Sfântul Prooroc Isaia: Adevărul se poticneşte în pieţe şi fapta cinstită nu mai are loc (59, 14)

„Căci în zilele acelea va fi necaz cum nu a mai fost până acum, de la începutul făpturii, pe care a zidit-o Dumnezeu, şi nici nu va mai fi” (Marcu 13, 19)

Prof. univ. dr. Valentin Iftenie, medic primar legist la Institutul Mina Minovici din București, dă peste cap statisticile pandemiei: din 150 de DECESE COVID investigate la Institutul de Medicină Legală, foarte puține au fost cauzate de noul coronavirus. Iar acest lucru aruncă totul în aer!

Organizația Mondială a Sănătății a ordonat încă de la începutul Pandemiei SĂ NU SE FACĂ AUTOPSII în cazul celor declarați morți de Covid. Decizia a fost din start suspectă și foarte mulți au acuzat OMS că încearcă să manipuleze în acest fel statisticile morților. Decizia este cu atât mai absurdă cu cât tocmai NECROSPIILE sunt cele care ar putea avea un aport vital la înțelegerea modului în care se manifestă boala și la găsirea unor soluții mai eficiente de tratament. Realizați imensa ticăloșie? De altfel, sub această acoperire, foarte mulți oameni care au murit de cancer, diabet, infarct miocardic sau atac cerebral au fost trecuți la MORȚI DE COVID, ca să se umfle statisticile și, astfel, să se mențină populația sub frica de pandemie.

Cum a explicat presa obedientă această cerință absurdă a OMS? Cică s-a dorit să nu îi pună în pericol pe medicii legiști. Păi, pe aceeași logică ar trebui ca nici medicii și asistenții care lucrează în linia întâi să nu mai fie în contact cu bolnavii de covid, ca să nu fie puși în pericol. Adevărul este că prin această manevră, OMS-ul, Big Pharma și slugile lor din toate țările au acoperire totală pentru manipularea statisticilor pandemice și pentru atingerea următoarelor obiective: restrângerea drepturilor civile, vaccinarea forțată sau prin constrângeri sociale, obediența populației, Marea Resetare Neomarxistă.

Dar ce s-ar întâmpla dacă s-ar face autopsii în cazul fiecărui om declarat mort de covid? Păi, s-ar cam încheia cu pandemia, pentru că s-ar evidenția faptul că foarte puțini ar mai putea fi trecuți ca decedați în statisticile coronavirus. Iar acest lucru ne este spus de un reputat medic legist român, Dr.Valentin Iftenie, care, într-o emisiune tv, declară că „din 150 de decese COVID investigate la IML, puține au fost cauzate de SARS CoV 2 ! Nu există leziuni specifice acestei boli. Ele sunt comune cu cele generate de alți viruși gripali!” Mai mult decât atât, medicul declară că studiul revoluționar realizat la Institutul Mina Minovici pe decesele declarate de covid va fi pus pe masa Ministerului Sănătății, în curând…

Și acum, prima întrebare de baraj: Ce credeți că va conta pentru Ministerul Sănătății, Adevărul pus în evidență de medicii legiști sau Ordinele primite de sus, de la Păpușarii Pandemiei?

A doua întrebare de baraj: Se va cere capul Profesorului Valentin Iftenie pentru că a îndrăznit să pună sub semnul întrebării ,,dogmele’’ Religiei Covid?
Personal nu cred că poporul va putea cere socoteală celor care au devenit manipulatorii și profitorii așa zisei Pandemii. Ei sunt sclavii moderni, ipocriți și vicleni, care sunt la ordinele zidarilor oculți care au comandat crimele și sunt apărați de scutul legii. „Ceea ce se numește chip nu poate exista la niciun animal, ci doar la om și îi exprimă caracterul,” spunea Cicero. Istoria ne arată că uneltele sunt aruncate, doar atunci când numai sunt de folos țelului urzit de Păpușarii Pandemiei, care urmăresc cu atenție lupta aflată în desfășurare. Fie mor în urma unor banale accidente, fie își dau demisia și intră într-un con de umbră, sau dispar într-o țară ecuatorială, dar niciodată nu ajung să fie anchetați în Tribunalele Poporului, precum n-au fost nici torționarii din anii ’50, pentru ceea ce au săvârșit.

Protestele se află sub controlul atent al serviciilor, și sunt ocrotite tocmai pentru a crea un haos aparent, o nesiguranță, o neîncredere sporită în autorități, ceea ce va conduce la adoptarea unor măsuri și mai dure, caracteristice unui totalitarism patologic. Să nu uitam efectele dezastruoase pe termen lung ale războiului satanicesc pandemic instaurat prin panică și ticăloșie: izolarea oamenilor prin mască și închidere forțată în case, atacul concentrat asupra vieții copiilor și tinerilor, asupra natalității, asupra psihicului uman, asupra moralei și familiei creștine, dar mai ales asupra Ortodoxiei și a Mântuirii omenirii.

Dr. Gabriela Naghi

11 gânduri despre „Sfântul Prooroc Isaia: Adevărul se poticneşte în pieţe şi fapta cinstită nu mai are loc (59, 14)”

  1. Tot respectul si admiratia pentru Doamna Gabriela Naghi.Medic din linia intai.Daca citim Vechiul Testament cu atentie ,ne am putea ds seama ce ne paste si pe noi pt tradarea ortodoxiei,la fel in acelasi mod cum se intampla cu evreii cand isi lepadau credinta si se uneau cu paganii.La fel si atunci ca si acum,paganii cu care s au unit le decideau soarta.Se repeta aceeasi fenomenologie numai ca acum vorbim de crestini ortodocsi care s au lepadat de ortodoxie si s au unit cu paganii evrei prin:ecumenism,cipuri,vaccin,masonerie,rapiri de femei si de copii,ucidere in masa cu instrumente medicale si cu participarea la razboaie de jaf.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Frumos articolul de mai jos si sa nu uitam ca la Auschwitz-Birkenau evreii deportati aveau numere inscriptionate pe o bucata de carton atarnata de piept si la apel erau strigati nu dupa numele de familie si prenumele lor ci dupa numar asa justificandu se faptul ca prin inlocuirea numelui cu numarul de pe piept se pierdea usor urma celui ucis si niciun criminal nazist nu putea fi tras la raspundere in momentul savarsirii crimei.De ce?Pt ca intemnitatul nu mai era o persoana in sine ci un numar sortit disparitiei cu purtatorul lui cu tot,omul acelui concept avand in ochii nazistilor valoare numerica si nu valoare revelata.

    Apreciază

  1. Afirmatiile de dictatori masonic-nazisti ale celor de mai jos ne arunca in urma cu 76 de ani cand pe vremea ocupatiei sovietice,cand dubla masura a rusilor iti arata ca nu jefuitorul sovietic era nelegiuitul;nelegiuitul erai tu caruia acestia iti luau munca ta de o viata intreaga,femeia si viata.Batranii de ce tac si nu spun celor tineri ca sa i destupe si sa le arate ca am intrat pe acelasi fagas al istoriei cand jefuitorul e victimă iar victima e considerata terorist periculos,criminal impotriva umanitatii?Caliti va feciorii prin cultivarea dragostei.Caliti va duhovniceste.Separati va de oamenii care nu se trezesc ca sa nu pieriti impreuna cu ei.Eliminati repede patima averii si a iubirii de bani ca veti pieri in urmatoarele intervale de timp.Lacomia va va grabi pieirea.Renuntati acum la lacomie cat mai aveti inca timp.Lacomia va va servi drept capcana.Toti acesti criminali de razboi de la conducerea tarii vor intra cat de curand in cercul raului de unde nu vor mai putea scapa niciodata,intrarea lor in jocul raului fiindu le ireversibila si autodistrugere.Cum va fi?Asteptati si veti vedea si va veti bucura de sfarsitul celor rai.Acestia vor fi implicati in scenarii de asa natura incat vor dori sa iasa si nu vor mai putea.Vor fi bagati in anturaje de conflict armat care vor duce sigur la autodistrugerea lor si a intregului sistem care i a intretinut pe ei.Chiar firescul evenimentelor ii va ucide .Nici nu e necesar sa le doriti voi pieirea pt ca ei au intrat de buna voie in gaura neagra a cercului vicios al mortii care macina orice implicat in aceasta afacere.Noi sa zicem:”Fereasca Dumnezeu de asa intunecare a mintii!”
   Arafat in tupeul lui se va implica din exces de zel in razboiul cu rusii ca sef de frunte si in angrenajul armat va sfarsi topit de arsenalul nuclear rusesc.

   Apreciază

 1. Sunt profund impresionată și onorată de toate elogiile aduse modestului meu cuvânt.

  Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

  „Şi vor aduce în ea slava şi cinstea neamurilor.
  Şi în cetate nu va intra nimic pângărit şi nimeni care e dedat cu spurcăciunea şi cu minciuna, ci numai cei scrişi în Cartea vieţii Mielului.”(Apocalipsa 21; 26.27)

  Am selectat câteva din perlele gândirii servanților sistemului antihristic care vestesc zorii instaurării regimului totalitar sanitaro-politic, de sorginte nazist-bolșevic-ocultă. Ele se regăsesc in interviurile din ultima vreme ale acestor personaje, care mai devreme sau mai târziu vor părăsi teatrul absurd în care le-au fost distribuite roluri vremelnice.

  Florin Cîțu, premier PNL: „În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia Guvernul pentru a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măștii în spațiul public, există o campanie împotriva distanțării și există o campanie împotriva vaccinării. Vă spun că din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu acțiunile unor teroriști. A zădărnici această activitate a guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să submineze autoritatea statului”.

  Dan Barna (USR), vicepremier: „(…) manifestările huliganice, de registru fascist, sunt de neacceptat și mă aștept în continuare – și aceasta va fi și este poziția Guvernului – toleranță zero față de aceste manifestări care ne aruncă ani mulți înapoi în ceea ce înseamnă o democrație în care drepturile și respectul celuilalt înseamnă foarte mult”.

  Vlad Vasile Voiculescu (PLUS), ministrul Sănătății: „Trebuie să spun că, în calitate de ministru al Sănătății, sunt consternat și oarecum furios, și nu din cauza protestelor în sine, pentru că acestea pot avea justificări și știm că au justificări, pot avea justificări personale.”

  Raed Arafat (DSU): „Cei care urlă și nu le plac măsurile să ne spună cum văd ei lucrurile.”

  Lucian Bode (PNL), ministrul de Interne: „În aceste zile, asistăm la o tentativă disperată a unui grup minoritar care instigă la nerespectarea legii și dorește să provoace statul. Nu pot accepta ca manifestările unor grupuri de oameni, sub pretextul , să pună în pericol viața și sănătatea celorlalți. În aceste situații, nu avem nimic de negociat!”
  Sa ne dea AtoBunul Dumnezeu puterea de a îndura cu demnitate, neclintiţi în sfânta credinţă ortodoxă, toate nemerniciile scornite de vicleanul vrăjmaş şi slugile lui, după exemplul unuia din vasele ales ale Domnului Hristos, Episcopul Mucenic Grigorie Leu(+1 Martie 1949), „patriarhul alb” al suferinței pentru credință și neam, martirizat de asasinii KGB:

  *În discursul de recepţie, din 4 februarie 1925, ţinut cu ocazia primirii sale în Sfântul Sinod a Bisericii Autocefale Ortodoxe Române, Martirul Credinţei în Hristos, Episcopul Grigorie Leu, spunea:
  „… Putea-voi duce austeritatea persoanei mele după pilda Prototipului nostru, măcar până la drumul arzător al apostolatului zilnic, cu resemnare la auzirea vorbelor de ocară şi chiar la primirea de lovituri şi scuipări pentru învăţătura Evangheliei ?…Căci de o încoronare de spini şi de întinsul mâinilor pe cruce… e prea greu să mai vorbim noi, muritorii de astăzi !…”

  *http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/actiuni/paul_leu/grigore_leu.htm

  Apreciază

 2. Dumnezeu are planul Lui şi nu te va lăsa

  Doi monahi trăiau împreună în pustie. Într-una din zile şi-au pus o condiţie – să nu mănânce nimic până când nu le va trimite Dumnezeu. Oare ar fi coborât Dumnezeu în mod vizibil înaintea lor cu vreun coş de mâncare? Nicidecum!

  Mai târziu, când deja erau extenuaţi din cauza foamei, i-au aflat câţiva tâlhari care, îndată ce i-au văzut în ce hal se aflau, li s-a făcut milă şi le-au dat să mănânce. Unul dintre ei a luat mâncarea, zicându-şi în gând:
  «Aceşti oameni sunt răufăcători şi tâlhari. Faptul că ne dau pâine şi nu ne omoară, e o lucrare a lui Dumnezeu. E o intervenţie a proniei divine». Celălalt însă nu a primit mâncarea de la tâlhari, ci a aşteptat să ia pâine direct din mâna lui Dumnezeu şi astfel să mănânce. Prin urmare, neprimind mâncarea de la tâlhari, a murit de foame!”

  E! Faptul că barbarii şi răufăcătorii le-au dat pâine celor doi oameni extenuaţi nu este oare o lucrare a proniei lui Dumnezeu? Nu Dumnezeu este Cel care i-a luminat pe barbari? Sigur că da! De aceea şi eu îţi spun acum: nu te descuraja! Încrede-te în pronia divină şi Dumnezeu va avea grijă să depăşeşti ispitele.
  Nu cumva aştepţi să ţi Se arate Dumnezeu înaintea ochilor? Sigur că nu! Ci să-l lumineze pe un om ca să-ţi fie alături în momentele grele. Când îţi pui nădejdea în Dumnezeu, toate le rabzi, fiindcă ştii că Dumnezeu are planul Lui şi nu te va lăsa. Va aranja situaţiile în folosul tău şi va fi chiar mai bine decât te aştepţi!

  Fragment extras din cartea: „Lumină lină și tainică în negura zilelor noastre. Starețul Gherman Stavrovouniotul”, Ed. Doxologia, 2016

  Apreciază

 3. Cu cât ne apropiem de Dumnezeu, cu atât trăim bucuria Lui

  Vă aduceţi aminte, fără îndoială, câteva imagini din Sfânta Scriptură.
  Iat-o pe prima: Moise pe muntele Sinai şi po­porul adunat la picioarele muntelui, aşteptând cu teamă şi cutremur, arun­când priviri către culmile învăluite de un nor întunecat, asemănător fumului ce iese din sobă.
  Moise urcă spre norul întu­necos, împins de ascultarea şi credinţa sa, iar în momentul când pătrunde în neguri, acestea se umplu de lumină, de slava lui Dumnezeu. Văzut din exterior, norul este teamă şi întuneric; trăit dinlăuntru, este limpezime de viaţă.
  Moise discută cu Dumnezeu şi, în virtutea acestei experi­enţe, acestei întâlniri tainice, în adâncuri, a alesului lui Dumnezeu cu Domnul său, el prinde curaj să spună: „Doamne, fă să-Ţi pot vedea faţa!”.
  Moise simţea prezenţa Duhului lui Dumnezeu, îi auzea glasul, era martor al slavei Sale. Doar să-I ză­rească faţa, fie chiar şi o singură dată, apoi să moară, ieşind din această viaţă…
  Şi Domnul îi spune: „Nu, asta încă nu îţi este cu putinţă, nu poţi să-Mi vezi faţa. Dar te voi aşeza în scobitura unei stânci, te voi acoperi cu mâna Mea şi, când slava Mea va trece înaintea ta, când voi trece pe lângă tine şi când strălucirea orbitoare a slavei Mele, pe care tu nu poţi încă să o înduri, se va înde­părta, voi ridica mâna Mea şi tu Mă vei vedea din spate…”.
  Aşa s-a întâmplat, şi Moise L-a văzut pe Dumnezeu trecând pe lângă el (conform Facere 33, 18-23).
  Unul din Părinţii Bisericii ne spune că aşa se în­tâmplă cu tot omul de care Dumnezeu se apropie câtuşi de puţin.
  Omul care a sim­ţit prezenţa Lui nu mai poate trăi fără să simtă nostalgia trăirii avute. El ar vrea să vadă faţa Domnului, dar e încă prea de­ vreme. El vede cum Dumnezeu se înde­părtează de el.
  Ce-i rămâne oare de fă­cut? Nu e o nostalgie sterilă, nici amără­ciunea de a vedea îndepărtându-se de el ceea ce i-a fost dat cândva, nu! El rămâne cu o foame şi o sete, cu o dorinţă arză­toare de a-L întâlni încă o dată pe Cel Care este Iubire, Care este Viaţă, Care este Adevăr şi Frumuseţe infinită, Care tăinuie splendoarea veşniciei.

  Rămâne un singur lucru de făcut: să mergem în urma Lui, să-L urmăm oriunde ar merge…
  Aşa se adresează Moise Domnului, atunci când Acesta îi porunceşte să-i conducă pe fiii lui Israel afară din Egipt: „Doamne, veni-vei cu noi? Căci de nu va fi aşa, nu ne este de folos ieşirea din robie…”.

  Mitropolit Antonie de Suroj, Viața, boala, moartea, Editura Sfântul Siluan, Slatina – Nera, 2010, pp. 169-170

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Noul Daniel Vla - Ortodoxie, Țară, Românism

Creștinism ortodox, sfinți, națiune, eroism, istorie…

Ortodoxia Jertfitoare

"Ortodoxie minunată, mireasă însângerată a lui Hristos, niciodată nu ne vom lepăda de tine noi, nevrednicii, şi dacă o vor cere situaţia şi timpurile, învredniceşte-ne să vărsăm pentru tine şi ultima picătură de sânge". - Stareţul Efrem Filotheitul din Arizona

Ortodoxia mărturisitoare

,,Dacă cineva va păzi cuvântul Meu, nu va vedea moartea în veac" (Ioan 8, 51).

Mărturisirea Ortodoxă

Portal de teologie și atitudine antiecumenistă

%d blogeri au apreciat: