Reguli de supraviețuire în timpul protestelor

1. Dacă ieşi la protest, fă-o cu un grup de prieteni. Discutați înainte acțiunile posibile. Mişcați-vă împreună. Fiți inteligenți! Jandarmii execută diferite tehnici de extracție a protestatarilor vulnerabili, izolați, vocali ori percepuți ca lideri. Este vital să rămâi împreună cu un grup unitar şi bine sudat. Nu există putere fără unitate.

2. Luați-vă baterii externe pentru telefoane şi filmați-vă pe rând. Asigurați o transmisie / acoperire continua a protestului vostru. Este vital să aveți în permanență dovada video a participării voastre, în cazul în care ajungeți să fiți retinuți pe nedrept şi acuzați de fapte pe care nu le-ați făcut. Dacă eşuezi în a te pregăti, te vei pregăti să eşuezi!

3. Nu intrați în vorbă cu jandarmii. Aceştia sunt instruiți să vă atragă în dispute legale, în baza cărora vor construi gradual baza motivațional-legală a reținerii voastre. Dacă totuşi sunteți abordați de jandarmi este esențial să le cereți să se legitimeze şi să aveți numele sau numărul lor de identificare, pentru a putea fi identificați în cazul săvârşirii vreunui abuz.

4. Evitați contactul fizic şi verbal cu jandarmii. Este oricum inutil. Pur şi simplu nu interactionați în nici un fel cu ei. Ignorați-i. Amintiți-vă că orice le-ați spune, acei jandarmi nu vor şi nu pot să fie de partea voastră. Cei mai mulți dintre ei, s-au făcut jandarmi pentru bani şi confort, nu au aceleaşi valori cu voi, nu au remuşcări. Ei trăiesc cu satisfacția muncii lor (bani, putere, confort) si-si rezolvă dilemele morale cu scuza atribuțiilor de serviciu, trăind schizofrenic şi în fariseism moral absolut. Cei mai mulți dintre ei, nu au citit nici măcar 10 cărți în toată viața lor. Nu le cereți imposibilul.

5. Dacă jandarmii penetrează grupul vostru, încercând să vă disperseze sau să vă izoleze individual, amintiți-vă că e vital să rămâneți în grup unitar. Nu lăsați nici un om în urmă. E posibil să urmeze extracția voastră rând pe rând.

6. Fără violență! Singura formă de agresivitate acceptabilă este autoapărarea. Nu recurgeți la violență. Nu răspundeți la provocări şi nu urmați grupurile violente. Jandarmii asta aşteaptă de la voi: justificarea legală a intervențiilor în forță, abuzive. Evitarea violenței înseamna refuzul urii. Refuzul urii înseamnă gândirea clară. Gândirea clară înseamnă obținerea păcii victorioase. Să dăm îngerilor lupta noastră. Violența gratuită alungă îngerii. În plus, trebuie să mai puteți participa la demonstrații şi în zilele următoare. Si mâine este o zi. E nevoie de continuitate!

7. Duceți protestul pentru un timp cât mai lung posibil, amintindu-vă în permanență ce doriți să obtineți, demonstrând unitate şi coeziune. Nu fiți ca ploaia care vine cu putere şi nu durează mult!

8. Rugați-vă înainte de protest, în timpul protestului şi după protest! Rugați-vă neîncetat! Dumnezeu vă va lumina şi vă va apăra cu Harul Său! Nu te teme! Acolo unde se termină frica, începe înțelegerea realității.

Radu Soima

10 gânduri despre „Reguli de supraviețuire în timpul protestelor”

 1. „Căci în zilele acelea va fi necaz cum nu a mai fost până acum, de la începutul făpturii, pe care a zidit-o Dumnezeu, şi nici nu va mai fi.”
  „Este ca un om care a plecat în altă ţară şi, lăsându-şi casa, a dat puterea în mâna slugilor, dând fiecăruia lucrul lui, iar portarului i-a poruncit să vegheze.
  Vegheaţi, dar, că nu ştiţi când va veni stăpânul casei: sau seara, sau la miezul nopţii, sau la cântatul cocoşilor, sau dimineaţa.
  Ca nu cumva venind fără veste, să vă afle pe voi dormind.
  Iar ceea ce zic vouă, zic tuturor: Privegheaţi!”

  (Marcu 13, 19; 34-37)

  Prof. univ. dr. Valentin Iftenie, medic primar legist la Institutul Mina Minovici din București, dă peste cap statisticile pandemiei: din 150 de DECESE COVID investigate la Institutul de Medicină Legală, foarte puține au fost cauzate de noul coronavirus. Iar acest lucru aruncă totul în aer!!!

  *****

  Organizația Mondială a Sănătății a ordonat încă de la începutul Pandemiei SĂ NU SE FACĂ AUTOPSII în cazul celor declarați morți de Covid. Decizia a fost din start suspectă și foarte mulți au acuzat OMS că încearcă să manipuleze în acest fel statisticile morților.

  Decizia este cu atât mai absurdă cu cât TOCMAI NECROSPIILE sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament. Realizați imensa ticăloșie?

  De altfel, sub această acoperire, foarte mulți oameni care au murit de cancer, diabet, infarct miocardic sau atac cerebral au fost trecuți la MORȚI DE COVID, ca să se umfle statisticile și, astfel, să se mențină populația sub frica de pandemie.

  Cum a explicat presa obedientă această cerință absurdă a OMS? Cică s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiști. Păi, pe aceeași logică ar trebui ca nici medicii și asistenții care lucrează în linia întâi să nu mai fie în contact cu bolnavii de covid, ca să nu fie puși în pericol.

  Adevărul este că prin această manevră, OMS-ul, Big Pharma și slugile lor din toate țările au acoperire totală pentru manipularea statisticilor pandemice și pentru atingerea următoarelor obiective: restrângerea drepturilor civile, vaccinarea forțată sau prin constrângeri sociale, obediența populației, Marea Resetare Neomarxistă.

  Dar ce s-ar întâmpla dacă s-ar face autopsii în cazul fiecărui om declarat mort de covid? Păi, s-ar cam încheia cu pandemia, pentru că s-ar evidenția faptul că foarte puțini ar mai putea fi trecuți ca decedați în statisticile coronavirus.

  Iar acest lucru ne este spus de un reputat medic legist român, Dr.Valentin Iftenie, care, într-o emisiune tv, declară că „din 150 de decese COVID investigate la IML, puține au fost cauzate de SARS CoV 2 ! Nu există leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!”.

  Mai mult decât atât, medicul declară că studiul revoluționar realizat la Institutul Mina Minovici pe decesele declarate de covid va fi pus pe masa Ministerului Sănătății, în curând…

  Și acum, prima întrebare de baraj: Ce credeți că va conta pentru Ministerul Sănătății, Adevărul pus în evidență de medicii legiști sau Ordinele primite de sus, de la Păpușarii Pandemiei?

  A doua întrebare de baraj: Se va cere capul Profesorului Valentin Iftenie pentru că a îndrăznit să pună sub semnul întrebării dogmele Religiei Covid?
  Personal nu cred că poporul va putea cere socoteală celor care au devenit manipulatorii și profitorii așa zisei Pandemii.
  Ei sunt sclavii moderni, ipocriți și vicleni, care sunt la ordinele zidarilor oculți care au comandat crimele și sunt apărați de scutul legii.
  „Ceea ce se numește chip nu poate exista la niciun animal, ci doar la om și îi exprimă caracterul.” spunea Cicero
  Istoria ne arată că uneltele sunt aruncate, doar atunci când numai sunt de folos țelului urzit de Păpușarii Pandemiei, care urmăresc cu atenție lupta aflată în desfășurare.
  Fie mor în urma unor banale accidente, fie își dau demisia și intră într-un con de umbră, sau dispar într-o țară ecuatorială, dar niciodată nu ajung să fie anchetați în Tribunalele Poporului precum torționarii din anii ’50, pentru ceea ce au săvârșit.
  Protestele se află sub controlul atent al serviciilor, și sunt ocrotite tocmai pentru a crea un haos aparent, o nesiguranță, o neîncredere sporită în autorități, ceea ce va conduce la adoptarea unor măsuri și mai dure, caracteristice unui totalitarism patologic.
  Să nu uitam efectele dezastruoase pe termen lung ale războiului satanicesc pandemic instaurat prin Panică și ticăloșie: izolarea oamenilor prin mască și închidere forțată în case, atacul concentrat asupra vieții copiilor și tinerilor, asupra natalității, asupra psihicului uman, asupra moralei și familiei creștine, dar mai ales asupra Ortodoxiei și a Mântuirii omenirii.

  Apreciază

 2. Până când, Comandante Arafat îți vei bate joc de noi?

  „Din nou se inventează, se vântură, teza marxistă a „extremiștilor”, „xenofobilor”, „fasciștilor”, „teroriștilor”, pentru a se arunca în „colțul negru” protestele legitime împotriva dictaturii de esență comunistă.

  S-au speriat de valul imens al oamenilor, în marea lor majoritate tineri, care a cuprins întreaga țară, de la Tecuci, Focșani sau Onești, până în marile orașe, în București ieșind pe străzi zeci de mii de oameni, care au mărșăluit zeci de kilometri în fiecare zi, de trei zile încoace. Nu s-au mai văzut nicăieri în lume astfel de proteste, o astfel de determinare.

  Puterea nu este în stare să răspundă la întrebările poporului, să răspundă de ce economia se duce de râpă, de ce am rămas tot pe ultimul loc în Europa, de ce afacerile mici și mijlocii ale românilor sunt puse la pământ de stat, de ce se ucide cultura și educația, de ce șefii de instituții sunt atât de aroganți, de ce Arafat conduce România și când au avut loc alegeri pentru acest lucru, de ce Bisericile au fost închise, de ce dreptul de a merge la biserică de Sfintele Sărbători ale Paștelui ne este prezentat ca o „favoare”, concesie, de se moare cu zile în spitale, de ce se pot construi altele noi doar din carton, de ce un om e pus la pământ de 7 jandarmi pentru că nu poartă mască, de ce e arestat la domiciliu, de ce, în general, un întreg popor se vrea a fi arestat la domiciliu și pus la pământ de miliția neomarxistă și, dacă tot veni vorba de pământ, de ce pământul țării se vrea a fi dat „la liber” la vânzare către străini?

  De ce petrolul și aurul nostru nu ne mai aparțin?

  De ce pădurile noastre sunt bușteni pe trenurile ce nu le poți cuprinde cu privirea și iau drumul negru al străinătății?

  Iar, pentru că la toate aceste întrebări, Puterea trebuia să dea un răspuns, ea, atât de mica putere, a răspuns așa cum știe: pentru că xenofobi, extremiști, fasciști, teroriști…

  Răspundem cu o altă întrebare: de ce ne mințiți?

  Mai avem una, dar pentru noi înșine: până când?”

  DE MIHAI TÎRNOVEANU

  Apreciază

 3. Referitor la vaccinare, daca se merge in ritmul acesta in care lumea se inghesuie la niste cozi interminabile , atunci nici nu vreau sa ma gindesc la ce va fi in viitorul nu ft indepartat, deja citesc pe o serie de bloguri si pe la alti si efectiv te trec fiorii in ce chinuri groaznice mor ft multi sau ramin nenorociti pe viata
  In urma cu ceva ani pe cand functiona o.t.v-ul vazusem acel interviu luat lui Bil Gates in care acesta vedea metodele eficiente de decimare a populatiei planetei, evident prin vaccinare, oare si aceasta tot teorie a conspiratiei este?!

  Apreciază

 4. Parintele Arsenie Papacioc spunea un lucru de mare valoare:cand pornesti un atac cu dusmanul tau e bine sa stii mai dinainte ce potential ai tu si ce potential are acela,pentru ca la un razboi (civil cum e cazul nostru)te poti trezi coplesit de inamic si nu ai facut nicio treaba.Nu poti pleca la lupta fara sa stii tehnica si puterea dusmanului.Aici e problema.Daca stapanesti foarte bine hibele sistemului si cunosti in detaliu pe unde il poti ataca cu succes si esti sigur ca raportul de forte este in favoarea ta ,fa o.Daca poti intimida dusmanul,fa o si mai ales daca stii ca ai un dusman dezbinat si cu multe gauri.Ceea ce in cazul de fata exista pentru ca dusmanul nostru e infinit numeric(circa 100 000 intreg sistemul lor de opresiune si cu armament de razboi casat) tremura de frica revoltelor,pe cand combatantii tarii noastre sunt fara discutie superiori numeric fiind vorba de 15 milioane de oameni in plina putere si motivati puternic,sunt uniti si de neinduplecat,oameni care o data ce s au urnit nu le mai sta nimic in cale.

  Apreciază

   1. Mitropolitul Atanasie de Limassol a avut parte de ingrijiri medicale de catre doctori cu frica de Dumnezeu.Cinste lor.Asteptam cazuri asemanatoare si la noi.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: