Şacalii şi hienele sistemului s-au năpustit asupra unei Doamne, ,,vinovată’’de salvarea multor vieţi

Cazul Flavia Groșan este simptomatic. Asemenea mult mai celebrilor Didier Raoult din Marsilia sau Ion Alexie din Las Vegas, admirabila doctoriță de la Oradea nu a stat cu mâinile în sân, așteptând vaccinul providențial. A refuzat să-și lase pacienții să moară în secțiile ATI, legați de pat, sedaţi și intubați. Și-a pus cunoștințele medicale la contribuție. Așa a identificat o schemă de tratament simplă, eficientă și ieftină. Cu rată de vindecare de 100%. Zero morți. La fel cum Didier Raoult a mizat pe hidroxiclorochină, iar Ion Alexie pe ivermectină, Flavia Groșan și-a constituit schema de tratament pe claritromicină. Hidroxiclorochina, ivermectina și claritromicina se găsesc pe toate drumurile și sunt ieftine. Logic era ca lumea medicală să se entuziasmeze și să se intereseze de aceste tratamente spectaculoase cel puțin în măsura în care au făcut-o cu vaccinurile. Halucinant, însă, efectul a fost invers. În capul Flaviei Groșan, ca și al lui Raoult sau Alexie, s-au vărsat toate țucalele cu dejecții ale lumii „științifice”, politice și presei. O acțiune „canalizată”. Nici un contra-argument științific enunțat împotriva tratamentelor lor. Doar calomnie și propagandă de cea mai joasă speță stalinistă.

Ce caută ideologia într-un domeniu, despre care ni s-a spus că trebuie să rămână exclusiv al experților? De ce dezbaterea științifică în jurul tratamentelor Flaviei Groșan, lui Didier Raoul sau Ion Alexie seamănă cu procesele de înfierare cu mânie proletară din anii 1950 sau cu fesenismul agresiv de APACA din anii 1990?
Există o singură explicație logică: pentru că „elemente deviaționiste” ca Groșan, Raoult, Alexie pun în pericol noua orânduire. Prin tratamentele lor simple și eficiente, ei demitizează caracterul apocaliptic al virusului. Izgonesc frica pe care se bazează marea resetare. Și – mai presus de toate – demitizează vaccinul ca unic mântuitor. Or, așa ceva este intolerabil. Pentru că, în lumea care ni se pregătește, vaccinul are o triplă funcție esențială: 1. de impunere a obedienței; 2. de verificare și control; 3. de triere a cadrelor de nădejde.

Vaccinul va fi în viitor ceea ce a fost Dosarul în comunism: un alter ego ideologic. Dovada adeziunii la noua ordine mondială.

Ni s-a spus că suntem în război. Au avut dreptate. Până acum, a fost faza I: Invazia și Ocupația. Urmează faza a II-a: Consolidarea puterii prin Epurarea Maselor.

Adrian Pătrușcă

4 gânduri despre „Şacalii şi hienele sistemului s-au năpustit asupra unei Doamne, ,,vinovată’’de salvarea multor vieţi”

 1. „Omul de ştiinţă nu se poate mulţumi să zică: „Credo in Deum!” („Cred în Dumnezeu!”), el trebuie să afirme:
  „Scio Deum esse!” („Ştiu că Dumnezeu există!”).
  „Medicul trebuie deci să fie, în acelaşi timp, un savant care iubeşte din tot sufletul ştiinţa medicală, adică ştiinţa omului; să fie o fiinţă care se jertfeşte pentru alţii, până la moarte şi, în sfârşit, să fie un învăţător al omenirii sau mai bine zis, un apostol al moralei.”
  PROF.DR.NICOLAE PAULESCU

  „Mă uit în spate și nu-mi este rușine cu ce am făcut” , a spus dr. Flavia Groșan, luni, la intrarea la Colegiul Medicilor Bihor.

  Potrivit șefului Colegiului Medicilor, dr. Flavia Groșan, fostă directoare a vechiului Spital TBC la mijlocul anilor 2000, ulterior angajată a Spitalului Municipal din Marghita, „s-a retras din sistemul sanitar public în urmă cu aproximativ patru ani, iar de atunci deține un cabinet privat în Oradea” .
  Doctorița Flavia Groșan, pneumolog, susține că tratează COVID-ul ca pe o pneumonie atipică, cu antibiotic, chiar și prin telefon sau online, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei bolnavi rău.

  Reclamația în cazul dr. Groșan a fost depusă de un alt medic din București, care a fost „deranjat” de faptul că aceasta a criticat protocolul din București.

  De asemenea, doctorița Flavia Groșan a mai declarat că statul în casă și masca scad imunitatea: „Masca nu face bine, de ce ne blocăm orificiile lăsate de Dumnezeu?”

  Dr. Flavia Groșan afirmă că nu înțelege de ce trebuie să purtăm mască de protecție împotriva COVID.

  „Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine. Eu aș fi mers pe varianta englezească cu imunizarea de turmă. Am fi scăpat… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-a scăzut imunitatea în ultimul hal, de aceea nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e COVID. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…”, a spus dr. Flavia Groșan.
  Ziarista Claudia Marcu, cea care a prezentat-o opiniei publice în premieră, afirmă că Miza atacurilor împotriva Flaviei Groșan este „Protocolul morții!”: „Nu faptul că medicul Flavia Groșan are propria schemă de tratament pentru tratarea cu succes a Covidului a deranjat sistemul. Schema poate fi combătută relativ simplu, iar această sarcină a revenit medicilor sugrumați de invidie. Ceea ce a cutremurat din temelii sistemul este contestarea protocolului din spitale, care fabrică morți pe bandă rulantă.”, afirmă jurnalista.
  Potrivit unui site local, președinta Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, a anunțat, după audierea doctoriței Flavia Groșan că aceasta nu primește nicio sancțiune pentru declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public.

  O susțin în această luptă pe doamna Dr. Flavia Groșan, cu respect și admirație, și îi urez, putere, răbdare și înțelepciune de la Bunul Dumnezeu, în salvarea vieților omenești!
  Iată un medic care onorează această nobilă profesie cu demnitate, curaj, devotament, care știe să lupte pentru sănătatea pacienților cu micul virus, sistemul antihristic și mass media.
  Atunci când lupți având în inimă dragoste pentru aproapele aflat în dureri și suferință, nu vei fi biruit niciodată.

  Apreciază

 2. Nici eu știu, nici tu cunoști,
  Și-o să rîdem ca doi proști.
  Miracol – Tudor Arghezi

  Dr. Flavia Groșan:„ Solitromicina, regina absolută a tuturor antibioticelor, a fost blocată suspect de FDA, Agenția americană a medicamentelor, după ce a trecut toate studiile clinice și s-a dovedit a avea un efect incredibil în tratarea tuturor tipurilor de pneumonii.
  Dar la ședința FDA s-au mai cerut câteva studii. De ce? Cum a fost făcut un vaccin în 3 luni și la ăsta nu-i dau voie? Medicamentul este extraordinar pe tot ce înseamnă pneumonii virale și atipice, tot ce înseamnă Covid, chiar și pe pneumonii bacteriene va merge. Este un medicament ieșit din comun. Eu când și când mai mă uit pe FDA să văd ce se mai întâmplă. Este cu mult peste claritromicină, pe care o folosesc acum în schema de tratament Covid. Dacă ar da drumul solitromicinei ar fi însă mult mai ușor de tratat Covidul”, ne spune dr. Flavia Groșan, specialist pneumolog și bronholog. Solitromicina acționează blocând producerea de proteine bacteriene și împiedicând astfel dezvoltarea bacteriilor. Din 2017 până în prezent, solitromicina a dispărut efectiv de pe radarele medicale, iar întrebarea rămâne la fel de obsedantă: oare de ce?”
  Slugile sistemului antihristic de pretutindeni acționează împotriva binelui oamenilor cu îndârjire.
  Și totuși…
  Ceea ce se întâmplă în prezent în India, țară cu peste 1,35 miliarde locuitori, este considerat de mulți observatori drept un miracol, scrie luju.ro. Dacă în vara lui 2020 India era țara cu cel mai mare număr de infectați cu Covid 19, numărând peste 6 milioane de cazuri pozitive și peste 100.000 morti, azi India a reușit poate cea mai performanță politică sanitară, după Taiwan.
  India are în prezent cel mai mare număr de persoane vindecate, după ce s-a estimat că unul din patru locuitori a fost infectat cu Covid 19.

  Pentru a face o comparație cu România, care după un an de pandemie, se pregătește de închiderea marilor orașe unde s-au raportat rate de infectare de peste 8%, în Delhi, oraș cu 11,5 milioane locuitori și o aglomerație de nedescris, rata de pozitivare a ajuns la niveluri extrem de mici, nesemnificative.

  7 martie 2021 – la un record de 91.614 teste s-au depistat doar 286 de cazuri pozitive, adică o rată de infectare de doar 0,31%;

  15 martie 2021 – la 62.272 teste s-au depistat doar 368 de cazuri pozitive, adică o rată de infectare de 0,59%

  Guvernul indian a mai avut o inițiativă în sprijinul populației, care în mare parte este extrem de săracă și nu își permite medicamente scumpe. A autorizat punerea pe piață și chiar a distribuit gratuit home care kit–uri pentru Covid 19 extrem de ieftine, care costă 150 – 200 rupii, adică 2 – 3 dolari americani.
  Kiturile de tratament la domiciliu au fost gândite pentru formele ușoare și medii ale bolii, care nu necesită internare și sunt compuse din combinații de Doxycyclină și Ivermectină, zinc, vitamina C, vitamina D3…
  India a aprobat folosirea Ivermectinei pentru tratamentele de Covid, spre deosebire de Uniunea Europeană care nu recomandă folosirea ei, România fiind una dintre țările care refuză să o aprobe, deși alte state europene o folosesc. România nu are altă strategie anti-Covid decât vaccinarea în masă, chiar și cu vaccinurile de la Astra Zeneca oprite de o parte din statele europene.
  România nu știe decât să facă publicitate la vaccinurile genetice, să carantineze localități, neexistând nicio politică clară în privința medicamentației ambulatorii și nu numai…masca, izolarea, sunt inutile și periculoase

  Prin urmare nu se dorește vindecarea, ci moartea cu orice preț.
  Nici un protest nu le schimbă întunecaților stăpâni hotărârile luate.
  Mila Domnului cu noi toți!
  Ajută-ne Maica Îngerilor, Apărătoare Doamnă, că pierim , nu ne lăsa, miluiește-ne!
  Roagă-L pe Stăpânul și Marele Arhiereu să ne ajute, așa nevrednici și neputincioși cum suntem!

  Apreciază

 3. „Paștele e Paștele, e mare sărbătoare. Nu ne interesează mască, carantină, nu ținem cont de carantină! Să fie sănătos Arafat că e musulman. Hotărăște el musulman ce facem noi? Eu ies când vreau eu, nu sunt animal să mă bagi în cușcă. Eu ies când vreau eu, să facă ce vor, să dea amenzi, să bage în pușcărie. Restul românilor dacă gândesc așa, să facă și ei ca mine. Eu sunt om și ies să fac ce vreau. Cum să mă ții pe mine în cușcă. Ce treabă am cu Arafat, el este musulman, eu sunt ortodox. Cum să mă țină Arafat în casă?”, a spus domnul Gigi Becali la un post tv.

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: