Într-o lume absurdă, întrebări retorice cu răspunsuri bine cunoscute

De ce  un vaccin pentru o boală pe care știm să o tratăm perfect?

De ce  remediile care și-au dovedit în mare măsură valoarea în diferite țări (ivermectina, de pildă) sunt retrase sistematic de pe piață, în special în Franța?

De ce  testul PCR rămâne o referință absolută atunci când știm că inventatorul său, Mullis, a declarat că acest test de laborator nu poate fi folosit ca screening (în ciuda afirmațiilor false ale ziarului Le Monde)? Astfel, conform statisticilor, 94% dintre testele pozitive ar fi false.

De ce  unele persoane care testează pozitiv într-o zi devin negative a doua zi?

De ce  procedura din Franța include 45 de replici ale eșantionului pentru analiză, atunci când știm că peste 30 de ani colectăm tot felul de miasme virale reziduale, fie nespecifice, fie arhive de gripă veche?
Rețineți că, dacă ați avut deja Covid, veți fi automat pozitiv, prin urmare suspect și limitat la paisprezece zile … precum și cei din jur!

De ce,  dacă ați avut deja Covid cu simptomele sale specifice gripei și, prin urmare , sunteți imun în mod natural, vi se cere să aveți vaccinul pentru a obține pașaportul de sănătate?

De ce  insistăm să impunem masca atunci când este scrisă pe ambalajul cutiilor de 50 „nu poate fi folosit împotriva virușilor” (prea mic)? Chiar și măștile medicale pentru intervenții chirurgicale sunt limitate la bacterii, drojdii, ciuperci etc., de 500 până la 1000 de ori mai mari.

De ce este  se impune închisoarea de familie, nesustenabilă în apartamente mici, atunci când țările care nu au practicat-o au o mortalitate mult mai mică, în ciuda presei mincinoase?

De ce  această oprire stupidă a activităților socio-comerciale, care nu se bazează pe recensămintele morților, ci pe cazuri simple fără obiect, care aruncă țara în faliment generalizat și sărăcie exponențială? Asistăm la un plan de demolare?

De ce se impune  distanțarea mascată obligatorie în ședințe, în timp ce metroul a fost decretat fără risc (!)? De ce  adunările mari între 500.000 și 1 milion de oameni –  90% fără măști – în diferite țări nu au fost urmate de un focar de pacienți? Și de ce au fost cenzurate aceste rapoarte?

De ce copiii sunt  martirizați la școală cu măști, punându-și creierul sub oxigenare invalidantă și periculoasă atunci când Covidul ajunge cu greu la ei (zero decese)? Este planul de a crea o generație de idioti ușor de manevrat?

De ce  ascundem faptul că, potrivit studiilor independente, cel vaccinat Covid eliberează de 6 ori mai mult virus prin respirație decât purtătorii sănătoși? Aceasta demonstrează că, spre deosebire de ceea ce se pretinde, vaccinații sunt cei mai răi agenți contaminanți.

De ce  continuăm să vorbim despre Covid 19 când toți virusologii cinstiți sunt de acord că, la fel ca orice gripă, curba clopotului său de virulență a rămas în spatele nostru de mult timp? Deci, Covid 19 este mort și cedează locul unei variante, ca orice gripă.

De ce  atunci vaccinurile pe care încearcă să ni le impună în schimbul libertăților noastre se numesc 19? Ni se dă vaccinul pentru gripa de anul trecut în acest an?

De  ce includem în vaccinurile Covid, 158 de produse toxice (cum ar fi mercurul și aluminiul supradozat), inclusiv secvențe de HIV (SIDA), malarie, Ebola etc. etc. și  chiar celule ale fetușilor umani avortați? Cum ar putea să ne avantajeze acest bulion Frankenstein?

De ce  există atât de multe cazuri de accidente grave pe tot parcursul vieții sau chiar decese subite în orele, zilele sau săptămânile următoare celei de-a doua injecții a vaccinului? Răspunsul vine de la țări precum  Danemarca, Norvegia și Austria care au suspendat vaccinarea din cauza observării cheagurilor de sânge. Prin urmare, este o tromboză ischemică care generează embolii cardiace sau cerebrale mortale.

De ce  nu există medici în fruntea OMS (Organizația Mondială a Sănătății), ci bancheri, informaticieni și politicieni?

De ce nu este valabilă nicio asigurare de viață, dacă mori din cauza acestui vaccin?  Vi se va spune că vaccinul Covid fiind experimental și nu obligatoriu, sunteţi considerat  voluntar la un risc calculat . Același lucru dacă rămâi invalid pe viață.

De ce  pretinde Bill Gates că vrea să salveze omenirea prin vaccinuri, după ce a declarat că este absolut necesar să fie exterminată 90% din populați globului?

(Sursă franceză)

6 gânduri despre „Într-o lume absurdă, întrebări retorice cu răspunsuri bine cunoscute”

   1. Bine au facut. Metoda aceasta sfideaza ordinea creatiei lui Dumnezeu.
    Femeile sa nu mai mearga la medic pentru a afla daca vor avea fetite sau baieti. Nu ne este ingaduit sa patrundem in tainele Dumnezeiesti. Nu mai vorbesc de cele care vor sa stie despre eventuale malformatii, caz in care isi planifica avortul. Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: