotriva românilor. Acum e liniştit, nu-l deranjează nimeni, duce-o viaţă fără greaţă, cum ar zice Mitropolitul Dosoftei. Ce face banul cu omul. Ce vremuri, ce oameni!

Presbiter Ioviţa Vasile

4 gânduri despre „Slugoii de la Antene provoacă lehamite”

 1. Aceste antene sunt creatia lui Dan Voiculescu, fost turnator la securitate cu pseudonimul Felix, individul sia selectat personalul mai sus amintit dupa chipul si asemanarea sa, in ceea ce il priveste pe acest sectat Gadea, mai de una zi la o emisiune de a sa la avut invitat pe Ioan Selejan de la Timisoara la care acesta pe sectarul Gadea nu il mai scotea din frate Mihai, frate Mihai in sus, frate Mihai in jos

  Apreciază

  1. Apel.Romani,nu va lasati provocati si nu va dati cu americanii.Care sunteti cu capul pe umeri nu faceti asta.Pr Justin Parvu spunea ca pe noi nu ne a salvat niciodata nici America,nici UE,nici Rusia si nicio putere pamanteasca ci numai credinta ortodoxa in Dumnezeu.Daca va lasati manipulati de americani contra rusilor sa stiti ca aveti coliva pregatita.Aveti coliva pregatita.Nu faceti asta.Dar nu veti tine cont de nimeni si de nimic pe lumea asta si veti fi infumurati.Cei care mai judecati sanatos,parasiti imediat marile metropole pentru ca veti intra in raza de actiune a armelor Rusiei.Veti face jocul americanilor si veti fi distrusi complet.Nemernicilor,nu va e mila de copiii nevinovati,de femeile ramase singure la vatra,de batranii ramasi cu nepotii lor?Nu va e mila ca vor fi ucisi de rusi atatea milioane in masa pt voi,blestematilor?Cretinii dracului,nu stiti cum ne au vandut americanii rusilor in anii ’50?Ati uitat?Ai dracului,voi nu stiti ca americanii va vor vinde pe doi bani rusilor iarasi?
   http://newsfloe.com/un-cunoscut-general-%E1%B4%80%D0%BC%E1%B4%87%CA%80%CE%B9c%E1%B4%80%C9%B4-propune-r%CC%ABo%CC%ABm%CC%ABan%CC%ABiei-un-act-de-r%CC%ABaz%CC%ABb%CC%ABo%CC%ABi%CC%AB-fata-de-r%CC%ABu%CC%ABs%CC%ABi%CC%ABa/

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: