Protocolul morţii ,,fabrică’’ morţi pe bandă rulantă

„Medicul trebuie deci să fie, în acelaşi timp, un savant care iubeşte din tot sufletul ştiinţa medicală, adică ştiinţa omului; să fie o fiinţă care se jertfeşte pentru alţii, până la moarte şi, în sfârşit, să fie un învăţător al omenirii sau mai bine zis, un apostol al moralei” ( Prof.Dr.Nicolae Paulescu)

„Mă uit în spate și nu-mi este rușine cu ce am făcut” , a spus dr. Flavia Groșan, luni, la intrarea la Colegiul Medicilor Bihor. Potrivit șefului Colegiului Medicilor, dr. Flavia Groșan, fostă directoare a vechiului Spital TBC la mijlocul anilor 2000, ulterior angajată a Spitalului Municipal din Marghita, „s-a retras din sistemul sanitar public în urmă cu aproximativ patru ani, iar de atunci deține un cabinet privat în Oradea” . Doctorița Flavia Groșan, pneumolog, susține că tratează covid-ul ca pe o pneumonie atipică, cu antibiotic, chiar și prin telefon sau online, ca să nu-i pună pe drumuri pe cei bolnavi rău.

Reclamația în cazul dr. Groșan a fost depusă de un alt medic din București, care a fost „deranjat” de faptul că aceasta a criticat protocolul din București. De asemenea, doctorița Flavia Groșan a mai declarat că statul în casă și masca scad imunitatea: „Masca nu face bine, de ce ne blocăm orificiile lăsate de Dumnezeu?” „Eu zic că lockdownul nu face bine, eu zic că masca nu face bine… Eu vorbeam și cu pacienții, Dumnezeu a lăsat orificiile astea, de ce le blocăm? Tot întreb… ne-a scăzut imunitatea în ultimul hal, de aceea nu mai știm ce e gripă, ce e viroză, ce e covid. Nu mai știm nimic. Imunitatea noastră e prăbușită. Statul în casă, masca și aici am ajuns…”, a spus dr. Flavia Groșan.

Ziarista Claudia Marcu, cea care a prezentat-o opiniei publice în premieră, afirmă că miza atacurilor împotriva Flaviei Groșan este „Protocolul morții!”: „Nu faptul că medicul Flavia Groșan are propria schemă de tratament pentru tratarea cu succes a Covidului a deranjat sistemul. Schema poate fi combătută relativ simplu, iar această sarcină a revenit medicilor sugrumați de invidie. Ceea ce a cutremurat din temelii sistemul este contestarea protocolului din spitale, care fabrică morți pe bandă rulantă.”, afirmă jurnalista. Potrivit unui site local, președinta Colegiului Medicilor Bihor, dr. Carmen Pantiș, a anunțat, după audierea doctoriței Flavia Groșan că aceasta nu primește nicio sancțiune pentru declarațiile pe care le-a făcut în spațiul public.

O susțin în această luptă pe doamna Dr. Flavia Groșan, cu respect și admirație, și îi urez, putere, răbdare și înțelepciune de la Bunul Dumnezeu, în salvarea vieților omenești! Iată un medic care onorează această nobilă profesie cu demnitate, curaj, devotament, care știe să lupte pentru sănătatea pacienților cu micul virus, sistemul antihristic și mass media. Atunci când lupți având în inimă dragoste pentru aproapele aflat în dureri și suferință, nu vei fi biruit niciodată.

Dr. Gabriela Naghi

Publicitate

8 gânduri despre „Protocolul morţii ,,fabrică’’ morţi pe bandă rulantă”

  1. Nu trebuie sa ne grabim cu criticile vizavi de mitropolitul Serafim de Pireu mai ales pt ca s a intepat.Iata ca acest merituos ierarh continua mai departe cu pozitia sa buna impotriva ecumenismului.Nu faceti din oscilatiile sale ca ceva care il caracterizeaza.Oricine poate cadea.Important ca a ramas tare si ferm intru apararea ortodoxiei.Sau ati uitat ca si Sf Ap Petru a avut cadere si s a cait?Fara o schimbare de rationament nu ne folosim nici pe noi si nici pe altii.Sau nu stiti ca la Judecata ti se numara cate caderi ai si cate ridicari ai?Ia studiati l cu atentie pe Sf Marcu al Efesului si veti intelege ca el chiar si in drum spre sinodul de la Ferrara-Florenta era pro-unionist iar arsenalul sau patristic care il avea,avea intentia de a-l folosi pt unirea cu catolicii.Nu mai judecati de suprafata ci faceti analiza de fond.Si ati vazut ca la sinod,Sf Marcu era cel mai mare aparator al ortodoxiei,in mod diametral opus fata de cum se pregatise initial.Eu cred ca cu toata teologia din dotare,sunt situatii concrete in care Dumnezeu face schimbarea spre bine prin providenta Sa.Si acest lucru nu trebuie sa constituie panicare ca nu sunt ierarhi de nadejde.A strigat cineva pt asta asa cum a strigat Sf Marcu cand a pasit pe pamantul Ferrarei zicand:”Doamne,ce fac?Ajuta ma,nu ma lasa in nestiinta!”?

   Apreciază

 1. Proorociile vizavi de certurile de amploare dintre statele europene capata contur sub ochii nostri.Ascultati acest material si pricepeti dedesubturile,adica faptul ca Europa nu a fost niciodata si nu va fi niciodata unita din cauza Germaniei.

  Apreciază

 2. La 21 martie 2021, de Sărbătoarea Triumfului Ortodoxiei, ierarhul Bisericii Grecești, Protopresbiterul Angelos Angelakopoulos, a anatematizat BOaU și pe schismaticul ei conducător, Epifanie Dumenko, relatează Myrophoros.blogspot.com.

  Părintele Angelos a introdus mai multe noi anateme în textul tradițional al Sinodicului, citit în săptămâna Triumfului Ortodoxiei, printre care erau anatemele „pseudobisericii schismatice a Ucrainei conduse de schismaticul și ereticul, falsul mitropolit al Kiev și toată Ucraina, Epifanie Dumenko și toți cei care au cu ei comuniune în slujbe. ”

  Protopresbiterul Angelos Angelakopoulos a anatematizat și „așa-numitul‘ Tomos al autocefaliei ’, pe care Patriarhia Ecumenică l-a acordat pseudo-bisericii schismatice din Ucraina”.

  Practica suplimentării Synodicusului cu noi anatematisme nu este o inovație și este menită să ofere un răspuns teologic la problemele actuale ale timpului nostru.
  Protopresbiterul Angelos Angelakopoulos s-a născut la Pharsalus pe 23 octombrie 1981. A studiat teologia la Facultatea de Teologie a Universității Aristotel din Salonic, unde a obținut diploma de onoare în 2003. A obținut masteratul cu onoruri în 2008 și este în prezent doctorand în aceeași facultate.

  La 31 martie 2012, a fost hirotonit preot de către Mitropolitul Serafim din Pireu. Timp de un an și jumătate, a slujit ca secretar al Departamentului de erezii și religii din metropola Pireu. În septembrie 2019, a fost transferat în eparhia Kythira și Antikythera, unde încă mai slujește.

  Protopresbiterul Angelos este fiul duhovnicesc al unuia dintre cei mai renumiți bătrâni athoniți de la sfârșitul secolului al XX-lea, egumen al Mănăstirii Grigoriou, Arhimandritul Georgios (Kapsanis).

  Apreciază

 3. Ceea ce nu înţelegi azi vei pricepe mâine

  Din plinirea poruncilor lui Dumnezeu întru blândeţe şi răbdare se naşte rugăciunea cea neîmprăştiată şi cu îndrăznire, care înfăţişează lui Dumnezeu – Cunoscătorului tainelor – mintea goală de orice lucru, care alungă toate înşelările şi ademenirile demonilor. Vrăjmaşul cel amăgitor se strecoară tâlhăreşte în vremea înălţării inimii către Dumnezeu şi se străduie să risipească împreună-vorbirea curată şi netulburată a sufletului cu Dumnezeu, ca întru cugetarea acestuia să nu se aprindă focul cel mistuitor pentru el, fiindcă arderea inimii la rugăciune e pentru demoni văpaie arzătoare.

  Precum soarele, bătând cu razele într-un vas de sticlă plin cu apă, îl încălzeşte dimpreună cu apa din el, aşa şi Soarele Cel nevăzut – Hristos Domnul, răsfrângându-Se în mintea ce îl contemplă în rugăciune, încălzeşte toată firea sufletului.

  Să fie mijloacele noastre încinse şi făcliile aprinse, că nu ştim când va veni furul, adică moartea. Să nu contenim de a-L ruga pe Dumnezeu cu inimă înfrântă ca să ne izbăvească de toţi cei ce ne prigonesc, ca nu cândva să răpească, precum un leu, sufletele, nefiind cine să izbăvească, nici cine să mântuiască.

  Dacă vei vedea un înţelept, cercetează-l mai des, şi picioarele tale să roadă pragul uşii lui. Învaţă de la el cu sârguinţă şi luminează mintea ta, pătrunzând în puterea învăţăturii ce îţi este înfăţişată.

  Citeşte cu luare-aminte dumnezeieştile Scripturi şi nu te lenevi a te apropia ades de ele, fie că înţelegi puterea cuvintelor fie că nu o înţelegi, căci deasa îndeletnicire cu ele dezleagă ceea ce e de nepătruns la început.
  Adeseori, ceea ce nu înţelegi azi vei pricepe mâine, prin harul lui Dumnezeu, care deschide în chip nevăzut mintea noastră ca să înţeleagă Scripturile.

  Sfântul Teofan Zăvorâtul, Patericul Lavrei Sfântului Sava

  Apreciază

 4. Să-ţi faci cruce şi să faci ceea ce ţi se spune!

  – Părinte, când mi se spune să fac ceva, pornesc în­totdeauna cu o frică şi o şovăială şi, în cele din urmă, poate din cauza fricii, nu reuşesc să fac lucrul aşa cum trebuie.

  – Să-ţi faci cruce, copilul meu cel bun, şi să faci ceea ce ţi se spune! Dacă spui: „Pentru rugăciunile Sfinţilor Părinţilor noştri”, oare dintre atâţia Sfinţi, unul dintre ei nu te va ajuta? Să nu-ţi pierzi niciodată încrederea în Dumnezeu!
  Nu te limita la logica ta omenească şi strâmtă, ca să nu te chinuieşti şi să împiedici astfel ajutorul dumneze­iesc!
  Atunci când te vei încredinţa pe tine şi lucrarea ta lui Dumnezeu, după ce cu prudenţă vei acţiona ome­neşte, El te va ajuta mult, dar va ajuta şi pe alţii. Încre­derea în Dumnezeu este mare lucru. Odată, trebuia să-mi ia sânge. Erau patru doctoriţe. Vine prima, se chinuieşte, dar nu-mi poate afla vena. Vine a doua, la fel. Vine a treia, care era specializată în aceasta, dar nimic. În clipa aceea trecea pe acolo a patra doctoriţă. A văzut cum mă chinuiau şi a venit să încerce şi ea. Mai întâi şi-a făcut cruce şi imediat a aflat vena, pentru că a cerut ajutorul lui Dumnezeu.
  Celelalte, într-un anumit fel, aveau încredere numai în ele însele.

  Cuviosul Paisie Aghioritul, Cuvinte duhovnicești. Editura Evanghelismos, București, 2011

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: